Pagini: 1 ... 6 7 [8] 9 10   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Feature request  (Citit de 85021 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Bit_Master
Vorbaret
****

Karma: -49
Deconectat Deconectat

Mesaje: 159



Vezi Profilul
« Răspunde #175 : Aprilie 14, 2010, 16:57:44 »

In toate clasamentele, daca existi in clasament, sa existe un link care sa te duca la pozitia ta in clasament.
Memorat
SpiderMan
Nu mai tace
*****

Karma: -463
Deconectat Deconectat

Mesaje: 937



Vezi Profilul
« Răspunde #176 : Aprilie 27, 2010, 14:43:09 »

As vrea daca se poate sa se introduca din nou posibilitatea adaugarii unei semnaturi.
Memorat
sima_cotizo
Vorbaret
****

Karma: 219
Deconectat Deconectat

Mesaje: 596



Vezi Profilul
« Răspunde #177 : Aprilie 27, 2010, 17:47:16 »

As vrea daca se poate sa se introduca din nou posibilitatea adaugarii unei semnaturi.
S-a mai cerut/intrebat: chestia asta a ramas de pe vremea forumului vechi, ca si data de nastere. A apus si se pare ca nu mai poate reveni.

R.I.P Smile
Memorat
mathboy
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 150
Deconectat Deconectat

Mesaje: 258



Vezi Profilul
« Răspunde #178 : Aprilie 27, 2010, 21:21:33 »

Cand o sa puneti si statistici la fiecare problema, gen (nr utilizatori cu 100P) / (nr utilizatori cu punctaj < 100P) ? Very Happy
Memorat
stefanz
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #179 : Iunie 04, 2010, 20:53:45 »

Salut, sunt nou pe infoarena si din dorinta de a-mi evalua cunostintele curente m-am apucat sa "sap" prin listele de probleme prezente pe site, lucru care mi-a dat o idee. Sa fiu mai explicit : eu vad problema x, citesc enuntul si-mi suna interesant. Din pricina timpului/locului unde ma aflu etc, nu ma pot apuca instant de lucru asa ca voi fi nevoit sa adaug linkul in bookmarks. Ce se va intampla daca eu am 5-10-20 probleme "want to solve"? Personal cred ca adaugarea unui buton "Add in to do list" (sau ceva de genul) pe fiecare pagina si creerea in profilul fiecarui user un "to do list" ar fi foarte utila, astfel fiecare user va avea o lista cu probleme pe care vrea sa le rezolve. Evident, de aici se pot dezvolta mai multe chestii, ca de exemplu "share" etc.

PS : Nu am avut timp sa citesc toate propunerile postate aici, imi cer scuze daca s-a mai discutat despre acest lucru
Memorat
S7012MY
Nu mai tace
*****

Karma: 26
Deconectat Deconectat

Mesaje: 648



Vezi Profilul
« Răspunde #180 : Iunie 04, 2010, 21:14:53 »

Parca este ceva de genu' pe campion
Memorat
victor.ionescu
Strain


Karma: -5
Deconectat Deconectat

Mesaje: 12



Vezi Profilul
« Răspunde #181 : Iunie 04, 2010, 21:20:00 »

da ... suna destul de bine ideea asta. cred ca ar usura programul de pregatire al multor useri   Ok
Memorat
CezarMocan
Nu mai tace
*****

Karma: 252
Deconectat Deconectat

Mesaje: 567



Vezi Profilul
« Răspunde #182 : Iunie 04, 2010, 21:20:33 »

Nu stiu daca este pe campion, dar si mie mi-ar placea sa fie o chestie dinasta cum zice Stefan. Sa vedem ce parere au cei din echipa Smile
Memorat
S7012MY
Nu mai tace
*****

Karma: 26
Deconectat Deconectat

Mesaje: 648



Vezi Profilul
« Răspunde #183 : Iunie 04, 2010, 21:49:34 »

stiu sa o fac eu in php. Cred ca e f. Simplu. Trebuie adaugata o linie in tabelul in care sunt mem userii
Memorat
toni2007
Vorbaret
****

Karma: 160
Deconectat Deconectat

Mesaje: 663



Vezi Profilul
« Răspunde #184 : Iunie 04, 2010, 22:02:56 »

Nu chiar, trebuie creat un tabel separat, unde sa ai link-uri care sa pointeze catre un user si o problema. M-as baga eu sa implementez treaba asta
Memorat
devilkind
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 284
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.240



Vezi Profilul
« Răspunde #185 : Iunie 05, 2010, 02:05:30 »

In mod oficial site-ul infoarena 2 a intrat in maintenance mode (nu se mai aduc feature-uri noi, doar se intretine site-ul). Echipa infoarena a luat aceasta decizie pentru a se putea concentra mai bine pe dezvoltarea unei noi versiuni, infoarena 3 Smile. In noua versiunea a site-ului vom lua in calcul toate feature-urile pe care voi le-ati propus aici, asa ca spuneti tot ce aveti Very Happy
Memorat
SpiderMan
Nu mai tace
*****

Karma: -463
Deconectat Deconectat

Mesaje: 937



Vezi Profilul
« Răspunde #186 : Iunie 14, 2010, 12:53:34 »

Am totusi o intrebare : o sa se pastreze sursele de pe infoarena 2 ?
Memorat
toni2007
Vorbaret
****

Karma: 160
Deconectat Deconectat

Mesaje: 663



Vezi Profilul
« Răspunde #187 : Iunie 14, 2010, 22:35:11 »

Da.
Memorat
devilkind
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 284
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.240



Vezi Profilul
« Răspunde #188 : Iunie 14, 2010, 22:56:08 »

De fapt echipa infoarena nu a luat inca nici o decizie asupra acestui lucru. Daca vreti sa fiti sigur ca nu va pierdeti sursele de pe infoarena 2 ar fi bine sa vi le salvati din timp.
Memorat
gcosmin
Vorbaret
****

Karma: 205
Deconectat Deconectat

Mesaje: 307



Vezi Profilul
« Răspunde #189 : Iunie 15, 2010, 07:41:33 »

Tibi, in mare parte am vrea sa pastram toate datele din infoarena2, nu speria lumea ca trebuie sa isi salveze o groaza de surse. Tongue
Memorat
peanutz
Vorbaret
****

Karma: 10
Deconectat Deconectat

Mesaje: 296



Vezi Profilul
« Răspunde #190 : Iunie 20, 2010, 22:55:45 »

In mod oficial site-ul infoarena 2 a intrat in maintenance mode (nu se mai aduc feature-uri noi, doar se intretine site-ul). Echipa infoarena a luat aceasta decizie pentru a se putea concentra mai bine pe dezvoltarea unei noi versiuni, infoarena 3 Smile. In noua versiunea a site-ului vom lua in calcul toate feature-urile pe care voi le-ati propus aici, asa ca spuneti tot ce aveti Very Happy

Tare! Exista vreo pagina unde se discuta despre infoarena 3? Vreti sa folositi un framework existent? Tot php?

As propune un feature care permite unui user sa-si exporte toate sursele de pe infoarena, daca tot este speriata lumea de pierderea acestora. As vrea sa implementez eu asta, daca se poate. Smile
Memorat

....staind....
svalentin
Vorbaret
****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #191 : Iunie 20, 2010, 23:07:12 »

In mod oficial site-ul infoarena 2 a intrat in maintenance mode (nu se mai aduc feature-uri noi, doar se intretine site-ul). Echipa infoarena a luat aceasta decizie pentru a se putea concentra mai bine pe dezvoltarea unei noi versiuni, infoarena 3 Smile. In noua versiunea a site-ului vom lua in calcul toate feature-urile pe care voi le-ati propus aici, asa ca spuneti tot ce aveti Very Happy

Tare! Exista vreo pagina unde se discuta despre infoarena 3? Vreti sa folositi un framework existent? Tot php?

As propune un feature care permite unui user sa-si exporte toate sursele de pe infoarena, daca tot este speriata lumea de pierderea acestora. As vrea sa implementez eu asta, daca se poate. Smile

Inca nu stim daca formatul bazei de date IA3 va fi la fel ca IA2 sau radical diferit, dar in ambele cazuri ar fi nevoie de un script de importare a surselor din ce exporta scriptul gandit de tine. De ce sa importam dintr-un fisier cand putem sa importam direct din baza de date? Aceiasi cantitate de munca trebuie depusa.
Prin urmare, nu va speriati, o sa importam sursele din IA2.
Memorat
peanutz
Vorbaret
****

Karma: 10
Deconectat Deconectat

Mesaje: 296



Vezi Profilul
« Răspunde #192 : Iunie 21, 2010, 03:56:29 »

In mod oficial site-ul infoarena 2 a intrat in maintenance mode (nu se mai aduc feature-uri noi, doar se intretine site-ul). Echipa infoarena a luat aceasta decizie pentru a se putea concentra mai bine pe dezvoltarea unei noi versiuni, infoarena 3 Smile. In noua versiunea a site-ului vom lua in calcul toate feature-urile pe care voi le-ati propus aici, asa ca spuneti tot ce aveti Very Happy

Tare! Exista vreo pagina unde se discuta despre infoarena 3? Vreti sa folositi un framework existent? Tot php?

As propune un feature care permite unui user sa-si exporte toate sursele de pe infoarena, daca tot este speriata lumea de pierderea acestora. As vrea sa implementez eu asta, daca se poate. Smile

Inca nu stim daca formatul bazei de date IA3 va fi la fel ca IA2 sau radical diferit, dar in ambele cazuri ar fi nevoie de un script de importare a surselor din ce exporta scriptul gandit de tine. De ce sa importam dintr-un fisier cand putem sa importam direct din baza de date? Aceiasi cantitate de munca trebuie depusa.
Prin urmare, nu va speriati, o sa importam sursele din IA2.

In linii mari, n-am prea inteles nimic din ce zici tu acolo Smile

Eu ma refeream strict la un script care-i permite unui user logat sa-si extraga o arhiva cu sursele sale. Probabil ca o sa fac initial un script care sa faca crawl si nu sa lucreze cu baza de date. Sa vad cand o sa am timp liber. Smile
« Ultima modificare: Iunie 21, 2010, 09:23:50 de către Andrei Homorodean » Memorat

....staind....
mathboy
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 150
Deconectat Deconectat

Mesaje: 258



Vezi Profilul
« Răspunde #193 : Iunie 24, 2010, 19:53:22 »

Ar fi frumos daca am avea la fiecare sortare dupa un autor si tab-urile cu probleme rezolvate / incercate
LE: Iar in clasamente, user-ul respectivului sa fie subliniat sau scos in evidenta, pentru a se "identifica" mai usor pe el Smile
« Ultima modificare: Iunie 24, 2010, 21:01:32 de către Dragos-Alin Rotaru » Memorat
miculprogramator
Vorbaret
****

Karma: 65
Deconectat Deconectat

Mesaje: 306



Vezi Profilul
« Răspunde #194 : Iunie 28, 2010, 06:19:09 »

M-am gandit ca poate s-ar putea face pentru fiecare problema o diagrama care sa arate de cati useri au rezolvat problema si cati nu. Ceva de acest gen :

                               



Memorat
alex_unix
Strain
*

Karma: 22
Deconectat Deconectat

Mesaje: 46



Vezi Profilul
« Răspunde #195 : Decembrie 03, 2011, 12:17:50 »

Am vazut ca aveti Ubuntu pe server. Evaluatorul foloseste g++ 4.4.3 . Recent la C++ au mai fost adaugate cateva facilitati noi (C++0x), de exemplu nullptr (in loc sa folosim constanta NULL, acesta este un keyword). Poate vi se pare o prostie sugestia mea, dar cred ca ar ajuta putin g++ 4.6.1 , care "stie" C++ 11 .
Memorat
MciprianM
Nu mai tace
*****

Karma: 87
Deconectat Deconectat

Mesaje: 324



Vezi Profilul
« Răspunde #196 : Decembrie 03, 2011, 19:58:10 »

Nu prea "stie" Whistle
Memorat
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #197 : Decembrie 03, 2011, 20:39:08 »

Probabil ca vom trece si noi pe noul standard C++ in momentul in care vom vedea ca se va face schimbarea la nivelul competitiilor internationale.
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
alex_unix
Strain
*

Karma: 22
Deconectat Deconectat

Mesaje: 46



Vezi Profilul
« Răspunde #198 : Decembrie 03, 2011, 22:58:26 »

@MCiprianM Nu inteleg ce vrei sa spui Eh? Eu folosesc 4.6.1 tot pe Ubuntu (11.10). Include suport pentru C++ 11, dar trebuie sa ai ca argument -std=c++0x , daca la asta te refereai Tongue
Memorat
MciprianM
Nu mai tace
*****

Karma: 87
Deconectat Deconectat

Mesaje: 324



Vezi Profilul
« Răspunde #199 : Decembrie 04, 2011, 13:38:43 »

Pentru language features, poti sa te uiti aici.
Pentru librarii aici.
Inca mai sunt destul de multe chestii neimplementate.
Si citat de pe pagina de la primul link:
"GCC's support for C++11 is still experimental."

Mai trebuie sa treaca ceva timp pana sa fie adoptat noul standard. Inclusiv de catre olimpiada.
Memorat
Pagini: 1 ... 6 7 [8] 9 10   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines