Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Feature request  (Citit de 97704 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #75 : Aprilie 08, 2007, 10:00:59 »

Mie personal nu imi placea deloc cu nume. Ce naiba, nimeni nu imi spune Andrei! Tongue
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
hvm2hvm
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #76 : Aprilie 10, 2007, 19:16:58 »

nu se poate alege un alt mod de compilare pt. surse? la problema regiuni limita de memorie este 256kb. programul meu nu are cum sa foloseasca mai mult de 50kb:

struct line { int a,b,c; };
struct point { int x,y; };

struct line l[1000];
struct point p[1000];
int rp[1000],r[1000],nr=0;

asta ii tot ce foloseste programul meu... calculat ar fi 28kb.
/*totusi cand compilez cu optiunea -O2 iese un fisier de 1,1mb (!!). si se pare ca #pragma option -O0 nu are efect (zice "warning: ignoring pragma option"). am cautat in man g++ da n-am gasit nimic sa ma ajute.*/

EDIT: se pare ca problema ii -static. din cauza lui programu creste mult. evaluatorul tine cont de toata memoria folosita sau numa cea declarata in cod? la altii se pare ca le-o mers
« Ultima modificare: Aprilie 11, 2007, 20:20:19 de către voicu hodrea » Memorat
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #77 : Aprilie 15, 2007, 19:54:52 »

Daca nu folosesti struct-uri, iti merge? Incearca Wink
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
hvm2hvm
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #78 : Aprilie 17, 2007, 16:44:47 »

am incercat mai multe variante si n-o vrut. daca pun array in loc de struct ii practic tot acolo, intern se intampla acealeasi lucruri. chestia ii ca atunci cand g++ compileaza cu -static pune acolo tot ce-ti trebe si ce nu-ti trebe. si nu vad cum evaluatorul isi poate da seama care cod si date is cele necesare pt. rulare si care is cele scrise de user. da cum de le merge la altii care au folosit c++?
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #79 : Aprilie 20, 2007, 08:51:35 »

scoate toate librariile incluse care nu iti trebuie
Memorat
marius21
Strain
*

Karma: -20
Deconectat Deconectat

Mesaje: 27



Vezi Profilul
« Răspunde #80 : Mai 12, 2007, 16:35:53 »

Cand e gata search-ul? Mie dor de cel din Infoarena 1.0. sad Ma dau cu capul de pereti pana gasesc o problema in arhiva. Brick wall
Memorat
Darth_Niculus
De-al casei
***

Karma: -13
Deconectat Deconectat

Mesaje: 143



Vezi Profilul
« Răspunde #81 : Mai 14, 2007, 00:33:08 »

 presupun ca echipa infoarena e destul de ocupata acum (avand in vedere ca la fackultate e sesiune...cred) sa nu mai vb de ca acuma e si sesiune de pregatire a lotului.... cred ca daca nu ne oferim noi sa-l facem o sa tine ceva....  Whistle   
Memorat
silviug
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 193
Deconectat Deconectat

Mesaje: 485



Vezi Profilul
« Răspunde #82 : Mai 14, 2007, 21:56:03 »

presupun ca echipa infoarena e destul de ocupata acum (avand in vedere ca la fackultate e sesiune...cred) sa nu mai vb de ca acuma e si sesiune de pregatire a lotului.... cred ca daca nu ne oferim noi sa-l facem o sa tine ceva....  Whistle   

Pai spuneai ca te bagi chiar tu la un moment dat. Ai reusit sa-ti mai eliberezi ceva timp?

Silviu
Memorat

"Don't gain the world and lose your soul, wisdom is better than silver or gold." [Bob Marley - Jamaican reggae musician & singer (1945 - 1981)]
Darth_Niculus
De-al casei
***

Karma: -13
Deconectat Deconectat

Mesaje: 143



Vezi Profilul
« Răspunde #83 : Mai 15, 2007, 09:11:41 »

da..... am reusit sa-mi eliberez timp... si in curand o sa mi se tot elibereze...deci eu as putea sa ma bag  Smile
« Ultima modificare: Mai 15, 2007, 09:32:56 de către Ivan Nicolae » Memorat
silviug
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 193
Deconectat Deconectat

Mesaje: 485



Vezi Profilul
« Răspunde #84 : Mai 15, 2007, 11:04:32 »

Marfa! Vad ca esti din Bucuresti. Ai putea sa vii chiar la urmatorul nostru Coding Camp care are loc pe 26-27 Mai.

Suntem cam offtopic asa ca o sa continuam discutia personal.

Silviu
« Ultima modificare: Mai 15, 2007, 11:06:28 de către Silviu-Ionut Ganceanu » Memorat

"Don't gain the world and lose your soul, wisdom is better than silver or gold." [Bob Marley - Jamaican reggae musician & singer (1945 - 1981)]
Darth_Niculus
De-al casei
***

Karma: -13
Deconectat Deconectat

Mesaje: 143



Vezi Profilul
« Răspunde #85 : Mai 15, 2007, 11:38:11 »

ok id-ul meu de mess e: nicu543 .... probabil ca azi nu voi fi online pana in 10   (ora 22)
« Ultima modificare: Mai 15, 2007, 21:59:10 de către Ivan Nicolae » Memorat
Florian
Nu mai tace
*****

Karma: 125
Deconectat Deconectat

Mesaje: 832



Vezi Profilul
« Răspunde #86 : Mai 17, 2007, 14:14:03 »

Cand e gata search-ul? Mie dor de cel din Infoarena 1.0. sad Ma dau cu capul de pereti pana gasesc o problema in arhiva. Brick wall

Pai din moment ce stii problema e usor de intrat pe www.infoarena.ro/problema/nume_problema  Thumb up E bine si asa pana se va implementa search-ul...
Memorat
marcelcodrea
Nu mai tace
*****

Karma: 173
Deconectat Deconectat

Mesaje: 217



Vezi Profilul
« Răspunde #87 : Mai 17, 2007, 15:11:00 »

Cand e gata search-ul? Mie dor de cel din Infoarena 1.0. sad Ma dau cu capul de pereti pana gasesc o problema in arhiva. Brick wall

Pai din moment ce stii problema e usor de intrat pe www.infoarena.ro/problema/nume_problema  Thumb up E bine si asa pana se va implementa search-ul...

Daca luam spre exemplu problema Siruri 2-3 monotone nu ai cum sa intri pe www.infoarena.ro/problema/nume_problema .
Cred ca intotdeauna ar merge sa intri pe www.infoarena.ro/problema/id_problema unde id-ul este de fapt denumirea fisierului de intrare/iesire.
Nici eu nu consider ca ar fi prea util un search, dar nu strica, mai ales daca s-ar introduce prin tot site-ul si nu numai prin arhiva.     peacefingers
Memorat
Florian
Nu mai tace
*****

Karma: 125
Deconectat Deconectat

Mesaje: 832



Vezi Profilul
« Răspunde #88 : Mai 17, 2007, 15:19:31 »

Intr-adevar! Un search e mai util decat asa. Se pot cauta useri, probleme, articole si tot ce contine site-ul. Insa pentru probleme si eventual useri e buna si ideea mea...cred...[ps: ai dreptate! id-ul problemei trebuie scris, si nu numele problemei, desi dak stam si analizam putin peste 60% din probleme au numele identic ku id-ul Whistle  Aha ]
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #89 : Mai 18, 2007, 15:50:16 »

Se lucreaza :ahem: la niste smenuri care o sa va permita sa cautati tot ce vreti. Smile Rabdare nitel
Memorat
[email protected]
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 16



Vezi Profilul
« Răspunde #90 : Iulie 09, 2007, 23:25:11 »

La ultimul concurs (junior challenge) nu s-a trimis mail de instintzare (cred ca din cauza ca nu a fost concurs ca rating) si uni l-au ratat din aceasta cauza.

Mie mi-ar place sa se trimita la orice fel de concurs mail Very Happy

Si mi-ar mai placea ca la problemele care au fost date la o anumita clasa sau grupa (.campion) la sursa sa apara ceva de genu .campion grupa M, sau ONI cls 11-12. astfel nici nu se clasifica problemele dupa tip dar totusi potzi cauta mai usor (sper ca nu ma suprapun peste discutzia despre clasificarea problemelor)
Memorat
silviug
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 193
Deconectat Deconectat

Mesaje: 485



Vezi Profilul
« Răspunde #91 : Iulie 10, 2007, 00:42:05 »

Si mi-ar mai placea ca la problemele care au fost date la o anumita clasa sau grupa (.campion) la sursa sa apara ceva de genu .campion grupa M, sau ONI cls 11-12. astfel nici nu se clasifica problemele dupa tip dar totusi potzi cauta mai usor (sper ca nu ma suprapun peste discutzia despre clasificarea problemelor)

+1

E o clasificare de baza dar e folositoare pana cand vom avea tag-urile.
Memorat

"Don't gain the world and lose your soul, wisdom is better than silver or gold." [Bob Marley - Jamaican reggae musician & singer (1945 - 1981)]
skyel
Nu mai tace
*****

Karma: 29
Deconectat Deconectat

Mesaje: 263



Vezi Profilul
« Răspunde #92 : Iulie 23, 2007, 14:22:07 »

this may sound weird, stupid...or maybe both, dar ce ar fi sa facem un feature la IA cam cum e arena de la TC dar in care userii sa se poata provoca intre ei la un concurs si problemele sa fie selectate de server din arhiva a. i. sa nu fie rezolvate de nici unul dintre cei doi(sau mai multi) "playeri", cu alte cuvinte un feature care sa organizeze concursuri ad-hoc din problemele deja existente... Personal consider ca acest "add-on" ar motiva extrem de multa lume sa lucreze, pt ca apare o concurenta constanta....... Ce parere aveti? Whistle
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #93 : Iulie 23, 2007, 16:55:53 »

Zic ca te-ai jucat prea mult pe calculator (nu stiu de ce am impresia asta Smile )
Pana se implementeaza se pot face astfel de miniconcursuri la intelegere intre participanti. Pentru a face un astfel de sistem propus de tine cred ca ar fi nevoie de multa munca si cred ca timpul pentru a face acest feature este mai bine dedicat altor elemente. Oricum, multumim pentru sugestie; intodeauna se poate gasi un utilizator care sa stie sa programeze si sa observe un feature request care sa ii placa si sa il implementeze el Smile

PS: sistemul ar putea fi pacalit oricum de 'playeri' cu conturi duble Wink Asta inseamna ca ar fi bine sa facem si un sistem anti-cheat
Memorat
skyel
Nu mai tace
*****

Karma: 29
Deconectat Deconectat

Mesaje: 263



Vezi Profilul
« Răspunde #94 : Iulie 23, 2007, 19:06:35 »

nu ma refeream neaparat la consola de la TC (care intradevar ar necesita extrem de mult timp pentru implementare). Ceva cam in genul intelegerii intre useri dar macar sa aiba monitorul de evaluare blocat pentru ei.
Memorat
nash
De-al casei
***

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 109



Vezi Profilul
« Răspunde #95 : Noiembrie 05, 2007, 13:36:28 »

 Ar fi util daca ar fi acceptat si java pentru compilare . Smile . Infoarena este pentru elevi si studenti si o parte din noi ( studenti ) ar dori sa implementeze si in java Smile .
Memorat
iepuras_binar
Strain


Karma: -1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 8



Vezi Profilul
« Răspunde #96 : Noiembrie 24, 2007, 22:56:17 »

ascultati-l ca are dreptate Smile.Si eu sunt de acord.Java are multe in comun cu C dar nu stiu cum o sa faceti evaluatorul.
« Ultima modificare: Noiembrie 24, 2007, 22:58:02 de către Iulean Gheorghe Sebastian » Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #97 : Noiembrie 25, 2007, 10:53:47 »

Ar fi util daca ar fi acceptat si java pentru compilare . Smile . Infoarena este pentru elevi si studenti si o parte din noi ( studenti ) ar dori sa implementeze si in java Smile .

Vrem si noi sa punem Java printre compilatoare dar nu am reusit sa facem un sandbox pentru JVM.
Daca te pricepi la Java, fa-l tu Smile
Memorat
gabitzish1
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 321
Deconectat Deconectat

Mesaje: 926



Vezi Profilul
« Răspunde #98 : Decembrie 06, 2007, 22:32:26 »

S'ar putea crea o posibilitate de a renunta la inscrierea la concurs...
De exemplu daca ma inscriu la un concurs cu 3 zile inainte, si in seara dinaintea concursului aflu ca trebuie sa plec de acasa si nu mai am posibilitatea de a participa.... Ce fac in situatia asta?
Ma gandeam la optiunea de a renunta la concurs inainte de inceperea lui...
Memorat
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #99 : Decembrie 06, 2007, 22:41:44 »

S'ar putea crea o posibilitate de a renunta la inscrierea la concurs...
De exemplu daca ma inscriu la un concurs cu 3 zile inainte, si in seara dinaintea concursului aflu ca trebuie sa plec de acasa si nu mai am posibilitatea de a participa.... Ce fac in situatia asta?
Ma gandeam la optiunea de a renunta la concurs inainte de inceperea lui...

In cazul in care crezi ca ar exista posiblitatea sa nu poti participa poti sa astepti cu inscrierea pana in ziua concursului.
Memorat
Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines