Pagini: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 36   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Bug reports  (Citit de 242587 ori)
0 Utilizatori şi 2 Vizitatori pe acest subiect.
marius21
Strain
*

Karma: -20
Deconectat Deconectat

Mesaje: 27



Vezi Profilul
« Răspunde #125 : Ianuarie 25, 2007, 22:39:02 »

ar trebui sa faceti un open in new window la probleme pentru a cauta o problema frumoasa
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #126 : Ianuarie 25, 2007, 23:25:39 »

acestea intra mai mult la feature request sau la design decat la bugs..

Open in new window poti sa faci prin <shift>+<click> pe link Wink

Legat de job detail - incercam sa il facem un tabel frumos Smile
Memorat
cos_min
Nu mai tace
*****

Karma: 48
Deconectat Deconectat

Mesaje: 493


live


Vezi Profilul
« Răspunde #127 : Ianuarie 28, 2007, 14:40:11 »

Cand dau linku atasat la probleme : "Vezi sursele trimise" -> imi intra pe o pagina in care imi afiseaza pct surselor mele pt problema respectiva, tot pe pag asta mai este si "Toate solutiile", dar aici afiseaza toate sursele trimise, nu doar sursele la problema respectiva.

Nu ar trebui sa apara doar sursele trimise la problema respectiva ?
Memorat

vid...
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #128 : Ianuarie 28, 2007, 15:10:29 »

nu chiar.. ma rog, mai trebuie sa lucram putin la interfata. Poti sa te uiti la adresa si sa tai &user=...
Memorat
alex_damian
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 24



Vezi Profilul
« Răspunde #129 : Ianuarie 28, 2007, 16:46:15 »

ce s-a int cu monitorul de evaluare ?? la mine nu se incarca (adica se incarca dar pagina e blank) Neutral
Memorat
fluffy
Echipa infoarena
De-al casei
*****

Karma: 71
Deconectat Deconectat

Mesaje: 146



Vezi Profilul
« Răspunde #130 : Ianuarie 28, 2007, 17:01:38 »

ce s-a int cu monitorul de evaluare ?? la mine nu se incarca (adica se incarca dar pagina e blank) Neutral

E in lucru, incerc eu sa optimizez niste chestii. Am mai zis, daca un bug dispare dupa 5 minute inseamna ca suntem noi penali si lucram pe site-ul live.
Memorat
pauldb
Nu mai tace
*****

Karma: 821
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.901



Vezi Profilul
« Răspunde #131 : Ianuarie 31, 2007, 00:24:59 »

Nu sunt numerotate bine problemele de pe ultima pagina. Smile
Memorat

Am zis Mr. Green
fluffy
Echipa infoarena
De-al casei
*****

Karma: 71
Deconectat Deconectat

Mesaje: 146



Vezi Profilul
« Răspunde #132 : Ianuarie 31, 2007, 00:40:19 »

Nu sunt numerotate bine problemele de pe ultima pagina. Smile

Sunt foarte bine numerotate, tocmai le-am rezolvat. Sunt cateva id-uri peste care s-a sarit, dar nu conteaza.

Inainte erau vreo 280+ topic-uri cu numere aiurea.
Memorat
marius21
Strain
*

Karma: -20
Deconectat Deconectat

Mesaje: 27



Vezi Profilul
« Răspunde #133 : Februarie 04, 2007, 11:07:11 »

Exista un sptiu gol la joburi in tre Job #xxxx si tabel
Memorat
marius21
Strain
*

Karma: -20
Deconectat Deconectat

Mesaje: 27



Vezi Profilul
« Răspunde #134 : Februarie 04, 2007, 11:10:53 »

la forum dupa ce scriu la un topic si ii dau <alt>+<s>  trimite mesajul dar in loc sa se intoarca la pag cu mesajele postate se intoarce la lista cu topicuri
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #135 : Februarie 04, 2007, 11:16:34 »

la forum dupa ce scriu la un topic si ii dau <alt>+<s>  trimite mesajul dar in loc sa se intoarca la pag cu mesajele postate se intoarce la lista cu topicuri

asta tine de SMF.. s-ar putea sa se fi rezolvat cu o versiune mai noua.. (da, e pe lista sa facem upgrade la SMF)
Memorat
marius21
Strain
*

Karma: -20
Deconectat Deconectat

Mesaje: 27



Vezi Profilul
« Răspunde #136 : Februarie 04, 2007, 11:22:36 »

banuiesc ca lucrezi in c/c++, ai grija ca functia main sa fie de tip int si sa returneze 0.

ceva de genu
Cod:
int main()
{
//programu tau
return 0;
}

Cat despre functia de cautare s-a mai zis de vreo 3 ori ca urmeaza sa se realizeze in curand, si va fi o optiune de cautare pe tot siteul  peacefingers

folosesc pascal ( pe borland nu am niciodata nici o problema, in free pascal imi apar de multe ori erori)
Lege a lui murphy: Cu cate mai avansat un sistem cu atat apar mai multe probleme si greseli Very Happy
Cod:
var {variabilele tale}
begin
{programul tau}
exit(0);
end.
dar ai grija ca s-ar putea sa-ti dea eroare bine intemeiata cum ar fi ai iesit din limitele unui tablou sau ai incercat sa faci o impartire la 0
Memorat
astronomy
Nu mai tace
*****

Karma: 204
Deconectat Deconectat

Mesaje: 492



Vezi Profilul
« Răspunde #137 : Februarie 05, 2007, 21:53:46 »

Am observat ca articolul "Usaco ian 2005, divizia GOLD" nu functioneaza.
Memorat
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #138 : Februarie 06, 2007, 20:45:47 »

Am observat ca articolul "Usaco ian 2005, divizia GOLD" nu functioneaza.

Pare sa mearga..
Memorat
sima_cotizo
Nu mai tace
*****

Karma: 219
Deconectat Deconectat

Mesaje: 596



Vezi Profilul
« Răspunde #139 : Februarie 07, 2007, 08:30:13 »

Nu stiu cat de bug este  Huh dar am primit un mail cum ca as fi primit un mesaj personal pe infoarena despre... un grup/club ceva... Ma rog, ideea e ca mesajul nu a fost trimis de cineva din echipa infoA sau de vreun moderator deci nu-l iau in seama. wink

Problema mea este alta: cand am intrat in contul meu pe infoA, nu am gasit mesajul la sectiunea de "Mesaje"... se poate ca respectivul sa se fi hotarat sa il stearga intre timp? Sau mai este un loc in care pot ajunge mesajele mele si eu nu stiu de el?
Memorat
gcosmin
Nu mai tace
*****

Karma: 205
Deconectat Deconectat

Mesaje: 307



Vezi Profilul
« Răspunde #140 : Februarie 08, 2007, 20:28:38 »

am vazut ca la clasamentul arhivei daca accesez o pagina mai mare de 42 da o dubiosenie : "Nici un rezultat inregistrat pentru aceasta runda.". si e afisat cum ca ar fi cam 581 de pagini...
Memorat
devilkind
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 284
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.240



Vezi Profilul
« Răspunde #141 : Februarie 08, 2007, 20:39:58 »

probabil ca au fost creeate niste pagini in plus, nu inteleg din ce motiv, ptr ca daca faci un mic calcul cum ar fi 581 * 50 ai sa vezi ca e mult mai mare decat numaru de persoane inscrise pe infoarena.Totusi nici 42*50 nu e un rezultat prea bun, pe infoarena fiind inscrisi in jur de 6000 de concurenti (ma rog mai putini oleaka) dar acel numar e mult mai mic. Deci pana la urma care e faza cu acel clasament??
Memorat
bogdanhm999
Strain
*

Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 26



Vezi Profilul
« Răspunde #142 : Februarie 12, 2007, 20:35:20 »

Nu stiu daca a mai intampinat cineva problema asta. La problema "chiftele" de la winter Challenge am facut o sursa de 100p dar cu citirea din fisiere in felul urmator:

Cod:
#include <fstream.h>

ifstream fin("chiftele.in");
ofstream fout("chiftele.out");

int main(){
    fin>>t;
...
...
...
    fin.close();
    fout.close();
    return 0;
}
si am luat TLM la toate testele
cu exact aceasi sursa normal ca dupa ce s-a terminat concursul dupa 3 ore de debuging am realizat ca daca citesc cu fscanf() si afisez cu fprinf() iar fisierele FILE *fin,*fout; iau 100p. ] (*,)
Imi p0uteti explica si mie de ce citirea din fisiere pe care o fac de cand stiu C++ ia TLM ?
aceasi problema am avut-o si la UNirea 2007 la problema "Maxsecv" dar atunci nu mi-am dat seama ca citirea din fisiere era de vina.
Sper ca exista o buna explicatie pentru ca am pierdut multe puncte din cauza aceasta.
« Ultima modificare: Februarie 17, 2007, 14:48:57 de către Casu-Pop Bogdan » Memorat
astronomy
Nu mai tace
*****

Karma: 204
Deconectat Deconectat

Mesaje: 492



Vezi Profilul
« Răspunde #143 : Februarie 12, 2007, 20:54:40 »

Citirea cu stream-uri este mult mai inceata. La unele probleme chiar scanf poate fi prea incet si atunci trebuie sa parsezi citirea (folosesti functii de genul fgets, fread care merg si mai repede decat scanf).

p.s.: acelasi lucru e valabil si pentru afisare
« Ultima modificare: Februarie 12, 2007, 21:01:32 de către Airinei Adrian » Memorat
fluffy
Echipa infoarena
De-al casei
*****

Karma: 71
Deconectat Deconectat

Mesaje: 146



Vezi Profilul
« Răspunde #144 : Februarie 13, 2007, 23:58:27 »

Test post pentru bug #267.
Memorat
pauldb
Nu mai tace
*****

Karma: 821
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.901



Vezi Profilul
« Răspunde #145 : Februarie 14, 2007, 11:31:25 »

Mi se pare ca nu merge bine evaluatorul la problema Adapost. Pe infoarena 1 luam 100, acum iau 0.  Huh Poate cineva sa verifice?
Memorat

Am zis Mr. Green
azotlichid
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 50
Deconectat Deconectat

Mesaje: 260



Vezi Profilul
« Răspunde #146 : Februarie 14, 2007, 12:08:11 »

Intr-adevar destul de ciudat  Think...pe testul 1 obtii un raspuns cu 0.00002 mai mic decat cel oficial si cu toate astea iei WA. Sa vad ce se poate face   Whistle

[Later edit] S-a rezolvat.
« Ultima modificare: Februarie 14, 2007, 12:29:50 de către Adrian Vladu » Memorat
bogdanhm999
Strain
*

Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 26



Vezi Profilul
« Răspunde #147 : Februarie 19, 2007, 22:12:14 »

Mi se pare mie sau de acum 2 concursuri adica Winter Challange si preONI runda 2 nu s-a mai updatat ratingul ?  Whistle
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #148 : Februarie 19, 2007, 22:22:52 »

E cam cunoscuta problema asa... S-a mai zis pe forum ca se rezolva in curand Tongue
Memorat
Cuculetzu
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #149 : Februarie 20, 2007, 11:23:08 »

Nu stiu daca e de la mine, desi nu cred, e o problema cu avatarele. In partea stanga sunt afisate avatarele necorespunzator. Avatarul lui Petcu Marius este afisat de mai multe ori peste ceilalti useri si nu pot sa le vad numele. O sa mai revin de cateva ori sa vad daca se rezolva de la mine.


Edit: Si-a revenit dupa ce am schimbat din Mozilla in Internet Explorer.
« Ultima modificare: Februarie 20, 2007, 11:24:40 de către Cucu Ionel » Memorat
Pagini: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 36   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines