Pagini: [1] 2 3 ... 36   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Bug reports  (Citit de 215430 ori)
0 Utilizatori şi 2 Vizitatori pe acest subiect.
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« : Noiembrie 27, 2006, 20:27:31 »

infoarena este in constructie. Ne asteptam sa aiba multe bug-uri.

Daca ceva nu functioneaza asa cum ar trebui, anunta-ne aici si descrie problema cat mai detaliat poti.
Memorat
vially
Strain


Karma: -4
Deconectat Deconectat

Mesaje: 5



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Noiembrie 28, 2006, 01:35:45 »

Orice user poate modifica la "Articole" si la "Links".
Si orice user poate crea pagini in folderul principal astfel: www.infoarena.ro/blablabla?action=edit
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #2 : Noiembrie 28, 2006, 01:42:52 »

Orice user poate modifica la "Articole" si la "Links".
Si orice user poate crea pagini in folderul principal astfel: www.infoarena.ro/blablabla?action=edit

Pai asta e si ideea. Ca orice user sa poata crea pagini (exact ca pe un wiki).
Faci link catre o pagina inexistenta. Dai click si editezi.

Pe un wiki toata lumea are dreptul sa scrie. Cei care abuzeaza de acest drept sunt banati iar la schimbarile lor facem rollback.
Daca sunt suficienti admini, nu e o problema. Wikipedia se descurca Smile
Memorat
vially
Strain


Karma: -4
Deconectat Deconectat

Mesaje: 5



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Noiembrie 28, 2006, 01:45:49 »

Daca dai la contul Meu si dai click pe editeaza, iar apoi modifici username-ul tau cu admin sau oricarea alt username valid, atunci apar numele si poza acelui user la contul tau. Think
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #4 : Noiembrie 28, 2006, 01:51:29 »

Daca dai la contul Meu si dai click pe editeaza, iar apoi modifici username-ul tau cu admin sau oricarea alt username valid, atunci apar numele si poza acelui user la contul tau. Think

Tocmai ai descoperit macro-urile. Pagina ta de profil este o simpla pagina wiki personala in care scrii despre tine. Ca sa intretinem un look unitar pe site am creat un macro standard de utilizator pe care il poti folosi si tu si oricine altcineva. Poti include pe pagina ta informatii despre orice utilizator asa cum poti include pe orice pagina informatii despre orice utilizator.

Gandeste-te la modurile constructive in care poti folosi acest feature. Wink
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Noiembrie 28, 2006, 10:56:50 »

In monitorul de evaluare apare la Stare "<span style="job-stats-waiting">in asteptare</span>" in Firefox 2 cel putin...
Apropo cand o sa se dea drumul la evaluator?

De asemenea, in wiki sandbox daca fac de exemplu "gigi **ionel**" apare ionel bold, dar daca fac "gigi  **ionel**" (sunt 2 spatii in loc de 1) nu mai apare bold... De ce se intampla asta?

[Later edit] Daca dai search in forum.. nu se intampla nimic.. si daca dai search in timp ce esti pe wiki te duce la http://infoarena.ro/get?action=edit
« Ultima modificare: Noiembrie 28, 2006, 11:06:25 de către Bogdan Tataroiu » Memorat
blasterz
Nu mai tace
*****

Karma: 92
Deconectat Deconectat

Mesaje: 255



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Noiembrie 28, 2006, 14:30:54 »

eu pe site-ul vechi am  5479 iar pe cel nou am 4989 ... s-au schimbat punctajele? sau care-i treaba?  Whistle
Memorat
fluffy
Echipa infoarena
De-al casei
*****

Karma: 71
Deconectat Deconectat

Mesaje: 146



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Noiembrie 28, 2006, 14:40:54 »

Citat
In monitorul de evaluare apare la Stare "<span style="job-stats-waiting">in asteptare</span>" in Firefox 2 cel putin...
Apropo cand o sa se dea drumul la evaluator?
Este un bug, se repara. La evaluator o sa dam drumul in curand.

Citat
De asemenea, in wiki sandbox daca fac de exemplu "gigi **ionel**" apare ionel bold, dar daca fac "gigi  **ionel**" (sunt 2 spatii in loc de 1) nu mai apare bold... De ce se intampla asta?
Textila asta este un fel de black magic. In general, daca nu merg anumiti modificatori se inconjoara cu {} (ceva de genul {**ionel**}). Apropo, se merge cu o singura **, doar ca pune <strong> in loc de <b>

Citat
eu pe site-ul vechi am  5479 iar pe cel nou am 4989 ... s-au schimbat punctajele? sau care-i treaba?

Am importat o baza de data mai veche (probabil de cateva saptamani). O sa import din nou scorurile.
Memorat
devilkind
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 284
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.240



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Noiembrie 28, 2006, 15:10:40 »

am observat ca la textul problemei apare posibilitatea de a trimite solutii. insa acolo ti se da posibilitatea sa iti alegi compilatorul insa in pagina de "trimite solutii" nu mai exista acel combobox cu lista de compilatoare (pascal, gnu c, gnu c++).
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #9 : Noiembrie 28, 2006, 16:29:22 »

am observat ca la textul problemei apare posibilitatea de a trimite solutii. insa acolo ti se da posibilitatea sa iti alegi compilatorul insa in pagina de "trimite solutii" nu mai exista acel combobox cu lista de compilatoare (pascal, gnu c, gnu c++).

Ar trebui ca dropdown-ul sa-ti apara atunci cand selectezi o problema din lista. Intrucat vom avea si probleme output-only (se trimite doar un fisier cu raspunsul corect), dropdown-ul apare numai pentru problemele la care se trimite cod sursa. In plus, compilatorul ar trebui sa se selectez automat in functie de extensia fisierului selectat.

Verifica daca iti functioneaza.
Memorat
Prostu
Vorbaret
****

Karma: 134
Deconectat Deconectat

Mesaje: 323



Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Noiembrie 28, 2006, 17:44:19 »

Daca se incearca inserarea a doua fragmente de cod consecutive, al doilea nu mai este formatat dupa regulile staibilite de code. Pentru ca si al doilea cod sa fie formatat intre cele doua fragmente trebuie sa apara ceva (orice) care sa desparta sfarsitul primului fragment, de inceputul celui de-al doilea fragment.
Memorat
fluffy
Echipa infoarena
De-al casei
*****

Karma: 71
Deconectat Deconectat

Mesaje: 146



Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Noiembrie 28, 2006, 18:54:00 »

Daca se incearca inserarea a doua fragmente de cod consecutive, al doilea nu mai este formatat dupa regulile staibilite de code. Pentru ca si al doilea cod sa fie formatat intre cele doua fragmente trebuie sa apara ceva (orice) care sa desparta sfarsitul primului fragment, de inceputul celui de-al doilea fragment.

How is that a bug?
Memorat
Prostu
Vorbaret
****

Karma: 134
Deconectat Deconectat

Mesaje: 323



Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Noiembrie 28, 2006, 20:06:58 »

Citat
How is that a bug?
Observatia pe care am facut-o este destul de proasta. Postez direct ce pare a nu functiona corect caci nu prea le am cu limba romana. In al doilea exemplu nu apare al doilea paragraf in casuta de code, dar in primul apare... Huh
Cod:
== code(c) |
#include <stdio.h>

int main(void) {
    printf("Hello World\n");
    return 0;
}
==

== code(pas) |
begin
  writeln('Hello world');
end.
==
Cod:
== code(c) |
#include <stdio.h>

int main(void) {
    printf("Hello World\n");
    return 0;
}
==

== code(pas) |
begin

  writeln('Hello world');

end.
==
« Ultima modificare: Noiembrie 28, 2006, 20:13:23 de către Filip Stefan A. » Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #13 : Noiembrie 29, 2006, 02:37:23 »

Daca se incearca inserarea a doua fragmente de cod consecutive, al doilea nu mai este formatat dupa regulile staibilite de code. Pentru ca si al doilea cod sa fie formatat intre cele doua fragmente trebuie sa apara ceva (orice) care sa desparta sfarsitul primului fragment, de inceputul celui de-al doilea fragment.

Fixed by fluffy.
« Ultima modificare: Noiembrie 29, 2006, 02:53:37 de către Cristian George Strat » Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Noiembrie 29, 2006, 10:19:23 »

Not very important bug, but still... la articole in "vezi istoria" nu apare ultimul revision ca in celelalte pagini wiki... (nu m-am uitat la toate dar la "al k-lea drum minim", kmp, lca, stl Smile nu sunt )
Memorat
CezarMocan
Nu mai tace
*****

Karma: 252
Deconectat Deconectat

Mesaje: 567



Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Noiembrie 29, 2006, 18:44:15 »

Ar mai fi ceva... Nu apare meniul din partea stanga (ala principal)... poate e de la mine... scuze daca gresesc... Eh?
Memorat
fluffy
Echipa infoarena
De-al casei
*****

Karma: 71
Deconectat Deconectat

Mesaje: 146



Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Noiembrie 29, 2006, 18:50:13 »

Ar mai fi ceva... Nu apare meniul din partea stanga (ala principal)... poate e de la mine... scuze daca gresesc... Eh?

Pe forum e normal sa nu apara. SMF-ul e mare si urat, pe mine personal ma sperie. Inca o bara pe stanga ar fi prea de tot.
Memorat
CezarMocan
Nu mai tace
*****

Karma: 252
Deconectat Deconectat

Mesaje: 567



Vezi Profilul
« Răspunde #17 : Noiembrie 29, 2006, 18:57:47 »

Nu e vorba pe forum. Dupa ce navighez un pic prin site imi dispare meniul de acolo.
« Ultima modificare: Noiembrie 29, 2006, 19:00:30 de către Cezar Mocan » Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #18 : Noiembrie 30, 2006, 15:31:41 »

Nu e vorba pe forum. Dupa ce navighez un pic prin site imi dispare meniul de acolo.

Details, please
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #19 : Decembrie 03, 2006, 17:17:43 »

Cand vizualizezi profilul unui user daca navighezi pe cele 3 taburi.. va aparea in istorie numele acelui utilizator de 3 ori..
Memorat
stef2n
Vorbaret
****

Karma: 218
Deconectat Deconectat

Mesaje: 641



Vezi Profilul
« Răspunde #20 : Decembrie 04, 2006, 00:43:07 »

Se pare ca pe pagina de profil a unui utilizator, meniul de sus (Editeaza, Vezi istoria, Muta, Sterge etc) nu apare afisat unde trebuie. Apare in dreptul taburilor (Pagina personala, Evolutie rating, Statistici).

link cu ce vad eu pe firefox 2.0
« Ultima modificare: Decembrie 04, 2006, 00:47:47 de către Stefan Istrate » Memorat

Exista 10 categorii de oameni: cei care inteleg sistemul binar si cei care nu il inteleg.
Marius
Nu mai tace
*****

Karma: 154
Deconectat Deconectat

Mesaje: 572



Vezi Profilul
« Răspunde #21 : Decembrie 04, 2006, 16:49:26 »

La problema Mine am luat 100 cu

Cod:
#include <stdio.h>

int main(void)
{
    return 0;
}
Cool
Memorat

Faceti lucrurile simplu: pe cat de simplu posibil, dar nu mai simplu.
cos_min
Vorbaret
****

Karma: 48
Deconectat Deconectat

Mesaje: 493


live


Vezi Profilul
« Răspunde #22 : Decembrie 04, 2006, 18:19:40 »

un mic bug :
Cand intru la profilul meu : "Acest utilizator nu si-a personalizat inca pagina de profil. Click aici sa afli cum iti poti personaliza pagina de profil". peste jumatate din scris se suprapune un alt meniu, care contine : editeaza, vezi istoria, ....
Memorat

vid...
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #23 : Decembrie 04, 2006, 21:44:44 »

un mic bug :
Cand intru la profilul meu : "Acest utilizator nu si-a personalizat inca pagina de profil. Click aici sa afli cum iti poti personaliza pagina de profil". peste jumatate din scris se suprapune un alt meniu, care contine : editeaza, vezi istoria, ....
Acelasi lucru a zis mai sus Stefan Istrate... Nu prea cred ca poate fi considerat bug asta...

Eu cand am trimis la divizori am luat 96 pct prima oara fara nici un mesaj.. apoi 100... cu okuri
De asemenea la expr iau acum 0 cu sursa de 100 pe infoarena vechi...

[Later edit] Cand un job este "in asteptare" daca dai click pe link o sa vezi ceva genu:
"Scor     Mesaj    &nbsp "

[Later later edit] Got System Error pe arbore...
Memorat
fluffy
Echipa infoarena
De-al casei
*****

Karma: 71
Deconectat Deconectat

Mesaje: 146



Vezi Profilul
« Răspunde #24 : Decembrie 04, 2006, 23:07:35 »

Mda, e plin de bug-uri evaluatorul asta  Brick wall.

Dupa inshpe mii de reevaluari, momentan monitorul e curat, nu mai apar erori de sistem.

Va multumesc celor care ati trimis surse, sunteti de mare ajutor. Dati in el cu tot ce aveti Smile.
Memorat
Pagini: [1] 2 3 ... 36   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines