infoarena

Comunitate - feedback, proiecte si distractie => Feedback infoarena => Subiect creat de: Cristian Strat din Noiembrie 27, 2006, 20:27:31



Titlul: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Noiembrie 27, 2006, 20:27:31
infoarena este in constructie. Ne asteptam sa aiba multe bug-uri.

Daca ceva nu functioneaza asa cum ar trebui, anunta-ne aici si descrie problema cat mai detaliat poti.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Haloiu Valentin din Noiembrie 28, 2006, 01:35:45
Orice user poate modifica la "Articole" si la "Links".
Si orice user poate crea pagini in folderul principal astfel: www.infoarena.ro/blablabla?action=edit


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Noiembrie 28, 2006, 01:42:52
Orice user poate modifica la "Articole" si la "Links".
Si orice user poate crea pagini in folderul principal astfel: www.infoarena.ro/blablabla?action=edit

Pai asta e si ideea. Ca orice user sa poata crea pagini (exact ca pe un wiki).
Faci link catre o pagina inexistenta. Dai click si editezi.

Pe un wiki toata lumea are dreptul sa scrie. Cei care abuzeaza de acest drept sunt banati iar la schimbarile lor facem rollback.
Daca sunt suficienti admini, nu e o problema. Wikipedia se descurca :)


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Haloiu Valentin din Noiembrie 28, 2006, 01:45:49
Daca dai la contul Meu si dai click pe editeaza, iar apoi modifici username-ul tau cu admin sau oricarea alt username valid, atunci apar numele si poza acelui user la contul tau. :-k


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Noiembrie 28, 2006, 01:51:29
Daca dai la contul Meu si dai click pe editeaza, iar apoi modifici username-ul tau cu admin sau oricarea alt username valid, atunci apar numele si poza acelui user la contul tau. :-k

Tocmai ai descoperit macro-urile. Pagina ta de profil este o simpla pagina wiki personala in care scrii despre tine. Ca sa intretinem un look unitar pe site am creat un macro standard de utilizator pe care il poti folosi si tu si oricine altcineva. Poti include pe pagina ta informatii despre orice utilizator asa cum poti include pe orice pagina informatii despre orice utilizator.

Gandeste-te la modurile constructive in care poti folosi acest feature. ;)


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Noiembrie 28, 2006, 10:56:50
In monitorul de evaluare apare la Stare "<span style="job-stats-waiting">in asteptare</span>" in Firefox 2 cel putin...
Apropo cand o sa se dea drumul la evaluator?

De asemenea, in wiki sandbox daca fac de exemplu "gigi **ionel**" apare ionel bold, dar daca fac "gigi  **ionel**" (sunt 2 spatii in loc de 1) nu mai apare bold... De ce se intampla asta?

[Later edit] Daca dai search in forum.. nu se intampla nimic.. si daca dai search in timp ce esti pe wiki te duce la http://infoarena.ro/get?action=edit


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Mircea Dima din Noiembrie 28, 2006, 14:30:54
eu pe site-ul vechi am  5479 iar pe cel nou am 4989 ... s-au schimbat punctajele? sau care-i treaba?  :-'


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Dan-Leonard Crestez din Noiembrie 28, 2006, 14:40:54
Citat
In monitorul de evaluare apare la Stare "<span style="job-stats-waiting">in asteptare</span>" in Firefox 2 cel putin...
Apropo cand o sa se dea drumul la evaluator?
Este un bug, se repara. La evaluator o sa dam drumul in curand.

Citat
De asemenea, in wiki sandbox daca fac de exemplu "gigi **ionel**" apare ionel bold, dar daca fac "gigi  **ionel**" (sunt 2 spatii in loc de 1) nu mai apare bold... De ce se intampla asta?
Textila asta este un fel de black magic. In general, daca nu merg anumiti modificatori se inconjoara cu {} (ceva de genul {**ionel**}). Apropo, se merge cu o singura **, doar ca pune <strong> in loc de <b>

Citat
eu pe site-ul vechi am  5479 iar pe cel nou am 4989 ... s-au schimbat punctajele? sau care-i treaba?

Am importat o baza de data mai veche (probabil de cateva saptamani). O sa import din nou scorurile.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Savin Tiberiu din Noiembrie 28, 2006, 15:10:40
am observat ca la textul problemei apare posibilitatea de a trimite solutii. insa acolo ti se da posibilitatea sa iti alegi compilatorul insa in pagina de "trimite solutii" nu mai exista acel combobox cu lista de compilatoare (pascal, gnu c, gnu c++).


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Noiembrie 28, 2006, 16:29:22
am observat ca la textul problemei apare posibilitatea de a trimite solutii. insa acolo ti se da posibilitatea sa iti alegi compilatorul insa in pagina de "trimite solutii" nu mai exista acel combobox cu lista de compilatoare (pascal, gnu c, gnu c++).

Ar trebui ca dropdown-ul sa-ti apara atunci cand selectezi o problema din lista. Intrucat vom avea si probleme output-only (se trimite doar un fisier cu raspunsul corect), dropdown-ul apare numai pentru problemele la care se trimite cod sursa. In plus, compilatorul ar trebui sa se selectez automat in functie de extensia fisierului selectat.

Verifica daca iti functioneaza.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Stefan-Alexandru Filip din Noiembrie 28, 2006, 17:44:19
Daca se incearca inserarea a doua fragmente de cod consecutive, al doilea nu mai este formatat dupa regulile staibilite de code. Pentru ca si al doilea cod sa fie formatat intre cele doua fragmente trebuie sa apara ceva (orice) care sa desparta sfarsitul primului fragment, de inceputul celui de-al doilea fragment.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Dan-Leonard Crestez din Noiembrie 28, 2006, 18:54:00
Daca se incearca inserarea a doua fragmente de cod consecutive, al doilea nu mai este formatat dupa regulile staibilite de code. Pentru ca si al doilea cod sa fie formatat intre cele doua fragmente trebuie sa apara ceva (orice) care sa desparta sfarsitul primului fragment, de inceputul celui de-al doilea fragment.

How is that a bug?


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Stefan-Alexandru Filip din Noiembrie 28, 2006, 20:06:58
Citat
How is that a bug?
Observatia pe care am facut-o este destul de proasta. Postez direct ce pare a nu functiona corect caci nu prea le am cu limba romana. In al doilea exemplu nu apare al doilea paragraf in casuta de code, dar in primul apare... ???
Cod:
== code(c) |
#include <stdio.h>

int main(void) {
    printf("Hello World\n");
    return 0;
}
==

== code(pas) |
begin
  writeln('Hello world');
end.
==
Cod:
== code(c) |
#include <stdio.h>

int main(void) {
    printf("Hello World\n");
    return 0;
}
==

== code(pas) |
begin

  writeln('Hello world');

end.
==


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Noiembrie 29, 2006, 02:37:23
Daca se incearca inserarea a doua fragmente de cod consecutive, al doilea nu mai este formatat dupa regulile staibilite de code. Pentru ca si al doilea cod sa fie formatat intre cele doua fragmente trebuie sa apara ceva (orice) care sa desparta sfarsitul primului fragment, de inceputul celui de-al doilea fragment.

Fixed by fluffy (http://hackers.devnet.ro/changeset/484).


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Noiembrie 29, 2006, 10:19:23
Not very important bug, but still... la articole in "vezi istoria" nu apare ultimul revision ca in celelalte pagini wiki... (nu m-am uitat la toate dar la "al k-lea drum minim", kmp, lca, stl :) nu sunt )


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Cezar Mocan din Noiembrie 29, 2006, 18:44:15
Ar mai fi ceva... Nu apare meniul din partea stanga (ala principal)... poate e de la mine... scuze daca gresesc... :-s


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Dan-Leonard Crestez din Noiembrie 29, 2006, 18:50:13
Ar mai fi ceva... Nu apare meniul din partea stanga (ala principal)... poate e de la mine... scuze daca gresesc... :-s

Pe forum e normal sa nu apara. SMF-ul e mare si urat, pe mine personal ma sperie. Inca o bara pe stanga ar fi prea de tot.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Cezar Mocan din Noiembrie 29, 2006, 18:57:47
Nu e vorba pe forum. Dupa ce navighez un pic prin site imi dispare meniul de acolo.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Noiembrie 30, 2006, 15:31:41
Nu e vorba pe forum. Dupa ce navighez un pic prin site imi dispare meniul de acolo.

Details, please


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Decembrie 03, 2006, 17:17:43
Cand vizualizezi profilul unui user daca navighezi pe cele 3 taburi.. va aparea in istorie numele acelui utilizator de 3 ori..


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Stefan Istrate din Decembrie 04, 2006, 00:43:07
Se pare ca pe pagina de profil a unui utilizator, meniul de sus (Editeaza, Vezi istoria, Muta, Sterge etc) nu apare afisat unde trebuie. Apare in dreptul taburilor (Pagina personala, Evolutie rating, Statistici).

link cu ce vad eu pe firefox 2.0 (http://infoarena.ro/utilizator/stef2n?action=download&file=bug.png)


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Marius Stroe din Decembrie 04, 2006, 16:49:26
La problema Mine am luat 100 cu

Cod:
#include <stdio.h>

int main(void)
{
    return 0;
}
8)


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Bondane Cosmin din Decembrie 04, 2006, 18:19:40
un mic bug :
Cand intru la profilul meu : "Acest utilizator nu si-a personalizat inca pagina de profil. Click aici sa afli cum iti poti personaliza pagina de profil". peste jumatate din scris se suprapune un alt meniu, care contine : editeaza, vezi istoria, ....


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Decembrie 04, 2006, 21:44:44
un mic bug :
Cand intru la profilul meu : "Acest utilizator nu si-a personalizat inca pagina de profil. Click aici sa afli cum iti poti personaliza pagina de profil". peste jumatate din scris se suprapune un alt meniu, care contine : editeaza, vezi istoria, ....
Acelasi lucru a zis mai sus Stefan Istrate... Nu prea cred ca poate fi considerat bug asta...

Eu cand am trimis la divizori am luat 96 pct prima oara fara nici un mesaj.. apoi 100... cu okuri
De asemenea la expr iau acum 0 cu sursa de 100 pe infoarena vechi...

[Later edit] Cand un job este "in asteptare" daca dai click pe link o sa vezi ceva genu:
"Scor     Mesaj    &nbsp "

[Later later edit] Got System Error pe arbore...


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Dan-Leonard Crestez din Decembrie 04, 2006, 23:07:35
Mda, e plin de bug-uri evaluatorul asta  ](*,).

Dupa inshpe mii de reevaluari, momentan monitorul e curat, nu mai apar erori de sistem.

Va multumesc celor care ati trimis surse, sunteti de mare ajutor. Dati in el cu tot ce aveti :).


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Decembrie 05, 2006, 11:07:56
Siteul n-arata deloc bine pe Internet Explorer 7.. Meniul din stanga nu apare (doar o parte din Home) desi merge sa faci click pe optiuni.. iar partea cu "log out | contul meu" iese din cadru :)
As fi atasat o poza la post dar vad ca nici asta nu merge :)

Am pus poza in sandox (http://infoarena.ro/sandbox).


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Marius Stroe din Decembrie 05, 2006, 11:51:12
Am uitat sa deschid fisierul de iesire al problemei Traseu si am primit System Error.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Decembrie 05, 2006, 12:10:39
Another thing.. cand nu sunt logat si fac o actiune care necesita autentificare, chiar daca apoi navighez prin alte parti ale siteului in momentul in care ma loghez ma intorc la pagina aceea...

[Later edit] Got system error cand am trimis sursa fara sa specific compilatoru...


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Decembrie 05, 2006, 13:08:44
Siteul n-arata deloc bine pe Internet Explorer 7.. Meniul din stanga nu apare (doar o parte din Home) desi merge sa faci click pe optiuni.. iar partea cu "log out | contul meu" iese din cadru :)
As fi atasat o poza la post dar vad ca nici asta nu merge :)

Am pus o poza in sandox (http://infoarena.ro/sandbox).

Mersi! Se pare ca s-a busit de cand am adaugat cutia cu user-ul din dreapta sus.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Stefan-Alexandru Filip din Decembrie 05, 2006, 13:22:02
Evaluatorul nu prea tine cont de timpul de exacutie al problemei cand acorda punctele. La problema Zeap am primit cate 10 pct pe 2 teste care depaseau timpul maxim de executie al problemei.
Cod:
Rulez testul 6: ok: timp 930ms 4260kb: OK: 10 puncte
Rulez testul 7: ok: timp 2038ms 8388kb: OK: 10 puncte
Rulez testul 8: ok: timp 1126ms 5040kb: OK: 10 puncte
Rulez testul 9: ok: timp 299ms 1268kb: OK: 10 puncte
Rulez testul 10: ok: timp 1889ms 8412kb: OK: 10 puncte


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Grigorean din Decembrie 05, 2006, 13:51:15
Cred ca merge mai bine evaluatorul nou, iar timpii afisati sunt orientativi.

Si eu am luat 100 pe 2 prob pe care aveam TLE.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Filip Cristian Buruiana din Decembrie 05, 2006, 13:56:29
Daca la borderoul de evaluare dam click pe numele problemei care a fost trimisa imi spune "Numar de job invalid".


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Decembrie 05, 2006, 17:50:21
Pe forum cand mai multe mesaje necitite, initial au toate un "Nou" in dreapta numelui topicului. Dupa ce citesc unul dintre mesaje, toate "Nou"-urile dispar.


Titlul: Enunturi
Scris de: Constantin-Cristian Balas din Decembrie 05, 2006, 19:09:53
in enuntul problemei 12-Perm (http://infoarena.ro/problema/12perm):
Citat din mesajul lui: infoarena2
Se defineste 12-permutarea A1,A2,...,AN ca fiind o permutare a numerelor 1,2,...,N astfel incat |Ai - Ai+1| pentru i=1,2,...,N-1.
Citat din mesajul lui: infoarena.devnet.ro
Se defineste 12-permutarea A1,A2,...,AN ca fiind o permutare a numerelor 1,2,...,N astfel incat |Ai-Ai+1|<3  pentru i=1,2,..N-1.

Dupa cum se vede, in enuntul de pe infoarena2, a ignorat "<3".
Mentionez ca e primul enunt citit pe infoarena2, pot fi mai multe asftel de cazuri.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Airinei Adrian din Decembrie 05, 2006, 19:25:23
la problema biscuiti primesc in monitorul de evaluare:
Cod:
Rulez testul 1: eroare: Memory limit exceeded.: 0 puncte
Rulez testul 2: eroare: Memory limit exceeded.: 0 puncte
Rulez testul 3: eroare: Memory limit exceeded.: 0 puncte
...
daca trimit sursa de 100 de pe infoarena1


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Tandrau Alexandru din Decembrie 05, 2006, 20:30:23
Cu aceeasi sursa la problema 113 (BILE) primesc 90 pt pe infoarena1 si 100 pt pe infoarena2


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Codrea Marcel din Decembrie 05, 2006, 21:18:27
Cand am incercat sa accesez pagina 6 in Arhiva de probleme mi-a aparut asta :

Fatal:   >>>PHP Notice: Undefined offset:  0 in /home/iahack/live/common/db/user.php line 137<<<   
Printing full backtrace:
Backtrace Level 1: file www/views/header.php line 74
Backtrace Level 2: file www/views/textblock_view.php line 9
Backtrace Level 3: function execute_view file www/utilities.php line 247
Backtrace Level 4: function execute_view_die file www/utilities.php line 253
Backtrace Level 5: function controller_textblock_view file www/controllers/textblock.php line 47
Backtrace Level 6: file www/index.php line 172

Cu exceptia micilor buguri care se vor rezolva pe parcurs , ati facut o treaba buna cu site-ul !  =D&gt;


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Puni Andrei Paul din Decembrie 05, 2006, 21:21:47
daca se trimite aceasi problema de mai multe ori se primeste puncte de mai multe ori ...  :-'


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Codrea Marcel din Decembrie 05, 2006, 21:32:40
Am observat si eu asta !

Citat
Bridge   100
Bridge   100
Bridge   40
Bridge   0

Asta imi afiseaza la "Arhiva de probleme"  !


Titlul: Raspuns: Enunturi
Scris de: Valentin Stanciu din Decembrie 05, 2006, 22:40:45
in enuntul problemei 12-Perm (http://infoarena.ro/problema/12perm):
Citat din mesajul lui: infoarena2
Se defineste 12-permutarea A1,A2,...,AN ca fiind o permutare a numerelor 1,2,...,N astfel incat |Ai - Ai+1| pentru i=1,2,...,N-1.
Citat din mesajul lui: infoarena.devnet.ro
Se defineste 12-permutarea A1,A2,...,AN ca fiind o permutare a numerelor 1,2,...,N astfel incat |Ai-Ai+1|<3?  pentru i=1,2,..N-1.

Dupa cum se vede, in enuntul de pe infoarena2, a ignorat "<3".
Mentionez ca e primul enunt citit pe infoarena2, pot fi mai multe asftel de cazuri.

enunt 12-perm fixed.. daca mai gasesti probleme posteaza aici.. probabil cand le-am re-editat au aparut mici scapari :)


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Decembrie 05, 2006, 22:43:10
Cand am incercat sa accesez pagina 6 in Arhiva de probleme mi-a aparut asta :

Fatal:   >>>PHP Notice: Undefined offset:  0 in /home/iahack/live/common/db/user.php line 137<<<   
Printing full backtrace:
Backtrace Level 1: file www/views/header.php line 74
Backtrace Level 2: file www/views/textblock_view.php line 9
Backtrace Level 3: function execute_view file www/utilities.php line 247
Backtrace Level 4: function execute_view_die file www/utilities.php line 253
Backtrace Level 5: function controller_textblock_view file www/controllers/textblock.php line 47
Backtrace Level 6: file www/index.php line 172

Cu exceptia micilor buguri care se vor rezolva pe parcurs , ati facut o treaba buna cu site-ul !  =D&gt;

Nu pot sa-l reproduc, poti sa postezi aici linkul daca iti mai face probleme? (maybe it's fixed :D )
Erai autentificat?


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Gheorghe Cosmin din Decembrie 05, 2006, 23:23:03
am trimis o sursa la problema geometrie care a luat 100
aveam dinainte 90 de puncte la aceeasi problema (din baza de date de la infoA1)
acum in arhiva de probleme imi apare de doua ori problema geometrie odata cu 90 de puncte si odata cu 100


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Gheorghe Cosmin din Decembrie 05, 2006, 23:32:59
exista statistici problema?
eu nu reusesc sa gasesc  :)


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: bogdan2412_vizitator din Decembrie 07, 2006, 11:08:47
Am vazut ca s-au recorectat problemele din eval.. imi explica cineva ce inseamna:
"Rulez testul 4: eroare: timp 145519837ms: mem 8kb: Wall time limit exceeded.: 0 puncte "?
Timpul ala n-arata prea bine.. Asta a aparut la problema aladdin2.. si la robot.. la aladdin2 mai aveam aceeasi sursa trimisa si inainte.. si care a luat 100... a doua oara a luat 80...


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: bogdan2412_vizitator din Decembrie 07, 2006, 11:25:29
Nu pot sa ma loghez sa editez postu precedent deci na...
La problema expr fisierele de intrare si iesire sunt puse Expr.in si Expr.out.. nu ca in enuntul problemei in care sunt puse cu litere mici... cand modific in sursa mea la Expr.in Expr.out iau 100.. dar iau 100 si daca afisez doar {}...  :-'


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Cristina Stancu-Mara din Decembrie 07, 2006, 16:53:24
http://infoarena.ro/utilizator/cimi?action=rating
imi apare acolo la concursuri unu 'filip1' ...nu cred c-am participat la un concurs numit asa


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Decembrie 07, 2006, 19:45:17
http://infoarena.ro/utilizator/cimi?action=rating
imi apare acolo la concursuri unu 'filip1' ...nu cred c-am participat la un concurs numit asa

Oh but you did! 'filip1' e un identificator... cam neinspirat.
Concursul s-a facut in 2004 de Sf. Filip. :)

http://infoarena.ro/warm-up-2004


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Decembrie 08, 2006, 14:18:51
La problemele Color si Substr am primit cu 20, respectiv 30 de puncte mai putin decat pe vechea infoarena, pe motivul TLE. Ati modificat limita de timp? In plus pe un test cu TLE la Color aveam 187998274 ms (aproximativ doua zile  :P). Timpi d-astia enormi am avut si pe cele 3 teste de la Substr.

[edit]: nu am vazut ce zicea Bogdan de TLE-uri mai sus

[edit II]: La problema Suma divizorilor, cu sursa cu care iau 20 pe Infoarena 1, aici iau 100.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Marius Stroe din Decembrie 08, 2006, 21:25:03
Aceeasi problema la Zeap: 1 WA pe infoarena vechi si 100 pe cel nou.

Edit: de fapt da 100 cam pe orice fel de solutie.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Codrea Marcel din Decembrie 08, 2006, 22:59:42
Citat
Insereaz? citat
Citat din mesajul lui: Codrea Marcel din Decembrie 05, 2006, 21:18:27
Cand am incercat sa accesez pagina 6 in Arhiva de probleme mi-a aparut asta :

Fatal:   >>>PHP Notice: Undefined offset:  0 in /home/iahack/live/common/db/user.php line 137<<<   
Printing full backtrace:
Backtrace Level 1: file www/views/header.php line 74
Backtrace Level 2: file www/views/textblock_view.php line 9
Backtrace Level 3: function execute_view file www/utilities.php line 247
Backtrace Level 4: function execute_view_die file www/utilities.php line 253
Backtrace Level 5: function controller_textblock_view file www/controllers/textblock.php line 47
Backtrace Level 6: file www/index.php line 172

Cu exceptia micilor buguri care se vor rezolva pe parcurs , ati facut o treaba buna cu site-ul !  Applause

Nu pot sa-l reproduc, poti sa postezi aici linkul daca iti mai face probleme? (maybe it's fixed Very Happy )
Erai autentificat?


Da , s-a rezolvat de la sine , sau cel putin inca nu s-a repetat ! Din cate imi amintesc , eram logat !


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Dan-Leonard Crestez din Decembrie 08, 2006, 23:18:21
Cateva comentarii: Noi ocasional lucram direct pe site. Daca pica ceva si se rezolva in 2 minute, apoi nu mai apare atunci nu prea are sens sa raportati ca bug pentru ca e deja reparat.

Submitati in continuare, am reparat o gramada de bug-uri dar au ramas destule. V-as fi recunoscator daca ati scrie fix id-ul jobului cu problema ca sa nu stau sa caut in monitor.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Puni Andrei Paul din Decembrie 08, 2006, 23:51:30
pe pagina principala undeva jos de tot este link la noul forum, scrie infoarena.devnet.ro/forum ... dar linkul este catre forum.infoarena.ro  :thumbup:


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Mircea Dima din Decembrie 09, 2006, 16:12:23
Am trimis la problema pietre o solutie in care aveam un vector

int x[ 3 000 000];

iar la memorie imi arata 6484kb  ... nu cumva e 12 mb?


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Decembrie 09, 2006, 18:40:38
pe pagina principala undeva jos de tot este link la noul forum, scrie infoarena.devnet.ro/forum ... dar linkul este catre forum.infoarena.ro  :thumbup:
aceea este o stire veche

in plus, link-ul catre forum este infoarena.ro/forum/


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Decembrie 09, 2006, 19:19:27
Joburi busite:
  - 299 Suma divizorilor, iau 100, pe Infoarena 1 iau 20 (Wa in rest)
  - 282 Lanterna, iau 100, pe Infoarena 1 iau 90 (Wa pe testul 9)
  - 269 Substr, iau 70, pe Infoarea 1 iau 100 (aici iau TLE, dar apare si faza dubioasa in care zice ca a rulat ~10^6 ms)
  - 266 Color, iau 80, pe Infoarena 1 iau 100 (iau TLE, dar apare aceasi faza de mai sus)


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Stefan-Alexandru Filip din Decembrie 10, 2006, 18:37:11
Citat
Fatal:   >>>PHP Notice: Undefined index:  rating_cache in /home/infoarena/live/www/views/sitewide.php line 27<<<   
Printing full backtrace:
Backtrace Level 1: file www/views/header.php line 40
Backtrace Level 2: file www/views/textblock_view.php line 9
Backtrace Level 3: function execute_view file www/utilities.php line 95
Backtrace Level 4: function execute_view_die file www/utilities.php line 101
Backtrace Level 5: function controller_textblock_view file www/controllers/textblock.php line 84
Backtrace Level 6: file www/index.php line 170
Asta este tot ce apare in pagina de start, langa avatar in coltul din dreapta-sus. In rest o bara verde sus si mult spatiu gol.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Decembrie 10, 2006, 18:53:11
Asta este tot ce apare in pagina de start, langa avatar in coltul din dreapta-sus. In rest o bara verde sus si mult spatiu gol.

da logout si login din nou


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Florin Pogocsan din Decembrie 10, 2006, 21:46:40
La problema Alpin primesc pe testul 4 "Wall time limit exceeded" , desi pe infoarena vechi iau 100 de pct. Id-ul jobului este #332.

Rusinica mie  :oops:, se pare ca solutia mea a fost devina si evaluatorul este mai strict decat cel vechi.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Decembrie 11, 2006, 18:42:59
Bug pe forum: daca ai mai multe topicuri necitite intr-o categorie, se face verde simbolul din fata categoriei. Insa daca citesti doar unul din mesaje, simbolul redevine verde-deschis, ca si cum ai fi citit toate topicurile noi din cadrul categoriei respective.

Asa...off topic: Mi se pare ca ati facut foarte rau ca ati scos Infoarena1, atata timp cat aveti nenumarate bug-uri la evaluator. O sa fie mai greu de gasit aceste bug-uri si gasirea lor ar putea cauza neplaceri unor utilizatori.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Decembrie 11, 2006, 18:53:27
Asa...off topic: Mi se pare ca ati facut foarte rau ca ati scos Infoarena1, atata timp cat aveti nenumarate bug-uri la evaluator. O sa fie mai greu de gasit aceste bug-uri si gasirea lor ar putea cauza neplaceri unor utilizatori.

Nici cu doua site-uri nu e mai bine. Am pierdut 100+ deja utilizatori noi inregistrati din cauza transferului baze de date la noul format.
Lasa ca le vanam noi.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Decembrie 11, 2006, 19:06:19
Bug pe forum: daca ai mai multe topicuri necitite intr-o categorie, se face verde simbolul din fata categoriei. Insa daca citesti doar unul din mesaje, simbolul redevine verde-deschis, ca si cum ai fi citit toate topicurile noi din cadrul categoriei respective.

Cred ca asa si trebuie sa se intample.. asa parca era si pe infoarena1 si cam pe orice SMF existent..


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Duta Vlad din Decembrie 11, 2006, 19:58:46
la statisticile pt arhiva de probleme, unele probleme apar si la "incercate" si la "rezolvate" chiar daca sunt rezolvate


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Decembrie 11, 2006, 20:17:21
la statisticile pt arhiva de probleme, unele probleme apar si la "incercate" si la "rezolvate" chiar daca sunt rezolvate
Sigur sunt rezolvate? Scorurile din ultimele nu s-au pastrat.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Duta Vlad din Decembrie 11, 2006, 20:26:42
sigur...si mai apar probleme pe care nu le-am incercat pana acum  :-'


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Decembrie 11, 2006, 20:45:49
la statisticile pt arhiva de probleme, unele probleme apar si la "incercate" si la "rezolvate" chiar daca sunt rezolvate
Sigur sunt rezolvate? Scorurile din ultimele nu s-au pastrat.

avem deja ticket:
http://hackers.devnet.ro/ticket/201

Odata ce ai rezolvat o problema incercata, problema incercata nu iese din lista: in eval-list inca exista problema cu <100p de aceea apare la incercate, dar exista si solutia de 100p, de aceea apare si in cele rezolvate

Edit - should be solved now (indata ce se actualizeaza siteul dupa repository)


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Dan-Leonard Crestez din Decembrie 11, 2006, 20:48:44
Am trimis la problema pietre o solutie in care aveam un vector

int x[ 3 000 000];

iar la memorie imi arata 6484kb  ... nu cumva e 12 mb?
Sigur folosesti toata memoria? Linux nu aloca efectiv memoria pana nu o folosesti.

Daca o folosesti zi id-ul jobului :(.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Mircea Dima din Decembrie 11, 2006, 21:16:39
Am trimis la problema pietre o solutie in care aveam un vector

int x[ 3 000 000];

iar la memorie imi arata 6484kb  ... nu cumva e 12 mb?
Sigur folosesti toata memoria? Linux nu aloca efectiv memoria pana nu o folosesti.

Daca o folosesti zi id-ul jobului :(.

Nu... e totul ok... am facut un test in care aveam int x[1 000 000] si faceam un for(i=1;i<=1000 000;i++) x( i ) =i; si mi-a aratat 4mb ... la pb respectiva nu am folosit tot aray-ul ... deci totul e OK


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Savu Razvan din Decembrie 12, 2006, 19:22:40
La problema Pietre iau acum 65 p cu o sursa de 100 pe infoarena vechi pe motiv de timp limita depasit. Inca nu s-a fixat evaluatorul sau s-au mai marit restrictiile la problema?


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Airinei Adrian din Decembrie 12, 2006, 21:53:36
Pe infoarena2.0 la problema biscuiti fisierele de intrare sunt acum "biscuiti.in" si "biscuiti.out". Nu e asa de mare bug, dar e oarecum confuz pentru ca in enunt se specifica "bisc.in" si poate cineva nu se uita mai sus si pierde ceva timp pana sa isi dea seama


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Decembrie 12, 2006, 21:55:56
Pe infoarena2.0 la problema biscuiti fisierele de intrare sunt acum "biscuiti.in" si "biscuiti.out". Nu e asa de mare bug, dar e oarecum confuz pentru ca in enunt se specifica "bisc.in" si poate cineva nu se uita mai sus si pierde ceva timp pana sa isi dea seama
Am modificat enuntul, thx!


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Decembrie 12, 2006, 21:58:27
La problema Pietre iau acum 65 p cu o sursa de 100 pe infoarena vechi pe motiv de timp limita depasit. Inca nu s-a fixat evaluatorul sau s-au mai marit restrictiile la problema?

Scrieti si voi numarul job-ului, il ajuta pe Leo sa investigheze mai usor :) (job #1088)
Probabil asta din cauza ca vechiul evaluator nu era destul de precis in masurarea timpilor de executie..


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Savu Razvan din Decembrie 12, 2006, 22:29:12
Da, asta era. Mi-am dat seama unde am gresit. Am luat acum 100.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Airinei Adrian din Decembrie 13, 2006, 00:03:52
Si la problema colorare fisierul e acum "colorare.in" in loc de "gcolor.in".


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Decembrie 13, 2006, 11:23:14
Si la problema colorare fisierul e acum "colorare.in" in loc de "gcolor.in".
fixed! :)


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Decembrie 13, 2006, 17:39:38
Cod:
int main()
{
    freopen("color.in","r",stdin);
    freopen("color.out","w",stdout);
   
    scanf("%d %d",&n,&m);
   
    int i,x,y;
       
    for (i=1;i<=m;i++)
    {
        scanf("%d %d",&x,&y);
}

    return 0;
}

Cu programul asta iau TLE pe testul 1. Cred ca merge mai incet evaluatorul asta nou.  :-k Nu schimbati limita de timp?


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Decembrie 13, 2006, 18:00:10
Si pe infoarena vechi se lua TLE doar cu citire :) Pentru C trebuie optimizata citirea la problema asta.. Nu prea ai ce face....


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Decembrie 13, 2006, 19:25:23
Nu se lua. Mie imi intra in timp. Si nu mi se pare prea elegant sa parsezi citirea la problema asta...de-asta m-am gandit ca s-ar putea creste limita de timp.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Constantin-Cristian Balas din Decembrie 14, 2006, 01:13:01
Cand vreau sa sterg o revizie de la profilul meu imi da eroare "URL invalid"


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Decembrie 14, 2006, 02:46:58
Cand vreau sa sterg o revizie de la profilul meu imi da eroare "URL invalid"
nu se pot sterge revizii inca


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Tofan Vasile din Decembrie 14, 2006, 13:56:18
Ora la care se inregistreaza o sursa in monitorul de evaluare e in urma. Nu e un bug, dar e destul de confuz cateodata.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Dan-Leonard Crestez din Decembrie 15, 2006, 09:32:17
Multe ore de pe site sunt in urma...

Si nu vad cum asta ar putea sa nu fie un bug.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Tofan Vasile din Decembrie 15, 2006, 13:47:55
Aveam impresia ca ora de pe infoarena se poate schimba in 2 timpi si 3 miscari. :) Din postul tau trag conculzia ca nu-i deloc usor. Credeam ca e o scapare, nu un bug. my bad.


Titlul: Bug reports
Scris de: parcalabescu maria daniela din Decembrie 16, 2006, 08:59:51
eu pe site-ul vechi aveam in jur de 500 de puncte la arhiva de probleme, si acum n-am nimic...
ce s-a intamplat?? :?


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Ivan Nicolae din Decembrie 16, 2006, 18:52:13
Pe site-ul vechi... existau functii cum ar fi:
   1) Sa cauti dupa nume o problema in arhiva
              sau
   2) Sa sari in clasament direct la contul tau
   etc. etc. etc.  :-'  O sa apara chestii dastea si pe noul site?


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Decembrie 16, 2006, 20:48:35
astea sunt featureuri, nu buguri.. si da o sa fie... s-a mai discutat pe tema asta de 2 ori deja cred..


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Ivan Nicolae din Decembrie 16, 2006, 21:09:53
Ok... sorry


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Mihai Leonte din Decembrie 16, 2006, 22:17:51
1.Daca vreau sa modific adresa de mail din contul meu (aia la care primesc newsletter), ma pune sa recompletez TOT formularul (nume, parola, etc etc etc).

2.Asta nu e un bug, dar e o sugestie. Cred ca tabelul ala in care scrie <<Fisiere de intrare/iesire, Sursa, Timp Executie, Nr teste de la fiecare problema>> ar atata mai bine vertical (cum era si inainte). Ar fi si mai ergonomic. De exemplu, eu l-as fi pus asa:
1. Fisier de intrare/iesire
2. Autor
3. Sursa
4. Nr de teste
5. Timp de executie


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Bondane Cosmin din Decembrie 17, 2006, 13:57:30


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Cezar Mocan din Decembrie 17, 2006, 18:52:21
La problema Numere la exemplu numele fisierelor  este acolor.in si respectiv acolor.out;


Titlul: ups marele script..
Scris de: Sanduleac Dan din Decembrie 17, 2006, 21:01:16
Citat
Uite jucandu-ma eu in wiki-ul asta, am dat din greseala ceva de genu "Muta pagina" - la pagina principala a contului meu (sandyxp). Si i-am dat sa o mute catre "sanduleac_dan", era un link acolo sus, ca tot nu stiam ce face exact. Si a mutat pagina mea principala, editabila.. (needitata inca).. si pe langa faptul ca nu mai e deloc, nicaieri.. :D :
Acuma cand intru pe http://infoarena.ro/utilizator/sandyxp (http://infoarena.ro/utilizator/sandyxp) imi dau niste erori urate de php, probabil s-a sters pagina aia de pe contul meu (nu imi dau seama de ce nu ar fi creat wiki-ul una noua in loc), iar http://infoarena.ro/utilizator/sanduleac_dan (http://infoarena.ro/utilizator/sanduleac_dan) => utilizatorul nu exista (ma asteptam sa vad macar pagina goala implicita, ca tot nu imi dau seama unde a mutat-o..)  :-'

Cod:
Fatal: >>>Error: Assertion failed in function controller_user_view file www/controllers/user.php line 33<<<
Printing full backtrace:
Backtrace Level 1: function log_error file common/log.php line 133
Backtrace Level 2: function log_assert file common/log.php line 179
Backtrace Level 3: function controller_user_view file www/controllers/user.php line 33
Backtrace Level 4: file www/index.php line 163

Pseudo-later-edit: Initial trimisesem mesajul catre un admin, dar cum nu mi-a raspuns inca si vazand threadul de bug reports, am zis sa-l pun aici. Am observat ulterior ca avem aici frumusel toate sursa la wiki si posibilitatea sa o dezvoltam..
Si, btw cum iau repository-ul de pe net? am vazut ca e o interfata pt web browsing la trunk numit "trac" , dar nu m-am prins inca daca pot descarca toata chestia cu clientul de cvs sau subversion sau trebuie altceva..

M-as baga si eu la bug fixing, stiu php (si mysql - ceva acolo). Adminii care vad mesajul asta si ma vor sa-i mai ajut si eu, feel free to contact me, cei care nu vad, daca e le dau mesaj.  :thumbup:


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Decembrie 17, 2006, 21:33:33
http://hackers.devnet.ro/wiki/HackingTutorial


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Sanduleac Dan din Decembrie 17, 2006, 21:54:51
http://hackers.devnet.ro/wiki/HackingTutorial

Mersi, tocmai pe aia eram, deja incepeam sa configurez.
Apropo bugul pe care l-am scris mai sus se pare ca avea deja un ticket, si am si aflat cum sa scap de el.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Damian Alexandru din Decembrie 28, 2006, 11:14:17
Borderou de evaluare (job #3674)
Problema    Fatal error: Call to undefined function url_task() in /home/infoarena/live/www/views/job_detail.php on line 13

....problema la borderoul de evaluare... se pare ca la toti userii nu numai la mine (asta la 11.08)


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Tandrau Alexandru din Decembrie 28, 2006, 15:59:05
Nu merge pagina de submit

http://infoarena.ro/submit


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Barsan Paul din Decembrie 29, 2006, 13:53:54
 mda
 Am primit si eu eroarea aia "Fatal error: Call to undefined function url_task() in /home/infoarena/live/www/views/job_detail.php on line 13"
la borderoul de evaluare si cu toate ca intuesc ce nu mere la prb mea vreu sal vad.
id:#3831


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Constantin-Cristian Balas din Decembrie 29, 2006, 18:37:45
la forum cand vezi profilul cuiva (dai click pe numele lui de la post) nu se trimite toata pagina..
se opreste la link-ul catre username


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Stefan Dobrin Cosmin din Decembrie 30, 2006, 13:04:48
Ora de pe site este cu aproximativ 7 min inainte. Si ora de la compilatorul de la arhiva de probleme e gresita. E cu vreo multe ore in urma. Mai exact cam vreo 4h.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Decembrie 30, 2006, 13:11:04
Ora de pe site este cu aproximativ 7 min inainte. Si ora de la compilatorul de la arhiva de probleme e gresita. E cu vreo multe ore in urma. Mai exact cam vreo 4h.

Un post mai coerent nu puteai sa scrii? :)
S-a mai raportat asta, multumim.  :ok:


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Stefan Dobrin Cosmin din Ianuarie 01, 2007, 22:08:37
Ma bucur ca operatorii de aici au simtul umorului  :peacefingers: ! Si daca tot s-a raportat de ce nu faceti nimic? E chiar asa greu sa se schimbe ora serverului?


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Ianuarie 01, 2007, 22:26:18
 :peacefingers: Scuze, nu am vrut sa fiu rau, dar m-a amuzat putin :D
De ce nu s-a rezolvat? Pai, in primul rand pentru ca sunt sarbatori si lumea se distreaza. As schimba-o eu, dar am acces doar la surse nu si la server. Iar cei care au acces la server fie sunt ocupati cu sarbatorile, fie lucreaza la alceva putin mai important (de exemplu logica de concurs sau permisiunile de securitate), fie iau si ei o pauza :)


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Dan-Leonard Crestez din Ianuarie 02, 2007, 04:55:22
Cica ar trebui sa mearga acum(test post).

Ne cerem scuze pentru problemele cu time/date, dar este mai complicat decat pare. Spre exemplu, smf tinea in tabelul de useri cate un offset pentru fiecare user. Care era diferit(si imposibil de editat).

Random power!


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Savin Tiberiu din Ianuarie 02, 2007, 13:42:44
ceasul de pe infoarena (ceasul de sub formularul de login) mie tot mi se pare cu cateva minute in urma, adik e cam cu 5-6 minute inainte fata de ceasul de la compul. Posibil sa fie ceasul meu in urma desi ma cam indoiesc. si ia sa vedem dak si ceasul de pe forum merge bine ar trebui sa fie 13:36 :D

[later edit]in momentul in care ceasul meu era 13:36(atat cel de la calculator cat si cel de la tel), cel de pe forum era 13:44 iar cel din arhiva era 13:43. Timerul de pe forum nu e chiar asa important insa cel din arhiva este important in timpul concursurilor, ca sa stim cand se opreste evalul sau cand se porneste and stuff. App cand incepe PREONI??


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Dan-Leonard Crestez din Ianuarie 02, 2007, 20:24:09
Teoretic am rezolvat problemele de genul timezone & stuff, dar a mai ramas faptul ca serverul infoarena.ro este cu vreo 6 minute inainte. Din pacate nu am ce sa-i fac, este un server virtual xen si nu merge sa schimb data.

Don't worry, o sa se rezolve inainte de preoni2007.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Ivan Nicolae din Ianuarie 03, 2007, 18:43:29
 mi se pare mie sau ultima solutie evaluat de evaluator a fost la ora:

miercuri 3 ianuarie 2007 14:24:26

chiar daca au mai fost trimise niste surse si dupa asta.

[Later Edited] Da chiar cand incepe PreOni ?


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Grigorean din Ianuarie 10, 2007, 13:16:09
nu prea mai merge evalutorul :)


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Ianuarie 11, 2007, 20:32:49
Nu merge nici preview-ul, atunci cand iti editezi profilul.
Sa fiu mai exact: zice ca se incarca, dar nu se mai incarca niciodata.


Titlul: enunt sir23
Scris de: Constantin-Cristian Balas din Ianuarie 13, 2007, 13:45:14
O mica gresala in enuntul problemei sir23 (http://infoarena.ro/problema/sir23):
Citat
Si <= Si+2

trebuia '<' .


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Diana Adrisor din Ianuarie 14, 2007, 21:18:44
iar a picat evaluatorul...  :-'


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Sima Cotizo din Ianuarie 15, 2007, 21:49:48
:( Stiu ca nu e bug, dar:
Cod:
Rulez testul 6: eroare: timp 355ms: mem 4760kb: Time limit exceeded.: 0 puncte
Rulez testul 7: eroare: timp 347ms: mem 6264kb: Time limit exceeded.: 0 puncte

Eu in program nu am date alocate cu dimensiuni variabile / recursivitate... de fiecare data programul meu foloseste exact aceeasi cantitate de memorie. Nu e prima data cand apar acolo valori diferite in caz asemanator... poate e normal, dar atunci ce vrea sa semnifice "mem"?

PS: testele imi pica de la TLE :P... dar ca idee


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Ianuarie 16, 2007, 07:31:40
Se masoara cata memorie folosesti efectiv.. chiar daca declari 100 mega daca folosesti 2 din ei merge :P ... nu e bug, e chiar mai bine asa :)


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Stefan Istrate din Ianuarie 18, 2007, 13:52:39
evaluator la pamant  :-'


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Ciocas Radu din Ianuarie 18, 2007, 23:06:53
imi cer scuze daca nu postez unde trebuie dar ce inseamna : Rulez testul 1: eroare: timp 0ms: mem 8kb: Non-zero exit status.: 0 puncte ?
si cum se poate cauta pe acest forum ? (nu am gasit nici un buton de search  :sad: )


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Savin Tiberiu din Ianuarie 19, 2007, 07:33:06
banuiesc ca lucrezi in c/c++, ai grija ca functia main sa fie de tip int si sa returneze 0.

ceva de genu
Cod:
int main()
{
//programu tau
return 0;
}

Cat despre functia de cautare s-a mai zis de vreo 3 ori ca urmeaza sa se realizeze in curand, si va fi o optiune de cautare pe tot siteul  :peacefingers:


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Ianuarie 19, 2007, 09:38:40
si cum se poate cauta pe acest forum ? (nu am gasit nici un buton de search  :sad: )

intre timp poti folosi google - cauta ceva gen: "inurl:infoarena.ro/forum  <ce ai de cautat>" (fara "")


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Ciocas Radu din Ianuarie 19, 2007, 15:20:19
banuiesc ca lucrezi in c/c++, ai grija ca functia main sa fie de tip int si sa returneze 0.

ceva de genu
Cod:
int main()
{
//programu tau
return 0;
}

Cat despre functia de cautare s-a mai zis de vreo 3 ori ca urmeaza sa se realizeze in curand, si va fi o optiune de cautare pe tot siteul  :peacefingers:

folosesc pascal ( pe borland nu am niciodata nici o problema, in free pascal imi apar de multe ori erori)


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Stefan-Alexandru Filip din Ianuarie 21, 2007, 16:32:54
Din cate observ, rating-ul unui utilizator care este inscris la un concurs, dar nu trimite nici o problema ramane neschimbat. Care este logica?


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Mircea Pasoi din Ianuarie 21, 2007, 16:54:31
Rating-urile nu sunt finalizate ... fiind primul concurs pe noul site e destul de normal sa apara bug-uri  :oops:, dar se repara  :ok:


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Adriana Sperlea din Ianuarie 21, 2007, 17:26:57
Deja ma distreaza sa dau refresh la pagina cu rating-u: imediat dupa concurs aveam 582, acu' cateva minute aveam 605, dupa aia 0 deodata, acuma 569 si un singur concurs la care am participat, amuzant. :)


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Ianuarie 21, 2007, 19:01:01
pai.. probabil ca mai adjusta cineva ratingurile si se faceau teste :)


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Savin Tiberiu din Ianuarie 21, 2007, 21:43:19
nu e tocmai un bug, e doar o chestie asa de orgoliu, inainte de preoni eram verde la rating, akum sunt galben, dar in partea din dreapta sus unde e numele si poza userului meu apar tot verde.

Nu-i chiar asa grav si oricum nu e deloc urgenta, vedeti de alte bugguri care trebuie reparate ptr ca infoarena 2 nu merge chiar asa bine ca infoarena 1, are mai multe featururi dar are multe burgguri (s-a vazut in timpul concursului).


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Ianuarie 21, 2007, 21:54:52
nu e tocmai un bug, e doar o chestie asa de orgoliu, inainte de preoni eram verde la rating, akum sunt galben, dar in partea din dreapta sus unde e numele si poza userului meu apar tot verde.

trebuie sa dai un logout


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Paul Dan Baltescu din Ianuarie 24, 2007, 13:30:30
Nu prea merge sa te log-ezi.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: link din Ianuarie 24, 2007, 21:45:50
mi-am uitat parola si primesc mail de recuperare a parolei...numai ca linkul pe care il primesc...nu este activ


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Ianuarie 24, 2007, 22:09:19
mi-am uitat parola si primesc mail de recuperare a parolei...numai ca linkul pe care il primesc...nu este activ

Ce link primesti?

---

L.E.
Cred ca s-a rezolvat. Acum ar trebuie sa il primesti "activ". Multumesc!


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Petcu Marius din Ianuarie 25, 2007, 22:25:26
Nu prea imi place cum sunt afisate joburile evaluate sau neevaluate de evaluator  :readthis:
ar trebui sa arate cam asa:

Job #XXXX

Problema xxxx Compilator fpc
Utilizator xxxx Data  zz ll aaaa oo:mm:ss
Scor 50 Status done
Sursa Vezi sursa trimisa


Compilare: Free Pascal Compiler version 2.0.2 [2005/12/07] for i386
Copyright (c) 1993-2005 by Florian Klaempfl
Target OS: Linux for i386
Compiling user.fpc Linking user 31 Lines compiled, 0.0 sec

Nr. TestMesajPunctej
1OK50
2Time limit exeeded0

Total: 50 puncte;



Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Petcu Marius din Ianuarie 25, 2007, 22:39:02
ar trebui sa faceti un open in new window la probleme pentru a cauta o problema frumoasa


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Ianuarie 25, 2007, 23:25:39
acestea intra mai mult la feature request sau la design decat la bugs..

Open in new window poti sa faci prin <shift>+<click> pe link ;)

Legat de job detail - incercam sa il facem un tabel frumos :)


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Bondane Cosmin din Ianuarie 28, 2007, 14:40:11
Cand dau linku atasat la probleme : "Vezi sursele trimise" -> imi intra pe o pagina in care imi afiseaza pct surselor mele pt problema respectiva, tot pe pag asta mai este si "Toate solutiile", dar aici afiseaza toate sursele trimise, nu doar sursele la problema respectiva.

Nu ar trebui sa apara doar sursele trimise la problema respectiva ?


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Ianuarie 28, 2007, 15:10:29
nu chiar.. ma rog, mai trebuie sa lucram putin la interfata. Poti sa te uiti la adresa si sa tai &user=...


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Damian Alexandru din Ianuarie 28, 2007, 16:46:15
ce s-a int cu monitorul de evaluare ?? la mine nu se incarca (adica se incarca dar pagina e blank) :|


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Dan-Leonard Crestez din Ianuarie 28, 2007, 17:01:38
ce s-a int cu monitorul de evaluare ?? la mine nu se incarca (adica se incarca dar pagina e blank) :|

E in lucru, incerc eu sa optimizez niste chestii. Am mai zis, daca un bug dispare dupa 5 minute inseamna ca suntem noi penali si lucram pe site-ul live.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Ianuarie 31, 2007, 00:24:59
Nu sunt numerotate bine problemele de pe ultima pagina. :)


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Dan-Leonard Crestez din Ianuarie 31, 2007, 00:40:19
Nu sunt numerotate bine problemele de pe ultima pagina. :)

Sunt foarte bine numerotate, tocmai le-am rezolvat. Sunt cateva id-uri peste care s-a sarit, dar nu conteaza.

Inainte erau vreo 280+ topic-uri cu numere aiurea.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Petcu Marius din Februarie 04, 2007, 11:07:11
Exista un sptiu gol la joburi in tre Job #xxxx si tabel


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Petcu Marius din Februarie 04, 2007, 11:10:53
la forum dupa ce scriu la un topic si ii dau <alt>+<s>  trimite mesajul dar in loc sa se intoarca la pag cu mesajele postate se intoarce la lista cu topicuri


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Februarie 04, 2007, 11:16:34
la forum dupa ce scriu la un topic si ii dau <alt>+<s>  trimite mesajul dar in loc sa se intoarca la pag cu mesajele postate se intoarce la lista cu topicuri

asta tine de SMF.. s-ar putea sa se fi rezolvat cu o versiune mai noua.. (da, e pe lista sa facem upgrade la SMF)


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Petcu Marius din Februarie 04, 2007, 11:22:36
banuiesc ca lucrezi in c/c++, ai grija ca functia main sa fie de tip int si sa returneze 0.

ceva de genu
Cod:
int main()
{
//programu tau
return 0;
}

Cat despre functia de cautare s-a mai zis de vreo 3 ori ca urmeaza sa se realizeze in curand, si va fi o optiune de cautare pe tot siteul  :peacefingers:

folosesc pascal ( pe borland nu am niciodata nici o problema, in free pascal imi apar de multe ori erori)
Lege a lui murphy: Cu cate mai avansat un sistem cu atat apar mai multe probleme si greseli :D
Cod:
var {variabilele tale}
begin
{programul tau}
exit(0);
end.
dar ai grija ca s-ar putea sa-ti dea eroare bine intemeiata cum ar fi ai iesit din limitele unui tablou sau ai incercat sa faci o impartire la 0


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Airinei Adrian din Februarie 05, 2007, 21:53:46
Am observat ca articolul "Usaco ian 2005, divizia GOLD" nu functioneaza.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Mircea Pasoi din Februarie 06, 2007, 20:45:47
Am observat ca articolul "Usaco ian 2005, divizia GOLD" nu functioneaza.

Pare sa mearga..


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Sima Cotizo din Februarie 07, 2007, 08:30:13
Nu stiu cat de bug este  ??? dar am primit un mail cum ca as fi primit un mesaj personal pe infoarena despre... un grup/club ceva... Ma rog, ideea e ca mesajul nu a fost trimis de cineva din echipa infoA sau de vreun moderator deci nu-l iau in seama. :wink:

Problema mea este alta: cand am intrat in contul meu pe infoA, nu am gasit mesajul la sectiunea de "Mesaje"... se poate ca respectivul sa se fi hotarat sa il stearga intre timp? Sau mai este un loc in care pot ajunge mesajele mele si eu nu stiu de el?


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Gheorghe Cosmin din Februarie 08, 2007, 20:28:38
am vazut ca la clasamentul arhivei daca accesez o pagina mai mare de 42 da o dubiosenie : "Nici un rezultat inregistrat pentru aceasta runda.". si e afisat cum ca ar fi cam 581 de pagini...


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Savin Tiberiu din Februarie 08, 2007, 20:39:58
probabil ca au fost creeate niste pagini in plus, nu inteleg din ce motiv, ptr ca daca faci un mic calcul cum ar fi 581 * 50 ai sa vezi ca e mult mai mare decat numaru de persoane inscrise pe infoarena.Totusi nici 42*50 nu e un rezultat prea bun, pe infoarena fiind inscrisi in jur de 6000 de concurenti (ma rog mai putini oleaka) dar acel numar e mult mai mic. Deci pana la urma care e faza cu acel clasament??


Titlul: citirea din fisiere
Scris de: Casu-Pop Bogdan din Februarie 12, 2007, 20:35:20
Nu stiu daca a mai intampinat cineva problema asta. La problema "chiftele" de la winter Challenge am facut o sursa de 100p dar cu citirea din fisiere in felul urmator:

Cod:
#include <fstream.h>

ifstream fin("chiftele.in");
ofstream fout("chiftele.out");

int main(){
    fin>>t;
...
...
...
    fin.close();
    fout.close();
    return 0;
}
si am luat TLM la toate testele
cu exact aceasi sursa normal ca dupa ce s-a terminat concursul dupa 3 ore de debuging am realizat ca daca citesc cu fscanf() si afisez cu fprinf() iar fisierele FILE *fin,*fout; iau 100p. ] (*,)
Imi p0uteti explica si mie de ce citirea din fisiere pe care o fac de cand stiu C++ ia TLM ?
aceasi problema am avut-o si la UNirea 2007 la problema "Maxsecv" dar atunci nu mi-am dat seama ca citirea din fisiere era de vina.
Sper ca exista o buna explicatie pentru ca am pierdut multe puncte din cauza aceasta.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Airinei Adrian din Februarie 12, 2007, 20:54:40
Citirea cu stream-uri este mult mai inceata. La unele probleme chiar scanf poate fi prea incet si atunci trebuie sa parsezi citirea (folosesti functii de genul fgets, fread care merg si mai repede decat scanf).

p.s.: acelasi lucru e valabil si pentru afisare


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Dan-Leonard Crestez din Februarie 13, 2007, 23:58:27
Test post pentru bug #267.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Februarie 14, 2007, 11:31:25
Mi se pare ca nu merge bine evaluatorul la problema Adapost. Pe infoarena 1 luam 100, acum iau 0.  ??? Poate cineva sa verifice?


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Vladu din Februarie 14, 2007, 12:08:11
Intr-adevar destul de ciudat  :-k...pe testul 1 obtii un raspuns cu 0.00002 mai mic decat cel oficial si cu toate astea iei WA. Sa vad ce se poate face   :-'

[Later edit] S-a rezolvat.


Titlul: Raspuns: Rating update
Scris de: Casu-Pop Bogdan din Februarie 19, 2007, 22:12:14
Mi se pare mie sau de acum 2 concursuri adica Winter Challange si preONI runda 2 nu s-a mai updatat ratingul ?  :-'


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Februarie 19, 2007, 22:22:52
E cam cunoscuta problema asa... S-a mai zis pe forum ca se rezolva in curand :P


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Cucu Ionel din Februarie 20, 2007, 11:23:08
Nu stiu daca e de la mine, desi nu cred, e o problema cu avatarele. In partea stanga sunt afisate avatarele necorespunzator. Avatarul lui Petcu Marius este afisat de mai multe ori peste ceilalti useri si nu pot sa le vad numele. O sa mai revin de cateva ori sa vad daca se rezolva de la mine.


Edit: Si-a revenit dupa ce am schimbat din Mozilla in Internet Explorer.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Februarie 20, 2007, 11:27:37
Nu stiu daca e de la mine, desi nu cred, e o problema cu avatarele. In partea stanga sunt afisate avatarele necorespunzator. Avatarul lui Petcu Marius este afisat de mai multe ori peste ceilalti useri si nu pot sa le vad numele. O sa mai revin de cateva ori sa vad daca se rezolva de la mine.


Edit: Si-a revenit dupa ce am schimbat din Mozilla in Internet Explorer.

Poti sa faci un screenshot si sa-l atasezi la pagina de sandbox (http://infoarena.ro/sandbox)?


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Fodor Gabor din Februarie 22, 2007, 15:48:46
Cred ca a patit ceva evaluatorul. Sursele fpc nu pot fi evaluate. Da    "Blocked system call: getrlimit." pe toate. (job 19455 si 19373).


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Ionescu Victor din Februarie 22, 2007, 16:43:35
Am si eu aceeasi problema HEEEELLPP  :'(


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Dan-Leonard Crestez din Februarie 23, 2007, 13:40:15
Cica s-a rezolvat, am dat si o reevaluare la tot ce avea blocked system call. Din 120+ au ramas 37 cu blocked system call.


Titlul: Raspuns: Bug reports
Scris de: Bondane Cosmin din Februarie 25, 2007, 18:13:40
S-a renuntat la karma ? Sau e bug ?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Grigorean din Februarie 26, 2007, 12:58:51
Am trimis o sursa la dmg si mi-am luat eroare de compilare. Apoi, orice surse as fi trimis, luam exact aceleasi erori.

Cea mai tare e ultima sursa pe care am trimis-o; are ID-ul #20860. E dubios ce se intampla.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Februarie 26, 2007, 14:19:24
scurta sursa :))
dar da, e un bug ciudat, cred ca evaluatorul nu a copiat sursa in director sau ceva si a evaluat alta sursa.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Februarie 26, 2007, 18:12:59
Scrie eroare de compilare la evaluator. nu cred ca are legatura cu sursa ta ci cu verificatorul. (cred ca e fostu system error)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Gheorghe Cosmin din Februarie 27, 2007, 10:54:38
felicitari lui marius stroe pentru punctajul incredibil in arhiva de probleme   :winner1: :winner1: :banana: :banana:
si anume : 10021628 de puncte :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Savin Tiberiu din Februarie 27, 2007, 11:10:31
mda am observat si eu akuma. Nu stiam ca avem in jur de 100 de mii de probleme pe infoarena ;)).


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Februarie 27, 2007, 12:34:18
Suntem de 50 de ori mai buni ca chinezii  :banana: :banana:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Stefan Istrate din Februarie 27, 2007, 12:45:25
Cat mai am de lucrat ca sa ajung la asemenea performante :sad: Oricum, felicitari lui Marius  :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Savin Tiberiu din Februarie 27, 2007, 13:52:06
am impresia ca bugul provine din cauza faptului ca in loc sa i se adune 100 la punctaj i s-a concatenat 100 la punctajul sau. astfel punctajul lui banuiesc ca era 21628 iar in loc sa se adune 100 sa ajunga la 21728, s-a concatenat 100 si s-a ajuns la 10021628.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Marius Stroe din Februarie 27, 2007, 15:13:47
Visul meu s-a implinit!  :D :banana:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Suciu Adrian din Februarie 28, 2007, 20:58:18
Citat
#21918    Situ says:
[...]
#21906   
hellraizerChiperi Matei hellraizer
   Secv   miercuri 28 februarie 2007 20:30:09   in asteptare
#21905   
bogdan2412Bogdan Tataroiu bogdan2412
   Euro   miercuri 28 februarie 2007 20:30:01   in asteptare
#21904   
AdixSuciu Adrian Adix
   Puternic   miercuri 28 februarie 2007 20:20:58   Evaluare completa: 0 puncte

si nu i-am facut nimica  :'( :'( (cred ca erau numerele mele prea PUTERNICE) :P

editat de moderator: nu mai posta ditamai carnatul degeba.. puteai sa pui doar cateva linii


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Tudorica Constantin Alexandru din Februarie 28, 2007, 22:18:15
si de ce s-a blocat evalu?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Tabara Mihai din Februarie 28, 2007, 22:22:42
"ditamai carnatul "

Ce tare e expresia (  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:  )!!


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Suciu Adrian din Februarie 28, 2007, 22:33:04
Citat
editat de moderator: nu mai posta ditamai carnatul degeba.. puteai sa pui doar cateva linii

scz numai k vroiam sa arat k e blocat demult si e blocat in continoare :P


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Februarie 28, 2007, 22:40:52
nu stiu exact de ce s-a blocat, de evaluator se ocupa Cristi si Leo.

Citat
editat de moderator: nu mai posta ditamai carnatul degeba.. puteai sa pui doar cateva linii

scz numai k vroiam sa arat k e blocat demult si e blocat in continoare :P
ma rog, scuze, am fost si eu putin impulsiv cu expresia aia (dar chiar era mult si degeaba) - ideea e ca puteai sa pui ultimile 2 si primele 2 sau asa ceva; joburile au timp, deci se vedea diferenta de timp - multumim oricum!


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Grigorean din Februarie 28, 2007, 23:15:25
Probabil ca evaluatorul este "in lucru". Aveti putintica rabdare ;).


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Stamate Cosmin din Martie 01, 2007, 00:15:20
Uh-huh, am facut si eu o rezolvare la problema "Jocul Flip" si am trimis-o la evaluare, dar evaluatorul imi spune la toate testele ca am raspunsul gresit, desi eu, cu toate datele de itnrare cu care am incercat, am obtinut rezultatul corect... ce naiba? :-k


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Martie 01, 2007, 07:55:36
Evaluatorul nu e busit... functioneaza foarte bine si daca are un moment in care nu merge, asta nu inseamna ca e stricat.
Daca primesti Wrong Answer, atunci e greseala ta in general :) si nu tb sa postezi la Bug Reports asta.. Atata timp cat la problema respectiva s-au luat punctaje maxime.. testele si evalu sunt cam ok


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dersidan Mihai din Martie 03, 2007, 18:47:09
La problemele expr si coach apar in tabelul de sus mesaje "invalid task id" pe fond rosu in loc de numele fisierelor, autorilor etc.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Filip Cristian Buruiana din Martie 03, 2007, 19:28:25
S-a rezolvat 8).


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: HighScore din Martie 13, 2007, 21:43:26
daca nu ma insel eu in arhiva lipsesc problemele de la 341 la 346, adik se sare peste ele, sau e rezervat special loc pentru cele de la preoni 4? :eyebrow:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Grigorean din Martie 14, 2007, 12:47:23
Sunt mai multe probleme "ascunse", nu doar cele pe care le-ai mentionat :P. Din cate am inteles vor deveni vizibile la un moment dat.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dersidan Mihai din Martie 14, 2007, 21:14:12
La problema joc2, http://infoarena.ro/problema/joc2 (http://infoarena.ro/problema/joc2), raspunsul din joc2.out lipseste.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai Leonte din Martie 17, 2007, 09:21:18
Uite un bug pe care l-am descoperit accidental azi dimineata. Eu folosesc Windows si faorte rar dau restart. De regula Hibernate. Asta inseamna ca Mozilla si pagina web raman deschise.

Ei bine, aseara am dat hibernate pe la 2 si azi dimineata cand am intrat la 9:16, ceasul de pe paginile infoarena era ramas in urma la 2 si mergea super repede. Cam cu 1 minut/secunda. Bineinteles, asta pana a ajuns inapoi la ora corecta. Dupa aia a continuat la o viteza normala.

M-am gandit eu ca ar fi din cauza ca el e facut sa se update-eze singur, fara sa se sincronizeze cu infoarena. Oricum ar fi, e un fenomen ciudat.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Martie 17, 2007, 12:38:39
ceasul de pe paginile infoarena era ramas in urma la 2 si mergea super repede. Cam cu 1 minut/secunda. Bineinteles, asta pana a ajuns inapoi la ora corecta. Dupa aia a continuat la o viteza normala.

memento mori  :D


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Savin Tiberiu din Martie 18, 2007, 12:11:07
nush sigur dak e un bug dar oricum pe pagina 7 din arhiva de probleme sunt 60 de probleme. Park erau 50 pe pagina. E mai bine sa se pastreze un numar fix ptr ca se faciliteaza cautarea unei probleme cu un anumit numar.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Airinei Adrian din Martie 18, 2007, 12:31:53
Nu sunt 60, chiar daca ultimul numar e 360 acolo. Mai multe probleme lipsesc, si probabil cand vor aparea ce este in plus se va muta mai in fata.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Sima Cotizo din Martie 18, 2007, 21:37:30
Acum iar am primit un "mesaj personal nou", am primit si mail de instiintare... dar cand intru in sectiunea "mesaje" scrie ca nu exista nici un mesaj, sau ca nu le pot accesa eu... e de la SMF sau e vreun bug?  :-s


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Martie 18, 2007, 22:53:59
eu am mai primit mesaje si nu am avut probleme..

insa, in timp ce ma jucam cu mesajele, am descoperit niste buguri:
Ce se intampla daca sunt 2 utilizatori cu acelasi nume? SMF trimite mesaje dupa numele utilizatorului, nu dupa numele contului (adica eu sunt Valentin Stanciu, nu svalentin). Dar 2 utilizatori pot avea acelasi nume.
Al doilea bug: functia cauta utilizator (cand trimiti mesaje) nu prea merge  :-'

PS: sorry celor carora le-am trimis mesaje (asta a fost inainte sa ma prind de buguri)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Sima Cotizo din Martie 19, 2007, 09:01:27
Mda, si eu cum am contul de forum vechi cu acelasi nume ca si asta de acu... nu o sa mai primesc mesaje pe infoarena...


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Martie 19, 2007, 11:55:06
Ok, pana rezolvam efectiv bugul, am redenumit contul tau vechi in "Sima Mihai Cotizo -vechi". Acum ar trebui sa primesti mesaje cum trebuie  :thumbup:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Sima Cotizo din Martie 19, 2007, 11:57:30
Dap, am inceput sa le primesc in sectiunea care trebuie...

BTW, asa cum ai zis... daca se mai intampla la cineva, schimbati-va numele actual al utilizatorului de infoa (daca mai aveti prenume, bagati-le si pe alea, daca aveti mai multe, mai stergeti :P ...)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Unbekannte Name din Martie 20, 2007, 22:10:17
Nu stiu daca s-a mai precizat dar am  observat ca atunci cand vreau sa-mi editez profilul si dau preview :
- imi apare un buton mai mic si altul mai mare (nu stiu care este ideea graficii acestui site);
- butonul de preview nu functioneaza!!!
Sper sa va fie de folos!!!
 :D

http://www.freewebs.com/loksim-romania  (http://www.freewebs.com/loksim-romania)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Martie 20, 2007, 23:03:02
Ce browser folosesti? ai javascript?
Nu s-a mai plans nimeni ca nu merge preview


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Chis Raoul din Martie 21, 2007, 09:15:39
Ce are evaluatorul ???? De azi noapte e blocat.


(later edit) ... ok, s-a rezolvat ;)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: george999 din Martie 21, 2007, 13:25:52
nu merge buronu de inregistrare


_______________________

Vino cu noi! (http://www.x6.ro) - Avocati (http://avocati.x6.ro) - Bancuri (http://bancuri.x6.ro)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: george999 din Martie 21, 2007, 13:27:00
butonu de inregistrare .. sorry am tastat eu gresit, se activeaza doar autentificarea


__________________

Vino cu noi! (http://www.x6.ro) - Avocati (http://avocati.x6.ro) - Bancuri (http://bancuri.x6.ro)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Martie 21, 2007, 15:29:12
Merge inregistrarea!
Singura problema este ca butonul de inregistrare de sus te duce la pagina de autentificare. Din pagina de autentificare ai link catre cea de inregistrare..
http://infoarena.ro/register

.. will be fixed


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Fodor Gabor din Martie 24, 2007, 17:49:41
Problema Grad... Am primit fisier de iesire lipsa.. am incercat apoi si cu solutia oficiala.. aceeasi eroare. (de ce sa nu dau vina pe evaluator in loc sa-mi gasesc eu greselile  :D ). job 34999 (34999 e prim oare?)

Later edit: Rezolvat, prostia mea.. scuze.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Stefan Istrate din Martie 24, 2007, 17:55:56
job 34999 (34999 e prim oare?)

34999 = 31 * 1129 :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Vladu din Martie 24, 2007, 17:56:48
Evaluatorul IA functioneaza sub Linux, care este case sensitive, deci numele fisierelor de intrare si iesire trebuie in intregime scrise cu litere mici.

In orice caz, iti recomand sa te gandesti singur la felul in care se rezolva problema si sa ii scrii tu codul in loc sa trimiti sursa oficiala. Spor!


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Unbekannte Name din Martie 26, 2007, 21:04:25
Now chiar este bug report, (mentionez ca la celalalt bug report a fost prostia mea, nu m-am uitat deasupra ca sa-mi dau seama de preview): acum am intrat la profilul meu si imi apare ca si cum as fi participat si la pre ONI 11-12 dar am participat numai la 9 -10. Oare care sa fie explicatia? :P


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bondane Cosmin din Martie 26, 2007, 21:10:29
Clasa a10a a avut o problema comuna cu 11-12  :-'


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Trimbitas Viorel Stefan din Martie 27, 2007, 11:24:01
 :?:
De ce nu pot trimite surse mai mari de 100 kb ?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Sima Cotizo din Martie 27, 2007, 11:46:42
Pentru ca sa nu poti retine toate solutiile valabile intr-o constanta si ca sa te faca sa mai cauti o rezolvare (in general diferita de backul pe care tocmai l-ai rulat si ale carui rezultate le-ai salvat)...

Cred ca cele mai stufoase surse au 10kB... daca tu ai ajuns la 100 fara o constanta plina cu numere utile pe care nu o poti calcula in timpul executiei... atunci e ceva dubios  :roll:

PS: daca ai un ciur uite-te in sectiunea de articole ( http://infoarena.ro/Ciurul-lui-Erathostene (http://infoarena.ro/Ciurul-lui-Erathostene) ) ca sa te lamuresti...

PS : am cautat in documentatie & regulament si nu scrie despre asa ceva...  :shock: bine, se subintelege ca nu poti incarca orice pe evaluator, dar... :D


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Martie 29, 2007, 15:59:53
daca mai sunteti curiosi de marimi maxime:

17    // maximum attachment size for wiki pages
18    define("IA_ATTACH_MAXSIZE", 20*1024*1024);
19    
20    // maximum file size for user-submitted files - solutions to tasks
21    define("IA_SUBMISSION_MAXSIZE", 256*1024);
22    
23    // maximum avatar file-size
24    define("IA_AVATAR_MAXSIZE", 400*1024);

acestea sunt linii din repository infoarena; deci, dimensiunea maxima pentru o sursa ar trebui sa fie 256k.. poate pe live-site s-au mai schimbat putin aceste limitari


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Trimbitas Viorel Stefan din Martie 30, 2007, 11:03:33
Eu folosesc free pascal si sunt la al doilea caz in care nu-mi pot explica de ce primesc mesajul "Non-zero exit status" de la evaluator. Daca e nevoie sa trimit sursa pt verificare, postati o adresa de mail. (problema Ograzi)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Trimbitas Viorel Stefan din Martie 30, 2007, 11:12:52
Am gasit greseala dar nu cred ca raspunsul evaluatorului e corespunzator.
Tipul de greseala: accesam elemente dintr-un vector de pe o pozitie mai mare decat am declarat vectorul.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cezar Mocan din Martie 30, 2007, 11:38:44
Asta e tipic pentru "Non-zero exit status". Asta scrie si in documentatia despre evaluator. Nu mai posta in disperare, citeste acolo la documentatie despre evaluator si lamureste-te.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Sima Cotizo din Martie 30, 2007, 20:16:50
Poate ca trebuia sa postez la "Feature requests" asta: ...

In sectiunea de design a postat un anumit JohnF45... niste linkuri care presupun ca-s spam... daca va sta in putere, poate ar trebui sa restrictionati postarea pe forum numai pt utilizatorii inregistrati. JohnF parca era si pe forum.portal.edu.ro (si cu multi "fratiori" mai mici ai lui)...


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Martie 30, 2007, 20:31:23
Am zis deja de asta la Feature request :P tot sterg posturi p-aici :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Savin Tiberiu din Aprilie 01, 2007, 15:06:48
mi se pare mie sau logo-u infoarena, e putin cam invers :|, folosesc IE nush cat :-"


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Airinei Adrian din Aprilie 01, 2007, 16:18:00
Nu e un bug, citeste stirea de pe prima pagina :P


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cezar Mocan din Aprilie 01, 2007, 16:39:48
Daca e pe invers la forum ar trebui sa fie pe invers si pe pagina principala... :-'


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bondane Cosmin din Aprilie 01, 2007, 16:48:50
la mine ii ca si la inceput  :-'


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Constantin Berzan din Aprilie 09, 2007, 19:54:38
Nu am citit nicaieri ca n-avem voie sa folosim <assert.h>, cu toate acestea de fiecare data cand o asertiune esueaza primesc "Blocked system call: kill." de la evaluator (de exemplu http://infoarena.ro/job_detail/51063)
Mi-ar fi de mare ajutor daca evaluatorul ar spune "assertion failed on line %d.....", sau macar killed by SIGABRT.
Oricum cred ca faptul ca evaluatorul imi semnaleaza un apel "interzis" este un BUG.  :sad:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: nespecificat din Aprilie 11, 2007, 20:58:02
am si eu o intrebare de ce dumnezeu imi da eroare de compilare cand programu merge perfect la mine in calculator?????????????????
sau trebuia sa trimit executabilul??????????
sau dak nu imi explica cineva ce naiba are.
merci


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bondane Cosmin din Aprilie 11, 2007, 21:55:18
In primul rand nu ai postat unde trebuie.
In al doilea rand trebuie trimis fisierul cpp, c sau pas depinde de limbaj si ai grija daca citesti/scri din/in fisierele in si out specificate in enuntul problemei.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: HighScore din Aprilie 11, 2007, 22:22:17
Citat
user.cpp:2: warning: ISO C++ forbids declaration of 'main' with no type
user.cpp: In function 'int main()':
user.cpp:5: error: 'ios' has not been declared
user.cpp:6: error: 'ios' has not been declared
mai intai citeste si u putin...dak nu documentatia de pe site macar de ce iti da eroare, ca nimeni n-a invatat doar prin posturi pe forum..

LE: btw scuze pentru offtopic  :P


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: nespecificat din Aprilie 12, 2007, 09:29:00
ms frumos pt explicatie
ieri m-am inscris aici si da am citit documentatia de pe site da nu aparea niciunde asa ceva.
oricum dak am deranjat cu ceva imi cer scuze


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Aprilie 18, 2007, 21:06:03
Am observat vreo 2 buguri pe forum. Nu-s prea importante, dar fie:

1. Ora pe forum e cu o ora in urma.
2. La statistici, apare ca nici un utilizator nu s-a mai inscris pe site de ceva timp incoace. Si nu cred ca e adevarat.  :-'


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Gogu Marian din Aprilie 28, 2007, 20:08:30
Cred ca modul in care este calculat by default wall time limit ar trebui modificat un pic.
In loc de TL+1 sec ar fi mai potrivit ceva gen TL*1.2 + 1 sec.
In pascal, de exemplu, se ia cam usor Wall time limit exceeded pe probleme cu input extrem de mare, ca Drept 2.
Drept 2 nici nu cred ca se poate face in pascal fara sa dea Wall TLE pe cateva teste, daca nu se parseaza cumva citirea.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Florian Marcu din Aprilie 28, 2007, 20:46:58
In c++, eu am luat eroare de compilare pt k am folosit functia abs(x) din biblioteca math.h pt a kalcula valoarea absoluta! E normal?  :eyebrow:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Stefan Istrate din Aprilie 28, 2007, 20:49:49
In cazul compilatorului GCC, functia abs este in stdlib.h


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Florian Marcu din Aprilie 28, 2007, 20:56:52
Da..probabil asta e raspunsul... multumesc!  :ok:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cotletz Ovidiu din Aprilie 30, 2007, 21:17:45
    Am si eu o intrebare . Daca fac un program care sa execute 10 milioane(sau mult mai mult )  de operatii(dar fara sa rezolv problema ) si il trimit la una dintre pb din arhiva imi ruleaza in  0.004 s .  De ce ?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Stefan Istrate din Aprilie 30, 2007, 22:56:00
Depinde ce fel de operatii. Daca faci un for in care pui aceeasi atribuire (x=valoare constanta), compilatorul gcc va optimiza codul si va rula foarte rapid. Incearca sa faci 10 milioane de atribuiri random si o sa vezi diferenta covarsitoare :P


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Florian Marcu din Mai 01, 2007, 10:25:28
Asa e! Si de exemplu, knd trimiti solutie la o problema, este ingreunata executia si de citire, si de afisare, plus nenumarate functii si strucuri...e ceva normal sa dea 0.004 s, dupa parerea mea.  :ok:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cotletz Ovidiu din Mai 01, 2007, 17:12:24
   Facusem la un moment dat 4 foruri unul in altul de  la 1 la 50 000 deci 50 000^4 operatii in care incrementam un element a si tot in 0.004 sec s-a incadrat . Chiar e normal ?????


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Stefan Istrate din Mai 01, 2007, 17:36:44
Am testat pe calculatorul meu exemplul cu 4 for-uri si dureaza la fel de putin daca compilez cu -O2. In acest caz ma inchin compilatorului gcc si celor care l-au facut [-o&lt; Geniali baietii daca au reusit asa ceva. In mod sigur, bug infoarena nu e :P


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: nash mit din Mai 03, 2007, 08:09:42
Am observat o eroare ... mie imi apare o problema "perechi" in lista de probleme "rezolvate" , deci cu punctaj maxim ... insa cand intru sa vad si eu sursa .. acesta nu exista ... ( nici nu imi amintesc sa fi trimis vre-o sursa la evaluare la problema asta  ) ... deci ... e o problema care nu am rezolvata dar o am in lista de rezolvate.. ( nu stiu daca punctajul ei imi este adaugat  :D ... inclin sa cred ca da   :-'  )


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Codrea Marcel din Mai 03, 2007, 21:42:37
Mie mi s-a intamplat asta cand incercam sa vizionez sursele trimise pe vremea infoarena 1 ! Nici mie nu imi sunt disponibile sursele problemelor "a+b" sau "cmmdc", cele pe care le-am trimis la inceput , chiar daca le-am rezolvat !
Poate ai trimis rezovarea cu ceva vreme in urma....si nu iti amintesti, sau poate ca e un bug !   :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Puni Andrei Paul din Mai 05, 2007, 15:14:56
la arhiva de problema imi aparea la indexare paginilor ceva de genu
Vezi pagina: 1 2 3 4 5 ... 4 5 6 7 8 9  :P


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Purice din Mai 06, 2007, 10:50:45
Salut! Am observat ca ora formului e cu o ora in urma fata de ora normala ( fata de cea de pe prima pagina ). Este cumva un bug sau ... ?

L.E. Atunci scuze ca am scris din nou ... dar m-a incurcat un pic chestia asta :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Florian Marcu din Mai 06, 2007, 12:20:06
la arhiva de problema imi aparea la indexare paginilor ceva de genu
Vezi pagina: 1 2 3 4 5 ... 4 5 6 7 8 9  :P

Asa imi apare si mie.

Salut! Am observat ca ora formului e cu o ora in urma fata de ora normala ( fata de cea de pe prima pagina ). Este cumva un bug sau ... ?

Se mai sesizase asta tot pe forum..dak nu ma insel kiar in acest topic..orikum..nu cred k are prea multa importanta... :-'


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Homorodean din Mai 08, 2007, 21:34:33
Mai tineti minte ca ati scos prb aia hanoig din arhiva? :D... Unora inca le apare a fi rezolvata, asta n-ar intra la categoria bug-uri? Sau e scoasa temporar...


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Grigorean din Mai 09, 2007, 10:59:39
Probabil ca daca nu va mai aparea in arhiva, in curand se va rezolva si acest "bug".  :peacefingers:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Ivan Nicolae din Mai 16, 2007, 13:47:42
Deci asta nu cred ca e ceva normal la site  :P
http://tradu-test.xhost.ro/bug.jpg

Am pus poza asa ca se incarca mai repede printrun link.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Mai 16, 2007, 17:27:26
Deci asta nu cred ca e ceva normal la site  :P
http://tradu-test.xhost.ro/bug.jpg

Am pus poza asa ca se incarca mai repede printrun link.

Nu merge link-ul


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: HighScore din Mai 16, 2007, 18:02:00
merge da trebuie sa dai cu paste la url...nu merge direct :-'


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Ivan Nicolae din Mai 16, 2007, 18:38:03
 din firefox merge si direct  :-'
 Off-topic: wickedman.... verifica-ti si tu mesajele private pls  :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Mai 17, 2007, 13:26:53
Deci asta nu cred ca e ceva normal la site  :P
http://tradu-test.xhost.ro/bug.jpg

Am pus poza asa ca se incarca mai repede printrun link.

E o scapare de UI. Dupa cum vezi, nu poti sa te faci "Admin smenar" doar pentru ca apare casuta aia acolo :)
Am si rezolvat-o.

Thanks for reporting!


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Tandrau Alexandru din Iunie 10, 2007, 22:41:04
Daca uploadul nu se face corect, ramane numele fisierului in "listeaza atasamente". Nu le pot sterge.

Exemplu: http://infoarena.ro/utilizator/alexthero?action=attach-list
fisierele: DSC_0019.jpg si DSC_0390a.jpg



Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Florian Marcu din Iunie 18, 2007, 14:50:50
Cand dai sa vezi userii online , dak cineva se uita la calendar, apare "Se uit la calendar". Un dezacord gramatical...  :-'


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Iunie 18, 2007, 15:31:21
Cand dai sa vezi userii online , dak cineva se uita la calendar, apare "Se uit la calendar". Un dezacord gramatical...  :-'
asta e bug de traducere SMF, report it at www.smf.ro :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cezar Mocan din Iunie 19, 2007, 15:42:21
Ce s-a intamplat cu Clasamentul de rating??  :?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mircea Pasoi din Iunie 19, 2007, 15:52:02
Ce s-a intamplat cu Clasamentul de rating??  :?

Sorin s-a tinut de glume  :fighting:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cezar Mocan din Iunie 19, 2007, 16:01:03
Cine e Sorin??  :-' (scuze de offtopic)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Homorodean din Iunie 23, 2007, 11:29:38
Nu am stiut unde sa postez. Am primit un mail in care scria ca runda finala se va desfasura ... Luni, 25 martie 2007, orele 09:00 - 14:00


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Grigorean din Iunie 23, 2007, 12:32:30
Intr-adevar, se pare ca toti am primit acelasi mail avand data gresita.

Este vorba de luna iunie, nu martie, bineinteles.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Iunie 23, 2007, 20:09:41
Nu am stiut unde sa postez. Am primit un mail in care scria ca runda finala se va desfasura ... Luni, 25 martie 2007, orele 09:00 - 14:00

bug solved :)
ar trebui sa primiti toti un mail de rectificare


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Florian Marcu din Iunie 25, 2007, 18:50:52
Mh...in arhiva imi apare problema "cifra" ca fiind incercata de 0 puncte...insa knd ma uit la ultima sursa trimisa am 100 de puncte! Asa stiam si eu! K am rezolvat`o! Ce s-a intamplat?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Florin Pogocsan din Iunie 25, 2007, 19:11:13
Ceva de genu am patit si eu la problema chernel , desi sursa imi era de 100 , dar am resubmitat si s-a rezolvat.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Florian Marcu din Iunie 25, 2007, 19:29:53
La fel s-a rezolvat si la mine...


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: HighScore din Iunie 27, 2007, 14:30:43
daca incerc sa schimb ceva la cont (parola, e-mail, poza) imi deschide o pagina goala, si daca dau back imi zice
Citat
Am intalnit probleme. Verifica datele introduse.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Iunie 30, 2007, 10:25:30
daca incerc sa schimb ceva la cont (parola, e-mail, poza) imi deschide o pagina goala, si daca dau back imi zice
Citat
Am intalnit probleme. Verifica datele introduse.

Poti sa identifici de la ce camp / campuri anume apare problema?
Incearca doar sa schimbi parola sau doar poza.
Altfel, la mine pare sa functioneze ok.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Matei Misarca din Iulie 02, 2007, 19:28:50
Nu stiu daca nu-i offtopik dar nu stiu unde altundeva sa postez masaju asta.

La problema politic am luat 20 puncte, iar in borderou la testele cu 0 nu-mi apare nici un mesaj (http://infoarena.ro/job_detail/69363). Cu aceeasi sursa la prima cerinta(adica fara al 2-lea raspuns) luam 30, iar acum la testele cu 0 ar trebui sa iau tot cate 3 puncte.

Care poate fi cauza pentru care n-am nimic scris la mesaje (nici macar WA)??


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Diaconu din Iulie 02, 2007, 21:01:56
Era o mica scapare in evalul problemei. S-a corectat.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Matei Misarca din Iulie 02, 2007, 21:02:54
Mersi fain :D


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Iulie 03, 2007, 15:25:43
De fiecare data ca intru pe forum, imi apare ca am un mesaj necitit in forumul concursuri (desi de fapt nu am). In plus, zice ca ultimul mesaj acolo este al lui astronomy in ceoi 2007, dar de fapt s-au mai spus chestii si dupa mesajul ala.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Gabriel Bitis din Iulie 03, 2007, 15:26:20
La fel mi se intampla si mie..


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Florian Marcu din Iulie 03, 2007, 18:36:13
Cred k e o problema generala...nu sunteti singurii  :-'


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Septembrie 24, 2007, 17:08:26
Nu arata prea bine: http://infoarena.ro/autumn-warmup-2007/solutii/runda-2.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Septembrie 24, 2007, 19:19:41
Cand a modificat mugurel articolul au aparut nishte caractere parazit care erau probabil diacritice.. la fiecare edit al tau s-a cam marit numarul alora pana a ajuns > 16 mega pagina :) am revenit la o versiune editabila si sters alea :P n-ar mai trebui sa fie probleme acu :) doar ca s-a pierdut ultima ta modificare :-'


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Septembrie 25, 2007, 10:11:28
Nu arata prea bine: http://infoarena.ro/autumn-warmup-2007/solutii/runda-2.

Un-related to bug report:

Avem latex.  De ce va chinuiti cu formule facute in word?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Grigorean din Septembrie 25, 2007, 10:54:34
cred ca erau gata facute de mugurel :P


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Savin Tiberiu din Octombrie 03, 2007, 12:44:51
la usernameul care contine caracterul "_" se creeaza un mic bug si anume in tablele de rating, underlineul nu apare, iar prima litera dupa el apare ca indice. EX: http://infoarena.ro/utilizator/tot_zeu?action=rating


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Octombrie 04, 2007, 01:23:32
la usernameul care contine caracterul "_" se creeaza un mic bug si anume in tablele de rating, underlineul nu apare, iar prima litera dupa el apare ca indice. EX: http://infoarena.ro/utilizator/tot_zeu?action=rating

http://hackers.devnet.ro/ticket/207


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Vacaretu Daniel din Octombrie 07, 2007, 17:08:07
Am o problema cu afisarea sitului.... din cauza barei de search de la google toate datele sunt afisate aiurea...  stiti de problema asta ?   o sa trimit si printscreen-uri daca este nevoie..    :peacefingers:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mircea Pasoi din Octombrie 07, 2007, 17:24:58
Am o problema cu afisarea sitului.... din cauza barei de search de la google toate datele sunt afisate aiurea...  stiti de problema asta ?   o sa trimit si printscreen-uri daca este nevoie..    :peacefingers:
Ce browser folosesti? Un printscreen ar fi de folos.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Vacaretu Daniel din Octombrie 07, 2007, 19:25:57
deoarece aveti limita la fisiere de 192 kb nu le-am putut incarca in acest forum....  le-am pus pe server:

http://www.t7.ro/infoarena/infoarena_1.JPG
http://www.t7.ro/infoarena/infoarena_2.JPG

Astea sunt pe prima pagina dar nici celelalte pagini nu se comporta mai bine ;)
Daca va ajuta cu ceva am avut si eu aceasi problema pe situl meu si am rezolvat-o limitand dimensiunile coloanelor din tabel(1 si 3) la un numar fix de pixeli iar coloana din mijloc(2) are libertatea de a se extinde cat doreste in functie de rezolutia vizitatorilor... limitand doar la o dimensiune minima... prin css   

#td2{
min-width:--px;
}

Era doar o problema pe care si eu am intalnit-o si am reusit sa o rezolv...  poate va ajuta si pe voi...nu stiu exact cum e creat disign-ul acestui site. In rest e grozav. Felicitari!  :thumbup: :winner1:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Octombrie 07, 2007, 19:44:30
Oricum, ca o idee generala, iti recomand sa treci la IE7. Acum au scos si WGA check, deci poate sa il downloadeze oricine. Sau poti incerca chiar Firefox :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Vacaretu Daniel din Octombrie 07, 2007, 20:57:26
Folosesc vista pe calculatorul personal care contine IE7 ..ideea nu e sa folosesc eu alt browser, ci ca situl sa poata fi vizualizat de oricine in orice conditii  :idea:

Consider un site bun, un site care nu are erori majore si imi ofera o informatie de calitate. Problema asta poate fi considerata una majora.   Nu ma deranjeaza in mod deosebit aceasta eroare dar am crezut ca ajut daca  o semnalez.  :)  :clover:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Octombrie 08, 2007, 09:23:22
Yup, ajuta! Eu sugeram un work-around until the fix :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Stefan Istrate din Octombrie 12, 2007, 23:13:15
Cand editez o pagina si pun o bucata de cod cu
Cod:
== code(c) |
...fragment de cod...
==
functia Preview nu afiseaza codul formatat. Apare un chenar simplu de la tagul <textarea>. Probabil nu sunt incarcate scripturile din dp.SyntaxHighlighter.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Octombrie 18, 2007, 01:13:45
Era doar o problema pe care si eu am intalnit-o si am reusit sa o rezolv...  poate va ajuta si pe voi...nu stiu exact cum e creat disign-ul acestui site. In rest e grozav. Felicitari!  :thumbup: :winner1:

http://infoarena.ro/implica-te/development ;)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Stefan Istrate din Octombrie 24, 2007, 10:22:17
Nu mai merge Latex pe forum?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: HighScore din Noiembrie 25, 2007, 13:18:34
cand intru pe pag principala nu se mai vede logo-ul IA in stanga sus....si pare cam goala pagina :P


Titlul: Bug reports
Scris de: Sima Cotizo din Noiembrie 25, 2007, 13:30:32
Cod:
#109368 Tandrau Alexandru alexthero Pairs preONI 2008, Runda 1, Clasele 11-12 duminică 25 noiembrie 2007 10:30:35 Evaluare completa: 50 puncte
#109367 Tandrau Alexandru alexthero Pairs preONI 2008, Runda 1, Clasa a 10-a duminică 25 noiembrie 2007 10:30:35 Evaluare completa: 30 puncte

Presupun ca nu a trimis de 2 ori in intervalul ala... e posibil sa ia 2 punctaje diferite? ... sunt testele diferite? ... sau a modificat el foarte repede sursa ? :)


Titlul: Răspuns: Ce va enerveaza la infoarena 2.0 ?
Scris de: Mircea Pasoi din Noiembrie 25, 2007, 13:47:48
Si imi pare rau ca postez atat de des,dar:

Cod:
#109368 Tandrau Alexandru alexthero Pairs preONI 2008, Runda 1, Clasele 11-12 duminică 25 noiembrie 2007 10:30:35 Evaluare completa: 50 puncte
#109367 Tandrau Alexandru alexthero Pairs preONI 2008, Runda 1, Clasa a 10-a duminică 25 noiembrie 2007 10:30:35 Evaluare completa: 30 puncte

Presupun ca nu a trimis de 2 ori in intervalul ala... e posibil sa ia 2 punctaje diferite? ... sunt testele diferite? ... sau a modificat el foarte repede sursa ? :)

S-a rezolvat.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Stefan Istrate din Noiembrie 30, 2007, 14:18:13
Ma gandeam sa postez la "Ce va enerveaza la infoarena 2.0?", dar chestia asta pare destul de minora si cred ca s-ar repara usor.
Am vrut mai devreme sa unesc 2 subiecte, unul din ele fiind postat intr-o categorie gresita, si sa las in urma un mesaj cu adresa unde a fost mutat cel postat gresit ca sa fie usor de gasit de cel care l-a creat. Ar fi fost mai bine ca toate astea sa se poate face din optiunea "Lipeste subiectele", dar am fost nevoit sa mut topicul (si sa las mesaj cu noua adresa), sa lipesc subiectele si pe urma sa revin la mutarea topicului ca sa schimb adresa (care se modificase la lipire).


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Noiembrie 30, 2007, 21:49:00
Asta tine de forumul SMF, infoarena nu a facut modificari la forum decat pe partea de integrare in site.
Daca explici asta la ei pe site, poate se rezolva :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bondane Cosmin din Decembrie 09, 2007, 18:41:32
Nu e bug, s-au sters articole de aici http://infoarena.ro/articole.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Prigoana Cristian din Decembrie 13, 2007, 15:58:38
ce se intampla exact daca imi scrie "Killed by signal 11(SIGSEGV)"? ???   


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dan-Leonard Crestez din Decembrie 13, 2007, 16:03:27
ce se intampla exact daca imi scrie "Killed by signal 11(SIGSEGV)"? ???   

RTFM (http://infoarena.ro/documentatie/evaluator)

Citat
Killed by signal: Cea mai frecventa eroare cand ai un bug in program. Cand un program incalca anumite conventii in UNIX acel program primeste un "semnal" care de cele mai multe ori il opreste. Cateva semnale comune:

    * 11(SIGSEGV): Segmentation fault. Asta in 99% din cazuri inseamna ca ai probleme cu accesul la memorie. Ai iesit din limitele unui vector, ai facut stack overflow, etc.
    * 8(SIGFPE): Floating point error. Cauza cel mai frecvent de impartiri la 0.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Prigoana Cristian din Decembrie 13, 2007, 17:19:22
faza ii ca mi-l opreste din prima... 0ms   8kb   Killed by signal 11(SIGSEGV)..................0 ms????


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Gabriel Bitis din Decembrie 13, 2007, 17:32:05
pai.. s'ar putea sa nu dureze prea mult pana sa acceseze spatiul de memorie nedeclarat, sau orice alta problema are sursa ta....
eu am mai primit sigsegv si atunci cand nu ma incadram in memorie... si tot 0 ms..


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Vene Tian din Decembrie 21, 2007, 22:31:04
http://infoarena.ro/job_detail/117679

cand mi se acorda punctajul primesc 30puncte pentru prima grupa , 0 puncte ptr a doua grupa (desi am doua rasunsuri corecte) , si in grupa a treia am tot doua raspunsuri corecte si mi da tot 0pct ... :|

BUG sau sunt eu "iesit din comun"..

Killed by signal 11(SIGSEGV). anuleaza punctajul de pe toata grupa? :|


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bondane Cosmin din Decembrie 21, 2007, 22:34:12
http://infoarena.ro/job_detail/117679

cand mi se acorda punctajul primesc 30puncte pentru prima grupa , 0 puncte ptr a doua grupa (desi am doua rasunsuri corecte) , si in grupa a treia am tot doua raspunsuri corecte si mi da tot 0pct ... :|

BUG sau sunt eu "iesit din comun"..

Killed by signal 11(SIGSEGV). anuleaza punctajul de pe toata grupa? :|

Testele sunt grupate pt pb respectiva, ori iei tot grupul ori 0 pcte. De exemplu daca iei testele 1-2-3 ai 30 pcte, daca mai iei si 4-5-6-7 inca 40 pcte, iar daca iei si 8-9-10 inca 30 pcte.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Gabriel Bitis din Decembrie 22, 2007, 23:59:33
In statisticile generale apare ca ultimul cont a fost creat este al lui Tiberiu Bazavan (in Iunie 08, 2007, 22:49:12)... asa sa fie? Cred ca s'au mai creat conturi de atunci...


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Stefan Istrate din Decembrie 23, 2007, 00:14:21
Se stie de problema asta :)
http://hackers.devnet.ro/ticket/268


Titlul: Bug report
Scris de: Vlad Manea din Decembrie 25, 2007, 13:25:54
Am gasit un bug la problema santa. Am luat 2 probleme la intamplare (invsc, rj) si apare aceeasi problema.
Browser-ul pe care l-am folosit este Mozilla Firefox 2.0.
(http://img403.imageshack.us/img403/7225/newbitmapimagebb4.th.jpg) (http://img403.imageshack.us/my.php?image=newbitmapimagebb4.jpg)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Stefan Istrate din Decembrie 25, 2007, 13:46:55
Din ce am vazut eu, e pe paginile cu 2 remote content-uri: calendarul din stanga si topicul din forum destinat problemei respective.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mircea Pasoi din Decembrie 25, 2007, 14:37:40
Din ce am vazut eu, e pe paginile cu 2 remote content-uri: calendarul din stanga si topicul din forum destinat problemei respective.

Dap, ai dreptate. S-a rezolvat acum.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Sima Cotizo din Ianuarie 28, 2008, 15:43:44
De ce infoarena a ajuns in development mode?...  ???


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mircea Pasoi din Ianuarie 28, 2008, 17:47:28
De ce infoarena a ajuns in development mode?...  ???

A fost doar pentru un scurt moment.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Sebastian Crisan din Februarie 02, 2008, 15:13:09
Pe pagina http://infoarena.ro/preoni-2006/runda-1 apare o eroare:
Fatal error: Cannot redeclare format_title() (previously declared in /home/infoarena/live/www/macros/macro_tasks.php:91) in /home/infoarena/live/www/macros/macro_tasks.php on line 91


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Februarie 02, 2008, 16:09:56
Nu merge macroul de tasks:
== Tasks(round_id="preoni61c" pager_style="none") ==

Le-am scos din pagina pana devin funcitonale. (se poate inlocui cu revizia precedenta a paginii duap ce merg)
Problema este ca sunt mai multe pagini care folosesc macroul acela si toate nu merg!


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mircea Pasoi din Februarie 02, 2008, 17:11:48
S-a rezolvat.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Purice din Martie 05, 2008, 21:24:36
Am observat ca in ultima vreme nu mai "raman logat 5 zile" ... se poate sa ma insel  :-k . imi cer scuze daca da  :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Martie 06, 2008, 00:34:34
Am observat ca in ultima vreme nu mai "raman logat 5 zile" ... se poate sa ma insel  :-k . imi cer scuze daca da  :)
Verifica


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Purice din Martie 06, 2008, 18:15:15
tot ma scoate cand inchid  :?  :sad:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Martie 07, 2008, 13:39:21
Sa vedem...
Incearca urmatoarele:

* verifica ceasul & data calculatorului tau
* clear cookies
* incearca alt browser


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Purice din Martie 07, 2008, 14:16:26
Cu Internet Explorer 7 merge ma tine minte dar cu opera cum inchid cum ma deconecteaza :( . Inainte mergea bine si cu Opera :( .
I-am dat clear cookies.
Ceasul arata bine:Friday, March 07 2008 2:16


Titlul: Răspuns: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Martie 08, 2008, 14:31:30
Cu Internet Explorer 7 merge ma tine minte dar cu opera cum inchid cum ma deconecteaza :( . Inainte mergea bine si cu Opera :( .
I-am dat clear cookies.
Ceasul arata bine:Friday, March 07 2008 2:16

Ai incercat si FF?   Noi nu prea testam pe Opera si e posibil sa fie un long-standing bug.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Purice din Martie 08, 2008, 14:42:50
pe Fire Fox merge :roll: . Nu inteleg de ce nu mai merge si pe Opera ca nu avea probleme in trecut.
Multumesc  :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Tudorica Constantin Alexandru din Martie 25, 2008, 18:40:26
pe Fire Fox merge :roll: . Nu inteleg de ce nu mai merge si pe Opera ca nu avea probleme in trecut.
Multumesc  :)
Mie imi merge pe Opera. Vezi ca la Preferences -> Advanced -> Cookies sa nu ai bifat "Delete new cookies when exiting Opera".


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Purice din Martie 25, 2008, 21:49:51
am verificat si nu e bifata  :? . Asta mi se intampla numai acasa . Ca de la scoala sau de pe laptop raman logat fara probleme tot de pe opera. Am incercat s-o reinstalez dar nu s-a schimbat nimic  :-k.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Pripoae Teodor Anton din Aprilie 06, 2008, 08:55:50
n-ar trebui sa fie ora forumului 9 55 ? si aici zice ca e 8 55...


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Gabriel Bitis din Aprilie 10, 2008, 15:52:44
Citat
Distribuţia mesajelor scrise în timpul zilei
   
Nici o mesaj scris!
Cel mai activ forum dupa mesaje    Cel mai activ forum dupa activitate
   
Nici o mesaj scris!
      
Nici o mesaj scris!

Asta apare la "Vezi activitate" pentru userii care nu au postat pe forum. Nu suna prea romaneste "nici o mesaj".


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Tataranu Vlad din Aprilie 11, 2008, 16:39:53
In Safari (3.1/Windows XP x64) preview-ul apare pe o singura linie in forum, fara scroll, nu poti sa te misti prin el decat selectand. (printscreen (http://img245.imageshack.us/img245/6988/iasafaribugsmfpreviewrk9.png))
Si in meniu se vede pe 2 linii "arhiva educationala". (printscreen (http://img182.imageshack.us/img182/1712/iasafaribugdy6.png))


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Alina Ene din Aprilie 11, 2008, 23:14:32
Message preview mergea bine in versiuni mai vechi de Safari (ultima versiune de Safari pre-Leopard cel putin). Sunt cateva diferentze intre Safari 3.1 pe Os X Tiger si Leopard, dar deocamdata bugul e prezent in ambele.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Tataranu Vlad din Aprilie 12, 2008, 12:42:15
Eu sunt pe Windows, uitasem sa scriu.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Iunie 04, 2008, 20:45:08
Evaluatorul imi afiseaza mesajul TLE, chiar daca sursa mea se incadreaza in timp.

http://infoarena.ro/job_detail/193551 [testele 8-9, limita este de 0,15s].


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Grigorean din Iunie 04, 2008, 21:14:43
Cred ca evaluatorul merge bine, doar afisarea timpilor are precizia proasta :).


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Gavrila Vlad din Iunie 07, 2008, 17:04:36
Nu stiu cat de imprecis e evaluatorul cu calcularea timpului, dar asta e prea de tot http://infoarena.ro/job_detail/193924 (http://infoarena.ro/job_detail/193924) Cu 888ms iau TLE, cand limita e de 1 sec...


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Septembrie 03, 2008, 14:05:53
Nu mai merge functia de search pe forum.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Savin Tiberiu din Septembrie 03, 2008, 15:39:26
merge dak dai cautare avansata


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Gabriel Bitis din Septembrie 06, 2008, 22:51:26
Va merge optiunea "Pastreaza-ma autentificat 5 zile"? De vreo 3 zile tre sa ma autentific de fiecare data cand deschid browser'ul. Folosesc firefox 3.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Savin Tiberiu din Septembrie 07, 2008, 10:06:08
Mie imi merge, nu am firefox3 :-"


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mircea Dima din Septembrie 07, 2008, 12:59:38
Eu folosesc Firefox 3 si imi merge sa stau logat 5 zile...


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Gabriel Bitis din Septembrie 07, 2008, 16:14:16
 :? ... am incercat si sa reinstalez... nu stiu de ce nu'mi merge.  :-k


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Sima Cotizo din Septembrie 07, 2008, 18:01:46
Nu-ti pastreaza cookie-urile ;) mie in FF3 imi merge, am importat cookies in Chrome (pe care btw l-am blocat si eu :) de doua ori in 2 minute) si mi-a ramas logat si acolo :D


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Gabriel Bitis din Noiembrie 09, 2008, 21:40:37
La sectiunea "Articole", nu mai apar multe din articolele cu solutii.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Pripoae Teodor Anton din Noiembrie 09, 2008, 22:15:53
http://infoarena.ro/articole?action=history

daca dai pe vezi istoria o sa vezi ca omu asta : http://infoarena.ro/utilizator/Bogdan_tmm (http://infoarena.ro/utilizator/Bogdan_tmm)  s-a jucat oleaca


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Stefan Istrate din Noiembrie 09, 2008, 22:55:51
Daca mai gasiti astfel de probleme, nu ezitati sa anuntati. Se pare ca si paginile de Downloads si Documentatie patisera la fel.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Alex Mircescu din Noiembrie 15, 2008, 16:35:09
Cam OffTopic: de ce s-a oprit evalu' la: 15 nov 08 15:47:35
 :-s

LE: s-a remediat :D


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Noiembrie 15, 2008, 16:41:49
Momentan lucram la site.
Daca mai apar probleme, stati linistiti, o sa se rezolve in cel mai scurt timp!


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Noiembrie 21, 2008, 00:24:38
Mie nu-mi mai merge butonul "copiaza in clipboard" de la monitorul de evaluare (atunci cand vezi o sursa). Folosesc Firefox2 si Ubuntu 7.04.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Noiembrie 21, 2008, 09:29:51
Cam dubios, ca noi n-am modificat nimic la el. Iti mai merge flash cum trebuie?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Noiembrie 21, 2008, 10:51:48
Mie nu-mi mai merge butonul "copiaza in clipboard" de la monitorul de evaluare (atunci cand vezi o sursa). Folosesc Firefox2 si Ubuntu 7.04.

Not our fault: http://code.google.com/p/syntaxhighlighter/issues/detail?id=95

<<The "clipboard.swf" flash file (flashcopier) no longer works with Flash 10 due to new security.  It still works with Internet Explorer because it uses "window.clipboardData" instead of the flash file.>>


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Marius Stroe din Noiembrie 29, 2008, 11:44:25
Sunt mereu certat că nu scriu cu Ț ț cu sedilă și scriu cu ț cu virgulă. Mă poate ajuta cineva să scriu cu țȚ cu sedilă? Nu am găsit ceva să meargă prin Vista ăsta.

Încă ceva, pe Firefox îmi apar foarte aiurea meniurile din stânga (suprapuse aproape total) de pe pagina principală. În Opera îmi afișează de multe ori cu font de câteva ori mai mare. Am și un printscreen dar nu știu cum să îl pun. :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Noiembrie 29, 2008, 12:24:53
Am și un printscreen dar nu știu cum să îl pun. :)

Ataseaza-l la /sandbox si baga link.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Noiembrie 29, 2008, 12:31:52
Corect nu e cu virgula dedesubt? http://kitblog.com/2008/10/romanian_diacritic_marks.html


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Grigorean din Noiembrie 29, 2008, 12:55:59
Mie pe XP imi scrie asa: ăĂ îÎ â şŞ ţŢ


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Marius Stroe din Noiembrie 29, 2008, 12:57:53
Aici e linkul: http://infoarena.ro/sandbox?action=download&file=Firefox.png&safe_only=false

Înseamnă că eu scriu corect cu virgulă. :) Iar Ștefan care scrie cu sedilă scrie greșit. Se pare că și Wefgef scrie greșit.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Stefan Istrate din Noiembrie 29, 2008, 12:58:10
Asa am aflat si eu ca este corect, cu virgula. Doar ca pana la Vista, Windows introduce cu sedila, la fel am observat si in Ubuntu. Asta inseamna ca dintre utilizatori, unii vor introduce intr-un fel, altii in alt fel. Eu il bateam la cap pe Marius pentru ca preferam sa fie o uniformizare. Pe de alta parte, diacriticele cu virgula sunt afisate destul de urat (inghesuit) de mai multe browsere. Cred ca doar Vista le arata frumos.

Update: wefgef, scrii cu sedila :P


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Noiembrie 29, 2008, 13:18:27
Xp Sp2 cu toate updateurile la zi scrie cu virgula, nu cu sedila. Xp Sp3 ar trebui sa scrie din start corect. Microsoft a lansat un update in 2007 care schimba sedila in virgula pentru RO. Check European Union Expansion Font Update (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=0EC6F335-C3DE-44C5-A13D-A1E7CEA5DDEA&displaylang=en)
Faptul ca arata "inghesuit" nu tine de browser, tine de font. Putem schimba fontul de pe site cu unul care sa arate (mai) frumos. De ex: daca cresti dimensiunea fonturilor in pagina o sa vezi ca arata mai bine. Pe forum arata parca mai bine caracterele cu virgula.

Later edit: Se pare ca desi au bagat caracterele in font, tot nu sunt folosite de layoutul normal. Cititi Aditional Information de la European Union Expansion Font Update (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=0EC6F335-C3DE-44C5-A13D-A1E7CEA5DDEA&displaylang=en)
Later edit 2: Cei care folositi XP si vreti sa scrieti corect, citi: Mapare de tastatură pentru Windows XP (http://readyroom.wordpress.com/2008/02/02/mapare-de-tastatura-pentru-windows-xp/)

Ca să înțeleagă toată lumea, așa ar trebui sa arate: ăĂ îÎ â șȘ țȚ

Marius, la Firefox ai vreun addon? Este FF3?
Eu folosesc FF3 sub Vista si nu am nici o problema.


Titlul: Răspuns: Răspuns: Bug reports
Scris de: Marius Stroe din Noiembrie 29, 2008, 13:35:52
Marius, la Firefox ai vreun addon? Este FF3?
Eu folosesc FF3 sub Vista si nu am nici o problema.

Folosesc FF3.0.4 sub Vista. Nici cu Opera 9.62 nu se vede bine. Se vede de multe ori mărit și un pic dizlocate imaginile.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Noiembrie 29, 2008, 13:51:57
Mda, se pare ca daca nu se instaleaza updateul de la microsoft mentionat mai sus, windowsul nu cunoaste acele caractere. Uitati-va in sandbox cum se vede in IE6 pe Windows sp2 fara update.
Va trebui sa luam o decizie in privinta aceasta.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Marius Stroe din Noiembrie 30, 2008, 15:39:39
Nu știe nimeni de ce se vede așa de aiurea în FF3?

http://infoarena.ro/sandbox?action=download&file=Firefox.png&safe_only=false


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Noiembrie 30, 2008, 15:46:11
Incearca un refresh fara cache (Ctrl+Shift+R)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Marius Stroe din Noiembrie 30, 2008, 16:01:05
Din păcate nu merge nici așa. :( Am încercat și fără cookies.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Noiembrie 30, 2008, 16:14:43
Din windows safe mode, in FF3 safe mode tot asa se vede?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Stefan Istrate din Decembrie 03, 2008, 03:07:01
Unele diff-uri intre revizii iau foarte mult timp. Pe asta (http://infoarena.ro/probleme-de-acoperire-2?action=diff&rev_from=49&rev_to=50) primesc:
Cod:
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/infoarena/live/common/diff.php on line 102


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mircea Pasoi din Decembrie 03, 2008, 13:49:42
Unele diff-uri intre revizii iau foarte mult timp. Pe asta (http://infoarena.ro/probleme-de-acoperire-2?action=diff&rev_from=49&rev_to=50) primesc:
Cod:
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/infoarena/live/common/diff.php on line 102
Pentru diff se foloseste algoritmul de cel mai lung subsir comun, dar nu e implementat optim (http://hackers.devnet.ro/browser/trunk/common/diff.php). Implementarea curenta are complexitate O(N^3) timp si O(N^2) memorie. Ar fi util sa avem o implementare O(N^2) timp si O(N) memorie.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cosmin Negruseri din Decembrie 04, 2008, 03:37:49
Eh e cam artistica treaba cu O(n) memorie :) si trebui folosita doar in concursuri. Merge si cu O(n^2) memorie.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Draghici din Decembrie 08, 2008, 20:04:53
Baieti, am si eu o problema, mi se intampla atunci cand vreau sa-mi vizualizez solutiile trimise. Intru in profilul meu, imi afiseaza normal: Adrian Draghici (Addy.):

(http://i232.photobucket.com/albums/ee301/adi1793/infoarena1.jpg)

Insa cand dau click pe solutiile mele, imi arata solutiile altui utilizator:

(http://i232.photobucket.com/albums/ee301/adi1793/infoarena2.jpg)

Presupun ca aceasta confuzie se face din cauza punctului de la sfarsitului nick-ului meu. As dori sa ma ajutati, daca puteti.
Multumesc anticipat.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Decembrie 08, 2008, 22:38:58
Am rezolvat sper :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Draghici din Decembrie 08, 2008, 23:16:16
E ok. Multumesc.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Robert Hangu din Decembrie 18, 2008, 12:09:33
de ceva vreme nu mai pot afisa poze pe pagina de profil. inainte mergea bine cu macro-ul ! ! intre link-ul pozei, dar de vreo doua luni nu mai merge, imi afiseaza "Imaginile trebuie neaparat sa fie atasamente ale unei pagini." am dat copy-paste la link-ul pozei si tot asa.
am vazut ca ati facut niste modificari la site, si de atunci apare problema asta.
imi poate spune cineva ce sa fac?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Stefan Istrate din Decembrie 18, 2008, 13:27:28
M-am uitat pe profilul tau si trebuia sa folosesti
Cod:
!utilizator/robybrasov?Stanca.jpg!
in loc de
Cod:
!utilizator/Robybrasov?action=download&file=Stanca.jpg&safe_only=false!


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Robert Hangu din Decembrie 19, 2008, 16:41:21
mersi mult


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Savin Tiberiu din Ianuarie 19, 2009, 11:41:47
Cand faci un tabel cu sintaxa textile, nu poti sa faci o celula care sa contina cifra 0. Afiseaza o celula goala.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Stefan Istrate din Ianuarie 19, 2009, 12:39:09
Nu cred ca e bug, probabil e una din regulile Textile pentru cine vrea o celula goala (ca sa nu mai numere toate barele verticale). Introdu codul HTML al lui 0 (&#48;) si o sa mearga.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Tudorica Constantin Alexandru din Februarie 02, 2009, 22:39:15
vad ca acum in raportele de evaluare se pot vedea ip-urile de pe care s-au trimis sursele. este un bug ca pot vedea ip-ul la orice sursa sau e doar pt ca am statutul de helper?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Februarie 02, 2009, 22:54:27
vad ca acum in raportele de evaluare se pot vedea ip-urile de pe care s-au trimis sursele. este un bug ca pot vedea ip-ul la orice sursa sau e doar pt ca am statutul de helper?

Nu e bug, helperii si adminii pot vedea ipurile


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Gabriel Bitis din Februarie 02, 2009, 23:46:33
La ce ii foloseste unui helper sa vada ip'ul?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Februarie 03, 2009, 00:13:50
La ce ii foloseste unui helper sa vada ip'ul?

Poate fi folositor in contexte pe care nu le putem vedea inca.
Un exemplu concret: Poate o sa fie helperi care verifica daca lumea are mai multe conturi. 2 utilizatori care trimit de pe acelasi ip aceiasi sursa e un pic dubios. Poate putem sa micsoram "conturile de test".


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Misarca din Februarie 03, 2009, 00:19:42
Dar, totusi multe dintre firmele furnizoare de servicii de internet ofera utilizatorilor ip-uri dinamice


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Februarie 03, 2009, 00:21:18
Dar, totusi multe dintre firmele furnizoare de servicii de internet ofera utilizatorilor ip-uri dinamice
Dar totusi ipul dinamic ramane static in decursul unei conexiuni (o zi cel putin). Si nu cred ca o sa fie lume care trimite o sursa acum, ia 100p pe contul de test si apoi o trimite de pe alt ip peste o saptama, cu contul lui "principal".
Dar dupa cum am mai zis, e un feature care poate avea mai multe folosinte in domeniul securitatii.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Februarie 03, 2009, 11:12:17
Dar totusi ipul dinamic ramane static in decursul unei conexiuni (o zi cel putin). Si nu cred ca o sa fie lume care trimite o sursa acum, ia 100p pe contul de test si apoi o trimite de pe alt ip peste o saptama, cu contul lui "principal".

La rds cel putin daca te deconectezi si te reconectezi sunt sanse mari sa ai alt ip, nu tb sa astepti o zi ca sa ti se schimbe :P

E un pic discutabil daca helperii ar trebui sa vada astfel de informatii, dar nu cred ca e o problema :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Pripoae Teodor Anton din Februarie 03, 2009, 13:33:25
Daca tot s-a implementat retinerea ip-ului, ar fi o chestie utila un search in monitor de genul :

Cod:
http://infoarena.ro/monitor?ip=194.102.57.125

Sau chiar ceva gen:

Cod:
http://infoarena.ro/monitor?ip=194.1xx.5x.125

"x" putand fi orice cifra, din cate stiu eu ip-urile dinamica se schimba doar la ultimele y cifre. Desigur accesibil doar helperilor, astfel putand vedea in functie de ip-ul unui cont de test, ce useri au mai trimis de pe acel ip.


Titlul: Răspuns: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Strat din Februarie 03, 2009, 13:51:20
Daca tot s-a implementat retinerea ip-ului, ar fi o chestie utila un search in monitor de genul :

Cod:
http://infoarena.ro/monitor?ip=194.102.57.125

Sau chiar ceva gen:

Cod:
http://infoarena.ro/monitor?ip=194.1xx.5x.125

"x" putand fi orice cifra, din cate stiu eu ip-urile dinamica se schimba doar la ultimele y cifre. Desigur accesibil doar helperilor, astfel putand vedea in functie de ip-ul unui cont de test, ce useri au mai trimis de pe acel ip.

http://infoarena.ro/monitor?remote_ip_info=89.%.3%        ;)

Se cheamă remote_ip_info, și nu doar remote_ip pentru că la unii utilizatori care folosesc proxy o să vezi și adresa lor locală / originală. Exemplu (http://infoarena.ro/job_detail/251721)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Februarie 03, 2009, 14:10:38
Uhm, acum observ ca filtrarea dupa ip merge si pentru useri normali sau vizitatori, nu prea e bine asta :-'

Later edit: fixed.


Titlul: Răspuns: Răspuns: Bug reports
Scris de: Tudorica Constantin Alexandru din Februarie 03, 2009, 20:22:48
Dar, totusi multe dintre firmele furnizoare de servicii de internet ofera utilizatorilor ip-uri dinamice
Dar totusi ipul dinamic ramane static in decursul unei conexiuni (o zi cel putin). Si nu cred ca o sa fie lume care trimite o sursa acum, ia 100p pe contul de test si apoi o trimite de pe alt ip peste o saptama, cu contul lui "principal".
Dar dupa cum am mai zis, e un feature care poate avea mai multe folosinte in domeniul securitatii.
ip-ul dinamic de la rds ramane fixat 3600 de secunde adica o ora. nu mi se pare o solutie f buna, s-ar putea implementa ceva mult mai smecher cu cookies.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Sima Cotizo din Februarie 11, 2009, 21:18:10
Re-edit (am citit si eu acum restul postului) : si la pagina de schimbari in wiki apar IP-uri si aici nu cred ca mai e vorba de helper sau nu. Nu ar fi mai bine sa fie optiunea disponibila doar la admini?

Later edit: da, e doar la helperi/admini. La ce ajuta, totusi?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrici Cezar din Martie 21, 2009, 19:55:35
La problema densitate am trimis o problema de 2 ori si o data am luat 40 de puncte si o data 50 de puncte
Iar daca o variabila o declar word imi da 50 de puncte si daca e longint imi da 40 de puncte
Si zice ca am depasit timpul, nici de cum limite sau ca e gresit


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Tandrau Alexandru din Martie 21, 2009, 20:55:33
Pai e normal sa mearga un pic mai repede cu word decat cu longint.
Word e pe 16 biti si tine valori unsigned, deci de la 0 la 65535, iar longint e pe 32 de biti si tine si un bit de semn (pana la 2 miliarde). Operatiile se fac mai repede pe mai putini biti.

Problema ta e defapt ca algoritmul tau nu e destul de rapid. Incearca un algoritm mai rapid, de exemplu ciurul lui Erathostenes: http://infoarena.ro/ciurul-lui-eratostene


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrici Cezar din Martie 21, 2009, 21:22:11
da dar dc pe aceeasi sursa adica de 2 ori cu word iau o data 50 si o data 40?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Misarca din Martie 21, 2009, 21:25:23
Probabil esti chiar la limita, si depinde cat de solicitat e procesoru.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrici Cezar din Martie 24, 2009, 18:20:20
decand putem trimite solutii de pe profilurile altuia? :-s adica daca te uiti la profilul cuiva si dai in josul pagini ai acele chenare cu care trimiti probleme, e un bug s-au asa ati vrut voi?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cezar Mocan din Martie 24, 2009, 18:25:02
Vezi ca ai scris gresit sau. Si nu e un bug, e pusa de ei chestia aia.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Martie 24, 2009, 20:34:28
Se numesc utilizatori problema.  :D


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrici Cezar din Martie 25, 2009, 18:34:30
scz cezar dar cat timp is in fata calculatorului nu am nici un chef de romana:P sau oricare  limba:D


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Chibici Tiberiu din Aprilie 02, 2009, 15:26:43
Am observat ca linkul 'copiaza in clipboard' nu are nici un efect. Folosesc FireFox 3.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Tataranu Vlad din Aprilie 02, 2009, 18:48:04
Am observat ca linkul 'copiaza in clipboard' nu are nici un efect. Folosesc FireFox 3.
E din cauza ca ai Flash Player 10.
Adobe a schimbat multe chestii legate de securitate, printre care si faptul ca nu poti sa manipulezi clipboard-ul decat in urma apasarii unui buton sau a unei taste. (mai multe aici (http://theflashblog.com/?p=423))
Linkul nu merge pentru ca nu este un buton in flash, ci doar cheama un script scris in flash.

Vezi codul neformatat si copiaza cu Ctrl-C.
-------
Dupa ce trimiti o sursa din formularul de sub problema te redirectioneaza pe pagina de submit, nu inapoi pe pagina problemei.

[edit] postare consecutiva


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Sima Cotizo din Aprilie 02, 2009, 19:02:57
Dupa ce trimiti o sursa din formularul de sub problema te redirectioneaza pe pagina de submit, nu inapoi pe pagina problemei.
Si mie imi face la fel in links/lynx, dar in Firefox nu... In links poti sa dai back (sageata dreapta) si te duce inapoi la pag problemei cu tot cu formular completat :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Tataranu Vlad din Aprilie 02, 2009, 19:15:31
Dupa ce trimiti o sursa din formularul de sub problema te redirectioneaza pe pagina de submit, nu inapoi pe pagina problemei.
Si mie imi face la fel in links/lynx, dar in Firefox nu... In links poti sa dai back (sageata dreapta) si te duce inapoi la pag problemei cu tot cu formular completat :)
Se pare ca e din cauza browserului, Firefox 3.0.8 in Ubuntu 8.10 redirectioneaza aiurea, dar in Vista redirectioneaza bine.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Sima Cotizo din Aprilie 04, 2009, 21:12:17
Mie in ultimele 2 zile mi-a mers foarte greu siteul... in cel mai bun caz imi incarca o pagina, dupa care nu mai voia sa intre oriunde as fi incercat sa merg (forum / site principal). A fost "de la mine" sau ati avut probleme?  :?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Aprilie 04, 2009, 21:57:16
Mai degraba a fost de la Hostway si peeringul intre retele.
Eu de exemplu nu am avut nici cea mai mica problema cu siteul, dar altor persoane de pe RDS nu le-a mers siteul.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrici Cezar din Aprilie 05, 2009, 20:03:26
si la mn azi sa miscat greu si nu sunt pe RDS

cand incerc sa ma uit la problema Iepuras, nu imi da voie, zice ca nu am suficiente permisiuni.... De ce? Sunt care au facut-o... :fighting: Sau e tot din cauza netului?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Florian Marcu din Aprilie 06, 2009, 11:47:09
Nu am acces la problemele "pari" si "palindrom". Ma redirecteaza, spunandu-mi ca nu am suficiente permisiuni...  :-k


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Stefan Istrate din Aprilie 06, 2009, 12:04:07
Le-am refacut vizibile. Nu stiu de ce disparusera.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dragos Oprica din Aprilie 06, 2009, 16:32:18
la problemele de la grigore moisil nu apare acolo jos legatura cu forumul (comentariile)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai Calancea din Aprilie 08, 2009, 21:56:09
Forumul nu respecta dorinta lui Franklin de a se folosi in mod eficient orele de lumina naturala :thumbdown: E pe ora veche.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Florian Marcu din Aprilie 14, 2009, 12:09:15
A picat evaluatorul.  :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrici Cezar din Aprilie 23, 2009, 15:34:09
ce are evaluatorul?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Aprilie 23, 2009, 15:42:02
A avut o pana de net si "s-a impotmolit", acum e ok.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrici Cezar din Aprilie 30, 2009, 11:19:57
Mi-am schimbat poza acum 2 saptamani si pe forumuri mai apare poza mea veche.... Nu ar trebui sa apara aia noua :-' :-s


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Pripoae Teodor Anton din Aprilie 30, 2009, 22:03:47
Cand incerc de pe forum sa merg la profilul unui utilizator (dau click pe poza acestuia), sunt trimis la "http://infoarena.rohttp//infoarena.ro/utilizator/nume_utilizator", in loc de http://infoarena.ro/utilizator/nume_utilizator


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Pripoae Teodor Anton din Mai 06, 2009, 14:30:41
Am incercat sa salvez testele de la problema algsort ca arhiva zip, si primesc urmatoarea eroare :

Citat
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 1788666 bytes) in /home/infoarena/live/common/external_libs/zipfile.php on line 143

Apoi, cand am incercat cu mai putine fisiere, mi-a bagat un output asemanator in arhiva pe care am putut sa o descarc.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrici Cezar din Mai 15, 2009, 17:29:24
o picat din nou evaluatorul...


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Mai 15, 2009, 23:32:11
Restared. mersi de notificare! A picat putin curentul azi.. :|


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Florian Marcu din Mai 22, 2009, 07:41:52
A picat evaluatorul.  :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Mai 22, 2009, 11:51:18
fixed!
Trebuie neaparat sa il facem sa porneasca singur dupa ce pierde conectivitatea. Sper sa am timp in curand sa adresez problema.

Multumesc oricum ca anuntati cand pica evalul. Asa pot sa intru repede sa ii dau restart.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Gabriel Bitis din Mai 22, 2009, 13:12:54
Si de evaluatorul de la problema Maxunice ar trebui sa se ocupe cineva.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Marius Stroe din Mai 23, 2009, 18:35:48
Si de evaluatorul de la problema Maxunice ar trebui sa se ocupe cineva.

Ar trebui să fie în regulă acum.  :wink:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrici Cezar din Mai 24, 2009, 08:39:12
O picat evaluatorul:D


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dragos-Alin Rotaru din Mai 24, 2009, 15:33:42
Ar trebui sa se actualizeze numarul de probleme din Arhiva de Probleme ca a ramas tot la 871  :)
Multumesc pentru intelegere  :peacefingers:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dragos Oprica din Mai 24, 2009, 15:56:42
Ar trebui sa se actualizeze numarul de probleme din Arhiva de Probleme ca a ramas tot la 871  :)
Multumesc pentru intelegere  :peacefingers:

De ce sa se schimbe numarul, pentru ca este corect  :D
Indicele problemelor nu sunt toate in ordine, dar daca te uiti atent sunt 17 pagini (17*50 probleme adica 850 probleme) plus 21 de probleme pe pagina 18.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dragos-Alin Rotaru din Mai 24, 2009, 16:30:55
Greseala mea  :oops: . Imi cer scuze, am fost putin neatent.
Linkul pentru problema Bere de pe topicul acesta http://infoarena.ro/forum/index.php?topic=3945.0 (http://infoarena.ro/forum/index.php?topic=3945.0)  este eronat.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Mai 24, 2009, 17:11:02
Am modificat.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrici Cezar din Mai 24, 2009, 17:22:06
Evaluatorul tot picat este.

http://infoarena.ro/utilizator/AnDrEwBoY?action=rating

La utilizatorul asta se vede cam aiurea ratingul:d


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dragos Oprica din Mai 24, 2009, 17:28:23
Azi am incercat sa creez un concurs virtual, dar dupa ora de inceput, lista cu probleme tot nu era vizibila. Any ideas why?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Mai 24, 2009, 18:55:00
Azi am incercat sa creez un concurs virtual, dar dupa ora de inceput, lista cu probleme tot nu era vizibila. Any ideas why?

Nu era vizibila pentru ca era evalul picat. L-am repornit acum, nu prea stiu de ce picase.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrici Cezar din Mai 24, 2009, 19:17:37
o picat din nou evalu


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai Calancea din Mai 27, 2009, 22:10:36
A picat evalul.  :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrici Cezar din Mai 28, 2009, 12:10:32
o picat evalu


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Florian Marcu din Mai 29, 2009, 16:31:21
A mai zis cineva, dar vad ca nu s-a facut nicio modificare: problemele de la oji 2009 ( a9a si a11-a), desi sunt visibile, nu apar in arhiva, si nici nu se pot trimite surse. ex: cerc3 (http://infoarena.ro/problema/cerc3).  :-k


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Ciorbaru Vicentiu Marian din Mai 31, 2009, 00:01:59
Se opreste evaluatorul intr-o veselie :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: A Cosmina - vechi din Mai 31, 2009, 12:30:42
Am vazut o chestie la un concurs:
http://i40.tinypic.com/mav400.jpg
"Concursul incepe vineri,29 mai"

"Aceasta lista va deveni vizibila doar in momentul inceperii concursului"

Pai nu a inceput deja concursul?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Mai 31, 2009, 17:07:23
Am vazut o chestie la un concurs:
http://i40.tinypic.com/mav400.jpg
"Concursul incepe vineri,29 mai"

"Aceasta lista va deveni vizibila doar in momentul inceperii concursului"

Pai nu a inceput deja concursul?


Cel care a creat concursul nu a adaugat nicio problema :P


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: A Cosmina - vechi din Mai 31, 2009, 17:36:43
Acum m-am prins...Scuze :oops:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Misarca din Mai 31, 2009, 18:38:09
Am o intrebare, cand se updateaza ratingu, se updateaza pentru un singur concurs, sau pentru toate concursurile de la ultima updatare? Pentru ca din cate vad te poti inscrie si la un concurs vritual http://infoarena.ro/lista-inregistrare/aviara_gripa.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Mai 31, 2009, 20:07:52
Deocamdata updatatul ratingurilor nu se face automat si se face manual pentru fiecare concurs, deci oricum nu se pune problema sa calculeze cineva ratinguri pt un concurs virtual. Rundele au un parametru de updatat sau nu ratinguri si scriptul care recalculeaza ratingurile nu ia in considerare decat rundele pentru care acest parametru a fost setat. Concursurile virtuale sau arhivele (sunt destui oameni inscrisi la arhiva si la arhiva educationala) nu se iau in considerare.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Iunie 01, 2009, 16:39:58
Stiu ca a picat (iarasi) evalul. Sunt niste probleme cu netul!
O sa incerc sa fac scandal ca deja incep sa ma enerveze, dar cred ca problema va mai persista o vreme.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrici Cezar din Iunie 09, 2009, 19:40:13
sunt multe probleme care nu au forum! de exemplu alea de la CCEX

http://infoarena.ro/utilizator/AnDrEwBoY?action=rating vi se pare ca arata cum trebuie?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Stefan Istrate din Iunie 09, 2009, 22:24:07
http://infoarena.ro/utilizator/AnDrEwBoY?action=rating vi se pare ca arata cum trebuie?

O sa ma uit eu de ce nu se afiseaza bine ratingul, dar dupa ce se termina sesiunea. Pare ca punctul al doilea e chiar la margine si nu e incadrat cum trebuie, dar nu imi dau seama cum am reusit bugul asta. :D


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: A Cosmina - vechi din Iunie 13, 2009, 11:26:49
Ceva descoperit acum cateba minute: http://i39.tinypic.com/15odndh.jpg

Stiu ca nu are o importanta majora,dar e un bug... 8)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Florian Marcu din Iunie 13, 2009, 13:10:08
Tine de SMF (http://www.smf.ro). Deci nu e un bug al infoarena.  :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: A Cosmina - vechi din Iunie 13, 2009, 13:51:40
Nu stiam.Scuze pentru atentionarea inutila... :oops:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Iunie 13, 2009, 16:02:23
Ceva descoperit acum cateba minute: http://i39.tinypic.com/15odndh.jpg

Stiu ca nu are o importanta majora,dar e un bug... 8)

Ai incercat sa ascunzi identitatea celei la ale carei statistici te uitai, dar nu ti-a prea iesit. :) Ai uitat bara de sus a browser-ului. :P


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: A Cosmina - vechi din Iunie 13, 2009, 16:09:49
Stiu,am lasat bara de sus pentru ca ma gandeam ca este ceva "local".Adica sa tii unde trebuie "sa umblii". Nu credeam ca nu tine de infoarena.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dragos-Alin Rotaru din Iunie 14, 2009, 13:26:36
A picat Evaluatorul.   :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: A Cosmina - vechi din Iunie 14, 2009, 14:38:56
Am o intrebare.S-a scris intr-un topic (ce este un algoritm?) ca evaluatorul este un program care ruleaza la infinit. Ce se intampla cand se blocheaza?   


Nu cumva face asta la intervale de timp regulat? Nu aici e problema?Sau sunt doar coincidente?



#Emoticonul ' ???' apare de 2 ori pe lista...


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Florian Marcu din Iunie 14, 2009, 17:06:36
Nu aici e problema. De obicei, se opreste serverul [ se ia curentul, etc ].  :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Iunie 14, 2009, 17:21:13
De data asta nu a fost o problema de curent sau net!


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan P. din Iulie 17, 2009, 19:33:57
a picat evaluatorul, din nou  :sad:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: A Cosmina - vechi din Iulie 17, 2009, 19:39:50
Am trimis o sursa,cred ca acum vreo 20 de minute.Tot in asteptare e.  :sad:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Iulie 19, 2009, 19:35:27
Evaluatorul nu merge pentru ca s-a stricat routerul.
O sa incerc luni sa iau altul, dar pana atunci nu am ce sa fac. O sa mai incerc cateva ghidusii, dar daca nu merge sa stiti de ce.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: A Cosmina - vechi din Iulie 19, 2009, 19:41:54
Se opreste si cand sta mult o sursa in asteptare (am trimis una acum 10 min, nici acum nu a venit), sau numai cand arata mesaj ?  :?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Ovidiu Rosca din Iulie 20, 2009, 12:20:33
Nu inteleg de ce evaluatorul nu ruleaza pe acelasi calculator pe care e site-ul ...
Motive de securitate ?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Iulie 20, 2009, 13:12:50
Nu inteleg de ce evaluatorul nu ruleaza pe acelasi calculator pe care e site-ul ...
Motive de securitate ?

Nu, din motive de scalarea performantelor.
Noi trebuie sa masuram exact timpul de executie si memoria folosita a unui program evaluat. Acest lucru nu este complet posibil pentru sisteme de operare ce ruleaza in masini virtuale. Siteul ruleaza pe o masina virtuala.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan P. din Iulie 20, 2009, 13:25:28
deci .. pe cand o sa mearga evaluatorul? indata are o zi de cand e picat  :-s


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Iulie 20, 2009, 16:15:34
V-am zis ca astazi incerc sa fac rost de router nou!
Nu sunt toata ziua acasa ca mai am si servici si duminica seara cand a cazut routerul nu aveam de unde sa fac rost de router (magazinele sunt inchise).
De ce a cazut routerul? Ca nu era facut sa lucreze cu trafic mare si cred ca cineva facea flooding in cadrul ISPului.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Iulie 20, 2009, 19:39:26
IA eval working again!


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Grigorean din Iulie 20, 2009, 20:10:53
Good Job, Vali! =D&gt;

Cred ca merita Vali niste plusuri la karma pentru ca repara evalul de fiecare data ;)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: A Cosmina - vechi din Iulie 20, 2009, 20:15:59
Multumesc frumos, aproape ca-i duceam dorul .  :D


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Iulie 20, 2009, 20:43:34
Mersi wefgef! :D
Dar ar fi mai bine daca as putea face sa nu se mai "strice". (net mai fiabil, un UPS ceva pentru evaluator, router destept, etc)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Echo Slam din Iulie 21, 2009, 08:10:15
Mesajele trimise nu apar cand dau click pe ele:(( nu arata nimic:(http://http:\\D:\Docs\Foldere\Sami\aas)
Si totusi am primit, am trimis:(.
[btw  ce trebuie sa se scrie ca sa pot updata o poza?]


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: A Cosmina - vechi din Iulie 21, 2009, 08:46:23
Cand trimiti un mesaj ai jos o casuta pe care trebuie sa o bifezi cu "Salvează o copie în Mesaje trimise" .

Ca sa poti atasa imagini trebuie sa le faci upload pe un host de imagini (imageshare,tinypic) si faci click pe butonul "Insereaza imagine" (al doilea buton de deasupra emoticonurilor). O sa-ti apara tag-uri (http://) intre ele pui link-ul cu imaginea uploadata.  :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Echo Slam din Iulie 21, 2009, 09:07:44
Poi si daca eu vreau sa pun o imagine de pe HD?ce fac?.Nu ar trebui sa existe si asa ceva sau asa ceva este numai pentru linkuri.
 Mersi pentru explicatia mesajelor;)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: A Cosmina - vechi din Iulie 31, 2009, 13:40:14
A picat evaluatorul.  :aha:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Iulie 31, 2009, 14:18:11
Nu a picat evalul. Se re-evalueaza o problema. ;)
Chiar cred ca a terminat acum.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: A Cosmina - vechi din August 27, 2009, 19:16:21
De ce scrie la toate topicurile problemelor "remove content" ?  :?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din August 27, 2009, 19:48:06
De ce scrie la toate topicurile problemelor "remove content" ?  :?

E "remote content" si ar trebui sa dispara daca ai javascript activat si sa apara topicul problemei :) Nu e cel mai user-friendly mesaj ce-i drept :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Misarca din Septembrie 06, 2009, 18:02:52
Sursa asta (http://infoarena.ro/job_detail/345673), deși a fost trimisă de pe IP-ul  92.85.196.146, când caut după IP, nu găsesc nimic (http://infoarena.ro/monitor?remote_ip_info=%2092.85.196.146)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Septembrie 06, 2009, 18:16:35
Sursa asta (http://infoarena.ro/job_detail/345673), deși a fost trimisă de pe IP-ul  92.85.196.146, când caut după IP, nu găsesc nimic (http://infoarena.ro/monitor?remote_ip_info=%2092.85.196.146)

Ai pus un spatiu intre remote_ip_info= si ip


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Misarca din Septembrie 06, 2009, 18:19:43
Ups, my fault.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Postavaru Stefan din Septembrie 26, 2009, 15:49:16
Cred ca am dat de un bug la evaluator. Am facut un program in pascal pentru problema Fractii (http://infoarena.ro/problema/fractii) si imi da rezultatele de la fiecare exemplu la fel ca pe site insa evaluatorul nu mi-a dat nici un punct pe problema.

aici e codul sursa:Click (http://infoarena.ro/job_detail/350795?action=view-source)



Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Misarca din Septembrie 26, 2009, 16:38:51
Din ce văd, tu primești "Răspuns greșit" și "Time limit Exceeded", așadar nu cred că evaluatorul este problema, ci chiar sursa ta.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Postavaru Stefan din Septembrie 26, 2009, 16:54:33
Copiaza codul meu in pascal si ai sa vezi ca programul merge perfect  :readthis:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Misarca din Septembrie 26, 2009, 16:59:07
Nu știu de ce, dar eu unul am mai mare încredere în evaluator. Ai putea cere pe thread-ul dedicat problemei, de exemplu, niște date de intrare pentru a te asigura că rezultatele tale sunt corecte.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Postavaru Stefan din Septembrie 26, 2009, 17:01:47
Ok, o sa incerc cu mai multe date de intrare...


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dragos-Alin Rotaru din Octombrie 17, 2009, 08:52:58
Nu mai functioneaza evaluatorul de ceva timp . :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Tataranu Vlad din Octombrie 19, 2009, 09:14:42
In formularul de trimitere de pe paginile problemelor apare in lista rundelor si "undefined". Nu deranjeaza prea tare dar n-ar trebui sa fie acolo.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Savin Tiberiu din Octombrie 19, 2009, 09:52:38
la ce problema ai gasit acest bug? eu m-am uitat la a+b si nu e.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Tataranu Vlad din Octombrie 19, 2009, 11:07:19
Poate e de la browser, folosesc Chrome 32bit pe Windows 7 64bit.
Si uneori nu merge ajax-ul de la comentarii.

Edit: Daca deschid lista inainte sa termine de incarcat pagina apar rundele normale, dupa ce se incarca apare si "undefined"


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Octombrie 19, 2009, 11:13:47
Am vazut si eu bug-ul acum in Chromium pe Linux. S-a reparat :) (bug-ul cu undefined in lista de runde)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Grigorean din Octombrie 27, 2009, 05:56:18
A cazut din nou evalul.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Misarca din Octombrie 27, 2009, 18:13:36
Se pare că a picat evalu'.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Octombrie 27, 2009, 20:47:46
L-am repornit.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Tataranu Vlad din Noiembrie 19, 2009, 16:03:05
Cu 3 surse identice (#365654 (http://infoarena.ro/job_detail/365654), #365657 (http://infoarena.ro/job_detail/365657), #365658 (http://infoarena.ro/job_detail/365658)) am luat 90, 60 si 100 de puncte, cu niste sigkill-uri. :-s


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Maria Liviu Valentin din Decembrie 14, 2009, 11:22:47
Am incercat sa intru pe pagina problemei Bete si am descoperit ca nu se poate.
Site-ul imi zice " Nu ai permisiuni suficiente pentru a executa aceasta actiune! Te redirectez ... "
uitati link catre problema
http://infoarena.ro/problema/bete/



Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Decembrie 14, 2009, 17:53:24
Exista mai multe probleme care nu au fost adaugate in arhiva (si din acest motiv nu pot fi accesate). Aceasta este una dintre ele.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Ovidiu Rosca din Decembrie 21, 2009, 19:03:49
Evaluatorul este oprit cam de 100 de minute.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Tataranu Vlad din Ianuarie 08, 2010, 16:54:04
Daca apare un comentariu al unui utilizator care nu mai exista pe pagina unei probleme nu se inchide tag-ul <a> si se vede aiurea.
Ex: http://infoarena.ro/problema/ksecv (http://infoarena.ro/problema/ksecv)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Misarca din Ianuarie 10, 2010, 13:05:28
Aveți idee de ce se vede așa nașpa partea de Latex?

(http://img407.imageshack.us/img407/8648/screenshotdequeiaplicai.png) (http://www.imagehosting.com/)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Savin Tiberiu din Ianuarie 10, 2010, 13:27:39
La mine se vede bine :P. Poti sa ne dai niste detalii gen browser, sistem de operare.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Misarca din Ianuarie 10, 2010, 13:34:56
Firefox 3.5.7 pe Ubuntu 9.10.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Tataranu Vlad din Ianuarie 10, 2010, 13:42:08
Pe http://infoarena.ro/documentatie/ghid-evaluator (http://infoarena.ro/documentatie/ghid-evaluator) se suprapune o cutie de cod peste meniu.
Un quick-fix ar fi sa se adauge
Cod:
clear: right;
la
Cod:
.code textarea {
    font-family: "Courier New" , Courier, mono;
    font-size: 8pt;
    border: 1px solid #2B91AF;
    background-color: #fff;
    width: 99%;
    overflow: auto;
    margin: 18px 0px 18px 0px;
}
Problema mai apare si la tabele (http://infoarena.ro/okr (http://infoarena.ro/okr)) si la alte elemente care au "width: 99%;"


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Poenaru din Ianuarie 21, 2010, 16:45:57
A picat evalul.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Macarescu Sebastian din Februarie 20, 2010, 22:48:32
la problema maxd oji 2005 cl 9 eu am testat sursa cu programul lor si am luat 100 pt iar aici am luat 0 din cauza timpului de executie. In plus primesc la testul 8 10 pt iar la final arata 0 puncte. Ma poate ajuta cineva?
http://infoarena.ro/problema/maxd -asta e problema
http://infoarena.ro/job_detail/399706-iar asta e la borderou de evaluare


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Gabriel Bitis din Februarie 21, 2010, 14:00:20
Probabil ca programul tau rezolva corect problema, dar nu eficient. De aceea cu evaluatorul oji ai luat 100 si aici ai time limit exceeded.
Testul 8 e grupat cu testele 9 si 10, de aceea la final nu se aduna punctele. S-ar fi adunat doar daca luai toate testele dintr'o grupa.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Macarescu Sebastian din Februarie 21, 2010, 16:45:35
da dar  evaluatorul de la oji imi spunea ca timpul de executie este cam 25 ms iar la alte programe cand depaseste imi scrie Time Limit Exeeded


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Florian Marcu din Februarie 21, 2010, 17:16:46
Te asigur ca evaluatorul de pe infoarena nu are nicio problema. Nu mai tin minte exact, dar este posibil ca pe infoarena sa fie alte teste decat au fost la oji. Asadar, daca vrei 100 de puncte pe infoarena, trebuie sa gasesti un algoritm mai eficient. Problema se rezolva cu ciurul lui Eratostene. Mai multe nu cred ca are rost sa mai spun. Deja suntem off topic. Spor!  :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Macarescu Sebastian din Februarie 21, 2010, 18:43:41
bun dar daca cu eval de la oji am luat 100 pt inseamna ca daca eram la oji imi dadea 100 pt nu?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Sima Cotizo din Februarie 22, 2010, 00:10:12
Cel mai probabil da. Ia in considerare faptul ca se poate ca tu sa ai un calculator mai performant decat cel de la OJI. Totusi, incearca sa rezolvi problema cat sa iei 100 si in arhiva - e un exercitiu bun inainte de olimpiada ;)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dragos-Alin Rotaru din Februarie 27, 2010, 15:54:25
A murit evalul. Asteptam o resuscitare  :D.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Anton Flavius din Februarie 27, 2010, 17:11:41
si inca e mort... :-'


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Februarie 27, 2010, 17:18:02
A aparut o problema mai serioasa care nu tine de noi. Va trebui sa mai asteptati.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Februarie 27, 2010, 18:22:47
Eval is up!


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai Calancea din Februarie 28, 2010, 15:12:51
And down again  :sad:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Anton Flavius din Martie 05, 2010, 15:29:32
And again  :sad:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Macarescu Sebastian din Martie 05, 2010, 18:31:54
eval nu merge. Ce se intampla?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dragos-Alin Rotaru din Martie 14, 2010, 17:42:57
A mai patit cineva ca atunci cand isi compara diferentele de revizii ale profilului sa ii apara in browser eroarea:
"Parse error: syntax error, unexpected T_SL in /home/infoarena/live/common/db/tags.php on line 63" ?

Oricat de multe ori dadeam back in browser (Chrome), eroarea persista. A trebuit sa scriu in adress bar infoarena.ro si sa dau enter pentru a naviga in continuare.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Martie 14, 2010, 18:31:11
A mai patit cineva ca atunci cand isi compara diferentele de revizii ale profilului sa ii apara in browser eroarea:
"Parse error: syntax error, unexpected T_SL in /home/infoarena/live/common/db/tags.php on line 63" ?

Oricat de multe ori dadeam back in browser (Chrome), eroarea persista. A trebuit sa scriu in adress bar infoarena.ro si sa dau enter pentru a naviga in continuare.

A fost un conflict cand am updatat pe live niste cod cu ce s-a lucrat la coding camp-ul de weekend-ul asta. N-o sa mai apara.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Neagu Bogdan Ioan din Martie 19, 2010, 11:18:15
Evaluatorul nu mai fnctioneaza...zice in asteptare...Va rog sa rezolvati problema. Multumesc.


Titlul: Răspuns: Răspuns: Bug reports
Scris de: Tataranu Vlad din Martie 25, 2010, 16:27:02
A fost un conflict cand am updatat pe live niste cod cu ce s-a lucrat la coding camp-ul de weekend-ul asta. N-o sa mai apara.

Nu-i prea bine sa apara erorile din php in interfata. Parca se putea face destul de usor un handler pentru erori, dar nu sunt sigur, daca e complicat n-are rost. Keep up the good work :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Popescu Marius din Martie 27, 2010, 15:33:33
Nu inteleg de ce cand intru pe pagina mea de profil apare mesajul "Acest utilizator nu si-a personalizat inca pagina de profil. Click aici sa afli cum iti poti personaliza pagina de profil." , mesaj care nu este corect pentru ca eu mi-am personalizat pagina de profil .  :D


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Martie 27, 2010, 15:34:57
Nu inteleg de ce cand intru pe pagina mea de profil apare mesajul "Acest utilizator nu si-a personalizat inca pagina de profil. Click aici sa afli cum iti poti personaliza pagina de profil." , mesaj care nu este corect pentru ca eu mi-am personalizat pagina de profil .  :D

trebuie stearsa din pagina de profil aceasta linie:
== include(page="template/noprofile") ==


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Popescu Marius din Martie 27, 2010, 16:50:51
Ms  :ok: .


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Misarca din Aprilie 02, 2010, 14:49:29
Când dau să-mi afișeze problemele după un autor, nu-mi apar marcate problemele rezolvate în ultima perioadă.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Marginean Ninu Ciprian din Aprilie 14, 2010, 07:37:06
Poate s-a mai observat asta: La concursuri virtuale spune gresit cat timp mai este pana la concurs. Vezi http://infoarena.ro/runda/simulare_selectie_acm_icpc_utcn (ftp://http://infoarena.ro/runda/simulare_selectie_acm_icpc_utcn)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Stefan Istrate din Aprilie 14, 2010, 13:58:09
Timer-ul zice cate zile si ore integrale mai sunt. Peste termenul ala mai pot fi cateva minute in plus.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Marginean Ninu Ciprian din Aprilie 14, 2010, 20:26:34
Acum ( 14 Aprilie 2010 ora 21:25, ora Romaniei )  zice ca mai este o zi si 18h.
Azi dimineata pe la 9 si ceva (tot ora Romaniei) zicea ca ar mai fi o zi si 21 h. De aceea am postat.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Savin Tiberiu din Aprilie 15, 2010, 10:52:43
Te afli cumva pe alt fus orar?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Marginean Ninu Ciprian din Aprilie 20, 2010, 19:34:56
Cand am creat concursul zicea ca trbuie specificat timpul UTC si de aceea am crezut ca merita mentionat faptul ca ma refer la "ora Romaniei" .


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dragos Oprica din Aprilie 25, 2010, 12:18:38
Problema telefon2 de la ONI 2010 Baraj, nu imi apare ca fiind rezolvată, desi am rezolvat-o.  :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Grigorean din Aprilie 25, 2010, 12:29:59
Ai rezolvat-o doar intr-un concurs virtual, nu si in arhiva.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dragos Oprica din Aprilie 25, 2010, 13:07:41
Ai rezolvat-o doar intr-un concurs virtual, nu si in arhiva.

Scuze, credeam ca am trimis-o și în arhiva :D


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: George Popoiu din Aprilie 27, 2010, 08:24:17
Evalul e in asteptare.  :sad:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Petru Trimbitas din Mai 12, 2010, 16:58:22
cred ca iar a picat evaluatorul  :x


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Mai 12, 2010, 17:53:51
cred ca iar a picat evaluatorul  :x

Pana de curent  ???


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cezar Mocan din Mai 30, 2010, 23:40:00
Am primit un mesaj personal de la un utilizator si in anuntul de pe mail imi scria ca l-am primit de la altcineva  :?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Sima Cotizo din Iulie 03, 2010, 16:16:52
Nu stiu daca s-a mai raportat, dar sortarea problemelor dupa un anumit criteriu este facuta doar pentru problemele de pe o anumita pagina?   :eyebrow: N-ar trebui sa sorteze toata arhiva si sa prezinte doar primele 20 (50?... cate or fi) de rezultate?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Grigorean din Iulie 03, 2010, 17:42:45
Asta nu e un bug, e un feature :P. Sortarea intregii arhive probabil ca va fi un feature nou in ia3, deocamdata am considerat ca e mai bine decat nimic sortarea pentru o pagina.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mircea Dima din Iulie 03, 2010, 21:54:11
Apropo de 'bug/feature' (off-topic) :
http://livebookmark.net/journal/wp-content/uploads/2009/09/imagesbug_20vs_20feature_small.jpg (http://livebookmark.net/journal/wp-content/uploads/2009/09/imagesbug_20vs_20feature_small.jpg)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mircea Dima din Iulie 07, 2010, 12:57:56
La problema http://infoarena.ro/problema/biconex
sus la "Scorul tau in arhiva" imi scrie N/A

dar cand dau pe "Vezi solutiile trimise de tine" imi apare ca am sursa de 100 puncte.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Misarca din Iulie 07, 2010, 14:56:16
Biconex e in arhiva educationala, nu in arhva de probleme. :D


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mircea Dima din Iulie 07, 2010, 16:09:44
mda... acum am vazut ca asa e la toate problemele din arhiva educationala... dar totusi...tot e bug


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Ilie Ionut din Iulie 13, 2010, 13:54:11
Daca primesc un PM si dau click pe linkul din mail ca sa raspund, iar apoi trimit mesajul fara sa schimb destinatarul, o sa il trimit la cel al carui username pe forum e acelasi cu numele adevarat al utilizatorului de la care am primit pm.
Daca bifez sa se salveze o copie in mesaje trimise se vede ca nu s-a trimis unde trebuie.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Savin Tiberiu din Iulie 13, 2010, 15:14:12
Da stim de acest bug. E mai vechi si a aparut de la integrarea smf-ului cu site-ul infoarena. Vom avea grija la infoarena 3 sa nu se mai repete aceasta greseala.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mircea Dima din August 01, 2010, 10:44:44
Am creat un concurs virtual acum cateva minute (oji20082009) si desi a inceput runda, problemele nu apar...

Later Edit : Vad ca s-a rezolvat...


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Simoiu Robert din August 01, 2010, 13:35:20
De ce nu merge evaluatorul ?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Alexandru Stan din August 02, 2010, 08:42:53
De ce nu merge evaluatorul ?
Unde ai mai vazut tu evaluator cu picioare :o?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Simoiu Robert din August 02, 2010, 08:58:32
Asta e o gluma ? Macar nu mai postati aiurea daca nu ma puteti ajuta  [-X .


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Flaviu Pepelea din August 02, 2010, 10:24:24
Nu prea vad la ce te ajuta daca stii din ce cauza nu merge evaluatorul ...  :eyebrow:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Simoiu Robert din August 02, 2010, 10:24:58
Vreau sa stiu cand se rezolva ....


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Pripoae Teodor Anton din August 02, 2010, 12:51:22
Atunci intreaba cand se rezolva, nu intreba de ce nu merge. Si nu e un bug, e doar o problema tehnica probabil.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Petru Trimbitas din Septembrie 16, 2010, 16:07:38
Am observat un mic bug.La orice problema din arhiva educationala in loc sa-mi apara scorul imi apare Scorul tău în arhivă    N/A


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Marginean Ninu Ciprian din Septembrie 23, 2010, 22:05:10
Cred ca ceasul de pe pagina Cine este online este cu o ora in urma.http://infoarena.ro/forum/index.php?action=who (http://infoarena.ro/forum/index.php?action=who)
L.E.:Abia acum am observat, tot forumul este cu o ora in urma.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Petru Trimbitas din Octombrie 05, 2010, 15:54:42
La problema distincte http://infoarena.ro/problema/distincte (http://infoarena.ro/problema/distincte) Din cauza unui comentariu pagina devine prea lata


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dragos-Alin Rotaru din Octombrie 05, 2010, 16:12:11
Am testat pe Opera, Firefox si Chrome si se pare ca numai pe Firefox e acest bug, celelalte comportandu-se bine :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Avadanei Andrei din Noiembrie 07, 2010, 15:46:49
De cateva ore nu mai merge evaluatorul. :(


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Tataranu Vlad din Noiembrie 15, 2010, 17:17:36
S-a blocat evaluatorul.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Petru Trimbitas din Noiembrie 23, 2010, 17:31:46
Nu merge http://infoarena.ro/documentatie/wiki
cred ca ar trebui sa nu aiba toata lumea permisiunea sa umble la articole si la paginile importante


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Simoiu Robert din Noiembrie 23, 2010, 17:36:07
Am rezolvat  :ok: .


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Savin Tiberiu din Noiembrie 24, 2010, 01:14:11
@Spiderman: E bine ca de acuma cand mai repari ceva sa te uiti la revizia care era inainte de a se strica pagina. Ce ai corectat tu nu avea sidebar.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Simoiu Robert din Noiembrie 24, 2010, 15:29:11
Merci pentru completare, eu initial am pus-o dar am sters-o din greseala, si am uitat sa dau refresh .


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dragos din Ianuarie 21, 2011, 20:18:04
Evaluatorul nu functioneaza!


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Laurentiu Ion din Martie 17, 2011, 18:57:39
Un mic bug la clasamentul de aici http://infoarena.ro/runda/pregatireoji_clasa_xi-xii/clasament
Momentan sunt 2 concurenti, eu si inca cineva, iar cele doua randuri sunt prea mici deci numele noastre se "amesteca".

Postez un screenshot

PS: am incercat si cu chrome si cu firefox si refresh-uri...


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Pripoae Teodor Anton din Martie 20, 2011, 10:05:09
[offtopic]

Imi place ca i-ai dat bookmark lui apocalypto :)).


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Laurentiu Ion din Martie 20, 2011, 18:37:15
[tot offtopic]
haha da pt ca are linkuri cu tag-urile la diferite probleme in profil  :D nu am gasit nicaieri pe site sectiunile astea mai la indemana  :-k :fighting:

[ontopic]

Apropo, am observat ca sectiunea cu concursurile virtuale se misca mult mai greu decat celelalte...oare de ce? Mai ales daca modifici parametrii unui concurs...trebuie sa te cam chinui   :weightlift:


PS: Tot nu merge tabelul... :-'


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Gabriel Bitis din Martie 29, 2011, 14:27:45
S-a intamplat de cateva ori pe forum chestia asta: http://screencast.com/t/S0a9lRdktb (http://screencast.com/t/S0a9lRdktb)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Martie 29, 2011, 14:58:48
S-a intamplat de cateva ori pe forum chestia asta: http://screencast.com/t/S0a9lRdktb (http://screencast.com/t/S0a9lRdktb)
Daca este un bug, acesta tine de forumul folosit de infoarena, SMF. Poti sa postezi bugul la ei pe site.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dragos-Alin Rotaru din Mai 01, 2011, 00:05:56
Am incercat sa accesez pagina aceasta: http://infoarena.ro/changes (http://infoarena.ro/changes) si de fiecare data imi apare mesajul "Contul tau va fi suspendat in urmatoarele 24 de ore!", fie logat, fie nelogat.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cristian Lambru din Mai 01, 2011, 12:17:52
Nu mai merge evaluatorul :) !


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Savin Tiberiu din Mai 02, 2011, 08:14:43
Pagina de changes a devenit privata din anumite motive :). Mesajul primit nu e tocmai serios, stai linistit, contul tau nu va fi suspendat :). O sa schimb acel mesaj pentru a nu mai speria lumea.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Petru Trimbitas din Mai 03, 2011, 18:57:08
Nu mai merg concursurile virtuale :(

Le: un mic bug la pagina cu pozele:
  (http://www.zimagez.com/miniature/screenshot-05062011-090154pm.php)
 (http://www.zimagez.com/zimage/screenshot-05062011-090154pm.php)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Stefan Popa din Iunie 18, 2011, 18:09:46
Nu merge evaluatorul ... apare waiting de aproximativ o ora


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Popescu Silviu din Iulie 30, 2011, 13:25:42
Salut,
Nu vreau sa fiu nepoliticos, dar evaluatorul e busit de ceva timp.
Puteti sa va uitati ce are? Imi pare rau daca deja lucrati la problema.

Ms


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Savin Tiberiu din Iulie 31, 2011, 02:20:04
Se lucreaza oarecum la problema asta. Din pacate serverul pe care e pus evaluatorul a pierdut conexiunea la internet.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Ilie Andrei din August 07, 2011, 08:44:20
Am trimis o problema la Arhiva Educationala ( submultimi) si este "in asteptare" de ieri.. cred ca este o problema cu evaluatorul. :?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Gorgan Razvan-Florin din August 09, 2011, 11:47:55
 Buna. VA ROG rezolvati problema cu evaluatorul. Cam toti ii ducem lipsa :) Multumesc.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din August 10, 2011, 05:04:56
It's up. :yahoo: Multumim pentru rabdare si sa speram ca nu se mai intampla... curand. :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Simoiu Robert din August 10, 2011, 09:11:15
Am o intrebare totusi : cand se blocheaza evalu, vad ca dupa ce-si revine, joburile in curs de evaluare se evalueaza instant ca si la algoritmiada. E posibil, sau vad eu prea tarziu ?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Misarca din August 10, 2011, 09:34:59
Am o intrebare totusi : cand se blocheaza evalu, vad ca dupa ce-si revine, joburile in curs de evaluare se evalueaza instant ca si la algoritmiada. E posibil, sau vad eu prea tarziu ?
E mai odihnit.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Stefan din Septembrie 11, 2011, 08:37:32
Ce se intampla cu monitorul? Numai solutii in asteptare!  :-k


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Ababab din Septembrie 12, 2011, 07:25:54
De vreo două zile acum...


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Florin eu din Septembrie 12, 2011, 07:51:46
^Probabil se lucreaza deja la problema,deci ar trebui sa asteptam,asteptam,asteptam... :-'


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cosmin Clapon din Septembrie 17, 2011, 16:18:49
Ceva noutati in legatura cu evaluatorul?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai Visuian din Septembrie 22, 2011, 17:04:40
DE CE NU MERGE NICIUN EVALUATOR??? :(( S-A OPRIT COMPLET!!!! SA FACA CINEVA CCEVA!!! :'(


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Ababab din Septembrie 22, 2011, 18:52:26
Calm, te înțeleg, și eu deaia aștept să se repare, dar sperăm că se lucrează și că se va repara cât mai curând.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Savin Tiberiu din Septembrie 23, 2011, 00:01:46
We're still working on it. Nu va faceti griji, nu am uitat de voi. E o situatie foarte neplacut intr-adevar, insa serverul vechi este mort complet, iar mutarea evaluatorului pe un alt server poate avea consecinte serioase (modificarea limitelor de timp la probleme). Incercam sa facem tot posibilul sa gasim un server cu o arhitectura cat mai apropiata de cea a serverului vechi, astfel incat sa putem scala intr-un mod automat timpi de evaluare.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cosmin Negruseri din Septembrie 23, 2011, 10:49:11
Bagati-l live, rezolvati cu timpii dupaia. De 13 zile nu merge ...


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai Visuian din Septembrie 29, 2011, 14:49:59
Ceva noutati in legatura cu serverul???? :-'... adica evaluatorul?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dan H Alexandru din Octombrie 01, 2011, 17:10:32
Se mai intampla ceva cu evaluatorul sau trebuie sa ma apuc de lucrat pe camion ?  :'(


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai Calancea din Octombrie 01, 2011, 17:21:44
Se mai intampla ceva cu evaluatorul sau trebuie sa ma apuc de lucrat pe camion ?  :'(

Ai putea, dar nu stiu sigur daca ti-ar imbunatati gandirea algoritmica. It's fun though.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dragos Oprica din Octombrie 01, 2011, 21:56:52
Se mai intampla ceva cu evaluatorul sau trebuie sa ma apuc de lucrat pe camion ?  :'(

Ai putea, dar nu stiu sigur daca ti-ar imbunatati gandirea algoritmica. It's fun though.

Din pacate, nu pot da like, pentru ca nu exista optiunea.

Dar totusi, LIKE. :))


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Serban Andrei Stan din Octombrie 01, 2011, 21:57:46
+ pana una alta  :D


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Savin Tiberiu din Octombrie 03, 2011, 01:19:00
Avem vesti oarecum bune :). Putem in sfarsit sa estimam cu o siguranta de 99% ca evaluatorul va porni undeva la inceputul saptamanii viitoare (luni sau marti). Avem un script care recalibreaza timpi de evaluare pentru noua masina, s-au recalibrat deja aproximativ 65% din probleme. Dupa ce scriptul isi va incheia treaba, va mai fi putina munca manuala de facut insa nu ar trebui sa dureze prea mult.

De asemenea ne asteptam ca unele probleme sa aibe limite de timp eronate, fiind imposibil obtinerea scorului maxim cu o solutie corecta, sau obtinerea prea multor puncte folosind solutii ineficiente. O sa va rugam sa anuntati in topicul problemei acest lucru si vom incerca sa setam manual o limita de timp corecta (sau vom schimba teste dupa caz).


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Savin Tiberiu din Octombrie 04, 2011, 15:22:01
It's alive, it's alive :). Am reusit sa repornim evaluatorul. O sa dureze ceva pana va ajunge la zi cu sursele care s-au tot trimis insa nu ar trebui sa dureze prea mult. Pentru cei care sunt mai curiosi despre ce s-a intamplat in spate in tot acest timp vom scrie un blogpost cat de curand in care vom explica tot ceea ce am incercat sa facem ca sa punem evaluatorul la loc pe picioare.

Ne cerem scuze pentru perioada foarte indelungata in care evaluatorul nu a functionat.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Octombrie 04, 2011, 16:01:53
Pentru cei care doresc sa vada configuratia noua a evaluatorului, o puteti gasi pe pagina aceasta:

http://infoarena.ro/documentatie/evaluator

Am folosit acest prilej pentru a updata versiunile compilatoarelor folosite de asemenea.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Grigorean din Octombrie 04, 2011, 16:56:40
+ bogdan si tibi


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Misarca din Octombrie 11, 2011, 00:26:38
Când accesez problema Componente biconexe din arhiva educaţională îmi zice că nu am permisiunile necesare.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Octombrie 11, 2011, 07:35:47
Ar trebui sa mearga acum.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Petru Trimbitas din Octombrie 21, 2011, 21:16:10
in ff 7.0.1 trebuie sa dau refresh in monitor ca sa aflu scorul.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Misarca din Octombrie 22, 2011, 10:39:29
Optiunea de auto refresh nu mai e bifata implicit. Daca o bifezi iti va merge in orice browser :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Simoiu Robert din Octombrie 22, 2011, 11:13:36
E urat, adica tu Andrei ce browser ai ? Pe Opera, nu e bifat, pe Chrome mi-l bifeaza automat :|.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Misarca din Octombrie 22, 2011, 12:38:14
Nici pe Chrome nici pe Firefox nu e bifat la mine.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Simoiu Robert din Noiembrie 13, 2011, 14:00:51
De ce nu se mai vede avatarul, si daca bag altul tot nu merge ?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Noiembrie 13, 2011, 14:32:36
O sa-ti apara in cateva minute.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai-Alexandru Dusmanu din Noiembrie 13, 2011, 18:06:26
Pagina cu Obiective Curente ar trb sa nu fie accesibila??? ( http://infoarena.ro/okr )


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Savin Tiberiu din Noiembrie 13, 2011, 18:37:52
Da.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Petru Trimbitas din Decembrie 03, 2011, 00:09:00
Site-ul se misca foarte greu cand creezi sau editezi un concurs virtual :(


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Butucea Ana Cristina din Decembrie 09, 2011, 14:11:18
Buna
Am incarcat si eu o problema,un quicksort si am primit mesajul "Eroare de compilare". Esti prima data cand incarc o problema si nu stiu de ce mi-a aparut acest mesaj. Trebuie sa lucrezi intr-un anumit program? Eu am lucrat in Dev C++ si a functionat.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Gabriel Bitis din Decembrie 09, 2011, 14:23:30
Nu folosi deloc <conio.h> (nu ai nevoie de getch() la final) si inlocuieste <iostream.h> cu <iostream>.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Ovidiu Rosca din Decembrie 12, 2011, 09:18:36
Nu stiu daca aici e cel mai potrivit sa scriu, dar evaluatorul pare blocat de vreo 7 ore.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: FII Andrei Netedu din Decembrie 12, 2011, 09:36:45
Nu ti se pare.. Chiar e blocat de 7 ore.. Sper sa se rezolve cat mai repede


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Heidelbacher Andrei din Decembrie 13, 2011, 19:19:58
Am descoperit o eroare de compilare in evaluator la problema Bile3 http://infoarena.ro/problema/bile3 (http://infoarena.ro/problema/bile3). Sursa pe care am trimis-o ultima oara este http://infoarena.ro/job_detail/648569 (http://infoarena.ro/job_detail/648569).


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Decembrie 14, 2011, 00:44:37
Am descoperit o eroare de compilare in evaluator la problema Bile3 http://infoarena.ro/problema/bile3 (http://infoarena.ro/problema/bile3). Sursa pe care am trimis-o ultima oara este http://infoarena.ro/job_detail/648569 (http://infoarena.ro/job_detail/648569).

No bugs there. memset nu este in in cstdio, ci in cstring.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Grigorean din Decembrie 14, 2011, 01:04:06
Am descoperit o eroare de compilare in evaluator la problema Bile3 http://infoarena.ro/problema/bile3 (http://infoarena.ro/problema/bile3). Sursa pe care am trimis-o ultima oara este http://infoarena.ro/job_detail/648569 (http://infoarena.ro/job_detail/648569).

No bugs there. memset nu este in in cstdio, ci in cstring.

Vali, vezi ca eroarea provine de la evaluatorul nostru, nu de la sursa concurentului.

Am modificat si reevaluat :).


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Decembrie 14, 2011, 01:15:08
Wait, what? Really? Care era problema?
E un pic undefined cand folosesti niste functii care sunt implied, but not explicitly included. Imi cer scuze daca gresesc, dar ca un sfat general, e mai bine sa fii sigur si sa incluzi toate librariile necesare.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Grigorean din Decembrie 14, 2011, 11:41:40
Eroarea provenea de la compilarea evaluatorului atasat de catre autorul problemei - grader_eval.cpp. Sursa concurentului era ok.

In legatura cu includerea librariilor, nu as putea sa fiu mai mult de acord :).


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Ilie Alexandru din Decembrie 17, 2011, 01:09:04
La problema "Sortare prin comparare" nu compileaza fara
Cod:
#include<cstdlib>
pentru ca nu recunoaste rand si srand desi in Dev merge si fara.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Simoiu Robert din Decembrie 17, 2011, 09:51:53
Uita-te la compilatorul noi de pe InfoArena, si ia-l si tu ;) (s-au schimbat cateva chestii).


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Pirtoaca George Sebastian din Ianuarie 15, 2012, 09:50:18
Am si eu o problema cu monitorul de evaluare si cu autentificarea. Spre exemplu apar autentificat intr-o sectiune insa in alta sunt anonim, iar de cateva ore in monitor ( dar numai in sectiunea cu "solutiile mele" ) se evalueaza o sursa trimisa de mine .
Am citit pagina cu "probleme de autentificare" si am dat delete la Cookies, dar nimic. Ma poate ajuta cineva?


Titlul: Răspuns: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Stanciu din Ianuarie 15, 2012, 12:53:15
Am si eu o problema cu monitorul de evaluare si cu autentificarea. Spre exemplu apar autentificat intr-o sectiune insa in alta sunt anonim, iar de cateva ore in monitor ( dar numai in sectiunea cu "solutiile mele" ) se evalueaza o sursa trimisa de mine .
Am citit pagina cu "probleme de autentificare" si am dat delete la Cookies, dar nimic. Ma poate ajuta cineva?

Salut! Poti sa ne spui ce browser folosesti?
Totodata, intrii pe infoarena folosind "incognito mode" de la Chrome sau "Private Browsing" de la Internet Explorer sau Firefox?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Ianuarie 15, 2012, 13:41:55
Am si eu o problema cu monitorul de evaluare si cu autentificarea. Spre exemplu apar autentificat intr-o sectiune insa in alta sunt anonim, iar de cateva ore in monitor ( dar numai in sectiunea cu "solutiile mele" ) se evalueaza o sursa trimisa de mine .
Am citit pagina cu "probleme de autentificare" si am dat delete la Cookies, dar nimic. Ma poate ajuta cineva?

Am schimbat recent web serverul pe care e hostat infoarena (atat masina cat si software-ul) si pare ca s-a strecurat o greseala de configurare. Incearca sa-ti golesti cache-ul de la browser acum si spune-ne daca mai intalnesti problema.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Pirtoaca George Sebastian din Ianuarie 15, 2012, 15:49:19
Am golit cache-ul insa nu am scapat de problema. Folosesc Internet Explorer 9.

L.E : Am vazut ca pana la urma a mers dintr-o data. Nu stiu care sa fie problema . Multumesc pentru ajutor.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai Visuian din Februarie 11, 2012, 23:25:34
Ce a patit evaluatorul? sunt 2 pagini in asteptare... ???


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Februarie 12, 2012, 00:01:03
Fixed


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Ciobanu Bogdan din Februarie 16, 2012, 18:58:49
Ce se intampla cu site-ul? In ultima vreme merge destul de greu si au fost si destule momente in care nu putea fi accesat..


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Botocan Bogdan din Februarie 25, 2012, 15:18:33
A cam crapat monitorul de evaluare. Sta de 45 de minute si evaluareza o sursa.
Si lista de asteptare e destul de lunga  :shock:.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Marginean Ninu Ciprian din Februarie 27, 2012, 20:45:31
Iarasi nu merge evalul.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai-Alexandru Dusmanu din Februarie 28, 2012, 21:08:13
Nu stiu exact daca a mai zis cineva asta pana acum, dar ma gandeam ca e un bug relativ minor si cred ca poate fi rezolvat usor :). Atat in Arhiva Monthly, cat si in Arhiva Educationala, sus la categoria "Scorul tau in arhiva" apare N/A. Ma gandeam ca ar fi mai bine ca acea categorie sa fie redenumita in "Scorul tau" si in loc sa caute scorul in arhiva, sa caute scorul in "concursul principal din care problema face parte".


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Budau din Februarie 28, 2012, 22:39:05
Multumim pentru sesizare. Vom avea grija sa tinem cont de asta ;-)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Nicolae Titus din Februarie 29, 2012, 09:43:21
link-ul "Participa si tu la Algoritmiada 2012" de pe pagina princpala e broken


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Budau din Februarie 29, 2012, 23:23:14
Reparat!  :D


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Agape Alexandru din Martie 11, 2012, 15:26:25
Salut,

Un prieten (user Xladhenian) are probleme cu recuperarea parolei - nu primeste mailul de resetare a parolei. Il puteti ajuta sa-si acceseze contul?

Multumesc


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Budau din Martie 15, 2012, 20:20:53
Sper ca s-a rezolvat problema.

Later Edit: Pare ca nu. Poate poate se rezolva in viitorul apropiat.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Agape Alexandru din Martie 15, 2012, 21:31:23
Din pacate nu. "Problema e ca... primesc mail-ul de recuperare a parolei, dau click pe linkul de confirmare din email, si apoi zice ca imi trimite un al 2-lea mail cu noua parola temporara, insa... nu il primesc"


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Grigorita Vlad-Stefan din Martie 16, 2012, 18:54:34
S-a rezolvat, multumesc.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Heidelbacher Andrei din Martie 23, 2012, 20:15:07
Este o eroare de compilare in evaluator la problema http://infoarena.ro/problema/volei .


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Stefan-Alexandru Filip din Martie 23, 2012, 20:46:55
Este o eroare de compilare in evaluator la problema http://infoarena.ro/problema/volei .

S-a rezolvat si ti-am reevaluat sursele. Multumim de sesizare.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dragos-Alin Rotaru din Martie 24, 2012, 12:41:12
E cam ciudata sortarea dupa autor :-?
infoarena.ro/cauta-probleme?tag_id[]=240


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Budau din Martie 26, 2012, 00:00:48
Multimum de notificare. :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Simoiu Robert din Martie 30, 2012, 07:42:48
Am observat cand am incercat sa editez o pagina ca nu mai functioneaza codurile Latex. Adica, cand vreau sa introduc orice fel de cod, nu ma lasa, dandu-mi o eroare de felul : [Unparseable or potentially dangerous LaTeX formula! Error 3 ]. Din cate stiu, cred ca nu mai e capabil sa genereze imagini, si probabil e busit scriptul :).


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Macarescu Sebastian din Martie 30, 2012, 09:18:35
Se pare ca sectiunea Concursuri virtuale este data peste cap. Am facut un concurs http://infoarena.ro/runda/moisil_11-12 (http://infoarena.ro/runda/moisil_11-12). Am pus data de inceput la 10:00 si totusi acolo spunea ca mai sunt 1 h si 50 min pana incepe runda. Am modificat ora de start la 08:15:00 si tot nu pot sa vad problemele. Poate sa remedieze cineva problema?  :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Robu Gabriel din Martie 30, 2012, 09:56:22
Monitorul de evaluare numai functioneaza, am trimis o sursa aseara si nici acum nu am primit rezultatul.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Budau din Martie 30, 2012, 11:43:58
Speram ca se va reporni in decursul zilei de azi.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Aiordachioaei Marius din Martie 31, 2012, 11:55:24
ce are evaluatorul?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Martie 31, 2012, 12:34:59
Nu am avut fonduri să-l plătim luna aceasta s-a plătit la timp. O să își revină în curând.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Aiordachioaei Marius din Aprilie 01, 2012, 13:59:19
cand? e asa de aproape 3 zile


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: George Marcus din Aprilie 01, 2012, 14:04:15
Acum lumea e la ONI, ai si tu rabdare :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Victor din Aprilie 01, 2012, 21:15:18
puteti macar sa dati o data simbolica peste cite zile va fi repus evaluatoru ?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrici Cezar din Aprilie 05, 2012, 21:08:02
Va puteti da seama ca e ceva bizar aicea, ar trebui remediat :D
http://infoarena.ro/cauta-probleme?tag_id[]=165


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Neculai Andrei din Aprilie 05, 2012, 23:04:23
Meeeerge :ok: :D :ok: (evaluatoru)!  =D&gt;


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Simoiu Robert din Aprilie 10, 2012, 22:41:09
Iara s-o blocat evalu ?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Aprilie 11, 2012, 00:05:54
Iara s-o blocat evalu ?

Probleme de tip output only nu sunt implementate inca. E prima oara cand observ ca se pot crea. :aha: Don't do that anymore. :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Simoiu Robert din Aprilie 11, 2012, 08:30:20
Scuze, am vrut sa vad si eu ce fac  :aha:, n-o so mai fac  :thumbup:.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Budau din Aprilie 11, 2012, 15:15:09
Problema filtrarii problemelor e cel mai probabil rezolvata. :-)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dumitru Andrei Georgian din Aprilie 16, 2012, 00:01:31
In documentatie, cand e pus un fragment de cod intra peste meniul din dreapta. M-am uitat si pe chrome si pe firefox si e la fel. http://postimage.org/image/v226ssi4r/

EDIT: Am mai gasit un bug. In editarea problemelor nu functioneaza codul latex. Am incercat sa introduc codul dat exemplu in documentatie si nici acela nu merge.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Pirtoaca George Sebastian din Aprilie 24, 2012, 19:22:46
Exista un bug la problema Plus2. Daca postez un comentariu este afisat la problema Amedie si cred ca exista o eroare in evaluator , iau 20 de puncte cu toate ca imi merg toate testele oficiale.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai-Alexandru Dusmanu din Aprilie 24, 2012, 19:42:22
Solved (partea cu comentariile). ;)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Eugenie Daniel Posdarascu din Mai 13, 2012, 15:27:52
Eu nu mai pot posta la arhiva de probleme. Pot la concursuri, offtopic si altele dar la arhiva de probleme nu imi apare butonul de raspunde. Mai sunteti si altii?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai Calancea din Mai 13, 2012, 17:20:03
Eu nu mai pot posta la arhiva de probleme. Pot la concursuri, offtopic si altele dar la arhiva de probleme nu imi apare butonul de raspunde. Mai sunteti si altii?

E ok acum?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Eugenie Daniel Posdarascu din Mai 13, 2012, 17:22:35
E ok. :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai Alex Ionescu din Mai 17, 2012, 14:04:12
Pagina cu solutii e blank la anumite concursuri, desi solutiile existau la un moment dat (au fost publicate la vremea concursurilor). De exemplu la problema Jap de la algoritmiada 2009 tin minte sigur ca solutia se gasea pe pagina:
http://infoarena.ro/algoritmiada-2009/runda-2/solutii

Am mai vazut inca ceva straniu, la alte concursuri daca solutiile apar blank si dau edit imi apare textul solutiilor dar neformatat. Solutiile probabil mai sunt in baza de date dar e o problema cu rendarea textului cand se incarca pagina ?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Budau din Mai 17, 2012, 23:34:58
Corectat. Daca mai intalniti astfel de pagini sa stiti ca problema consta in gruparea "!=". Aceasta provoaca o eroare in anumite circumstante, daca se poate inlocuiti asta cu &ne; (care va aparea ca ≠)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Petcu Ioan Vlad din Mai 19, 2012, 20:54:21
Am gasit un bug la o problema.

LE: Acelasi bug si cand numarul de teste divide 100.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Serban Andrei Stan din Mai 19, 2012, 21:06:32
Evaluatorul se comporta dubios daca numarul de teste nu divide 100. Trebuie sa bagi eval.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Budau din Mai 19, 2012, 21:34:17
acolo s-a comportat asa pentru ca nu ai reevaluat. acum scrie 100


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Rares Buhai din Mai 23, 2012, 18:32:59
1. Exista un link gresit la sectiunea "Clasament dupa rating": linkul "Află mai multe despre rating." (linkul duce la "http://documentatie/rating", in loc de pagina de pe infoarena)
2. La clasamentul arhivei monthly, titlul paginii (cel care apare in tab-ul de la browser) este "clasament-arhiva-monthly" in loc de "Clasamentul arhivei monthly" sau cum este la celelalte.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai-Alexandru Dusmanu din Mai 23, 2012, 19:03:32
Fixed :) Acum ar trebui sa fie totul ok ;)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Pirtoaca George Sebastian din Iunie 20, 2012, 18:30:04
La problema "Potrivire" in sectiunea "Scorul tau" imi apare 20 de puncte desi am obtinut 100.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Rares Buhai din Iunie 21, 2012, 08:47:56
Si la mine, la problema "Snooker", desi am obtinut acum alt punctaj, la "Scorul tau" apare tot 20 (ca si punctajul din concurs).


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Budau din Iunie 21, 2012, 14:55:11
O sa ne uitam sa vedem ce e.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Rares Buhai din Iunie 22, 2012, 16:02:09
Am observat ca in tabelul arhivei imi apare ok scorul. Doar pe pagina problemei apare gresit.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Budau din Iunie 22, 2012, 20:34:40
Am gasit problema. Cat de curand o sa se rezolve. :-)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Dinu din Iunie 25, 2012, 18:49:59
La mine nu se vede sectiunea de comentarii de sub probleme.
Ce as putea face??


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: George Marcus din Iunie 25, 2012, 20:15:25
Doar la unele probleme lipseste. In special la cele mai recent adaugate.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Dinu din Iunie 27, 2012, 11:15:08
S-ar putea sa fie ceva totusi de la laptopul meu. Am intrat pe un alt calculator si merge.
Nu e vorba doar de probleme. Nici la arhiva educational nu imi apare nimic. :-??


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Florin Chirica din Iunie 27, 2012, 11:44:35
Incearca sa-ti stergi cookies sau sa schimbi browserul. Postul 69.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valentin Harsan din Iunie 27, 2012, 14:19:21
S-ar putea sa fie ceva totusi de la laptopul meu. Am intrat pe un alt calculator si merge.
Nu e vorba doar de probleme. Nici la arhiva educational nu imi apare nimic. :-??

folosesti cumva internet explorer? (http://cdn3.sbnation.com/imported_assets/988963/180.png)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Dinu din Iunie 27, 2012, 20:32:08
Nu, folosesc Chrome. Era de la cookies. Am rezolvat...
Multumesc tuturor pentru sprijin!!!


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Radu-Andrei Szasz din Iunie 28, 2012, 14:55:00
La problema Al k-lea termen Fibonacci (http://infoarena.ro/problema/kfib) din Arhiva Educationala nu se deschide sursa data ca exemplu. Folosesc Chrome si imi spune:"Hopa! Google Chrome nu a putut găsi job_detail".

(Daca adaug infoarena.ro/ in fata merge, dar cred ca ar trebui modificat link-ul acolo (in caz ca problema nu e de la mine))


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Grigorean din Iunie 28, 2012, 15:00:53
Fixed!


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Rares Buhai din Iulie 09, 2012, 08:32:07
La problemele de la "Infoarena Monthly 2012, Runda 6" nu se pot pune comentarii.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai-Alexandru Dusmanu din Iulie 09, 2012, 15:54:56
Fixed. Nu le facusem topicuri pe forum.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Alex Ovidiu Nitu din Iulie 11, 2012, 22:28:24
La problema Al k-lea termen Fibonacci (http://infoarena.ro/problema/kfib) din Arhiva Educationala nu se deschide sursa data ca exemplu. Folosesc Chrome si imi spune:"Hopa! Google Chrome nu a putut găsi job_detail".

(Daca adaug infoarena.ro/ in fata merge, dar cred ca ar trebui modificat link-ul acolo (in caz ca problema nu e de la mine))
Cred ca aceeasi problema este si la problema Floyd-Warshall/Roy-Floyd (http://infoarena.ro/problema/royfloyd) din Arhiva Educationala. In cadrul problemelor suplimentare, linkurile catre problemele Roy-Floyd si Rfinv nu sunt bune  :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai Calancea din Iulie 11, 2012, 22:59:04
Fixed aaand fixed :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Petru Trimbitas din Iulie 15, 2012, 16:38:49
La problemele care nu sunt publice nu merge filtrarea dupa scor:
http://infoarena.ro/monitor?task=pingpong&score_begin=10


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Radu-Andrei Szasz din August 11, 2012, 18:23:33
La problema Al k-lea termen Fibonacci (http://infoarena.ro/problema/kfib) nu merge link-ul inspre problema lgput. E aceeasi problema care era si la link-ul catre sursa.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: c a e n din August 15, 2012, 03:55:34
Daca sunt guest, pot sterge post-urile altor guests. Desi cred ca asta e bug SMF.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Visan Radu din August 15, 2012, 20:55:02
La problema "Vila 2" am obtinut 100 de pct, iar la sectiunea "Scorul tau" apare 70 si nici nu pot vedea celelalte surse.



LE: acum e ok.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: FMI Ciprian Olariu din August 21, 2012, 09:25:25
S-a blocat evaluatorul din cate observ :-s
(http://s8.postimage.org/xqzngg2lx/Screenshot_1.jpg)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Damian Alexandru din August 28, 2012, 12:54:52
Am primit mesajul acesta in urma evaluarii
Contactează autorul problemei:
Evaluatorul nu a returnat un număr la stdout pe testul 1 (se ignoră spaţii, newline, etc)
                   


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai Calancea din August 28, 2012, 13:01:56
Fixed.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Anton Flavius din August 28, 2012, 17:33:49
Iar s-a blocat evaluatorul. Se pare că de astăzi de la 14.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: stardust din August 28, 2012, 20:30:36
Se intampla cam des in ultima vreme. Am vazut ca pica si site-ul. Care ar fi motivul ?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Grigorean din August 29, 2012, 11:12:18
Nu am platit hostingul. Incercam sa reparam.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: FII Florea Toma Eduard din August 29, 2012, 23:22:00
Vad ca o picat si .campion....E o pura coencidenta,sau au aceiasi problema ca si noi ?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Radu-Andrei Szasz din August 30, 2012, 00:21:40
Campion e picat de vreo 2 saptamani.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Visan Radu din Septembrie 08, 2012, 17:26:32
Evaluatorul e picat de 3 ore.  :-'


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Budau din Septembrie 08, 2012, 21:41:24
Fixed.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Visan Radu din Septembrie 14, 2012, 17:22:32
La problema "invsort" am obtinut 100 de puncte, dar la "Scorul tau" apare N/A.  :-k


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: FMI Razvan Birisan din Septembrie 21, 2012, 16:42:15

(http://imageshack.us/a/img837/1972/94704399.png)
Problema 424 arată suspect.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dumitru Andrei Georgian din Septembrie 21, 2012, 21:19:40
La mine apare numele problemei.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: FMI Razvan Birisan din Septembrie 22, 2012, 09:51:30
Se pare ca e de la mine într-un fel. :sad:
Folosesc Firefox .( nu înțeleg de ce nu apare titlul problemei)
Am deschis acum pagina cu Google Chrome și totul este în regulă. :ok:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Visan Radu din Septembrie 22, 2012, 10:11:32
La mine apare titlul problemei si folosesc tot Firefox.  :-k


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: FMI Razvan Birisan din Septembrie 22, 2012, 11:34:48
Bine,atunci de ce am eu problema asta? :-k
O să încerc să aflu ,poate că în viitor o să i se întâmple și altcuiva.

LE: Am încercat să șterg cookies , am schimbat și tema de la Firefox cu cea implicită . Tot nu pot să vad problema 424.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Florea Mihai Alexandru din Septembrie 22, 2012, 11:54:58
Daca ai instalat Adblocker sau ceva de genul da-i disable pe infoarena.ro.
Cel putin asta era problema in cazul meu.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: FMI Razvan Birisan din Septembrie 22, 2012, 11:57:36
Asta era  :shock:. Fixed =D&gt;


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Gabriel Bitis din Septembrie 22, 2012, 12:07:28
Smart Adblocker.. a vazut cuvantul "Promo" si s-a gandit ca'si face Mugurel reclama :D


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Radu-Andrei Szasz din Septembrie 22, 2012, 20:33:47
Nu mi se incarca pagina "Vezi solutile trimise" la nicio problema... (folosesc Chrome)

Nevermind. Si-a revenit :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Heidelbacher Andrei din Septembrie 27, 2012, 22:01:58
Salut! S-a blocat evaluatorul.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai Visuian din Septembrie 28, 2012, 14:53:27
Cand se va debloca evaluatorul?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cosmin Ionut din Septembrie 28, 2012, 15:24:21
Am trimis 2 surse acum 12-13 ore si inca nu s-a terminat compilarea. Spune " in asteptare ".

Ce trebuie sa fac ?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Boaca Cosmin din Septembrie 28, 2012, 16:19:55
Trebuie doar sa astepti . Evaluatorul este blocat si se va debloca in curand .


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Grigorean din Septembrie 28, 2012, 16:31:57
Evaluatorul va reveni in cateva zile.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Petru Trimbitas din Septembrie 29, 2012, 09:26:46
Nu merg nici concursurile virtuale :sad:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dumitru Andrei Georgian din Septembrie 29, 2012, 11:47:05
Concursurile virtuale folosesc evaluatorul, deci daca nu e evaluator, nu sunt nici concursuri virtuale  :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Petru Trimbitas din Septembrie 29, 2012, 12:55:20
Pai da, dar ar fi util sa mearga cele fara evaluare publica.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Radu-Andrei Szasz din Septembrie 29, 2012, 21:12:47
Ar fi util sa mearga toate, dar la ora actuala nu merge evaluatorul, indiferent daca e sau nu e publica evaluarea :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai Calancea din Octombrie 01, 2012, 14:43:49
It's aliveeee.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Petenchea Alexandru din Octombrie 02, 2012, 21:18:19
La problema http://infoarena.ro/problema/sumdiv am obtinut 100 de puncte, dar la "Scorul tău" imi afiseaza tot N/A .


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dragos-Alin Rotaru din Octombrie 05, 2012, 11:55:15
De obicei dureaza ceva timp pana cand se actualizeaza rubrica "Scorul tau", nu e nevoie decat de putina rabdare. :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Simoiu Robert din Octombrie 05, 2012, 12:54:55
De obicei dureaza ceva timp pana cand se actualizeaza rubrica "Scorul tau", nu e nevoie decat de putina rabdare. :)
De fapt, eu am facut problema de vreo 2 ani, si vad ca si eu am NA ...


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Petru Trimbitas din Octombrie 13, 2012, 11:55:43
Nu mi se pare ok ca mailul sa fie public pe forum  :-'


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Petenchea Alexandru din Noiembrie 10, 2012, 15:59:49
Dintr-o data am rating 0 si nu mai imi apare nici un concurs la care am participat. M-am uitat si la alti utilizatori si s-a intamplat la fel.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dan H Alexandru din Noiembrie 10, 2012, 16:18:27
Si la mine s-a intamplat acelasi lucru ... butonul de rating apare alb. In clasament la rating nu mai apar multi utilizatori , sursele care se trimit sunt goale. Ce se intampla ?  :?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Grigorean din Noiembrie 10, 2012, 16:24:20
Se recalculeaza ratingul, aveti rabdare.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Gabriel Bitis din Noiembrie 14, 2012, 08:52:16
Ceva nu functioneaza ok la butonul "Like" de pe blog : http://screencast.com/t/xVRNlgjK

Mi-a placut articolul, nu Autentificarea.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Visan Radu din Noiembrie 20, 2012, 16:19:46
Evaluatorul e picat de cateva ore. :roll:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Alex Velea din Noiembrie 21, 2012, 21:45:55
Momentan ora afisata pe site e in urma cu 10 minute  :oops:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Radu-Andrei Szasz din Noiembrie 27, 2012, 20:24:21
E picat evaluatorul de cateva ore  :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Simoiu Robert din Noiembrie 28, 2012, 12:23:38
Cand o sa-si dea drumul evalu ?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Visan Radu din Decembrie 01, 2012, 21:09:26
Se poate face ceva in legatura cu pm-urile care trebuie sa mearga la o persoana, dar merg la alta care are acelasi nume?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Radu-Andrei Szasz din Ianuarie 02, 2013, 12:54:01
Nu pot deschide problema Kmalloc. Imi spune ca nu am destule permisiuni pentru acea actiune.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Simoiu Robert din Ianuarie 02, 2013, 13:23:47
Nu pot deschide problema Kmalloc. Imi spune ca nu am destule permisiuni pentru acea actiune.
Nu merge dintr-o anumita cauza, daca te uiti atent la ONI, ea este o problema "interactiva" si inca nu a fost implementata pe InfoArena, urmeaza :).


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Radu-Andrei Szasz din Ianuarie 04, 2013, 18:05:12
E picat evaluatorul  :)

LE Merge  :weightlift:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Radu Petre Dimulescu din Ianuarie 05, 2013, 17:25:49
ce inseamna Killed by signal 8(SIGFPE) ???  :readthis:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Pirtoaca George Sebastian din Ianuarie 05, 2013, 17:42:44
Citeste aici : http://infoarena.ro/documentatie/evaluator la capitolul "Mesaje de evaluare".


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Radu-Andrei Szasz din Ianuarie 06, 2013, 18:35:33
Am primit: "Eroare in configurarea problemei". Link catre job (http://infoarena.ro/job_detail/849120)

LE Greseam la denumirea fisierelor de intrare...  ](*,)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Simoiu Robert din Ianuarie 10, 2013, 17:10:29
Ce tot are site-ul, cand ti-e lumea mai draga el nu mai merge deloc.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: FMI Ciprian Olariu din Ianuarie 15, 2013, 15:47:31
De ce s-au sters de la rating toate concursurile de dupa Junior Challenge 2012 Runda 2?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Grigorean din Ianuarie 15, 2013, 15:52:07
Acum se recalculeaza ratingul.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Popescu Silviu din Ianuarie 23, 2013, 11:28:39
Nu-mi s-a modificat rating-ul la Algoritmiada 2012.
Mi se modificase si acum vad ca nu mai arata.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Visan Radu din Ianuarie 23, 2013, 11:32:05
Am dat rewind la rating pentru cei de la clasele 5 - 9 si 11 - 12 :).



Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Popescu Silviu din Ianuarie 23, 2013, 11:58:30
Mersi


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bratie Fanut din Februarie 08, 2013, 21:21:01
inca nu si-a revenit... poate cineva din conducerea infoarena sa ne ofere mai multe detalii? :'(


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: UAIC Alin Ciocan din Februarie 08, 2013, 23:03:16
Evaluatorul s-a blocat la 8 feb 13 13:13:19, la problema Parcurgere in latime.

Cineva de la infoarena stie de situatie?  :sad:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bratie Fanut din Februarie 09, 2013, 09:25:58
acum si-a revenit =D&gt; a durat o zi dar :-s acum si-a revenit \:D/


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Visan Radu din Februarie 13, 2013, 19:08:57
Evaluatorul a picat din nou. Ce se intampla de tot pica? In ultima perioada a picat de 3 ori...
Merge acum.  :banana:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bratie Fanut din Februarie 16, 2013, 10:31:07
S-a blocat din nou evaluatorul? :sad:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Radu-Andrei Szasz din Februarie 25, 2013, 19:02:09
Daca se creeaza un concurs virtual cu rezultate ascunse, dupa o submisie, pe pagina problemei apare scorul(la "Scorul tau").


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Visan Radu din Martie 05, 2013, 10:49:17
Evaluatorul e picat de aseara.  :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Pirtoaca George Sebastian din Martie 06, 2013, 21:19:12
Nu se poate accesa pagina http://infoarena.ro/preoni-2008/runda-2/solutii.   :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai-Alexandru Dusmanu din Martie 06, 2013, 21:21:00
Nu se poate accesa pagina http://infoarena.ro/preoni-2008/runda-2/solutii.   :)

Fixed!


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Visan Radu din Martie 10, 2013, 19:46:46
Evaluatorul e blocat de vreo 3 pagini de surse cu ciclu infinit la secv8, 4 sec / test, 20 de teste.  ???


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: FMI Ciprian Olariu din Martie 10, 2013, 19:50:55
Evaluatorul e blocat de vreo 3 pagini de surse cu ciclu infinit la secv8, 4 sec / test, 20 de teste.  ???

Elful :roll:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Simoiu Robert din Martie 10, 2013, 20:14:14
Bata-l mosu pe ala, dati-i odata ban :)).


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Visan Radu din Martie 10, 2013, 20:16:58
Acum sunt surse cu ciclu infinit la santa, clear si LCA.  :fighting:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Simoiu Robert din Martie 10, 2013, 20:31:00
Minunat ... acuma 3s * vreo 50 surse :)))


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Radu-Andrei Szasz din Martie 11, 2013, 17:17:23
E picat evaluatorul :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Vlad Tarniceru din Martie 12, 2013, 16:40:20
Iar a picat evaluatorul :'(
Ce se intampla de pica asa de des (aproape in fiecare zi) in ultimele 2 sapt?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Visan Radu din Martie 12, 2013, 17:49:09
Dupa ce porneste evaluatorul, o sa "pice" din nou deoarece http://infoarena.ro/utilizator/ivanTalent trimite surse cu ciclu infinit (si foloseste cuvinte vulgare in sursele lui [-X).


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: FMI Ciprian Olariu din Martie 12, 2013, 18:06:26
Dupa ce porneste evaluatorul, o sa "pice" din nou deoarece http://infoarena.ro/utilizator/ivanTalent trimite surse cu ciclu infinit (si foloseste cuvinte vulgare in sursele lui [-X).

Ba,serios(lasand la o parte evaluatorul picat),chiar nu i se poate face nimic elfului?  :fighting:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai Calancea din Martie 12, 2013, 18:26:15
Vom avea si noi niste feature-uri anti-spam cat de curand. Cat despre elfus, presupun ca popularitatea de care va avea parte la ONI-ul asta ii va fi de ajuns.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Petru Trimbitas din Martie 12, 2013, 19:09:02
Dupa ce porneste evaluatorul, o sa "pice" din nou deoarece http://infoarena.ro/utilizator/ivanTalent trimite surse cu ciclu infinit (si foloseste cuvinte vulgare in sursele lui [-X).

Ba,serios(lasand la o parte evaluatorul picat),chiar nu i se poate face nimic elfului?  :fighting:

Nu cred ca e el, desi e vina lui pentru reputatia pe care si-a facut-o


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Petenchea Alexandru din Martie 13, 2013, 14:22:57
Am vorbit cu el si spune ca nu e "opera" lui. Eu nu stiu ce sa cred, nu pot sa acuz pe nimeni de nimic pana cand nu e clar cine e vinovat. Daca aflam totusi cine e avem la dispozitie multe metode sa il calmam :P . Din pacate un simplu 'ban' nu rezolva prea multe  :sad:

OFF :
Personal, daca m-as intalni cu el m-as abtine cu greu sa nu il lovesc. Asta e bataie de joc la adresa utilizatorilor. Din fericire pentru el nu cred ca o sa-l confrunte nimeni. Nu poti sa cobori la nivelul ala.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Visan Radu din Martie 13, 2013, 14:32:13
Evaluatorul a picat din nou. Functioneaza doar intre anumite ore?

PS: Ma simt ca un post hunter din cauza evaluatorului.  :roll:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Rares Buhai din Martie 13, 2013, 17:01:21
Iarasi se trimit surse cu ciclu infinit la secv8 (ivanTalent si Stefex09).


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Nume complet din Martie 13, 2013, 18:33:56
din cat C++ stiu eu sursa trimisa de Stefex09 nu are ciclu infinit
http://infoarena.ro/job_detail/913563?action=view-source
ba chiar daca te uiti putin la job detail o sa vezi ca timpii de executie sunt de 0 milisecunde


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Moraru Valentina din Martie 13, 2013, 19:39:18
Si se pare ca a aparut un nou cont fantoma...Nu pot sa inteleg de ce fac unii asta...Probabil e singura lor sursa de "distractie"...


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai-Alexandru Dusmanu din Martie 13, 2013, 20:58:14
Si se pare ca a aparut un nou cont fantoma...Nu pot sa inteleg de ce fac unii asta...Probabil e singura lor sursa de "distractie"...

In general, aceleasi persoane isi fac conturi fantoma de fiecare data. "hugobos" de mai sus, este chiar bine-cunoscutul om care trimite surse in prostie la diverse probleme, "ivanTalent".


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Berbecariu Flaviu din Martie 15, 2013, 10:56:19
Nu s-ar putea modifica temporar limitele la secv8 si campanie ?  :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai Visuian din Martie 15, 2013, 11:12:29
+alte probleme care au limite mari... Faceti ceva cu spammerii...


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Budau din Martie 15, 2013, 11:14:12
Daca credeti ca se rezolva usor problema cu ei puteti oricand sa va bagati sa lucrati la http://hackers.infoarena.ro/.

Nu vreau sa fiu rau, dar pur si simplu nu avem timp sa rezolvam problema asta, nici nu e usor.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Petenchea Alexandru din Martie 18, 2013, 19:39:25
Nu mai pot sa vad http://infoarena.ro/problema/muncitori (http://infoarena.ro/problema/muncitori) . Imi scrie ca nu am permisiuni suficiente  :-s


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Budau din Martie 18, 2013, 20:37:31
Fixed


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: George Marcus din Martie 18, 2013, 22:19:28
Daca expira perioada de login automat (5 zile parca) inainte sa trimit sursa, imi cere sa ma loghez, fac login si apoi sta 10-15 secunde si apoi primesc mesajul cu "Something went terribly wrong".


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: FMI Ciprian Olariu din Martie 20, 2013, 12:24:14
S-a blocat evaluatorul :roll:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Visan Radu din Martie 21, 2013, 11:25:32
Evaluatorul a picat din nou.  ](*,)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Florin Chirica din Martie 21, 2013, 11:48:57
S-a blocat evaluatorul :roll:

Evaluatorul a picat din nou.  ](*,)

In mod paradoxal, de data asta nu mai am nicio contributie! :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Sandru Petru-Ionut din Martie 22, 2013, 00:35:22
am facut problema cu sortarea topologica si mie imi merge  dar cand incarc imi apare eroare de compilare


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Sandru Petru-Ionut din Martie 22, 2013, 00:43:36
am rezolvat problema sortare topologica si mie imi merge dar cand o incarc imi apare eroare de compilare


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Martie 22, 2013, 03:25:29
La unul dintre vectori declari dimensiunea intre { ]. Compilatorul iti spune la ce linie ai eroarea, ai putea sa te folosesti de acest lucru. Fii mai atent, programul acela nu avea cum s-a compileze la tine pe calculator...


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Vlad Tarniceru din Martie 22, 2013, 11:18:03
Iar s-a blocat evaluatorul :)
De ce se blocheaza in fiecare zi (cel putin azi si ieri) la aprox. ora 10?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: FMI Ciprian Olariu din Martie 22, 2013, 11:39:21
Iar s-a blocat evaluatorul :)
De ce se blocheaza in fiecare zi (cel putin azi si ieri) la aprox. ora 10?

No problem,de-acum pana la ONI va trebui sa facem probleme noaptea si sa dormim ziua ca sa prindem si noi evaluatorul functional  :thumbup:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai Calancea din Martie 22, 2013, 12:21:18
Ne cerem scuze, noi incercam sa-l pornim cand aflam ca e picat. In ultimele zile a picat efectiv pc-ul pe care e hostuit evalul si nu prea avem ce face in legatura cu asta, inafara de vreo 2 telefoane :). Daca persista problemele probabil vom face niste schimbari.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Rares Buhai din Martie 22, 2013, 17:36:40
Pe pagina http://www.infoarena.ro/algoritmiada-2013/runda-4, daca dai click pe "Despre..." te duce pe pagina rundei a patra din 2012. De asemenea, ora este ramasa 09:00 (desi daca intri pe o grupa de varsta ora este 10:00).


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai-Alexandru Dusmanu din Martie 22, 2013, 20:36:25
Ar trebui sa fie ok acum. Multumim pentru ca ne-ai anuntat :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Visan Radu din Martie 22, 2013, 20:49:52
Iar a picat evaluatorul.  :horsy: :-#


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Heidelbacher Andrei din Martie 23, 2013, 14:52:12
A picat evaluatorul. Daca se intampla sa pice maine in timpul algoritmiadei si nu se poate rezolva in timp util, ce vom face? Va fi concurs fara feedback?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: FMI Ciprian Olariu din Martie 23, 2013, 15:17:35
A picat evaluatorul. Daca se intampla sa pice maine in timpul algoritmiadei si nu se poate rezolva in timp util, ce vom face? Va fi concurs fara feedback?

E cred un pic mai mult de atat :) Am vazut ca recent s-a bagat un feature prin care acum nu mai avem voie sa trimitem surse daca deja avem o alta sursa in aspteptare pana cand aceasta nu este evaluata,deci daca maine evaluatorul va fi blocat vom putea trimite o singura sursa si atat :shock:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Visan Radu din Martie 23, 2013, 15:23:42
Acel feature nu functioneaza cum trebuie, am putut ieri sa trimit 3 surse la aceeasi problema (toate 3 fiind in asteptare) + inca o sursa la alta problema.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Florin Chirica din Martie 23, 2013, 16:25:25
Acel feature nu functioneaza cum trebuie, am putut ieri sa trimit 3 surse la aceeasi problema (toate 3 fiind in asteptare) + inca o sursa la alta problema.

Ce bine ca nu mai merge feature-ul, acum voi putea trimite iar ciclu infinit la secv8 ca sa blochez evaluatorul. Aaa, stai, de fapt se blocheaza singur. Nu mai e nevoie sa fac nimic.

P.S. Postul de mai sus este un pamflet si trebuie tratat ca atare. In realitate nu am avut nicio contributie la blocarea evaluatorului cu surse cu ciclu infinit :P


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Budau din Martie 23, 2013, 17:43:38
In timp de concurs lucrurile stau altfel. Si stati linistiti ca s-a mai implentat un feature pentru a contracara ce s-a intamplat. Evaluatorul crapa din cauza "furnizorului" ca sa zi asa l.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Heidelbacher Andrei din Martie 23, 2013, 21:15:09
Multumesc pentru informatii.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Tudor Tiplea din Martie 29, 2013, 14:06:53
Astazi am intalnit 3 buguri, si nu cred ca sunt de la mine, deorece am intrebat si alte persoane, si toti au intampinat aceleasi probleme.
Bugurile sunt urmatoarele:

1) Syntax Highlighter nu functioneaza. Adica in momentul in care incerc sa vizualizez o sursa, aceasta apare neformatata, incadrata intr-un chenar mic.

2) Pe pagina oricarei probleme, in locul comentariilor apare doar textul "remote content".

3) Tot pe pagina oricarei probleme, nu se pot vizualiza indicatiile de rezolvare. Adica apare butonul "Arata x categorii", dar in momentul in care dau click pe acel buton nu se intampla nimic.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Budau din Martie 29, 2013, 14:15:32
Altfel spus tu si acele persoane nu aveti javascript activat pe infoarena.

Sau nu se incarca scripturile bine. Incercati sa dati ctrl + f5 pentru refresh.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Tudor Tiplea din Martie 29, 2013, 14:26:16
Da, ai dreptate. Am deschis infoarena cu Internet Explorer si toate cele 3 feature-uri functioneaza. Scuze, greseala mea. :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Visan Radu din Martie 29, 2013, 15:27:00
Nici mie nu-mi merg acele feature-uri, desi aseara mergeau foarte bine. Am incercat si de pe firefox, si de pe chrome, am dat si ctrl + f5, am dat si restart la pc si nimic.  :-k


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Radu-Andrei Szasz din Martie 29, 2013, 16:17:58
Si aici la fel :).

Pe Firefox si IE merge bine.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: FMI Trifan Mircea Mihai din Martie 29, 2013, 18:42:01
1. Cand dau click pe Clasament la Code Pandas, Runda 1 numele tabului este Clasament .com 2009
2. Iar cand dau click la fel pe Clasament la Code Pandas ramane selectat si tabul cu Clasament si tabul cu Runda 1. http://postimg.org/image/u3sl0xueh/ .


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai-Alexandru Dusmanu din Martie 29, 2013, 19:10:30
1. Cand dau click pe Clasament la Code Pandas, Runda 1 numele tabului este Clasament .com 2009
2. Iar cand dau click la fel pe Clasament la Code Pandas ramane selectat si tabul cu Clasament si tabul cu Runda 1. http://postimg.org/image/u3sl0xueh/ .


Fixed! :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Petru Trimbitas din Aprilie 09, 2013, 11:27:03
http://www.infoarena.ro/cauta-probleme?tag_id[]=250 Mie imi apar doar cateva probleme

La multi autori apar mult mai putine probleme.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Alex Velea din Aprilie 09, 2013, 17:15:55
E o problema la sistemul anti-pushing care nu iti permite sa incarci surse daca ai alte surse in asteptare.

Pot incarca surse la aceeasi problema, desi am o sursa in asteptare tot la problema asta :)
Astfel .. nu e prea util :(


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Gavrila Vlad din Aprilie 09, 2013, 17:50:23
Mi se pare ca aveai limita de 3 submisii.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Heidelbacher Andrei din Aprilie 10, 2013, 22:02:11
La unele probleme (precum http://www.infoarena.ro/problema/turism, http://www.infoarena.ro/problema/rev, etc.) scorul imi apare N/A, desi le-am rezolvat in arhiva.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Popa Mihai din Aprilie 11, 2013, 13:23:23
Ce se aude de problemele disparute din arhiva? :)
Ar merita adaugate si problemele de la code pandas din prima zi care nu pot fi incluse nici la concursuri virtuale.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Budau din Aprilie 12, 2013, 07:50:50
Problemele au fost adaugate inapoi si acuma task filtering-ul ar trebui sa mearga cum trebuie. Daca mai sunt problemel lipsa sau orice alt fel de probleme cauzate de ce s-a intamplat de curand va rog sa anuntati.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Marginean Ninu Ciprian din Aprilie 12, 2013, 10:22:46
Problemele de la runda I de la Adobe Code Pandas nu au fost adaugate inca.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Rares Buhai din Aprilie 14, 2013, 20:58:15
Daca dai click pe poza de profil a cuiva, cand esti pe profilul sau, iti face download la poza intr-un fisier fara extensie, cu numele username-ului.

EDIT: cel putin acesta este comportamentul in Chrome, pe IE vad ca se comporta ok


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: FMI Trifan Mircea Mihai din Aprilie 16, 2013, 22:33:15
Cand dau sa-mi vad o sursa si dau triplu-click pe ea to chenarul cu sursa se transforma intr-un editor de text :)) nu stiu daca e neaparat un bug dar am observat asta  :)
Folosesc Google Chrome Versiunea 26.0.1410.64 m.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Petcu Ioan Vlad din Aprilie 27, 2013, 09:18:55
Nu sunt sigur daca este bug, dar am observat ca de ceva vreme infoarena are momente cand merge foarte greoi, adica timp de 1-2 minute de-abia se incarca paginile, apoi revine la viteza normala.(nu la :40 , si netul meu este ok, in acest timp alte site-uri merg bine.)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Petru Trimbitas din Aprilie 30, 2013, 14:03:02
Nu imi merge searchul :(


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Heidelbacher Andrei din Aprilie 30, 2013, 21:16:04
Salut!

S-a blocat evaluatorul.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Robert Stefan din Mai 01, 2013, 21:32:00
Apare următorul mesaj la o problemă (http://www.infoarena.ro/problema/algsort) : „Eroare în configurarea problemei”. Ce este de făcut?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai Gheorghe din Mai 01, 2013, 22:45:07
Apare următorul mesaj la o problemă (http://www.infoarena.ro/problema/algsort) : „Eroare în configurarea problemei”. Ce este de făcut?
Fixed.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Gavrila Vlad din Mai 03, 2013, 17:54:28
Apare următorul mesaj la o problemă (http://www.infoarena.ro/problema/algsort) : „Eroare în configurarea problemei”. Ce este de făcut?

Aceeasi problema si la infasuratoare convexa.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Mai 03, 2013, 18:44:02
S-a rezolvat. :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Craciun Catalin din Mai 09, 2013, 16:25:42
[Nu stiu daca problema mea e o problema serioasa si nu stiu daca postez chiar unde trebuie dar sper sa ma iertati, caci sunt destul de nou pe Infoarena...] Cred ca este o problema cu evaluatorul si anume cu testele 5 si 9 la problema Spirala (www.infoarena.ro/problema/spirala) pentru ca nici cum nu prind testele alea... As putea face rost cumva de teste sau macar cineva din staff-ul Infoarena sa le verifice...

P.S.: Stiu ca exista utilizatori care au 100 de puncte, dar poate s-au schimbat de atunci testele, nu stiu ce sa zic...


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Paul-Dan Baltescu din Mai 09, 2013, 17:00:10
Testele nu au fost schimbate din 2006, iar ultima sursa care a luat 100 de puncte a fost acum 3 zile. Greseala trebuie sa fie in solutia ta.

Din pacate, testele la problemele din arhiva nu se fac publice.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Petru Trimbitas din Mai 12, 2013, 17:50:10
(http://en.zimagez.com/zimage/ss187.php)

Cand editez o runda arata dubios.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Anonymous din Mai 15, 2013, 23:36:19
Nu pot crea un concurs virtual nou, cand incerc sa editez parametri se intampla asta:
(http://i43.tinypic.com/2wokidf.png)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Rares Buhai din Mai 29, 2013, 18:26:39
Cand dau click pe "Trimite solutii" (din meniul din stanga) imi da "Server error".


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: George Marcus din Iunie 11, 2013, 18:25:18
La http://www.infoarena.ro/algoritmiada-2013/infoarena-cup/probleme imi apare asa

(http://www.imagehosting.ro/images/491ia.png)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Pop Tiberiu din Iunie 17, 2013, 23:10:10
S-a blocat evaluatorul. ???


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Ungurianu Alexandru din Iunie 18, 2013, 22:05:07
Se rezolva oare evaluatorul pana la sfarsitul scolii??


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Popescu Ion din Iunie 19, 2013, 13:04:00
Cand va reveni evaluatorul ?  :sad:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Lazar Valentin din Iunie 29, 2013, 10:11:37
Nu merge evaluatorul  :-k


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Pave din Iunie 29, 2013, 13:14:17
mda..din pacata iarasi a picat...sper ca nu o sa dureze mult :D


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cretu Bogdan din Iunie 29, 2013, 17:27:55
Data trecuta cat a durat pana sa-l fixeze? :D


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Pave din Iunie 29, 2013, 18:30:47
Daca nu ma insel ... 2 zile  :sad:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cretu Bogdan din Iunie 30, 2013, 18:13:58
Cand isi revine evaluatorul? :(


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Lazar Valentin din Iulie 01, 2013, 14:33:29
Ne puteti spune si noua cam pe cand sa ne asteptam la un evaluator functional? Sunt mai mult de 2 zile de cand e picat, lumea intreaba cand isi revine, dar nimeni nu da vreun raspuns...

LE: Multumim pentru evaluator  :D


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: FMI Ciprian Olariu din Iulie 11, 2013, 12:58:04
Cand pe infoarena sunt doi utilizatori cu acelasi nume (nume,nu username) si incerc sa-i dau mesaj unuia dintre ei (fie mergand la profil la "trimite mesaj privat", fie dandu-i reply la un mesaj privat de-al lui) mesajul nu se duce neaparat la cel selectat de mine. Ca sa selectez mai exact pe care din ei il vreau,trebuie ca la mesaj sa scriu in casuta de destinatar username-ul in loc numele in ghilimele care este afisat.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Petru Trimbitas din Iulie 11, 2013, 14:42:26
probabil e de la forum, nu de la infoarena


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Ilie Ovidiu Horatiu din Septembrie 09, 2013, 10:31:28
La problema rfinv am trimis o sursa. Si imi apre in asteptare de mult timp...


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: FMI Vlasie Eugen din Septembrie 09, 2013, 14:58:24
Monitorul de evaluare nu mai functioneaza de la ora 9:26  :sad:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Marginean Ninu Ciprian din Septembrie 19, 2013, 23:22:43
Mi-a aparut urm chestie cand am intrat pe infoarena:
http://imgur.com/ns5X7Ye,EpsRfiD (http://imgur.com/ns5X7Ye,EpsRfiD)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Budau din Septembrie 20, 2013, 07:51:58
Servim pagina prin cloudflare (poti sa cauti sa vezi exact ce e) pentru viteza si pentru ca sa puteti avea acces la articole de pe site in conditiile in care site-ul este temporar jos. Tot ei ne ofera securitate impotriva spammerilor si probabil ai un ip asemanator cu cineva care ne-a spamat, nu e vreo eroare si nu e niciun virus.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Majon Maria Nicoleta din Noiembrie 27, 2013, 21:46:23
# Visual Studio Express 2013 for Windows Desktop ^ user.cpp:4:23: error: too many decimal points in number VisualStudioVersion = 12.0.21005.1 ^ user.cpp:5:30: error: too many decimal points in number MinimumVisualStudioVersion = 10.0.40219.1 ^ user.cpp:2:1: error: ‘Microsoft’ does not name a type Microsoft Visual Studio Solution File, Format Version 12.00 ^ user.cpp:14:41: error: expected unqualified-id before ‘.’ token {1154795F-FDE9-435F-B675-FB8BDFB3BDE7}.Debug|Win32.ActiveCfg = Debug|Win32 ^ user.cpp:15:41: error: expected unqualified-id before ‘.’ token {1154795F-FDE9-435F-B675-FB8BDFB3BDE7}.Debug|Win32.Build.0 = Debug|Win32 ^ user.cpp:16:41: error: expected unqualified-id before ‘.’ token {1154795F-FDE9-435F-B675-FB8BDFB3BDE7}.Release|Win32.ActiveCfg = Release|Win32 ^ user.cpp:17:41: error: expected unqualified-id before ‘.’ token {1154795F-FDE9-435F-B675-FB8BDFB3BDE7}.Release|Win32.Build.0 = Release|Win32 ^


 ](*,) de ce imi apare eroarea asta ...am visual 2013..trebuie ceva mai vechi?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Pop Tiberiu din Decembrie 27, 2013, 12:45:19
A picat evaluatorul :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Puscasu Felix din Ianuarie 16, 2014, 21:44:56
Ce ciudat...  Am luat 0 pe dreptunghi desi la borderoul de evaluare spune ca am trecut 15 teste (15*5=75p) se scad 9 pentru timp, deci 66, si totusi am 0. O explicatie are cineva? ???


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Visan Radu din Ianuarie 16, 2014, 21:46:45
La monthly, ca sa iei punctele pentru o problema, trebuie sa treci toate testele.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Petru Trimbitas din Ianuarie 21, 2014, 10:46:00
merge greu atasatul unei imagini


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Rares Buhai din Ianuarie 23, 2014, 16:38:10
Imi apare o pagina cu 404 Not Found cand incerc sa accesez monitorul de evaluare.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Gabriel Vanca din Ianuarie 23, 2014, 18:49:34
Imi apare o pagina cu 404 Not Found cand incerc sa accesez monitorul de evaluare.

Si eu primesc aceeasi eroare de cateva ore bune. Ce se intampla ?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dragos Oprica din Ianuarie 24, 2014, 08:50:44
Mai pica uneori infoarena. Cand e picat, vi se afiseaza aia cu 404 not found.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Rares Cheseli din Ianuarie 24, 2014, 10:56:32
Mie pe unele PC-uri imi merge infoarena, pe altele nu. Care e cauza?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Gemene Adrian din Ianuarie 27, 2014, 22:48:10
Mie pe unele PC-uri imi merge infoarena, pe altele nu. Care e cauza?

Poate fi o eroare DNS,astfel la unele ip-uri merge site-ul și pe altele nu! E o posibilă eroare de nameservere,adică acestea să nu răspundă,ori să nu fie propagat DNS în totalitate!


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mircea Popoveniuc din Ianuarie 28, 2014, 21:37:17
In arhiva educationala (http://www.infoarena.ro/arhiva-educationala) sunt 58 de probleme actualmente, iar in clasament (http://www.infoarena.ro/clasament-arhiva-educationala) cei de pe pozitia 1 figureaza cu 5800 de puncte (adica 58 de probleme facute), desi ei nu au trimis nimic pe problema Darb (http://www.infoarena.ro/monitor?task=darb) recent adaugata.
La fel figurez si eu cu 55 de probleme facute, desi stiu sigur ca mai am 4.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Radu Szasz din Ianuarie 29, 2014, 15:59:16
Din cate am vazut nu mai apare problema "Paduri de multimi disjuncte" in educationala. Probabil de acolo provine situatia care ai remarcat-o.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Radu Szasz din Februarie 01, 2014, 17:39:40
Ar trebui modificat in partea stanga a paginii "Participa si tu la Monthly 2014", in loc de "2012".


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: FMI Ciprian Olariu din Februarie 14, 2014, 12:31:33
S-a blocat evaluatorul fiindca cineva a trimis o sursa la Kmalloc :angry:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Bogdan-Cristian Tataroiu din Februarie 14, 2014, 16:50:26
kmalloc nu ar fi trebuit sa fie o problema publica... how did that happen? :/


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai Calancea din Februarie 14, 2014, 18:11:01
Poate am adaugat-o din greseala cand am recuperat arhiva. One of those times anyway :)).


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Ovidiu Rosca din Februarie 14, 2014, 19:24:40
Sunt sanse sa apese cineva butonul magic si sa-si revina evaluatorul?  :?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Emanuel Truta din Februarie 28, 2014, 11:03:27
Salutare !
Nu stiu exact daca e un bug sau nu, dar stiu ca e destul de enervant.
De cele mai multe ori cand vreau sa vad o sursa mi-o arata asa:
http://prntscr.com/2wj7wy

in loc sa o coloreze frumos. As sugera sa se remedieze pt ca e foarte enervant.  E mult mai greu sa citesti un cod monoton decat unul colorat frumos. Sper sa se remedieze.

Mersi de atentie,
Manu.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: George Marcus din Februarie 28, 2014, 11:05:08
Merge ok dupa refresh. Dar da, e enervant.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Emanuel Truta din Februarie 28, 2014, 13:06:14
Daca ar fi mers OK cu un refresh nu as fi zis nimic, dar nu merge. Cate-odata dau refresh si de 10 ori si nu o coloreaza frumos.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Radu Szasz din Februarie 28, 2014, 13:54:21
Asteapta pana se coloreaza frumos fara sa dai scroll. Daca dai scroll inainte se strica :P


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Emanuel Truta din Februarie 28, 2014, 19:29:36
Nu merge cum zici tu... Daca nu se coloreaza nu se coloreaza nici in 10 minute. Daca se coloreaza se coloreaza indiferent de scroll. Cum stiu asta ? Am incercat pe Opera si orice faceam se colora. Din pacate eu folosesc Chrome... :\ Sper sa se repare si pentru Chrome.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Vlad Dinu din Martie 15, 2014, 12:37:47
Ummmm....de ieri (15.03.2014) de pe la ora 00:00 evaluatorul nu mai functioneaza, da intotdeauna "in asteptare", aparent, tuturor celor care au inscris probleme... :dontgetit: ](*,)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Huhurez Marius din Martie 15, 2014, 13:15:57
Ce s-a intamplat cu evaluatorul ? Toate sursele sunt in asteptare.

Sper sa se rezolve cat mai repede!


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Profir Tudor din Martie 22, 2014, 23:42:07
In coloana din stanga a site-ului, sub numarul de membri si ceas, inca este scris "Participa si tu la concursul Monthly 2012"


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: FMI Ciltea Marian din Mai 05, 2014, 17:53:53
 Borderoul de evaluare nu mai functioneaza. Arata in asteptare de astazi (5.5.2014) dimineata, fara sa corecteze ceva.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Budau din Mai 05, 2014, 18:15:49
Suntem constienti de acest fapt. Din cauza unui upgrade nu mai merge c++-ul cum trebuie pe evaluator. Incercam sa il aducem pe picioare cat mai repede cu putinta.

Later Edit: A revenit, daca intalniti neregularitati (cum ar fi eroar de evaluator va rog sa ma anuntati). Intre timp uitati de ce a picat infoarena:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Matraguna Mihai-Alexandru din Mai 14, 2014, 15:23:30
http://www.youtube.com/watch?v=AZdv4j8_V58

este ok?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Budau din Mai 14, 2014, 17:45:07
Suntem si un wiki in acelasi timp. Tot ce ai aratat face parte din lucrurile pe care vrem sa le avem. Nu e niciun bug :-)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Matraguna Mihai-Alexandru din Mai 14, 2014, 18:55:51
ok, merci, nu stiam :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Pirtoaca George Sebastian din Iunie 12, 2014, 18:10:57
De ce arhiva de probleme are numai 642 de probleme?  :sad:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Duta Vlad din Iunie 12, 2014, 19:09:49
E complicat, a crapat ceva. I'm on it! Pana duminica ar trebui sa le bag inapoi pe toate


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Duta Vlad din Iunie 13, 2014, 20:06:24
Am reparat arhiva, in schimb s-a pierdut ordinea problemelor si o sa mai dureze ceva pana le rearanjez exact ca inainte :)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Breahna David din Iunie 16, 2014, 12:32:57
Îmi puteți spune de ce am eroare de compilare??
am postat și la comentariile problemei, dar nu prea primesc răspuns..

E ceva de la evaluator, sau greșesc eu ???
NU înțeleg. ](*,) ](*,)

http://www.infoarena.ro/job_detail/1198602?action=view-source


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Budau din Iunie 16, 2014, 15:05:10
Pe versiunea de G++ de pe infoarena (4.8 ) y1 e o variabila globala declarata de libraria math.h (pe undeva prin sublibrariile ei). Daca schimbi numele variabilei din y1 in Y1 o sa mearga.

P.S. : Se putea deduce asta din:
Cod:
Eroare de compilare:
user.cpp:11:13: error: ‘float y1’ redeclared as different kind of symbol
float x1,x2,y1,y2,r1,r2;
^
...
...
/usr/include/i386-linux-gnu/bits/mathcalls.h:243:1: error: previous declaration of ‘double y1(double)’
__MATHCALL (y1,, (_Mdouble_));
^
...



Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Breahna David din Iunie 17, 2014, 00:40:46
Mulțumesc mult, totul e așa cum ai spus.. :ok: :ok:
P.S: Nu prea știu engleza, din păcate..


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Prahoveanu din August 26, 2014, 13:55:24
Monitorul de evalare a inghetat (toate sursele trimise de ceva timp sunt "in asteptare")


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Tudor Moldovanu din Septembrie 08, 2014, 16:32:09
A inghetat evaluatorul si toate sursele trimise sunt in asteptare.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Duta Vlad din Octombrie 03, 2014, 16:54:17
In coloana din stanga a site-ului, sub numarul de membri si ceas, inca este scris "Participa si tu la concursul Monthly 2012"

Am modificat  :D


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andretti Naiden din Octombrie 28, 2014, 18:20:03
 Am o problema la logarea pe cont... nu ma pot loga decat de pe telefon din cate vad. Cand incerc de pe laptop pagina nu este disponibila(am testat pe mai multe calculatoare si se intampla acelasi lucru).


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Budau din Octombrie 29, 2014, 00:39:09
Doar la logare sau pe tot saitul?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Manole Iulian din Octombrie 29, 2014, 07:43:13
Doar la logare sau pe tot saitul?

La logare, la inregistrare... Eroare 113.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Budau din Octombrie 29, 2014, 10:30:37
Aparent e de la certificatul SSL. Pare a fi o problema cu Chrome, ca nu isi da clear la cache-ul SSL.

Ar trebui sa se rezolve de la sine problema in cateva zile cand expira certificatul vechi :-). Daca vreti sa va rezolvati mai repede problema cautati cum puteti sterge ssl cache pentru browserul vostru. Din pacate nu putem face mai multe.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Budau din Octombrie 29, 2014, 14:40:18
Revin cu informatii: S-ar putea sa fie din cauza antivirusului.

Certificatul nostru vechi a expirat si a venit unul nou si poate este un conflict din partea antivirusului.  Incercati sa-l dezactivati temporar si sa va logati, sa-mi spuneti daca asa merge.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andretti Naiden din Octombrie 29, 2014, 16:54:44
 Se pare ca era de la antivirus. Am dezactivat "Scan SSL" si acum merge sa intru pe cont. Ms de ajutor!


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Nitu din Noiembrie 03, 2014, 21:51:59
Evaluatorul a inghetat.Din cate vad toate sursele trimise recent sunt "in asteptare".


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Matraguna Mihai-Alexandru din Noiembrie 04, 2014, 08:38:10
De ce s-a blocat evaluatorul?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Popescu George din Ianuarie 25, 2015, 19:07:47
Stie cineva de ce nu mai pot fi accesate comentariile direct de pe problema?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Caluian Iulian din Februarie 01, 2015, 13:09:26
Si eu am aceeasi problema ....
cand dau pe ">> N comentarii" imi apare "Continutul nu a putut fi descarcat. Incercati din nou."  :angry:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Duta Vlad din Februarie 04, 2015, 08:54:35
Stie cineva de ce nu mai pot fi accesate comentariile direct de pe problema?

Si eu am aceeasi problema ....
cand dau pe ">> N comentarii" imi apare "Continutul nu a putut fi descarcat. Incercati din nou."  :angry:

Am reparat, merci pt observatie  :peacefingers:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: bogdan ciurezu din Februarie 07, 2015, 00:41:38
Evaluatorul afiseaza "in asteptare" la toate sursele pe care le trimit atat eu cat si alti useri... am vazut ca e o problema care a mai aprut si inainte. Asteptam remedierea ei  :D


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cosmin Rusu din Aprilie 02, 2015, 08:00:31
Asta e asa, ca de 1 Aprilie?


(http://i.imgur.com/NugTVlL.png)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Dospra Cristian din Aprilie 20, 2015, 10:36:26
S-a blocat evaluatorul :(


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Visan Tudor Cosmin din Iunie 17, 2015, 20:00:47
Nu pot sa ma autentific pe site de pe calculator,imi da o eroarea "this webpage is not available".
Imi apare aceasi eroare pe mai multe calculatoare pe care le-am testat,doar pe telefon pot sa ma autentific. Problema o am cam de 2-3 luni.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Budau din Iunie 29, 2015, 11:30:57
Este un bug din Firefox cu certificatul nostru care uneori oprese oamenii din a se conecta. Ai putea sa incerci sa schimbi browserul sau daca ai antivirus sa incerci sa-l dezactivezi (uneori si ei pot fi problema)


Titlul: Răspuns: Problema Java
Scris de: Teodorescu Stefan Eduard din Iulie 15, 2015, 22:08:17
http://www.infoarena.ro/problema/strmatch
La problema asta trimti o sursa in java si primesc Runtime Error as vrea sa stiu ce ar trebui sa modific sa mearga totul bine.
Multumesc.


Titlul: Răspuns: Problema Java
Scris de: Mouse Wireless din Iulie 31, 2015, 10:16:36
Any news on cand isi revine evaluatoru?
E down de vreo 3 zile deja  :aha:


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Raul Gavris din Octombrie 25, 2015, 11:49:17
cred ca este o problema cu evaluatorul deoarece imi arata ca solutia este in asteptare


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andi Arnautu din Octombrie 25, 2015, 14:11:19
Se mai intampla din cand in cand dar dupa o perioada de timp (minute, ore) o sa inceapa sa functioneze din nou. ;)


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Adrian Budau din Octombrie 28, 2015, 08:04:08
Cand pica evaluatorul cineva din echipa (in principiu eu) il restarta.

Am implementat ceva si sunt aproape 100% sigur ca nu ar trebui sa mai fie picat evaluatorul mai mult de 2 minute.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Unk Unk din Noiembrie 26, 2015, 21:46:01
Sunt nou pe aici, e prima mea zis și sper să mă înțelegeți dar am început cu cea mai simplă problemă A+B și am rezolvat-o cum am crezut eu însă am obținut 0 puncte.
Aici este link-ul: http://www.infoarena.ro/job_detail/1537069
Pentru încercarea aceasta m-am inspirat de la un coleg (http://www.infoarena.ro/job_detail/1537051?action=view-source) care a luat 100 de puncte.
Nu înțeleg care este problema. Mulțumesc anticipat.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Valeriu Motroi din Noiembrie 26, 2015, 23:26:27
Numele fisierelor este gresit


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: one shot din Ianuarie 06, 2016, 17:33:41
Le Evaluator is caput


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Trasca Andrei din Ianuarie 07, 2016, 23:17:33
In mod ciudat(sau nu) de vreo 4 zile a picat si pe .campion


Titlul: Killed by signal 11(SIGSEGV).
Scris de: Brebu Madalina din Martie 15, 2016, 09:35:49
Am trimis urmatoarea sursa la problema TV:
#include <iostream>
#include <fstream>
#include <stdlib.h>
#include <string.h>

using namespace std;

int a[98000],b,i;        //Aici limita ar trebui sa fie in jur de 86405.. :angry:
int cerinta;

void citire()
{
    int n,se,j,t;
    char s[300],*p;  //Aici limita ar trebui sa fie aproximativ 15
    ifstream f("tv.in");
    f>>cerinta>>n;
    f.get();
    for(i=1;i<=n;i++)
    {
        f.getline(s,250);
        p=strtok(s," :");
        se=atoi(p);
        p=strtok(NULL," :");
        b=atoi(p);
        t=b*3600;
        p=strtok(NULL," :");
        b=atoi(p);
        t+=b*60;
        p=strtok(NULL," :");
        b=atoi(p);
        t+=b;
        //cout<<t<<" "<<t+se<<'\n';
        for(j=0;j<se;j++)
        {
            a[t+j]++;
        }
    }
    f.close();
}

void transformare(int t)
{
    ofstream g("tv.out");
    g<<t/36000<<(t/3600)%10<<":"<<((t/60)%60)/10<<(t/60)%10<<":"<<(t%60)/10<<t%10;
    g.close();
}

int c1()
{
    int max1;
    for(i=0;i<87000;i++)
        if(a[i  ]>max1){max1=a[   i];b=i;}
    return b;
}

int c2()
{
    for(i=0;i<87000;i++)
        if(a[i   ]){b++;}
    return b;
}

int main()
{
    citire();
    if(cerinta==1) transformare(c1());
    else transformare(c2());
    return 0;
}


Dupa ce am trimis, la toate testele mi-a dat eroarea: Killed by signal 11(SIGSEGV).
Am inteles ca aceasta se intampla atunci cand programul acceseaza memorie nealocata, asa ca am marit vectorii (cine stie, poate ca m-am incurcat in limite). Si asa, tot acelasi mesaj imi apare...
Puteti sa ma ajutati?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cirstea Ioan Cristian din Septembrie 25, 2016, 14:19:43
La problema PIC data la OJI 2016 care este numele fisierului de iesire? Am folosit "pic.out", dar da eroarea ca fisierul de iesire lipseste.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Mihai Calancea din Septembrie 25, 2016, 15:15:08
Ai trimis sursa de la problema cifre  :).


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Antoniu Ficard din Martie 12, 2018, 13:03:21
Evaluatorul s-a blocat in evaluare la o problema si listele de asteptare sunt de 4 pagini.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Visoiu din August 02, 2018, 09:32:35
Evaluatorul de la problema https://www.infoarena.ro/problema/fractii (https://www.infoarena.ro/problema/fractii) nu mai functioneaza.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Daha Andrei Codrin din August 02, 2018, 18:22:57
Salut! De 2 zile am incercat sa trimit solutii pe problema "Stramosi" dar de fiecare data am luat 0 puncte si a aparut urmatoarea eroare la evaluator :
Eroare de compilare în evaluatorul problemei: gcc-6: error: unrecognized command line option ‘-std=c14’; did you mean ‘-std=c11’?
Am trimis si o sursa goala si imi da aceeasi eroare.


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Cronos din August 04, 2018, 11:23:24
Aceeasi problema si la mine... Un alt exemplu de problema care nu poate fi evaluata e Datorii.

"gcc-6: error: unrecognized command line option ‘-std=c14’; did you mean ‘-std=c11’?"


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Tiplea Stefan din August 06, 2018, 13:28:21
Si eu am patit acelasi lucru la problema "Xormax". Cu cateva zile in urma am trimis o sursa de 100 p, iar acum aceeasi sursa primeste 0 puncte cu acelasi mesaj de eroare : https://www.infoarena.ro/job_detail/2229282


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Andrei Visoiu din August 10, 2018, 08:03:54
Aceeasi problema este si la problemele https://infoarena.ro/problema/perm2 si https://infoarena.ro/problema/pav


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Vlad Bujoreanu din Septembrie 12, 2018, 10:39:19
Am incarcat o rezolvare si mi-a raspuns cu Eroare in configurarea problemei, ce inseamna?


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Stan Andrei din Martie 02, 2019, 23:06:44
Nu se poate folosi biblioteca <thread>, cu toate ca a fost introdusa in C++11.

https://www.infoarena.ro/job_detail/2362167


Titlul: Răspuns: Bug reports
Scris de: Beluga din Iunie 25, 2019, 17:30:59
Pare ca nu merge sa iti resetezi parola daca ai contul facut cu o adresa yahoo.