Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 ... 36   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Bug reports  (Citit de 239528 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #75 : Decembrie 13, 2006, 18:00:10 »

Si pe infoarena vechi se lua TLE doar cu citire Smile Pentru C trebuie optimizata citirea la problema asta.. Nu prea ai ce face....
Memorat
pauldb
Nu mai tace
*****

Karma: 821
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.901



Vezi Profilul
« Răspunde #76 : Decembrie 13, 2006, 19:25:23 »

Nu se lua. Mie imi intra in timp. Si nu mi se pare prea elegant sa parsezi citirea la problema asta...de-asta m-am gandit ca s-ar putea creste limita de timp.
Memorat

Am zis Mr. Green
cristi8
Strain
*

Karma: 7
Deconectat Deconectat

Mesaje: 30



Vezi Profilul
« Răspunde #77 : Decembrie 14, 2006, 01:13:01 »

Cand vreau sa sterg o revizie de la profilul meu imi da eroare "URL invalid"
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #78 : Decembrie 14, 2006, 02:46:58 »

Cand vreau sa sterg o revizie de la profilul meu imi da eroare "URL invalid"
nu se pot sterge revizii inca
Memorat
varuvasi
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 11



Vezi Profilul
« Răspunde #79 : Decembrie 14, 2006, 13:56:18 »

Ora la care se inregistreaza o sursa in monitorul de evaluare e in urma. Nu e un bug, dar e destul de confuz cateodata.
Memorat
fluffy
Echipa infoarena
De-al casei
*****

Karma: 71
Deconectat Deconectat

Mesaje: 146



Vezi Profilul
« Răspunde #80 : Decembrie 15, 2006, 09:32:17 »

Multe ore de pe site sunt in urma...

Si nu vad cum asta ar putea sa nu fie un bug.
Memorat
varuvasi
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 11



Vezi Profilul
« Răspunde #81 : Decembrie 15, 2006, 13:47:55 »

Aveam impresia ca ora de pe infoarena se poate schimba in 2 timpi si 3 miscari. Smile Din postul tau trag conculzia ca nu-i deloc usor. Credeam ca e o scapare, nu un bug. my bad.
« Ultima modificare: Decembrie 15, 2006, 16:44:18 de către Tofan Vasile » Memorat
maria_p
Strain


Karma: 69
Deconectat Deconectat

Mesaje: 5



Vezi Profilul
« Răspunde #82 : Decembrie 16, 2006, 08:59:51 »

eu pe site-ul vechi aveam in jur de 500 de puncte la arhiva de probleme, si acum n-am nimic...
ce s-a intamplat?? Confused
Memorat
Darth_Niculus
De-al casei
***

Karma: -13
Deconectat Deconectat

Mesaje: 143



Vezi Profilul
« Răspunde #83 : Decembrie 16, 2006, 18:52:13 »

Pe site-ul vechi... existau functii cum ar fi:
   1) Sa cauti dupa nume o problema in arhiva
              sau
   2) Sa sari in clasament direct la contul tau
   etc. etc. etc.  Whistle  O sa apara chestii dastea si pe noul site?
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #84 : Decembrie 16, 2006, 20:48:35 »

astea sunt featureuri, nu buguri.. si da o sa fie... s-a mai discutat pe tema asta de 2 ori deja cred..
Memorat
Darth_Niculus
De-al casei
***

Karma: -13
Deconectat Deconectat

Mesaje: 143



Vezi Profilul
« Răspunde #85 : Decembrie 16, 2006, 21:09:53 »

Ok... sorry
Memorat
MarcvsHdr
Strain
*

Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 44



Vezi Profilul
« Răspunde #86 : Decembrie 16, 2006, 22:17:51 »

1.Daca vreau sa modific adresa de mail din contul meu (aia la care primesc newsletter), ma pune sa recompletez TOT formularul (nume, parola, etc etc etc).

2.Asta nu e un bug, dar e o sugestie. Cred ca tabelul ala in care scrie <<Fisiere de intrare/iesire, Sursa, Timp Executie, Nr teste de la fiecare problema>> ar atata mai bine vertical (cum era si inainte). Ar fi si mai ergonomic. De exemplu, eu l-as fi pus asa:
1. Fisier de intrare/iesire
2. Autor
3. Sursa
4. Nr de teste
5. Timp de executie
Memorat
cos_min
Nu mai tace
*****

Karma: 48
Deconectat Deconectat

Mesaje: 493


live


Vezi Profilul
« Răspunde #87 : Decembrie 17, 2006, 13:57:30 »

« Ultima modificare: Decembrie 17, 2006, 14:08:41 de către Bondane Cosmin » Memorat

vid...
CezarMocan
Nu mai tace
*****

Karma: 252
Deconectat Deconectat

Mesaje: 567



Vezi Profilul
« Răspunde #88 : Decembrie 17, 2006, 18:52:21 »

La problema Numere la exemplu numele fisierelor  este acolor.in si respectiv acolor.out;
« Ultima modificare: Octombrie 20, 2007, 12:30:42 de către Cezar Mocan » Memorat
sandyxp
Strain
*

Karma: -1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 39



Vezi Profilul
« Răspunde #89 : Decembrie 17, 2006, 21:01:16 »

Citat
Uite jucandu-ma eu in wiki-ul asta, am dat din greseala ceva de genu "Muta pagina" - la pagina principala a contului meu (sandyxp). Si i-am dat sa o mute catre "sanduleac_dan", era un link acolo sus, ca tot nu stiam ce face exact. Si a mutat pagina mea principala, editabila.. (needitata inca).. si pe langa faptul ca nu mai e deloc, nicaieri.. Very Happy :
Acuma cand intru pe http://infoarena.ro/utilizator/sandyxp imi dau niste erori urate de php, probabil s-a sters pagina aia de pe contul meu (nu imi dau seama de ce nu ar fi creat wiki-ul una noua in loc), iar http://infoarena.ro/utilizator/sanduleac_dan => utilizatorul nu exista (ma asteptam sa vad macar pagina goala implicita, ca tot nu imi dau seama unde a mutat-o..)  Whistle

Cod:
Fatal: >>>Error: Assertion failed in function controller_user_view file www/controllers/user.php line 33<<<
Printing full backtrace:
Backtrace Level 1: function log_error file common/log.php line 133
Backtrace Level 2: function log_assert file common/log.php line 179
Backtrace Level 3: function controller_user_view file www/controllers/user.php line 33
Backtrace Level 4: file www/index.php line 163

Pseudo-later-edit: Initial trimisesem mesajul catre un admin, dar cum nu mi-a raspuns inca si vazand threadul de bug reports, am zis sa-l pun aici. Am observat ulterior ca avem aici frumusel toate sursa la wiki si posibilitatea sa o dezvoltam..
Si, btw cum iau repository-ul de pe net? am vazut ca e o interfata pt web browsing la trunk numit "trac" , dar nu m-am prins inca daca pot descarca toata chestia cu clientul de cvs sau subversion sau trebuie altceva..

M-as baga si eu la bug fixing, stiu php (si mysql - ceva acolo). Adminii care vad mesajul asta si ma vor sa-i mai ajut si eu, feel free to contact me, cei care nu vad, daca e le dau mesaj.  Thumb up
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #90 : Decembrie 17, 2006, 21:33:33 »

http://hackers.devnet.ro/wiki/HackingTutorial
Memorat
sandyxp
Strain
*

Karma: -1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 39



Vezi Profilul
« Răspunde #91 : Decembrie 17, 2006, 21:54:51 »


Mersi, tocmai pe aia eram, deja incepeam sa configurez.
Apropo bugul pe care l-am scris mai sus se pare ca avea deja un ticket, si am si aflat cum sa scap de el.
Memorat
alex_damian
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 24



Vezi Profilul
« Răspunde #92 : Decembrie 28, 2006, 11:14:17 »

Borderou de evaluare (job #3674)
Problema    Fatal error: Call to undefined function url_task() in /home/infoarena/live/www/views/job_detail.php on line 13

....problema la borderoul de evaluare... se pare ca la toti userii nu numai la mine (asta la 11.08)
Memorat
alexthero
De-al casei
***

Karma: 121
Deconectat Deconectat

Mesaje: 129



Vezi Profilul
« Răspunde #93 : Decembrie 28, 2006, 15:59:05 »

Nu merge pagina de submit

http://infoarena.ro/submit
Memorat

Tine minte ca mintea conduce pumnu, nu invers
megabyte
Client obisnuit
**

Karma: 45
Deconectat Deconectat

Mesaje: 74



Vezi Profilul
« Răspunde #94 : Decembrie 29, 2006, 13:53:54 »

 mda
 Am primit si eu eroarea aia "Fatal error: Call to undefined function url_task() in /home/infoarena/live/www/views/job_detail.php on line 13"
la borderoul de evaluare si cu toate ca intuesc ce nu mere la prb mea vreu sal vad.
id:#3831
Memorat

Toate computerele asteapta cu aceeasi viteza.
cristi8
Strain
*

Karma: 7
Deconectat Deconectat

Mesaje: 30



Vezi Profilul
« Răspunde #95 : Decembrie 29, 2006, 18:37:45 »

la forum cand vezi profilul cuiva (dai click pe numele lui de la post) nu se trimite toata pagina..
se opreste la link-ul catre username
Memorat
cosminstefanxp
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 4



Vezi Profilul
« Răspunde #96 : Decembrie 30, 2006, 13:04:48 »

Ora de pe site este cu aproximativ 7 min inainte. Si ora de la compilatorul de la arhiva de probleme e gresita. E cu vreo multe ore in urma. Mai exact cam vreo 4h.
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #97 : Decembrie 30, 2006, 13:11:04 »

Ora de pe site este cu aproximativ 7 min inainte. Si ora de la compilatorul de la arhiva de probleme e gresita. E cu vreo multe ore in urma. Mai exact cam vreo 4h.

Un post mai coerent nu puteai sa scrii? Smile
S-a mai raportat asta, multumim.  Ok
Memorat
cosminstefanxp
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 4



Vezi Profilul
« Răspunde #98 : Ianuarie 01, 2007, 22:08:37 »

Ma bucur ca operatorii de aici au simtul umorului  peacefingers ! Si daca tot s-a raportat de ce nu faceti nimic? E chiar asa greu sa se schimbe ora serverului?
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #99 : Ianuarie 01, 2007, 22:26:18 »

 peacefingers Scuze, nu am vrut sa fiu rau, dar m-a amuzat putin Very Happy
De ce nu s-a rezolvat? Pai, in primul rand pentru ca sunt sarbatori si lumea se distreaza. As schimba-o eu, dar am acces doar la surse nu si la server. Iar cei care au acces la server fie sunt ocupati cu sarbatorile, fie lucreaza la alceva putin mai important (de exemplu logica de concurs sau permisiunile de securitate), fie iau si ei o pauza Smile
Memorat
Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 ... 36   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines