Pagini: 1 [2] 3   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Intrebari nelamuriri  (Citit de 19490 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #25 : Martie 31, 2008, 15:11:18 »

Da iarasi eu ... am inca o intreabare cum as putea sa calculez primele k numere prime ? ? ? de ex cum calculez primele 100 000 nr prime .. daca miati putea da o ex v-as fi recunoscator Very Happy
Memorat
sigrid
De-al casei
***

Karma: 61
Deconectat Deconectat

Mesaje: 129



Vezi Profilul
« Răspunde #26 : Martie 31, 2008, 15:19:31 »

Primele n numere prime le poti calcula folosind Ciurul lui Eratostene.

In arhiva educationala poti gasi problema ciurului : http://infoarena.ro/problema/ciur . Te sfatuiesc sa citesti articolul propus la sfarsitul paginii.

Este de apreciat faptul ca incerci sa rezolvi cat mai multe probleme si ca vrei sa stii lucruri noi, desi te-ai putea descurca elegant daca ai cauta putin mai mult de unul singur.
Memorat
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #27 : Martie 31, 2008, 15:41:20 »

Ciurul lui Eratosthenes te ajuta sa afli toate numerele prime mai mici decat un nr dat dar eu vrea sa aflu primele n numere prime ..... si fac cu un for (i=2;nr<=n;i++) si eu cand elimin din sir toti multiplii lui i cum fac pana la cat ma duc cu al doilea for ... ca inainte faceam for(j=i+i;j<=n;j=j+i) .... dar acum pana la cat ma duc ... eu ma gadeam ca pana la (k+1)*k dar pe numere mai mari de 100 mi se blohaza borland c ....
Memorat
devilkind
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 284
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.240



Vezi Profilul
« Răspunde #28 : Martie 31, 2008, 15:59:43 »

pai poti sa iei o valoare n, si sa faci ciurul pana acolo, (n destul de mare incat sa existe >k numere prime mai mici ca el).

Acel al doilea for il faci pana la n, dar nu incepi cu i+i, poti sa incepi cu i*i, alea mai mici le-ai scos deja.

PS: incearca sa renunti la borland, nush dak o sa poti determina primele n numere prime mai bine de max*sqrt(max), unde max e al k-lea numar prim (adik cel mai mare din cele care iti trebuie tie).
Memorat
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #29 : Aprilie 01, 2008, 07:13:42 »

wefgef miai sugerat sa folosesc dev c++ si un sfat foarte bun ms ... pot sa bag dau run sau compile direct asa nu trebuie sa modific sursa ca in borland c Very Happy ms  Yahoo! dar ptr olimpiada tot borland trebe Sad
Memorat
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #30 : Aprilie 01, 2008, 13:59:20 »

Pentru olimpiada nationala nu trebuie borland Smile.
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
marcelcodrea
Nu mai tace
*****

Karma: 173
Deconectat Deconectat

Mesaje: 217



Vezi Profilul
« Răspunde #31 : Aprilie 02, 2008, 14:01:58 »

Pentru olimpiada nationala nu trebuie borland Smile.
Dar pentru olimpiada nationala "trebuie" olimpiada judeteana pentru care trebuie borland !  Thumb down
Eu sper ca initiativa lui Marius Dragus sa prinda si ca de la anu sa se schimbe compilatorul ! Important e sa insistam !
Memorat
devilkind
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 284
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.240



Vezi Profilul
« Răspunde #32 : Aprilie 02, 2008, 16:09:53 »

nu e o solutie sa lucrezi un an intreg in borland ptr a trece de judeteana, si cu cateva sapt inainte de oni sa lucram cu gcc, ar trebui sa fie tocmai invers, lucram tot anul cu gcc si cu 1-2 saptamani inainte de oji ne obisnuim cu borlandu.
Memorat
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #33 : Aprilie 03, 2008, 14:31:56 »

Am o intrebare pana acu am lucrat in borland si acu mam dat pe dev c++ si cum sunt nou vreau sa stiu si eu o functe care imi indica sfarsitul fisierului de ex in borland era functia eof aici daca exista va rog sa imi spuneti  dar nu ptr cititre cu stream-uri ci cu #include<stdio.h>
Memorat
StTwister
Client obisnuit
**

Karma: 11
Deconectat Deconectat

Mesaje: 86



Vezi Profilul
« Răspunde #34 : Aprilie 03, 2008, 14:44:21 »

Cod:
feof(stdin)
Memorat
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #35 : Aprilie 03, 2008, 15:19:29 »

ms Very Happy
Memorat
toni2007
Nu mai tace
*****

Karma: 160
Deconectat Deconectat

Mesaje: 663



Vezi Profilul
« Răspunde #36 : Aprilie 04, 2008, 12:31:25 »

din cate  stiu eu feof (stdin) iti baga ultimu  caracter de doua ori... incearca asa:

pentru citire de numere:

Cod:
while  (scanf("%d",&x)!=EOF){
     /*instructiune
        instructiune
     */
}

pentru citire de caractere

Cod:
while (scanf("%c",&x)!=EOF){
      /*
       instructiune
      */
}

pentru citire de siruri de caractere

Cod:
while (gets(s)){
    /*
      Instructiune
    */
}

spor Smile
Memorat
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #37 : Aprilie 04, 2008, 22:05:49 »

Mi se pare mie sau ati modificat site-ul parca scrisu e mult mai mic ..... ori asa este ori nu mai vad eu bine din cauza ca am stat prea mult la calculator . Va rog faceti-l la loc pentru ca ma ustura ochii la cat ma holbez aici .
Memorat
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #38 : Aprilie 04, 2008, 22:12:10 »

Noi nu am modificat nimic. Poti sa apesi ctrl si + daca vrei sa faci scrisul mai mare.
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #39 : Aprilie 05, 2008, 14:15:16 »

Multumesc , chiar nu stiam si m-am speriat cand am vazut .
Memorat
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #40 : Aprilie 05, 2008, 14:24:12 »

Am o intrebare : Am observat ca maine (6 aprilie) se va desfasura concursul GRIGORE MOISIL . Vreau sa stiu cateva despre cum se trimit solutii pentru ca e primu meu concurs am citit pe pagina concursului ca trebuie sa intru maine la ora 10 si sa trimit rezolvarile pana la ora 13 . As vrea sa stiu daca are ceva daca ma bag la clasa a 5 a  desi sunt in clasa a 9 a pentru ca sunt incepator si cred ca doar acolo as avea sanse sa obtin  un punctaj onorabil .
Memorat
toni2007
Nu mai tace
*****

Karma: 160
Deconectat Deconectat

Mesaje: 663



Vezi Profilul
« Răspunde #41 : Aprilie 05, 2008, 14:40:24 »

pai, intri pe pagina concursului , la grupa de varsta corespunzatoare o sa-ti apara 2 sau 3 pb (nuj cate sunt) si faci click pe ele si iti apar enunturile la fel ca la arhiva

solutiile se trimit la fel ca in arhiva
Memorat
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #42 : Aprilie 05, 2008, 14:48:00 »

Si am voie sa particip la orice grupa de varsta ?
Memorat
stef2n
Nu mai tace
*****

Karma: 218
Deconectat Deconectat

Mesaje: 641



Vezi Profilul
« Răspunde #43 : Aprilie 05, 2008, 14:59:57 »

Nu te opreste nimeni sa participi la alta grupa. Smile
Memorat

Exista 10 categorii de oameni: cei care inteleg sistemul binar si cei care nu il inteleg.
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #44 : Aprilie 29, 2008, 14:36:24 »

Am si eu o rugaminte . Am invatat azi backtraking-ul si as vrea sa imii spuneti cateava probleme care se rezolva cu aceasta metoda inafara de cele doua de la arhiva educationala . Multumesc
« Ultima modificare: Aprilie 29, 2008, 14:48:27 de către Popescu Marius » Memorat
CezarMocan
Nu mai tace
*****

Karma: 252
Deconectat Deconectat

Mesaje: 567



Vezi Profilul
« Răspunde #45 : Aprilie 29, 2008, 15:42:09 »

Monezi, Gbc, Dame2, Reteta... altele nu-mi vin in minte acum
Memorat
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #46 : Aprilie 30, 2008, 09:11:31 »

Multumesc
Memorat
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #47 : Mai 20, 2008, 17:34:59 »

Mai am o rugaminte suneti-mi si mie niste probleme care se rezolva cu algoritmul lui Lee . Sunt inceptor si mia zis cineva metoda asta si acum vreau sa implementez vreo 10 pr de genu asta .
Multumesc anticipat.
Memorat
gabitzish1
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 321
Deconectat Deconectat

Mesaje: 926



Vezi Profilul
« Răspunde #48 : Mai 20, 2008, 17:37:43 »

Muzeu si Barbar imi vin acum in minte.
Memorat
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #49 : Mai 20, 2008, 17:50:42 »

Faine probleme dar inca o intrebare la problema barbar daca imi declar o matrice de 1.000/1.000 si inca doi vectori de 1.000*1.000 imi intra in memorie ?
Memorat
Pagini: 1 [2] 3   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines