Pagini: 1 ... 31 32 [33] 34 35 36   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Bug reports  (Citit de 245186 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
freak93
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 341
Deconectat Deconectat

Mesaje: 804



Vezi Profilul
« Răspunde #800 : Septembrie 20, 2013, 07:51:58 »

Servim pagina prin cloudflare (poti sa cauti sa vezi exact ce e) pentru viteza si pentru ca sa puteti avea acces la articole de pe site in conditiile in care site-ul este temporar jos. Tot ei ne ofera securitate impotriva spammerilor si probabil ai un ip asemanator cu cineva care ne-a spamat, nu e vreo eroare si nu e niciun virus.
Memorat
nykol20
Strain


Karma: -1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #801 : Noiembrie 27, 2013, 21:46:23 »

# Visual Studio Express 2013 for Windows Desktop ^ user.cpp:4:23: error: too many decimal points in number VisualStudioVersion = 12.0.21005.1 ^ user.cpp:5:30: error: too many decimal points in number MinimumVisualStudioVersion = 10.0.40219.1 ^ user.cpp:2:1: error: ‘Microsoft’ does not name a type Microsoft Visual Studio Solution File, Format Version 12.00 ^ user.cpp:14:41: error: expected unqualified-id before ‘.’ token {1154795F-FDE9-435F-B675-FB8BDFB3BDE7}.Debug|Win32.ActiveCfg = Debug|Win32 ^ user.cpp:15:41: error: expected unqualified-id before ‘.’ token {1154795F-FDE9-435F-B675-FB8BDFB3BDE7}.Debug|Win32.Build.0 = Debug|Win32 ^ user.cpp:16:41: error: expected unqualified-id before ‘.’ token {1154795F-FDE9-435F-B675-FB8BDFB3BDE7}.Release|Win32.ActiveCfg = Release|Win32 ^ user.cpp:17:41: error: expected unqualified-id before ‘.’ token {1154795F-FDE9-435F-B675-FB8BDFB3BDE7}.Release|Win32.Build.0 = Release|Win32 ^


 Brick wall de ce imi apare eroarea asta ...am visual 2013..trebuie ceva mai vechi?
Memorat
poptibi
Strain
*

Karma: 35
Deconectat Deconectat

Mesaje: 25



Vezi Profilul
« Răspunde #802 : Decembrie 27, 2013, 12:45:19 »

A picat evaluatorul Smile
Memorat
felixi
Strain


Karma: -3
Deconectat Deconectat

Mesaje: 7



Vezi Profilul
« Răspunde #803 : Ianuarie 16, 2014, 21:44:56 »

Ce ciudat...  Am luat 0 pe dreptunghi desi la borderoul de evaluare spune ca am trecut 15 teste (15*5=75p) se scad 9 pentru timp, deci 66, si totusi am 0. O explicatie are cineva? Huh
Memorat
visanr
Nu mai tace
*****

Karma: 168
Deconectat Deconectat

Mesaje: 213



Vezi Profilul
« Răspunde #804 : Ianuarie 16, 2014, 21:46:45 »

La monthly, ca sa iei punctele pentru o problema, trebuie sa treci toate testele.
Memorat
S7012MY
Nu mai tace
*****

Karma: 26
Deconectat Deconectat

Mesaje: 648



Vezi Profilul
« Răspunde #805 : Ianuarie 21, 2014, 10:46:00 »

merge greu atasatul unei imagini
Memorat
darren
Client obisnuit
**

Karma: 106
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #806 : Ianuarie 23, 2014, 16:38:10 »

Imi apare o pagina cu 404 Not Found cand incerc sa accesez monitorul de evaluare.
Memorat
gabrielv
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #807 : Ianuarie 23, 2014, 18:49:34 »

Imi apare o pagina cu 404 Not Found cand incerc sa accesez monitorul de evaluare.

Si eu primesc aceeasi eroare de cateva ore bune. Ce se intampla ?
Memorat
DraStiK
Nu mai tace
*****

Karma: 131
Deconectat Deconectat

Mesaje: 207



Vezi Profilul
« Răspunde #808 : Ianuarie 24, 2014, 08:50:44 »

Mai pica uneori infoarena. Cand e picat, vi se afiseaza aia cu 404 not found.
Memorat
rares96cheseli
Client obisnuit
**

Karma: 45
Deconectat Deconectat

Mesaje: 60



Vezi Profilul
« Răspunde #809 : Ianuarie 24, 2014, 10:56:32 »

Mie pe unele PC-uri imi merge infoarena, pe altele nu. Care e cauza?
Memorat
ady99
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 4



Vezi Profilul
« Răspunde #810 : Ianuarie 27, 2014, 22:48:10 »

Mie pe unele PC-uri imi merge infoarena, pe altele nu. Care e cauza?

Poate fi o eroare DNS,astfel la unele ip-uri merge site-ul și pe altele nu! E o posibilă eroare de nameservere,adică acestea să nu răspundă,ori să nu fie propagat DNS în totalitate!
Memorat
mirceadino
Strain


Karma: 13
Deconectat Deconectat

Mesaje: 13



Vezi Profilul
« Răspunde #811 : Ianuarie 28, 2014, 21:37:17 »

In arhiva educationala sunt 58 de probleme actualmente, iar in clasament cei de pe pozitia 1 figureaza cu 5800 de puncte (adica 58 de probleme facute), desi ei nu au trimis nimic pe problema Darb recent adaugata.
La fel figurez si eu cu 55 de probleme facute, desi stiu sigur ca mai am 4.
Memorat
SRadu
Client obisnuit
**

Karma: 31
Deconectat Deconectat

Mesaje: 74



Vezi Profilul
« Răspunde #812 : Ianuarie 29, 2014, 15:59:16 »

Din cate am vazut nu mai apare problema "Paduri de multimi disjuncte" in educationala. Probabil de acolo provine situatia care ai remarcat-o.
Memorat
SRadu
Client obisnuit
**

Karma: 31
Deconectat Deconectat

Mesaje: 74



Vezi Profilul
« Răspunde #813 : Februarie 01, 2014, 17:39:40 »

Ar trebui modificat in partea stanga a paginii "Participa si tu la Monthly 2014", in loc de "2012".
Memorat
scipianus
Nu mai tace
*****

Karma: 129
Deconectat Deconectat

Mesaje: 345



Vezi Profilul
« Răspunde #814 : Februarie 14, 2014, 12:31:33 »

S-a blocat evaluatorul fiindca cineva a trimis o sursa la Kmalloc Angry
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #815 : Februarie 14, 2014, 16:50:26 »

kmalloc nu ar fi trebuit sa fie o problema publica... how did that happen? :/
Memorat
klamathix
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 733
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.216



Vezi Profilul
« Răspunde #816 : Februarie 14, 2014, 18:11:01 »

Poate am adaugat-o din greseala cand am recuperat arhiva. One of those times anyway Smile).
Memorat
junior
Strain
*

Karma: 20
Deconectat Deconectat

Mesaje: 42



Vezi Profilul
« Răspunde #817 : Februarie 14, 2014, 19:24:40 »

Sunt sanse sa apese cineva butonul magic si sa-si revina evaluatorul?  Confused
Memorat
manutruta
Strain


Karma: 5
Deconectat Deconectat

Mesaje: 24



Vezi Profilul
« Răspunde #818 : Februarie 28, 2014, 11:03:27 »

Salutare !
Nu stiu exact daca e un bug sau nu, dar stiu ca e destul de enervant.
De cele mai multe ori cand vreau sa vad o sursa mi-o arata asa:
http://prntscr.com/2wj7wy

in loc sa o coloreze frumos. As sugera sa se remedieze pt ca e foarte enervant.  E mult mai greu sa citesti un cod monoton decat unul colorat frumos. Sper sa se remedieze.

Mersi de atentie,
Manu.
Memorat
PlayLikeNeverB4
Nu mai tace
*****

Karma: 212
Deconectat Deconectat

Mesaje: 719



Vezi Profilul
« Răspunde #819 : Februarie 28, 2014, 11:05:08 »

Merge ok dupa refresh. Dar da, e enervant.
Memorat
manutruta
Strain


Karma: 5
Deconectat Deconectat

Mesaje: 24



Vezi Profilul
« Răspunde #820 : Februarie 28, 2014, 13:06:14 »

Daca ar fi mers OK cu un refresh nu as fi zis nimic, dar nu merge. Cate-odata dau refresh si de 10 ori si nu o coloreaza frumos.
Memorat
SRadu
Client obisnuit
**

Karma: 31
Deconectat Deconectat

Mesaje: 74



Vezi Profilul
« Răspunde #821 : Februarie 28, 2014, 13:54:21 »

Asteapta pana se coloreaza frumos fara sa dai scroll. Daca dai scroll inainte se strica Tongue
Memorat
manutruta
Strain


Karma: 5
Deconectat Deconectat

Mesaje: 24



Vezi Profilul
« Răspunde #822 : Februarie 28, 2014, 19:29:36 »

Nu merge cum zici tu... Daca nu se coloreaza nu se coloreaza nici in 10 minute. Daca se coloreaza se coloreaza indiferent de scroll. Cum stiu asta ? Am incercat pe Opera si orice faceam se colora. Din pacate eu folosesc Chrome... :\ Sper sa se repare si pentru Chrome.
Memorat
dinuvld
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #823 : Martie 15, 2014, 12:37:47 »

Ummmm....de ieri (15.03.2014) de pe la ora 00:00 evaluatorul nu mai functioneaza, da intotdeauna "in asteptare", aparent, tuturor celor care au inscris probleme... Don't get it Brick wall
Memorat
alevasluiale
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 5



Vezi Profilul
« Răspunde #824 : Martie 15, 2014, 13:15:57 »

Ce s-a intamplat cu evaluatorul ? Toate sursele sunt in asteptare.

Sper sa se rezolve cat mai repede!
Memorat
Pagini: 1 ... 31 32 [33] 34 35 36   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines