Pagini: [1] 2 3   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Intrebari nelamuriri  (Citit de 19493 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« : Martie 19, 2008, 21:07:33 »

Intrebari la care va poate raspunde cineva
« Ultima modificare: Noiembrie 15, 2009, 13:17:06 de către Bogdan-Cristian Tataroiu » Memorat
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Martie 19, 2008, 21:11:11 »

Am o intrebare sunt nou pe info arena stiu sa folosesc borland c++ si cu vreau sa fac probleme de pe infoarena dar am intalnit niste probleme de compilare am reusit sa bag problema A+B si acu vreiam s bag una cu reactivi care am rezolvato si pe evaluatorul de  la oji am obtinut punctaj maxim de aceea am schimbat cate ceva ca sa mearga pe GNU c++ dar imi da niste erori .... daca ma puteti ajuta va sunt recunoscator

user.cpp: In function 'int main()': user.cpp:5: error: 'ifstream' was not declared in this scope user.cpp:5: error: expected `;' before 'fin' user.cpp:6: error: 'ofstream' was not declared in this scope user.cpp:6: error: expected `;' before 'fout' user.cpp:9: error: 'fin' was not declared in this scope user.cpp:54: error: 'fout' was not declared in this scope user.cpp:56: error: expected `;' before 'return'

Memorat
toni2007
Nu mai tace
*****

Karma: 160
Deconectat Deconectat

Mesaje: 663



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Martie 19, 2008, 21:17:59 »

posteaza si sursa ca asa nu-mi pot da seama ce gresesti
Memorat
alecman
Strain
*

Karma: 20
Deconectat Deconectat

Mesaje: 42



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Martie 19, 2008, 21:29:34 »

Eu din ce am vazut la celelalte surse, pe care le-ai trimis la A+B, ai obtinut aceeasi eroare pentru ca gresesti denumirea bibliotecii pe care o incluzi: #include<fstream.h> , nu fstrem, sau alte denumiri Smile. Eu zic sa verifici denumirea.
Memorat
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Martie 19, 2008, 21:34:24 »

Gata deci alea erau primele surse trimise problema era asta cu fstream.h si la asta cu reactivi uitam sa scriu using namespace std iar la acu am alta problema .... uitativa Very Happy
Test     Timp executie     Memorie folosita     Mesaj    Punctaj/test    Punctaj/grupa
1   4ms   12kb   OK   10   10
2   4ms   8kb   OK   10   10
3   4ms   372kb   OK   10   10
4   104ms   388kb   Time limit exceeded.   0   0
5   28ms   392kb   OK   10   0
6   4ms   16kb   OK   10
7   108ms   416kb   Time limit exceeded.   0
8   8ms   372kb   OK   10
9   116ms   388kb   Time limit exceeded.   0
10   0ms   8kb   OK   10
Punctaj total   30
Deci colo scrie ca am cate 10 puncte pe 7 teste dar mie imi da doar 30 de puncte si cum as putea sa mai  scot din timp
Cod:
#include<fstream>
using namespace std;

int main()
{
ifstream fin("reactivi.in");
ofstream fout("reactivi.out");
 int n,j,i,nr;
 char tempmin[8001],tempmax[8001],min[8001],max[8001],aux,maxx,minn;
fin>>n;
for(i=1;i<=n;i++)
  fin>>min[i]>>max[i];

for(i=1;i<n;i++)
  for(j=i+1;j<=n;j++)
     if(min[i]>min[j])
{aux=min[i];
min[i]=min[j];
min[j]=aux;
aux=max[i];
max[i]=max[j];
max[j]=aux;
}


tempmin[1]=min[1];
tempmax[1]=max[1];
nr=1;
    for(i=2;i<=n;i++)
{ int gasit=0;
   for(j=1;j<=nr && gasit==0;j++)
{

  int x=(int)min[i];
  int y=(int)max[i];
  int z=(int)tempmin[j];
  int q=(int)tempmax[j];
  if(x<z)minn=z;
    else minn=x;
   if(q>y) maxx=y;
      else maxx=q;
  if(minn<=maxx)
       {gasit=1;
tempmin[j]=(char)minn;
tempmax[j]=(char)maxx;
}
}
      if (gasit==0)
   {nr++;
    tempmin[nr]=min[i];
    tempmax[nr]=max[i];
    }
   }

fout<<nr;
       //[ab]inter [cd] max(a,c)<=min(b,d)

 return 0;
}
« Ultima modificare: Martie 19, 2008, 21:55:04 de către Popescu Marius » Memorat
toni2007
Nu mai tace
*****

Karma: 160
Deconectat Deconectat

Mesaje: 663



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Martie 19, 2008, 21:41:29 »

1: editeaza postu' si baga tagul "code"

2: incearca sa citesti cu citire in c (scanf si fscanf) merge mai repede
Memorat
skyel
Nu mai tace
*****

Karma: 29
Deconectat Deconectat

Mesaje: 263



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Martie 19, 2008, 22:24:43 »

Schimba sortarea tu folosesti Bubble sort care are complexitate O(N*N). Ai putea incerca qsort, sau, mai bine ai putea citii threadul problemei, cu precadere indicatiile pe care le da wefgef
Memorat
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Martie 19, 2008, 22:26:20 »

Nu am inteles ce ai vrut sa scrii. Foloseste punctuatia si respecta regulile gramaticale pe viitor Wink
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Martie 19, 2008, 22:28:43 »

Deci mia iesit pr asta dar acu am una cu pariate si nus ce inseamana Killed by signal 11(SIGSEGV) iara tot aceasi probleme pe oji imi d 100 p iar aici imi da mesajul acesta Killed by signal 11(SIGSEGV)
Memorat
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Martie 19, 2008, 22:31:10 »

Poate declari prea multa memorie.

Greu sa vorbeste romaneste, nu?
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Martie 19, 2008, 22:34:07 »

Nu fi asa dur ca sunt incepator Very Happy
Memorat
alexthero
De-al casei
***

Karma: 121
Deconectat Deconectat

Mesaje: 129



Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Martie 19, 2008, 22:36:21 »

Nu are nimeni nimic cu tine daca scri intrebarile astfel incat sa nu trebuiasca sa le citim de 3 ori pana intelegem ce ai vrut sa zici Smile

Spor la treaba
Memorat

Tine minte ca mintea conduce pumnu, nu invers
toni2007
Nu mai tace
*****

Karma: 160
Deconectat Deconectat

Mesaje: 663



Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Martie 19, 2008, 22:36:36 »

deci... de ce iti da SIGSEGV? declari un vector de 100 si tu folostesti componenta 150 de ex?
Memorat
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Martie 19, 2008, 22:39:01 »

asa vezi ca poti sa explici si ca la prosti  Applause
Memorat
Florian
Nu mai tace
*****

Karma: 125
Deconectat Deconectat

Mesaje: 832



Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Martie 20, 2008, 00:01:04 »

Nu fi asa dur ca sunt incepator Very Happy


in a vorbi romaneste?  Very Happy
Memorat
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Martie 20, 2008, 18:21:14 »

nu sunt incepator in a vorbi limba romana doar ca am probleme cu tastatura si litera  "a"  nu prea merge trebuie sa apas mai tare de aceea am multe greseli si al doilea motiv pentru care mai fac greseli este acela ca scriu foarte repede fara sa ma uit la tastatura si mai am greseli cam dese dar care cu timpu se vor rari. Si oricum nu asta conteaza pentru mine ci informatica adica nu ma intereseaza greselile de ortografie ci doar greselile din probleme oricum ms pentru ajutor si ma bucur ca exista un site dedicat informatici si ca am deschis un topic nou si deja mi-ati raspuns la intrebari . Multumesc voua si celor care au creat acest site. Applause
Memorat
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Martie 20, 2008, 19:54:29 »

aha si mai am niste nelamuriri :
    Ce trebuie sa fac ca sa pot sa adaug probleme pentru ca am incercat si spunea ca nu am pesmisiunea sa adaug probleme ce ar trebui sa am ca sa pot sa bag probleme ptr ca am vazut ca pr de la cls 9 oji 2008 nu sunt adaugate si vreau sa le pun ? :

PS :multumesc anticipat
Memorat
alecman
Strain
*

Karma: 20
Deconectat Deconectat

Mesaje: 42



Vezi Profilul
« Răspunde #17 : Martie 20, 2008, 19:59:49 »

Poate ar trebui sa te intereseze sa fii un pic mai atent si la ortografie, pentru ca dupa cum vezi, de la fstream.h la fstrem.h e doar un pas...un pas care te poate costa suficient Smile...si asta e doar un exemplu mai simplu...imagineaza-ti ca ai un program de 200 de linii de cod si din graba gresesti unul-doua semne. Daca te grabesti, se poate sa gresesti de mai multe ori, si pierzi suficient timp depanand, decat daca ai scrie corect din prima.  peacefingers

Ca sa adaugi probleme trebuie sa contactezi un admin sau moderator, si daca e de acord, iti poate aproba sa scrii probleme.
Memorat
Florian
Nu mai tace
*****

Karma: 125
Deconectat Deconectat

Mesaje: 832



Vezi Profilul
« Răspunde #18 : Martie 20, 2008, 20:09:53 »

ptr ca am vazut ca pr de la cls 9 oji 2008 nu sunt adaugate si vreau sa le pun ? :

exista deja taskuri pt ele. vor aparea in curand.  Smile
Memorat
alexthero
De-al casei
***

Karma: 121
Deconectat Deconectat

Mesaje: 129



Vezi Profilul
« Răspunde #19 : Martie 20, 2008, 22:22:10 »

Cred ca ar trebui sa mai rezolvi niste probleme inainte sa te apuci de bagat probleme in arhiva, deoarece procesul de includere a unei probleme in arhiva nu consta doar in copierea enuntului. Trebuie scrisa o sursa, uneori generate teste, uneori scris un evaluator, etc.

Daca te ti de treaba o sa ajungi sa bagi si probleme pe infoarena.
Memorat

Tine minte ca mintea conduce pumnu, nu invers
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #20 : Martie 22, 2008, 10:57:06 »

Ce se intampla cu evaluatoarele pentru ca am adaugat azi doua probleme si nu  imi spune punctajul scrie acolo :"In asteptare " ?? Si chiar eram curios sa vad cate puncte am obtinut
Memorat
gabitzish1
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 321
Deconectat Deconectat

Mesaje: 926



Vezi Profilul
« Răspunde #21 : Martie 22, 2008, 11:03:19 »

Evaluatorul e oprit din cauza concursului preONI.
Memorat
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #22 : Martie 22, 2008, 11:59:39 »

aha ms ca miai spus . Dar dupa ce se termina concursul probabil o se la evalueze nu ?
Memorat
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #23 : Martie 22, 2008, 12:47:36 »

Se va evalua de abia maine dimineata Smile. Pana atunci probabil evaluatorul va fi oprit.
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #24 : Martie 22, 2008, 15:41:23 »

ms ptr raspuns dar eram curios nu cred ca am rabdare pana maine am bagat vreo 4 pr Very Happy Si abia astept si eu sa particip la concursuri  Yahoo!
Memorat
Pagini: [1] 2 3   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines