Pagini: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 36   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Bug reports  (Citit de 281903 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
visanr
Nu mai tace
*****

Karma: 168
Deconectat Deconectat

Mesaje: 213



Vezi Profilul
« Răspunde #750 : Martie 22, 2013, 20:49:52 »

Iar a picat evaluatorul.  Beat Dead Horse Silenced
Memorat
a_h1926
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 317
Deconectat Deconectat

Mesaje: 385



Vezi Profilul
« Răspunde #751 : Martie 23, 2013, 14:52:12 »

A picat evaluatorul. Daca se intampla sa pice maine in timpul algoritmiadei si nu se poate rezolva in timp util, ce vom face? Va fi concurs fara feedback?
Memorat
scipianus
Nu mai tace
*****

Karma: 129
Deconectat Deconectat

Mesaje: 345



Vezi Profilul
« Răspunde #752 : Martie 23, 2013, 15:17:35 »

A picat evaluatorul. Daca se intampla sa pice maine in timpul algoritmiadei si nu se poate rezolva in timp util, ce vom face? Va fi concurs fara feedback?

E cred un pic mai mult de atat Smile Am vazut ca recent s-a bagat un feature prin care acum nu mai avem voie sa trimitem surse daca deja avem o alta sursa in aspteptare pana cand aceasta nu este evaluata,deci daca maine evaluatorul va fi blocat vom putea trimite o singura sursa si atat Shocked
Memorat
visanr
Nu mai tace
*****

Karma: 168
Deconectat Deconectat

Mesaje: 213



Vezi Profilul
« Răspunde #753 : Martie 23, 2013, 15:23:42 »

Acel feature nu functioneaza cum trebuie, am putut ieri sa trimit 3 surse la aceeasi problema (toate 3 fiind in asteptare) + inca o sursa la alta problema.
Memorat
elfus2
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 4



Vezi Profilul
« Răspunde #754 : Martie 23, 2013, 16:25:25 »

Acel feature nu functioneaza cum trebuie, am putut ieri sa trimit 3 surse la aceeasi problema (toate 3 fiind in asteptare) + inca o sursa la alta problema.

Ce bine ca nu mai merge feature-ul, acum voi putea trimite iar ciclu infinit la secv8 ca sa blochez evaluatorul. Aaa, stai, de fapt se blocheaza singur. Nu mai e nevoie sa fac nimic.

P.S. Postul de mai sus este un pamflet si trebuie tratat ca atare. In realitate nu am avut nicio contributie la blocarea evaluatorului cu surse cu ciclu infinit Tongue
Memorat
freak93
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 341
Deconectat Deconectat

Mesaje: 804



Vezi Profilul
« Răspunde #755 : Martie 23, 2013, 17:43:38 »

In timp de concurs lucrurile stau altfel. Si stati linistiti ca s-a mai implentat un feature pentru a contracara ce s-a intamplat. Evaluatorul crapa din cauza "furnizorului" ca sa zi asa l.
Memorat
a_h1926
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 317
Deconectat Deconectat

Mesaje: 385



Vezi Profilul
« Răspunde #756 : Martie 23, 2013, 21:15:09 »

Multumesc pentru informatii.
Memorat
tzipleatud
De-al casei
***

Karma: 104
Deconectat Deconectat

Mesaje: 117



Vezi Profilul
« Răspunde #757 : Martie 29, 2013, 14:06:53 »

Astazi am intalnit 3 buguri, si nu cred ca sunt de la mine, deorece am intrebat si alte persoane, si toti au intampinat aceleasi probleme.
Bugurile sunt urmatoarele:

1) Syntax Highlighter nu functioneaza. Adica in momentul in care incerc sa vizualizez o sursa, aceasta apare neformatata, incadrata intr-un chenar mic.

2) Pe pagina oricarei probleme, in locul comentariilor apare doar textul "remote content".

3) Tot pe pagina oricarei probleme, nu se pot vizualiza indicatiile de rezolvare. Adica apare butonul "Arata x categorii", dar in momentul in care dau click pe acel buton nu se intampla nimic.
Memorat
freak93
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 341
Deconectat Deconectat

Mesaje: 804



Vezi Profilul
« Răspunde #758 : Martie 29, 2013, 14:15:32 »

Altfel spus tu si acele persoane nu aveti javascript activat pe infoarena.

Sau nu se incarca scripturile bine. Incercati sa dati ctrl + f5 pentru refresh.
Memorat
tzipleatud
De-al casei
***

Karma: 104
Deconectat Deconectat

Mesaje: 117



Vezi Profilul
« Răspunde #759 : Martie 29, 2013, 14:26:16 »

Da, ai dreptate. Am deschis infoarena cu Internet Explorer si toate cele 3 feature-uri functioneaza. Scuze, greseala mea. Smile
Memorat
visanr
Nu mai tace
*****

Karma: 168
Deconectat Deconectat

Mesaje: 213



Vezi Profilul
« Răspunde #760 : Martie 29, 2013, 15:27:00 »

Nici mie nu-mi merg acele feature-uri, desi aseara mergeau foarte bine. Am incercat si de pe firefox, si de pe chrome, am dat si ctrl + f5, am dat si restart la pc si nimic.  Think
Memorat
repp4radu
Nu mai tace
*****

Karma: 118
Deconectat Deconectat

Mesaje: 204



Vezi Profilul
« Răspunde #761 : Martie 29, 2013, 16:17:58 »

Si aici la fel Smile.

Pe Firefox si IE merge bine.
Memorat
romircea2010
Strain
*

Karma: 18
Deconectat Deconectat

Mesaje: 35



Vezi Profilul
« Răspunde #762 : Martie 29, 2013, 18:42:01 »

1. Cand dau click pe Clasament la Code Pandas, Runda 1 numele tabului este Clasament .com 2009
2. Iar cand dau click la fel pe Clasament la Code Pandas ramane selectat si tabul cu Clasament si tabul cu Runda 1. http://postimg.org/image/u3sl0xueh/ .
Memorat
dushmi
Nu mai tace
*****

Karma: 130
Deconectat Deconectat

Mesaje: 472



Vezi Profilul
« Răspunde #763 : Martie 29, 2013, 19:10:30 »

1. Cand dau click pe Clasament la Code Pandas, Runda 1 numele tabului este Clasament .com 2009
2. Iar cand dau click la fel pe Clasament la Code Pandas ramane selectat si tabul cu Clasament si tabul cu Runda 1. http://postimg.org/image/u3sl0xueh/ .


Fixed! Smile
Memorat
S7012MY
Nu mai tace
*****

Karma: 26
Deconectat Deconectat

Mesaje: 648



Vezi Profilul
« Răspunde #764 : Aprilie 09, 2013, 11:27:03 »

http://www.infoarena.ro/cauta-probleme?tag_id[]=250 Mie imi apar doar cateva probleme

La multi autori apar mult mai putine probleme.
Memorat
veleandu
De-al casei
***

Karma: 155
Deconectat Deconectat

Mesaje: 132



Vezi Profilul
« Răspunde #765 : Aprilie 09, 2013, 17:15:55 »

E o problema la sistemul anti-pushing care nu iti permite sa incarci surse daca ai alte surse in asteptare.

Pot incarca surse la aceeasi problema, desi am o sursa in asteptare tot la problema asta Smile
Astfel .. nu e prea util Sad
Memorat
GavrilaVlad
Nu mai tace
*****

Karma: 219
Deconectat Deconectat

Mesaje: 214



Vezi Profilul
« Răspunde #766 : Aprilie 09, 2013, 17:50:23 »

Mi se pare ca aveai limita de 3 submisii.
Memorat
a_h1926
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 317
Deconectat Deconectat

Mesaje: 385



Vezi Profilul
« Răspunde #767 : Aprilie 10, 2013, 22:02:11 »

La unele probleme (precum http://www.infoarena.ro/problema/turism, http://www.infoarena.ro/problema/rev, etc.) scorul imi apare N/A, desi le-am rezolvat in arhiva.
Memorat
mihaipopa12
Client obisnuit
**

Karma: 74
Deconectat Deconectat

Mesaje: 64



Vezi Profilul
« Răspunde #768 : Aprilie 11, 2013, 13:23:23 »

Ce se aude de problemele disparute din arhiva? Smile
Ar merita adaugate si problemele de la code pandas din prima zi care nu pot fi incluse nici la concursuri virtuale.
Memorat
freak93
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 341
Deconectat Deconectat

Mesaje: 804



Vezi Profilul
« Răspunde #769 : Aprilie 12, 2013, 07:50:50 »

Problemele au fost adaugate inapoi si acuma task filtering-ul ar trebui sa mearga cum trebuie. Daca mai sunt problemel lipsa sau orice alt fel de probleme cauzate de ce s-a intamplat de curand va rog sa anuntati.
Memorat
MciprianM
Nu mai tace
*****

Karma: 87
Deconectat Deconectat

Mesaje: 324



Vezi Profilul
« Răspunde #770 : Aprilie 12, 2013, 10:22:46 »

Problemele de la runda I de la Adobe Code Pandas nu au fost adaugate inca.
Memorat
darren
Client obisnuit
**

Karma: 106
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #771 : Aprilie 14, 2013, 20:58:15 »

Daca dai click pe poza de profil a cuiva, cand esti pe profilul sau, iti face download la poza intr-un fisier fara extensie, cu numele username-ului.

EDIT: cel putin acesta este comportamentul in Chrome, pe IE vad ca se comporta ok
Memorat
romircea2010
Strain
*

Karma: 18
Deconectat Deconectat

Mesaje: 35



Vezi Profilul
« Răspunde #772 : Aprilie 16, 2013, 22:33:15 »

Cand dau sa-mi vad o sursa si dau triplu-click pe ea to chenarul cu sursa se transforma intr-un editor de text Smile) nu stiu daca e neaparat un bug dar am observat asta  Smile
Folosesc Google Chrome Versiunea 26.0.1410.64 m.
Memorat
PetcuIoan
Strain
*

Karma: 72
Deconectat Deconectat

Mesaje: 49



Vezi Profilul
« Răspunde #773 : Aprilie 27, 2013, 09:18:55 »

Nu sunt sigur daca este bug, dar am observat ca de ceva vreme infoarena are momente cand merge foarte greoi, adica timp de 1-2 minute de-abia se incarca paginile, apoi revine la viteza normala.(nu la :40 , si netul meu este ok, in acest timp alte site-uri merg bine.)
Memorat
S7012MY
Nu mai tace
*****

Karma: 26
Deconectat Deconectat

Mesaje: 648



Vezi Profilul
« Răspunde #774 : Aprilie 30, 2013, 14:03:02 »

Nu imi merge searchul Sad
Memorat
Pagini: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 36   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines