Pagini: 1 2 [3]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Intrebari nelamuriri  (Citit de 19484 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
gabitzish1
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 321
Deconectat Deconectat

Mesaje: 926



Vezi Profilul
« Răspunde #50 : Mai 20, 2008, 18:39:20 »

Da.
Memorat
anna_bozianu
De-al casei
***

Karma: 5
Deconectat Deconectat

Mesaje: 111



Vezi Profilul
« Răspunde #51 : Ianuarie 05, 2009, 02:58:28 »

A disparut problema Infasuratoare convexa din Arhiva Educationala. E o problema la mine de nu se vede sau exista o alta explicatie?
Memorat
pauldb
Nu mai tace
*****

Karma: 821
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.901



Vezi Profilul
« Răspunde #52 : Ianuarie 05, 2009, 22:33:56 »

Problema a fost scoasa datorita unor detalii tehnice. Acum a fost introdusa din nou in arhiva. Speram ca aceste probleme au fost rezolvate. Smile
Memorat

Am zis Mr. Green
philip
Strain
*

Karma: 5
Deconectat Deconectat

Mesaje: 39



Vezi Profilul
« Răspunde #53 : Martie 13, 2009, 22:10:20 »

De ce unii useri nu apar in clasamentul dupa rating?
Sunt exclusi membrii echipei infoarena, este ratingul maxim 800, sau de ce?
Memorat
sima_cotizo
Nu mai tace
*****

Karma: 219
Deconectat Deconectat

Mesaje: 596



Vezi Profilul
« Răspunde #54 : Martie 13, 2009, 22:18:37 »

Membrii echipei nu apar (se considera probabil ca nu mai participa la concursuri).
Rating maxim nu exista ( Bogdan si Cosmin aveau peste 1000 si apareau Wink ).
Memorat
tyger22
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #55 : Martie 15, 2009, 21:53:02 »

am si eu o problema....
am trimis o sursa,si la compilare am primit mesajul acesta:
Killed by signal 11(SIGSEGV).
stiti de la ce poate fi?
Memorat
c_e_manu
Nu mai tace
*****

Karma: 56
Deconectat Deconectat

Mesaje: 243



Vezi Profilul
« Răspunde #56 : Martie 15, 2009, 21:57:51 »

http://infoarena.ro/documentatie

Daca mai ai nelamuriri dupa ce citesti, te ajut cu placere  Smile
Memorat
rethos
Strain


Karma: -10
Deconectat Deconectat

Mesaje: 16



Vezi Profilul
« Răspunde #57 : Aprilie 05, 2009, 14:26:01 »

Eroarea "index inexistent" ce semnifica? Embarassed http://infoarena.ro/job_detail/297658
A... sry era o eroare specifica problemei
« Ultima modificare: Aprilie 05, 2009, 14:35:27 de către Paicu Alexandru » Memorat
cipriancx
Strain


Karma: -1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 13



Vezi Profilul
« Răspunde #58 : Aprilie 05, 2009, 17:21:36 »

nu pot accesa problema fractii din arhiva.Imi spune ca nu am suficiente permisiuni si ma redirecteaza catre pagina de start. Cry
Memorat
danyy
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #59 : Noiembrie 15, 2009, 13:11:29 »

nu inteleg dc in borlandc da raspuns corect si in gnu sau visual studio chiar daca nu arata nici o eroare nu da niciun raspuns... Thumb down
Memorat
devilkind
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 284
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.240



Vezi Profilul
« Răspunde #60 : Noiembrie 15, 2009, 13:28:39 »

Incearca sa fii mai clar. Cum este asta o problema a site-ului infoarena? GNU C, compilatorul folosit de infoarena, respecta ultimele standarde (compilatorul de borland nu). Deci cel mai probabil e o greseala in programul tau si in nici un caz in cadrul site-ului infoarena. Cred ca nu ai raspuns unde trebuie.
Memorat
jupanubv92
Client obisnuit
**

Karma: 19
Deconectat Deconectat

Mesaje: 74



Vezi Profilul
« Răspunde #61 : Martie 17, 2010, 14:06:00 »

Am si eu o intrebare . Pe acm.timus.ru cum se citesc datele si cum se afiseaza ? Din cate am vazut eu nu au fisier intrare/iesire ca pe IA. Daca stiti va rog ajutati-ma.
« Ultima modificare: Martie 17, 2010, 14:20:49 de către Popescu Marius » Memorat
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #62 : Martie 17, 2010, 14:18:31 »

Pe toate Online Judge-urile se citeste/scrie standard.

Un jmen folosit de multi este urmatorul:
Cod:
int main() {
#ifndef ONLINE_JUDGE
    freopen("date.in", "r", stdin);
    freopen("date.out", "w", stdout);
#endif
    int a, b;
    scanf("%d %d", &a, &b);
    printf("%d\n", a + b);
}

Ideea e ca ei iti compileaza cu define-ul ONLINE_JUDGE, iar freopen-urile nu se vor compila decat la tine, cand iti testezi.
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
jupanubv92
Client obisnuit
**

Karma: 19
Deconectat Deconectat

Mesaje: 74



Vezi Profilul
« Răspunde #63 : Martie 17, 2010, 14:27:22 »

Ms mult wef  Ok . Am trimis A+B si ei imi dau mesajul "Accepted" . Nu e ca pe IA sa imi dea mai multe teste si sa dea si punctaje partiale si sa vad rezultatu "ok" , "TLE" ?

LE: Nu mai e nevoie sa imi raspundeti am aflat ca aici  nu e ca pe IA tre sa iei toate teste ca sa fi accepted si nu se iau punctaje partiale .
« Ultima modificare: Martie 17, 2010, 14:35:57 de către Popescu Marius » Memorat
DanielCiobanu
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 4



Vezi Profilul
« Răspunde #64 : Decembrie 05, 2010, 11:03:38 »

Din greseala am trimis rezolvarea problemei "Doi" la clasele 10-12. Precizez ca sunt clasa a 9 a
Memorat
jupanubv92
Client obisnuit
**

Karma: 19
Deconectat Deconectat

Mesaje: 74



Vezi Profilul
« Răspunde #65 : Decembrie 05, 2010, 11:13:44 »

Nu conteaza , ca sa fi punctat pentru clasa a 9 a trebuie sa o mai trimiti o data la clasele 5-9 si vei fi punctat la ambele categori , o sa apari in clasament si la clasele 5-9 si la clasele 9-12 . Daca esti inscris doar la clasele 5-9 nu ti se va modifica ratingu .
Memorat
Pagini: 1 2 [3]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines