Pagini: 1 ... 7 8 [9] 10   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Feature request  (Citit de 85186 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
laurion
De-al casei
***

Karma: -41
Deconectat Deconectat

Mesaje: 102



Vezi Profilul
« Răspunde #200 : Februarie 27, 2012, 15:07:20 »

Ar fi super sa avem ceva gen IDEone sau Cloud9 IDE sa putem scrie si compila cod aici  Weightlift

sau macar pentru inceput doar editor si syntax highlighter Very Happy (pana si timus are textbox pentru submit, nu doar "Choose file")
Memorat
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #201 : Februarie 27, 2012, 15:51:15 »

Nu te oferi tu sa integrezi un editor? Putem vorbi pe Facebook pentru mai multe detalii.
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
laurion
De-al casei
***

Karma: -41
Deconectat Deconectat

Mesaje: 102



Vezi Profilul
« Răspunde #202 : Februarie 27, 2012, 16:01:01 »

dupa olimpiade Very Happy
Memorat
padreati
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 5



Vezi Profilul
« Răspunde #203 : Martie 02, 2012, 15:25:59 »

Salut,
Stiu ca s-a mai discutat dar am vazut ca mesajele despre acest lucru sunt destul de vechi. Luati in calcul si adaugarea Java? Ma ofer sa ajut cu integrarea lui daca este cazul. Nu stiu ce chestii se folosesc pe acolo dar imi imaginez ca nu poate fi chiar atat de greu.
Multumesc
Memorat
Cristy94
De-al casei
***

Karma: 37
Deconectat Deconectat

Mesaje: 128



Vezi Profilul
« Răspunde #204 : Martie 02, 2012, 16:50:10 »

Salut,
Stiu ca s-a mai discutat dar am vazut ca mesajele despre acest lucru sunt destul de vechi. Luati in calcul si adaugarea Java? Ma ofer sa ajut cu integrarea lui daca este cazul. Nu stiu ce chestii se folosesc pe acolo dar imi imaginez ca nu poate fi chiar atat de greu.
Multumesc

Pai momentan cel mai mult infoarena este folosit pentru pregatirea pentru olimpiada de informatica, la care limbajul de programare este C++ . Nu stiu cati useri care sunt acuma pe site si-ar dori mai bine sa lucreze in Java (probabil doar pentru a invata chestile de baza, nu pentru a rezolva probleme complicate in java) . Nici pe topcoder nu cred ca sunt multi romani care codeaza in java...
Memorat
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #205 : Martie 02, 2012, 16:52:53 »

Salut,
Stiu ca s-a mai discutat dar am vazut ca mesajele despre acest lucru sunt destul de vechi. Luati in calcul si adaugarea Java? Ma ofer sa ajut cu integrarea lui daca este cazul. Nu stiu ce chestii se folosesc pe acolo dar imi imaginez ca nu poate fi chiar atat de greu.
Multumesc

Introducerea limbajului Java reprezinta unul din principalele noastre obiective pe partea de development.

http://infoarena.ro/development
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
alex_unix
Strain
*

Karma: 22
Deconectat Deconectat

Mesaje: 46



Vezi Profilul
« Răspunde #206 : Martie 29, 2012, 10:13:50 »

Ar fi interesant daca la fiecare problema ar aparea cea mai eficienta sursa trimisa (in principiu ca timp). Adica daca timpul de executie adunat de la toate testele este cel mai mic, sursa respectiva sa fie considerata cea mai eficienta  Very Happy
Memorat
PlayLikeNeverB4
Nu mai tace
*****

Karma: 212
Deconectat Deconectat

Mesaje: 719



Vezi Profilul
« Răspunde #207 : Martie 29, 2012, 12:38:57 »

Asta s-ar putea sa incurajeze surse gen "if(N == 15) printf("12542");"
Memorat
laurion
De-al casei
***

Karma: -41
Deconectat Deconectat

Mesaje: 102



Vezi Profilul
« Răspunde #208 : Martie 29, 2012, 12:51:23 »

Ar fi interesant daca la fiecare problema ar aparea cea mai eficienta sursa trimisa (in principiu ca timp). Adica daca timpul de executie adunat de la toate testele este cel mai mic, sursa respectiva sa fie considerata cea mai eficienta  Very Happy

Sau mai degraba adaugata sortare dupa timp de executie/dimensiune sursa/memorie...  Cool
Memorat
Schumi
Client obisnuit
**

Karma: 36
Deconectat Deconectat

Mesaje: 74



Vezi Profilul
« Răspunde #209 : Mai 29, 2012, 20:38:09 »

In statisticile de la profil nu apare nimic despre problemele de la monthly. Ati putea sa faceti o rubrica si pentru problemele de la monthly?
Memorat
padreati
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 5



Vezi Profilul
« Răspunde #210 : Iunie 13, 2012, 09:54:48 »

Salut,
Stiu ca s-a mai discutat dar am vazut ca mesajele despre acest lucru sunt destul de vechi. Luati in calcul si adaugarea Java? Ma ofer sa ajut cu integrarea lui daca este cazul. Nu stiu ce chestii se folosesc pe acolo dar imi imaginez ca nu poate fi chiar atat de greu.
Multumesc

Pai momentan cel mai mult infoarena este folosit pentru pregatirea pentru olimpiada de informatica, la care limbajul de programare este C++ . Nu stiu cati useri care sunt acuma pe site si-ar dori mai bine sa lucreze in Java (probabil doar pentru a invata chestile de baza, nu pentru a rezolva probleme complicate in java) . Nici pe topcoder nu cred ca sunt multi romani care codeaza in java...

Asa este. In umila mea opinie insa acesta e un lucru care trebuie schimbat. Schimbat nu in sensul de a fi inlocuit, nici pe departe. Ci in sensul de a fi imbogatit. De a atrage cat mai multi oameni in a ramane implicati in acest fenomen.
Memorat
padreati
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 5



Vezi Profilul
« Răspunde #211 : Iunie 13, 2012, 10:02:46 »

Introducerea limbajului Java reprezinta unul din principalele noastre obiective pe partea de development.

http://infoarena.ro/development
Aveti vre-o estimare cu privire la acest lucru? Stiu ca tot ce faceti este voluntar si apreciez enorm acest lucru. Vreau doar sa imi fac o idee.
Eu am lucrat acum cativa ani (multi ani) in urma cu C++, dar am uitat aproape complet. Am incercat sa ma pun la punct. Dar la fiecare participare la cate un concurs pe aici am trait mereu frustrarea de a muri cu ideile bune in mana fiindca consumam timp ba sa sortez o treaba, ba ma trezeam ca seturile se comporta altfel decat imi imaginam, ba ca uitam cate o initializare cu 0 sau mai stiu eu ce alte prostii. De aceea am si renuntat sa mai particip cumva, pentru ca nu vad nici un beneficiu in a consuma zeci de ore pentru a ma pune la punct in C++ de exemplu, cand in Java nu pierd nici o fractiune de secunda cu nedumeriri de implementare.
Memorat
freak93
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 341
Deconectat Deconectat

Mesaje: 789



Vezi Profilul
« Răspunde #212 : Iunie 14, 2012, 02:12:58 »

Java reprezinta acum o chestie destul de complicata de adaugat. Codul sursa e vizibil pe net, rulam totul intr-un jail facut C, care insa e cam rudimentar. Deocamdata nu prea am gasit pe nimeni sa se priceapa si sa aiba timp sa adauge si Java.
Memorat
gabitzish1
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 321
Deconectat Deconectat

Mesaje: 926



Vezi Profilul
« Răspunde #213 : Iunie 15, 2012, 14:15:44 »

Nu s-ar putea adauga o optiune la forum pentru moderatori sa poata stearge toate mesajele unui user? Apar frecvent boti care posteaza cate 20-30 de mesaje, si e nasol sa tot stergi pe ele.
Memorat
freak93
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 341
Deconectat Deconectat

Mesaje: 789



Vezi Profilul
« Răspunde #214 : Iunie 16, 2012, 01:17:54 »

We'll look into it. Noi adminii putem si cand mai ave timp mai facem asta.
Memorat
MciprianM
Nu mai tace
*****

Karma: 87
Deconectat Deconectat

Mesaje: 324



Vezi Profilul
« Răspunde #215 : August 09, 2012, 21:29:58 »

Avem urmatorul feature pe arhive: Daca ai luat 100 de puncte la o problema, poti vedea sursele celorlalti concurenti. Din pacate, poti vedea doar sursele care s-au trimis dupa concurs. Nu poti vedea si cele pe care le-au trimis ceilalti in timpul concursului. Ma intrebam daca ati putea adauga si feature-ul asta. Totusi nu vrem ca in timpul concursului, daca am luat 100 de puncte, sa putem vedea sursele celorlalti concurenti.

L.E.: M-am uitat putin in seara asta peste cod si din ce am vazut, banui ca linia 600 din /trunk/common/security.php trebuie transformata din:

Cod:
if (!$can_view_source && is_user_id($user['id']) && $job['round_type'] == "archive") {
in
Cod:
if (!$can_view_source && is_user_id($user['id']) && ($job['round_type'] == "archive" || $job['round_state'] == "complete") {

Nu prea am timp sa fac sync si submit asa ca va rog sa faceti voi daca considerati ca e ok. Multumesc!
« Ultima modificare: August 20, 2012, 22:57:12 de către Marginean Ninu Ciprian » Memorat
repp4radu
Nu mai tace
*****

Karma: 118
Deconectat Deconectat

Mesaje: 204



Vezi Profilul
« Răspunde #216 : Septembrie 13, 2012, 20:47:02 »

Mi s-ar parea util ca dupa un concurs sa se poata vedea sursele celorlalti concurenti(dupa modelul CodeForces, TopCoder). Astfel daca nu stim o problema, macar sa avem ceva de invatat de pe urma concursului.
Memorat
freak93
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 341
Deconectat Deconectat

Mesaje: 789



Vezi Profilul
« Răspunde #217 : Septembrie 13, 2012, 20:48:53 »

Lumea in general discuta despre probleme pe forum asa ca ai sa poti sa o rezolvi cu acest ajutor. E mai util sai idei decat surse dupa care sa te uiti.
Dupa ce ai rezolvat o problema poti vedea toate sursele trimise la acea problema ca sa vezi cum au rezolvat-o altii.
Memorat
repp4radu
Nu mai tace
*****

Karma: 118
Deconectat Deconectat

Mesaje: 204



Vezi Profilul
« Răspunde #218 : Septembrie 13, 2012, 20:59:39 »

S-ar putea introduce macar posibilitatea de a vizualiza sursele trimise in timpul concursului odata ce este rezolvata problema in arhiva?
Memorat
freak93
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 341
Deconectat Deconectat

Mesaje: 789



Vezi Profilul
« Răspunde #219 : Septembrie 13, 2012, 21:34:20 »

Da. Uitasem de asta. Am sa incerc sa ma ocup de asta in viitorul apropiat.
Memorat
freak93
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 341
Deconectat Deconectat

Mesaje: 789



Vezi Profilul
« Răspunde #220 : Decembrie 03, 2012, 01:21:30 »

Am facut update la Syntax Highlighter 3. Acum aveti si limbajul python la acest macro.
Memorat
MyrmekoMe
Strain


Karma: -1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 4



Vezi Profilul
« Răspunde #221 : Ianuarie 20, 2014, 19:26:01 »

[Imbunatatire] La un anumit numar de puncte acumulate ati putea sa rasplatiti cu ceva efortul cu un cod de Steam/Nintendo Store(3DS/WiiU) pentru un joc ales de utilizator?  Very Happy
Memorat
deneo
Vorbaret
****

Karma: 185
Deconectat Deconectat

Mesaje: 160



Vezi Profilul
« Răspunde #222 : Ianuarie 20, 2014, 22:13:14 »

Eu ma multumesc cu un lant de aur cu infoarena. Sa iti arati valoarea la dusmanii tai Banana
Memorat
manutruta
Strain


Karma: 5
Deconectat Deconectat

Mesaje: 24



Vezi Profilul
« Răspunde #223 : Martie 10, 2014, 18:22:34 »

Nu stiu daca s-a mai cerut asta, dar si daca s-a cerut o mai cer eu o data.

Daca trimit o problema si la ea iau 90 de puncte (exemplu) si dupaia trimit inca o sursa care ia 30 de puncte, scorul la problema respectiva va fi 30 puncte, cand eu am luat si 90. As vrea sa ramana in memorie scorul maxim, nu ultimul scor.

Multumesc de atentie,
Manu.
Memorat
freak93
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 341
Deconectat Deconectat

Mesaje: 789



Vezi Profilul
« Răspunde #224 : Martie 10, 2014, 18:25:11 »

Presupun ca te referi la arhiva, nu? Nu doar la scorul acela mic de pe pagina unei probleme.

Sistemul de conursuri trebuie refacut pentru asta. Din pacate la noi arhiva e tot un fel de concurs-live (unde nu putem lasa asta) care dureaza foarte foarte mult.

Am sa tin minte pentru viitor Smile
Memorat
Pagini: 1 ... 7 8 [9] 10   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines