Pagini: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 36   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Bug reports  (Citit de 281962 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Marius
Nu mai tace
*****

Karma: 154
Deconectat Deconectat

Mesaje: 572



Vezi Profilul
« Răspunde #325 : Noiembrie 29, 2008, 11:44:25 »

Sunt mereu certat că nu scriu cu Ț ț cu sedilă și scriu cu ț cu virgulă. Mă poate ajuta cineva să scriu cu țȚ cu sedilă? Nu am găsit ceva să meargă prin Vista ăsta.

Încă ceva, pe Firefox îmi apar foarte aiurea meniurile din stânga (suprapuse aproape total) de pe pagina principală. În Opera îmi afișează de multe ori cu font de câteva ori mai mare. Am și un printscreen dar nu știu cum să îl pun. Smile
« Ultima modificare: Noiembrie 29, 2008, 12:08:24 de către Marius Stroe » Memorat

Faceti lucrurile simplu: pe cat de simplu posibil, dar nu mai simplu.
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #326 : Noiembrie 29, 2008, 12:24:53 »

Am și un printscreen dar nu știu cum să îl pun. Smile

Ataseaza-l la /sandbox si baga link.
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #327 : Noiembrie 29, 2008, 12:31:52 »

Corect nu e cu virgula dedesubt? http://kitblog.com/2008/10/romanian_diacritic_marks.html
Memorat
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #328 : Noiembrie 29, 2008, 12:55:59 »

Mie pe XP imi scrie asa: ăĂ îÎ â şŞ ţŢ
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
Marius
Nu mai tace
*****

Karma: 154
Deconectat Deconectat

Mesaje: 572



Vezi Profilul
« Răspunde #329 : Noiembrie 29, 2008, 12:57:53 »

Aici e linkul: http://infoarena.ro/sandbox?action=download&file=Firefox.png&safe_only=false

Înseamnă că eu scriu corect cu virgulă. Smile Iar Ștefan care scrie cu sedilă scrie greșit. Se pare că și Wefgef scrie greșit.
Memorat

Faceti lucrurile simplu: pe cat de simplu posibil, dar nu mai simplu.
stef2n
Nu mai tace
*****

Karma: 218
Deconectat Deconectat

Mesaje: 641



Vezi Profilul
« Răspunde #330 : Noiembrie 29, 2008, 12:58:10 »

Asa am aflat si eu ca este corect, cu virgula. Doar ca pana la Vista, Windows introduce cu sedila, la fel am observat si in Ubuntu. Asta inseamna ca dintre utilizatori, unii vor introduce intr-un fel, altii in alt fel. Eu il bateam la cap pe Marius pentru ca preferam sa fie o uniformizare. Pe de alta parte, diacriticele cu virgula sunt afisate destul de urat (inghesuit) de mai multe browsere. Cred ca doar Vista le arata frumos.

Update: wefgef, scrii cu sedila Tongue
Memorat

Exista 10 categorii de oameni: cei care inteleg sistemul binar si cei care nu il inteleg.
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #331 : Noiembrie 29, 2008, 13:18:27 »

Xp Sp2 cu toate updateurile la zi scrie cu virgula, nu cu sedila. Xp Sp3 ar trebui sa scrie din start corect. Microsoft a lansat un update in 2007 care schimba sedila in virgula pentru RO. Check European Union Expansion Font Update
Faptul ca arata "inghesuit" nu tine de browser, tine de font. Putem schimba fontul de pe site cu unul care sa arate (mai) frumos. De ex: daca cresti dimensiunea fonturilor in pagina o sa vezi ca arata mai bine. Pe forum arata parca mai bine caracterele cu virgula.

Later edit: Se pare ca desi au bagat caracterele in font, tot nu sunt folosite de layoutul normal. Cititi Aditional Information de la European Union Expansion Font Update
Later edit 2: Cei care folositi XP si vreti sa scrieti corect, citi: Mapare de tastatură pentru Windows XP

Ca să înțeleagă toată lumea, așa ar trebui sa arate: ăĂ îÎ â șȘ țȚ

Marius, la Firefox ai vreun addon? Este FF3?
Eu folosesc FF3 sub Vista si nu am nici o problema.
« Ultima modificare: Martie 14, 2009, 14:50:43 de către Valentin Stanciu » Memorat
Marius
Nu mai tace
*****

Karma: 154
Deconectat Deconectat

Mesaje: 572



Vezi Profilul
« Răspunde #332 : Noiembrie 29, 2008, 13:35:52 »

Marius, la Firefox ai vreun addon? Este FF3?
Eu folosesc FF3 sub Vista si nu am nici o problema.

Folosesc FF3.0.4 sub Vista. Nici cu Opera 9.62 nu se vede bine. Se vede de multe ori mărit și un pic dizlocate imaginile.
Memorat

Faceti lucrurile simplu: pe cat de simplu posibil, dar nu mai simplu.
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #333 : Noiembrie 29, 2008, 13:51:57 »

Mda, se pare ca daca nu se instaleaza updateul de la microsoft mentionat mai sus, windowsul nu cunoaste acele caractere. Uitati-va in sandbox cum se vede in IE6 pe Windows sp2 fara update.
Va trebui sa luam o decizie in privinta aceasta.
Memorat
Marius
Nu mai tace
*****

Karma: 154
Deconectat Deconectat

Mesaje: 572



Vezi Profilul
« Răspunde #334 : Noiembrie 30, 2008, 15:39:39 »

Nu știe nimeni de ce se vede așa de aiurea în FF3?

http://infoarena.ro/sandbox?action=download&file=Firefox.png&safe_only=false
Memorat

Faceti lucrurile simplu: pe cat de simplu posibil, dar nu mai simplu.
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #335 : Noiembrie 30, 2008, 15:46:11 »

Incearca un refresh fara cache (Ctrl+Shift+R)
Memorat
Marius
Nu mai tace
*****

Karma: 154
Deconectat Deconectat

Mesaje: 572



Vezi Profilul
« Răspunde #336 : Noiembrie 30, 2008, 16:01:05 »

Din păcate nu merge nici așa. Sad Am încercat și fără cookies.
Memorat

Faceti lucrurile simplu: pe cat de simplu posibil, dar nu mai simplu.
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #337 : Noiembrie 30, 2008, 16:14:43 »

Din windows safe mode, in FF3 safe mode tot asa se vede?
Memorat
stef2n
Nu mai tace
*****

Karma: 218
Deconectat Deconectat

Mesaje: 641



Vezi Profilul
« Răspunde #338 : Decembrie 03, 2008, 03:07:01 »

Unele diff-uri intre revizii iau foarte mult timp. Pe asta primesc:
Cod:
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/infoarena/live/common/diff.php on line 102
Memorat

Exista 10 categorii de oameni: cei care inteleg sistemul binar si cei care nu il inteleg.
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #339 : Decembrie 03, 2008, 13:49:42 »

Unele diff-uri intre revizii iau foarte mult timp. Pe asta primesc:
Cod:
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/infoarena/live/common/diff.php on line 102
Pentru diff se foloseste algoritmul de cel mai lung subsir comun, dar nu e implementat optim (http://hackers.devnet.ro/browser/trunk/common/diff.php). Implementarea curenta are complexitate O(N^3) timp si O(N^2) memorie. Ar fi util sa avem o implementare O(N^2) timp si O(N) memorie.
Memorat
Cosmin
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 351
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.799



Vezi Profilul
« Răspunde #340 : Decembrie 04, 2008, 03:37:49 »

Eh e cam artistica treaba cu O(n) memorie Smile si trebui folosita doar in concursuri. Merge si cu O(n^2) memorie.
Memorat
Addy.
Strain
*

Karma: -4
Deconectat Deconectat

Mesaje: 30



Vezi Profilul
« Răspunde #341 : Decembrie 08, 2008, 20:04:53 »

Baieti, am si eu o problema, mi se intampla atunci cand vreau sa-mi vizualizez solutiile trimise. Intru in profilul meu, imi afiseaza normal: Adrian Draghici (Addy.):



Insa cand dau click pe solutiile mele, imi arata solutiile altui utilizator:



Presupun ca aceasta confuzie se face din cauza punctului de la sfarsitului nick-ului meu. As dori sa ma ajutati, daca puteti.
Multumesc anticipat.
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #342 : Decembrie 08, 2008, 22:38:58 »

Am rezolvat sper Smile
Memorat
Addy.
Strain
*

Karma: -4
Deconectat Deconectat

Mesaje: 30



Vezi Profilul
« Răspunde #343 : Decembrie 08, 2008, 23:16:16 »

E ok. Multumesc.
Memorat
Robybrasov
Strain
*

Karma: 3
Deconectat Deconectat

Mesaje: 33



Vezi Profilul
« Răspunde #344 : Decembrie 18, 2008, 12:09:33 »

de ceva vreme nu mai pot afisa poze pe pagina de profil. inainte mergea bine cu macro-ul ! ! intre link-ul pozei, dar de vreo doua luni nu mai merge, imi afiseaza "Imaginile trebuie neaparat sa fie atasamente ale unei pagini." am dat copy-paste la link-ul pozei si tot asa.
am vazut ca ati facut niste modificari la site, si de atunci apare problema asta.
imi poate spune cineva ce sa fac?
Memorat
stef2n
Nu mai tace
*****

Karma: 218
Deconectat Deconectat

Mesaje: 641



Vezi Profilul
« Răspunde #345 : Decembrie 18, 2008, 13:27:28 »

M-am uitat pe profilul tau si trebuia sa folosesti
Cod:
!utilizator/robybrasov?Stanca.jpg!
in loc de
Cod:
!utilizator/Robybrasov?action=download&file=Stanca.jpg&safe_only=false!
Memorat

Exista 10 categorii de oameni: cei care inteleg sistemul binar si cei care nu il inteleg.
Robybrasov
Strain
*

Karma: 3
Deconectat Deconectat

Mesaje: 33



Vezi Profilul
« Răspunde #346 : Decembrie 19, 2008, 16:41:21 »

mersi mult
Memorat
devilkind
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 284
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.240



Vezi Profilul
« Răspunde #347 : Ianuarie 19, 2009, 11:41:47 »

Cand faci un tabel cu sintaxa textile, nu poti sa faci o celula care sa contina cifra 0. Afiseaza o celula goala.
Memorat
stef2n
Nu mai tace
*****

Karma: 218
Deconectat Deconectat

Mesaje: 641



Vezi Profilul
« Răspunde #348 : Ianuarie 19, 2009, 12:39:09 »

Nu cred ca e bug, probabil e una din regulile Textile pentru cine vrea o celula goala (ca sa nu mai numere toate barele verticale). Introdu codul HTML al lui 0 (0) si o sa mearga.
Memorat

Exista 10 categorii de oameni: cei care inteleg sistemul binar si cei care nu il inteleg.
tudalex
Strain
*

Karma: -8
Deconectat Deconectat

Mesaje: 44



Vezi Profilul
« Răspunde #349 : Februarie 02, 2009, 22:39:15 »

vad ca acum in raportele de evaluare se pot vedea ip-urile de pe care s-au trimis sursele. este un bug ca pot vedea ip-ul la orice sursa sau e doar pt ca am statutul de helper?
Memorat

"Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, dar de prima inca nu sunt sigur" Albert Einstein
Pagini: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 36   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines