Pagini: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 36   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Bug reports  (Citit de 290547 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #350 : Februarie 02, 2009, 22:54:27 »

vad ca acum in raportele de evaluare se pot vedea ip-urile de pe care s-au trimis sursele. este un bug ca pot vedea ip-ul la orice sursa sau e doar pt ca am statutul de helper?

Nu e bug, helperii si adminii pot vedea ipurile
Memorat
gabitzish1
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 321
Deconectat Deconectat

Mesaje: 926



Vezi Profilul
« Răspunde #351 : Februarie 02, 2009, 23:46:33 »

La ce ii foloseste unui helper sa vada ip'ul?
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #352 : Februarie 03, 2009, 00:13:50 »

La ce ii foloseste unui helper sa vada ip'ul?

Poate fi folositor in contexte pe care nu le putem vedea inca.
Un exemplu concret: Poate o sa fie helperi care verifica daca lumea are mai multe conturi. 2 utilizatori care trimit de pe acelasi ip aceiasi sursa e un pic dubios. Poate putem sa micsoram "conturile de test".
Memorat
Mishu91
Nu mai tace
*****

Karma: 169
Deconectat Deconectat

Mesaje: 751



Vezi Profilul
« Răspunde #353 : Februarie 03, 2009, 00:19:42 »

Dar, totusi multe dintre firmele furnizoare de servicii de internet ofera utilizatorilor ip-uri dinamice
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #354 : Februarie 03, 2009, 00:21:18 »

Dar, totusi multe dintre firmele furnizoare de servicii de internet ofera utilizatorilor ip-uri dinamice
Dar totusi ipul dinamic ramane static in decursul unei conexiuni (o zi cel putin). Si nu cred ca o sa fie lume care trimite o sursa acum, ia 100p pe contul de test si apoi o trimite de pe alt ip peste o saptama, cu contul lui "principal".
Dar dupa cum am mai zis, e un feature care poate avea mai multe folosinte in domeniul securitatii.
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #355 : Februarie 03, 2009, 11:12:17 »

Dar totusi ipul dinamic ramane static in decursul unei conexiuni (o zi cel putin). Si nu cred ca o sa fie lume care trimite o sursa acum, ia 100p pe contul de test si apoi o trimite de pe alt ip peste o saptama, cu contul lui "principal".

La rds cel putin daca te deconectezi si te reconectezi sunt sanse mari sa ai alt ip, nu tb sa astepti o zi ca sa ti se schimbe Tongue

E un pic discutabil daca helperii ar trebui sa vada astfel de informatii, dar nu cred ca e o problema Smile
Memorat
toni2007
Nu mai tace
*****

Karma: 160
Deconectat Deconectat

Mesaje: 663



Vezi Profilul
« Răspunde #356 : Februarie 03, 2009, 13:33:25 »

Daca tot s-a implementat retinerea ip-ului, ar fi o chestie utila un search in monitor de genul :

Cod:
http://infoarena.ro/monitor?ip=194.102.57.125

Sau chiar ceva gen:

Cod:
http://infoarena.ro/monitor?ip=194.1xx.5x.125

"x" putand fi orice cifra, din cate stiu eu ip-urile dinamica se schimba doar la ultimele y cifre. Desigur accesibil doar helperilor, astfel putand vedea in functie de ip-ul unui cont de test, ce useri au mai trimis de pe acel ip.
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #357 : Februarie 03, 2009, 13:51:20 »

Daca tot s-a implementat retinerea ip-ului, ar fi o chestie utila un search in monitor de genul :

Cod:
http://infoarena.ro/monitor?ip=194.102.57.125

Sau chiar ceva gen:

Cod:
http://infoarena.ro/monitor?ip=194.1xx.5x.125

"x" putand fi orice cifra, din cate stiu eu ip-urile dinamica se schimba doar la ultimele y cifre. Desigur accesibil doar helperilor, astfel putand vedea in functie de ip-ul unui cont de test, ce useri au mai trimis de pe acel ip.

http://infoarena.ro/monitor?remote_ip_info=89.%.3%        Wink

Se cheamă remote_ip_info, și nu doar remote_ip pentru că la unii utilizatori care folosesc proxy o să vezi și adresa lor locală / originală. Exemplu
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #358 : Februarie 03, 2009, 14:10:38 »

Uhm, acum observ ca filtrarea dupa ip merge si pentru useri normali sau vizitatori, nu prea e bine asta Whistle

Later edit: fixed.
« Ultima modificare: Februarie 03, 2009, 17:28:24 de către Bogdan Tataroiu » Memorat
tudalex
Strain
*

Karma: -8
Deconectat Deconectat

Mesaje: 44



Vezi Profilul
« Răspunde #359 : Februarie 03, 2009, 20:22:48 »

Dar, totusi multe dintre firmele furnizoare de servicii de internet ofera utilizatorilor ip-uri dinamice
Dar totusi ipul dinamic ramane static in decursul unei conexiuni (o zi cel putin). Si nu cred ca o sa fie lume care trimite o sursa acum, ia 100p pe contul de test si apoi o trimite de pe alt ip peste o saptama, cu contul lui "principal".
Dar dupa cum am mai zis, e un feature care poate avea mai multe folosinte in domeniul securitatii.
ip-ul dinamic de la rds ramane fixat 3600 de secunde adica o ora. nu mi se pare o solutie f buna, s-ar putea implementa ceva mult mai smecher cu cookies.
Memorat

"Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, dar de prima inca nu sunt sigur" Albert Einstein
sima_cotizo
Nu mai tace
*****

Karma: 219
Deconectat Deconectat

Mesaje: 596



Vezi Profilul
« Răspunde #360 : Februarie 11, 2009, 21:18:10 »

Re-edit (am citit si eu acum restul postului) : si la pagina de schimbari in wiki apar IP-uri si aici nu cred ca mai e vorba de helper sau nu. Nu ar fi mai bine sa fie optiunea disponibila doar la admini?

Later edit: da, e doar la helperi/admini. La ce ajuta, totusi?
« Ultima modificare: Februarie 11, 2009, 21:27:56 de către Sima Cotizo » Memorat
andrici_cezar
De-al casei
***

Karma: -47
Deconectat Deconectat

Mesaje: 121



Vezi Profilul
« Răspunde #361 : Martie 21, 2009, 19:55:35 »

La problema densitate am trimis o problema de 2 ori si o data am luat 40 de puncte si o data 50 de puncte
Iar daca o variabila o declar word imi da 50 de puncte si daca e longint imi da 40 de puncte
Si zice ca am depasit timpul, nici de cum limite sau ca e gresit
Memorat
alexthero
De-al casei
***

Karma: 121
Deconectat Deconectat

Mesaje: 129



Vezi Profilul
« Răspunde #362 : Martie 21, 2009, 20:55:33 »

Pai e normal sa mearga un pic mai repede cu word decat cu longint.
Word e pe 16 biti si tine valori unsigned, deci de la 0 la 65535, iar longint e pe 32 de biti si tine si un bit de semn (pana la 2 miliarde). Operatiile se fac mai repede pe mai putini biti.

Problema ta e defapt ca algoritmul tau nu e destul de rapid. Incearca un algoritm mai rapid, de exemplu ciurul lui Erathostenes: http://infoarena.ro/ciurul-lui-eratostene
« Ultima modificare: Martie 21, 2009, 21:02:56 de către Bogdan Tataroiu » Memorat

Tine minte ca mintea conduce pumnu, nu invers
andrici_cezar
De-al casei
***

Karma: -47
Deconectat Deconectat

Mesaje: 121



Vezi Profilul
« Răspunde #363 : Martie 21, 2009, 21:22:11 »

da dar dc pe aceeasi sursa adica de 2 ori cu word iau o data 50 si o data 40?
Memorat
Mishu91
Nu mai tace
*****

Karma: 169
Deconectat Deconectat

Mesaje: 751



Vezi Profilul
« Răspunde #364 : Martie 21, 2009, 21:25:23 »

Probabil esti chiar la limita, si depinde cat de solicitat e procesoru.
Memorat
andrici_cezar
De-al casei
***

Karma: -47
Deconectat Deconectat

Mesaje: 121



Vezi Profilul
« Răspunde #365 : Martie 24, 2009, 18:20:20 »

decand putem trimite solutii de pe profilurile altuia? Eh? adica daca te uiti la profilul cuiva si dai in josul pagini ai acele chenare cu care trimiti probleme, e un bug s-au asa ati vrut voi?
Memorat
CezarMocan
Nu mai tace
*****

Karma: 252
Deconectat Deconectat

Mesaje: 567



Vezi Profilul
« Răspunde #366 : Martie 24, 2009, 18:25:02 »

Vezi ca ai scris gresit sau. Si nu e un bug, e pusa de ei chestia aia.
Memorat
pauldb
Nu mai tace
*****

Karma: 821
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.901



Vezi Profilul
« Răspunde #367 : Martie 24, 2009, 20:34:28 »

Se numesc utilizatori problema.  Very Happy
Memorat

Am zis Mr. Green
andrici_cezar
De-al casei
***

Karma: -47
Deconectat Deconectat

Mesaje: 121



Vezi Profilul
« Răspunde #368 : Martie 25, 2009, 18:34:30 »

scz cezar dar cat timp is in fata calculatorului nu am nici un chef de romana:P sau oricare  limba:D
Memorat
chibicitiberiu
Strain
*

Karma: 3
Deconectat Deconectat

Mesaje: 49



Vezi Profilul
« Răspunde #369 : Aprilie 02, 2009, 15:26:43 »

Am observat ca linkul 'copiaza in clipboard' nu are nici un efect. Folosesc FireFox 3.
Memorat
tvlad
De-al casei
***

Karma: 63
Deconectat Deconectat

Mesaje: 121



Vezi Profilul
« Răspunde #370 : Aprilie 02, 2009, 18:48:04 »

Am observat ca linkul 'copiaza in clipboard' nu are nici un efect. Folosesc FireFox 3.
E din cauza ca ai Flash Player 10.
Adobe a schimbat multe chestii legate de securitate, printre care si faptul ca nu poti sa manipulezi clipboard-ul decat in urma apasarii unui buton sau a unei taste. (mai multe aici)
Linkul nu merge pentru ca nu este un buton in flash, ci doar cheama un script scris in flash.

Vezi codul neformatat si copiaza cu Ctrl-C.
-------
Dupa ce trimiti o sursa din formularul de sub problema te redirectioneaza pe pagina de submit, nu inapoi pe pagina problemei.

[edit] postare consecutiva
« Ultima modificare: Aprilie 02, 2009, 19:18:14 de către Sima Cotizo » Memorat
sima_cotizo
Nu mai tace
*****

Karma: 219
Deconectat Deconectat

Mesaje: 596



Vezi Profilul
« Răspunde #371 : Aprilie 02, 2009, 19:02:57 »

Dupa ce trimiti o sursa din formularul de sub problema te redirectioneaza pe pagina de submit, nu inapoi pe pagina problemei.
Si mie imi face la fel in links/lynx, dar in Firefox nu... In links poti sa dai back (sageata dreapta) si te duce inapoi la pag problemei cu tot cu formular completat Smile
Memorat
tvlad
De-al casei
***

Karma: 63
Deconectat Deconectat

Mesaje: 121



Vezi Profilul
« Răspunde #372 : Aprilie 02, 2009, 19:15:31 »

Dupa ce trimiti o sursa din formularul de sub problema te redirectioneaza pe pagina de submit, nu inapoi pe pagina problemei.
Si mie imi face la fel in links/lynx, dar in Firefox nu... In links poti sa dai back (sageata dreapta) si te duce inapoi la pag problemei cu tot cu formular completat Smile
Se pare ca e din cauza browserului, Firefox 3.0.8 in Ubuntu 8.10 redirectioneaza aiurea, dar in Vista redirectioneaza bine.
Memorat
sima_cotizo
Nu mai tace
*****

Karma: 219
Deconectat Deconectat

Mesaje: 596



Vezi Profilul
« Răspunde #373 : Aprilie 04, 2009, 21:12:17 »

Mie in ultimele 2 zile mi-a mers foarte greu siteul... in cel mai bun caz imi incarca o pagina, dupa care nu mai voia sa intre oriunde as fi incercat sa merg (forum / site principal). A fost "de la mine" sau ati avut probleme?  Confused
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #374 : Aprilie 04, 2009, 21:57:16 »

Mai degraba a fost de la Hostway si peeringul intre retele.
Eu de exemplu nu am avut nici cea mai mica problema cu siteul, dar altor persoane de pe RDS nu le-a mers siteul.
Memorat
Pagini: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 36   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines