Termeni si conditii de utilizare a site-ului infoarena

Pentru a folosi site-ul infoarena trebuie sa fii de acord cu urmatoarele conditii:

  • Vei respecta regulamentul.
  • Administratorii site-ului nu se fac raspunzatori pentru orice furt de identitate (user si parola) care intr-un mod sau altul ar aduce atingere de orice natura membrilor; ei nu raspund pentru eventualele furturi sau lezari de orice natura adusa membrilor. Acestea fiind spune, mentionam ca infoarena incearca sa aplice toate masurile de securitate necesare pentru a impiedica orice furt de identitate realizat prin limitari tehnice.
  • Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a sterge orice continut publicat care intra in conflict cu regulamentul site-ului, si de a retrage calitatea de membru a celor care nu respecta politica acestuia, fara nici o notificare prealabila. De asemenea, daca in urma cercetarilor se constata comportamente necorespunzatoare ale anumitor membri, care distorsioneaza relatiile existente pe comunitate sau afecteaza negativ functionarea portalului, administratorii site-ului au dreptul de a-i sanctiona pe acestia fara nici o notificare prealabila.
  • Nu ne asumam responsabilitatea fata de continutul pe care utilizatorii il adauga pe site!. Acestia sunt raspunzatori de toate urmarile ce pot surveni in urma publicarii imaginilor/discutiilor/anunturilor/articolelor. Ne straduim sa filtram si sa moderam ceea ce utilizatorii adauga / editeaza pe site dar nu garantam ca o vom face in timp util pentru tine.
  • In cazul abonarii la newsletter, administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a folosi datele de contact ale membrilor in scopul promovarii comunitatii prin e-mailuri, newslettere si alte tipuri de mesaje promotionale.
  • Infoarena isi rezerva dreptul de a descalifica persoanele ce participa la concursuri cu premii daca acestea nu au numele complet inregistrat in cont sau daca identitatea acestor persoane nu poate fi verificata.
  • Cu exceptia cazurilor in care se specifica altfel, continutul acestui site este sub licenta Creative Commons Attribution-NonCommercial 2.5..
  • Materialele si serviciile oferite de acest site sunt oferite fara nici o garantie, atat implicita cat si explicita, in cea mai mare masura permisa de lege.
  • Pentru a putea oferi utilizatorilor o experienta mai placuta, siteul se va folosi de o abilitate a browserului de internet numita 'cookie'. Siteul foloseste aceasta informatie stocata pe calculatorul utilizatorului pentru a permite identificarea acestuia la vizite ulterioare a siteului. In cazul in care nu sunteti de acord cu acest lucru, va rugam setati-va browserul pentru a respige cookies.
  • Conditiile de utilizare se pot schimba in timp fara a fi informat in prealabil. Va rugam sa verificati aceasta pagina regulat pentru eventuale modificari.