Pagini: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 36   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Bug reports  (Citit de 268438 ori)
0 Utilizatori şi 2 Vizitatori pe acest subiect.
a_h1926
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 317
Deconectat Deconectat

Mesaje: 385



Vezi Profilul
« Răspunde #575 : Decembrie 13, 2011, 19:19:58 »

Am descoperit o eroare de compilare in evaluator la problema Bile3 http://infoarena.ro/problema/bile3. Sursa pe care am trimis-o ultima oara este http://infoarena.ro/job_detail/648569.
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #576 : Decembrie 14, 2011, 00:44:37 »

Am descoperit o eroare de compilare in evaluator la problema Bile3 http://infoarena.ro/problema/bile3. Sursa pe care am trimis-o ultima oara este http://infoarena.ro/job_detail/648569.

No bugs there. memset nu este in in cstdio, ci in cstring.
Memorat
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #577 : Decembrie 14, 2011, 01:04:06 »

Am descoperit o eroare de compilare in evaluator la problema Bile3 http://infoarena.ro/problema/bile3. Sursa pe care am trimis-o ultima oara este http://infoarena.ro/job_detail/648569.

No bugs there. memset nu este in in cstdio, ci in cstring.

Vali, vezi ca eroarea provine de la evaluatorul nostru, nu de la sursa concurentului.

Am modificat si reevaluat Smile.
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #578 : Decembrie 14, 2011, 01:15:08 »

Wait, what? Really? Care era problema?
E un pic undefined cand folosesti niste functii care sunt implied, but not explicitly included. Imi cer scuze daca gresesc, dar ca un sfat general, e mai bine sa fii sigur si sa incluzi toate librariile necesare.
Memorat
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #579 : Decembrie 14, 2011, 11:41:40 »

Eroarea provenea de la compilarea evaluatorului atasat de catre autorul problemei - grader_eval.cpp. Sursa concurentului era ok.

In legatura cu includerea librariilor, nu as putea sa fiu mai mult de acord Smile.
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
I.Alexandru
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #580 : Decembrie 17, 2011, 01:09:04 »

La problema "Sortare prin comparare" nu compileaza fara
Cod:
#include<cstdlib>
pentru ca nu recunoaste rand si srand desi in Dev merge si fara.
Memorat
SpiderMan
Nu mai tace
*****

Karma: -463
Deconectat Deconectat

Mesaje: 937



Vezi Profilul
« Răspunde #581 : Decembrie 17, 2011, 09:51:53 »

Uita-te la compilatorul noi de pe InfoArena, si ia-l si tu Wink (s-au schimbat cateva chestii).
Memorat
SebiSebi
Nu mai tace
*****

Karma: 76
Deconectat Deconectat

Mesaje: 306



Vezi Profilul
« Răspunde #582 : Ianuarie 15, 2012, 09:50:18 »

Am si eu o problema cu monitorul de evaluare si cu autentificarea. Spre exemplu apar autentificat intr-o sectiune insa in alta sunt anonim, iar de cateva ore in monitor ( dar numai in sectiunea cu "solutiile mele" ) se evalueaza o sursa trimisa de mine .
Am citit pagina cu "probleme de autentificare" si am dat delete la Cookies, dar nimic. Ma poate ajuta cineva?
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #583 : Ianuarie 15, 2012, 12:53:15 »

Am si eu o problema cu monitorul de evaluare si cu autentificarea. Spre exemplu apar autentificat intr-o sectiune insa in alta sunt anonim, iar de cateva ore in monitor ( dar numai in sectiunea cu "solutiile mele" ) se evalueaza o sursa trimisa de mine .
Am citit pagina cu "probleme de autentificare" si am dat delete la Cookies, dar nimic. Ma poate ajuta cineva?

Salut! Poti sa ne spui ce browser folosesti?
Totodata, intrii pe infoarena folosind "incognito mode" de la Chrome sau "Private Browsing" de la Internet Explorer sau Firefox?
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #584 : Ianuarie 15, 2012, 13:41:55 »

Am si eu o problema cu monitorul de evaluare si cu autentificarea. Spre exemplu apar autentificat intr-o sectiune insa in alta sunt anonim, iar de cateva ore in monitor ( dar numai in sectiunea cu "solutiile mele" ) se evalueaza o sursa trimisa de mine .
Am citit pagina cu "probleme de autentificare" si am dat delete la Cookies, dar nimic. Ma poate ajuta cineva?

Am schimbat recent web serverul pe care e hostat infoarena (atat masina cat si software-ul) si pare ca s-a strecurat o greseala de configurare. Incearca sa-ti golesti cache-ul de la browser acum si spune-ne daca mai intalnesti problema.
Memorat
SebiSebi
Nu mai tace
*****

Karma: 76
Deconectat Deconectat

Mesaje: 306



Vezi Profilul
« Răspunde #585 : Ianuarie 15, 2012, 15:49:19 »

Am golit cache-ul insa nu am scapat de problema. Folosesc Internet Explorer 9.

L.E : Am vazut ca pana la urma a mers dintr-o data. Nu stiu care sa fie problema . Multumesc pentru ajutor.
Memorat
VisuianMihai
De-al casei
***

Karma: -9
Deconectat Deconectat

Mesaje: 121



Vezi Profilul
« Răspunde #586 : Februarie 11, 2012, 23:25:34 »

Ce a patit evaluatorul? sunt 2 pagini in asteptare... Huh
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #587 : Februarie 12, 2012, 00:01:03 »

Fixed
Memorat
CBogdan
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 5



Vezi Profilul
« Răspunde #588 : Februarie 16, 2012, 18:58:49 »

Ce se intampla cu site-ul? In ultima vreme merge destul de greu si au fost si destule momente in care nu putea fi accesat..
Memorat
Rengel
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 15



Vezi Profilul
« Răspunde #589 : Februarie 25, 2012, 15:18:33 »

A cam crapat monitorul de evaluare. Sta de 45 de minute si evaluareza o sursa.
Si lista de asteptare e destul de lunga  Shocked.
Memorat
MciprianM
Nu mai tace
*****

Karma: 87
Deconectat Deconectat

Mesaje: 324



Vezi Profilul
« Răspunde #590 : Februarie 27, 2012, 20:45:31 »

Iarasi nu merge evalul.
Memorat
dushmi
Nu mai tace
*****

Karma: 130
Deconectat Deconectat

Mesaje: 472



Vezi Profilul
« Răspunde #591 : Februarie 28, 2012, 21:08:13 »

Nu stiu exact daca a mai zis cineva asta pana acum, dar ma gandeam ca e un bug relativ minor si cred ca poate fi rezolvat usor Smile. Atat in Arhiva Monthly, cat si in Arhiva Educationala, sus la categoria "Scorul tau in arhiva" apare N/A. Ma gandeam ca ar fi mai bine ca acea categorie sa fie redenumita in "Scorul tau" si in loc sa caute scorul in arhiva, sa caute scorul in "concursul principal din care problema face parte".
Memorat
freak93
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 341
Deconectat Deconectat

Mesaje: 804



Vezi Profilul
« Răspunde #592 : Februarie 28, 2012, 22:39:05 »

Multumim pentru sesizare. Vom avea grija sa tinem cont de asta Wink
« Ultima modificare: Februarie 29, 2012, 00:41:39 de către Andrei Grigorean » Memorat
nicolaetitus12
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 10



Vezi Profilul
« Răspunde #593 : Februarie 29, 2012, 09:43:21 »

link-ul "Participa si tu la Algoritmiada 2012" de pe pagina princpala e broken
Memorat
freak93
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 341
Deconectat Deconectat

Mesaje: 804



Vezi Profilul
« Răspunde #594 : Februarie 29, 2012, 23:23:14 »

Reparat!  Very Happy
Memorat
seviyor
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 4



Vezi Profilul
« Răspunde #595 : Martie 11, 2012, 15:26:25 »

Salut,

Un prieten (user Xladhenian) are probleme cu recuperarea parolei - nu primeste mailul de resetare a parolei. Il puteti ajuta sa-si acceseze contul?

Multumesc
Memorat
freak93
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 341
Deconectat Deconectat

Mesaje: 804



Vezi Profilul
« Răspunde #596 : Martie 15, 2012, 20:20:53 »

Sper ca s-a rezolvat problema.

Later Edit: Pare ca nu. Poate poate se rezolva in viitorul apropiat.
« Ultima modificare: Martie 15, 2012, 21:36:02 de către Budau Adrian » Memorat
seviyor
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 4



Vezi Profilul
« Răspunde #597 : Martie 15, 2012, 21:31:23 »

Din pacate nu. "Problema e ca... primesc mail-ul de recuperare a parolei, dau click pe linkul de confirmare din email, si apoi zice ca imi trimite un al 2-lea mail cu noua parola temporara, insa... nu il primesc"
Memorat
Xladhenian
Strain


Karma: 17
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3



Vezi Profilul
« Răspunde #598 : Martie 16, 2012, 18:54:34 »

S-a rezolvat, multumesc.
Memorat
a_h1926
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 317
Deconectat Deconectat

Mesaje: 385



Vezi Profilul
« Răspunde #599 : Martie 23, 2012, 20:15:07 »

Este o eroare de compilare in evaluator la problema http://infoarena.ro/problema/volei .
Memorat
Pagini: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 36   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines