Pagini: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 36   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Bug reports  (Citit de 289749 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
tudalex
Strain
*

Karma: -8
Deconectat Deconectat

Mesaje: 44



Vezi Profilul
« Răspunde #300 : Martie 25, 2008, 18:40:26 »

pe Fire Fox merge Rolling Eyes . Nu inteleg de ce nu mai merge si pe Opera ca nu avea probleme in trecut.
Multumesc  Smile
Mie imi merge pe Opera. Vezi ca la Preferences -> Advanced -> Cookies sa nu ai bifat "Delete new cookies when exiting Opera".
Memorat

"Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, dar de prima inca nu sunt sigur" Albert Einstein
Protoman
Infoarena Monthly
De-al casei
*****

Karma: 119
Deconectat Deconectat

Mesaje: 128



Vezi Profilul
« Răspunde #301 : Martie 25, 2008, 21:49:51 »

am verificat si nu e bifata  Confused . Asta mi se intampla numai acasa . Ca de la scoala sau de pe laptop raman logat fara probleme tot de pe opera. Am incercat s-o reinstalez dar nu s-a schimbat nimic  Think.
Memorat
toni2007
Nu mai tace
*****

Karma: 160
Deconectat Deconectat

Mesaje: 663



Vezi Profilul
« Răspunde #302 : Aprilie 06, 2008, 08:55:50 »

n-ar trebui sa fie ora forumului 9 55 ? si aici zice ca e 8 55...
Memorat
gabitzish1
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 321
Deconectat Deconectat

Mesaje: 926



Vezi Profilul
« Răspunde #303 : Aprilie 10, 2008, 15:52:44 »

Citat
Distribuţia mesajelor scrise în timpul zilei
   
Nici o mesaj scris!
Cel mai activ forum dupa mesaje    Cel mai activ forum dupa activitate
   
Nici o mesaj scris!
      
Nici o mesaj scris!

Asta apare la "Vezi activitate" pentru userii care nu au postat pe forum. Nu suna prea romaneste "nici o mesaj".
Memorat
tvlad
De-al casei
***

Karma: 63
Deconectat Deconectat

Mesaje: 121



Vezi Profilul
« Răspunde #304 : Aprilie 11, 2008, 16:39:53 »

In Safari (3.1/Windows XP x64) preview-ul apare pe o singura linie in forum, fara scroll, nu poti sa te misti prin el decat selectand. (printscreen)
Si in meniu se vede pe 2 linii "arhiva educationala". (printscreen)
« Ultima modificare: Aprilie 12, 2008, 12:40:02 de către Tataranu Vlad » Memorat
byndrsn
Client obisnuit
**

Karma: 19
Deconectat Deconectat

Mesaje: 72



Vezi Profilul
« Răspunde #305 : Aprilie 11, 2008, 23:14:32 »

Message preview mergea bine in versiuni mai vechi de Safari (ultima versiune de Safari pre-Leopard cel putin). Sunt cateva diferentze intre Safari 3.1 pe Os X Tiger si Leopard, dar deocamdata bugul e prezent in ambele.
Memorat
tvlad
De-al casei
***

Karma: 63
Deconectat Deconectat

Mesaje: 121



Vezi Profilul
« Răspunde #306 : Aprilie 12, 2008, 12:42:15 »

Eu sunt pe Windows, uitasem sa scriu.
Memorat
pauldb
Nu mai tace
*****

Karma: 821
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.901



Vezi Profilul
« Răspunde #307 : Iunie 04, 2008, 20:45:08 »

Evaluatorul imi afiseaza mesajul TLE, chiar daca sursa mea se incadreaza in timp.

http://infoarena.ro/job_detail/193551 [testele 8-9, limita este de 0,15s].
Memorat

Am zis Mr. Green
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #308 : Iunie 04, 2008, 21:14:43 »

Cred ca evaluatorul merge bine, doar afisarea timpilor are precizia proasta Smile.
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
GavrilaVlad
Nu mai tace
*****

Karma: 219
Deconectat Deconectat

Mesaje: 214



Vezi Profilul
« Răspunde #309 : Iunie 07, 2008, 17:04:36 »

Nu stiu cat de imprecis e evaluatorul cu calcularea timpului, dar asta e prea de tot http://infoarena.ro/job_detail/193924 Cu 888ms iau TLE, cand limita e de 1 sec...
Memorat
pauldb
Nu mai tace
*****

Karma: 821
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.901



Vezi Profilul
« Răspunde #310 : Septembrie 03, 2008, 14:05:53 »

Nu mai merge functia de search pe forum.
Memorat

Am zis Mr. Green
devilkind
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 284
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.240



Vezi Profilul
« Răspunde #311 : Septembrie 03, 2008, 15:39:26 »

merge dak dai cautare avansata
Memorat
gabitzish1
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 321
Deconectat Deconectat

Mesaje: 926



Vezi Profilul
« Răspunde #312 : Septembrie 06, 2008, 22:51:26 »

Va merge optiunea "Pastreaza-ma autentificat 5 zile"? De vreo 3 zile tre sa ma autentific de fiecare data cand deschid browser'ul. Folosesc firefox 3.
Memorat
devilkind
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 284
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.240



Vezi Profilul
« Răspunde #313 : Septembrie 07, 2008, 10:06:08 »

Mie imi merge, nu am firefox3 :-"
Memorat
blasterz
Nu mai tace
*****

Karma: 92
Deconectat Deconectat

Mesaje: 255



Vezi Profilul
« Răspunde #314 : Septembrie 07, 2008, 12:59:38 »

Eu folosesc Firefox 3 si imi merge sa stau logat 5 zile...
Memorat
gabitzish1
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 321
Deconectat Deconectat

Mesaje: 926



Vezi Profilul
« Răspunde #315 : Septembrie 07, 2008, 16:14:16 »

 Confused ... am incercat si sa reinstalez... nu stiu de ce nu'mi merge.  Think
Memorat
sima_cotizo
Nu mai tace
*****

Karma: 219
Deconectat Deconectat

Mesaje: 596



Vezi Profilul
« Răspunde #316 : Septembrie 07, 2008, 18:01:46 »

Nu-ti pastreaza cookie-urile Wink mie in FF3 imi merge, am importat cookies in Chrome (pe care btw l-am blocat si eu Smile de doua ori in 2 minute) si mi-a ramas logat si acolo Very Happy
Memorat
gabitzish1
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 321
Deconectat Deconectat

Mesaje: 926



Vezi Profilul
« Răspunde #317 : Noiembrie 09, 2008, 21:40:37 »

La sectiunea "Articole", nu mai apar multe din articolele cu solutii.
Memorat
toni2007
Nu mai tace
*****

Karma: 160
Deconectat Deconectat

Mesaje: 663



Vezi Profilul
« Răspunde #318 : Noiembrie 09, 2008, 22:15:53 »

http://infoarena.ro/articole?action=history

daca dai pe vezi istoria o sa vezi ca omu asta : http://infoarena.ro/utilizator/Bogdan_tmm  s-a jucat oleaca
Memorat
stef2n
Nu mai tace
*****

Karma: 218
Deconectat Deconectat

Mesaje: 641



Vezi Profilul
« Răspunde #319 : Noiembrie 09, 2008, 22:55:51 »

Daca mai gasiti astfel de probleme, nu ezitati sa anuntati. Se pare ca si paginile de Downloads si Documentatie patisera la fel.
Memorat

Exista 10 categorii de oameni: cei care inteleg sistemul binar si cei care nu il inteleg.
alex_mircescu
Client obisnuit
**

Karma: -15
Deconectat Deconectat

Mesaje: 55



Vezi Profilul
« Răspunde #320 : Noiembrie 15, 2008, 16:35:09 »

Cam OffTopic: de ce s-a oprit evalu' la: 15 nov 08 15:47:35
 Eh?

LE: s-a remediat Very Happy
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #321 : Noiembrie 15, 2008, 16:41:49 »

Momentan lucram la site.
Daca mai apar probleme, stati linistiti, o sa se rezolve in cel mai scurt timp!
Memorat
pauldb
Nu mai tace
*****

Karma: 821
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.901



Vezi Profilul
« Răspunde #322 : Noiembrie 21, 2008, 00:24:38 »

Mie nu-mi mai merge butonul "copiaza in clipboard" de la monitorul de evaluare (atunci cand vezi o sursa). Folosesc Firefox2 si Ubuntu 7.04.
Memorat

Am zis Mr. Green
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #323 : Noiembrie 21, 2008, 09:29:51 »

Cam dubios, ca noi n-am modificat nimic la el. Iti mai merge flash cum trebuie?
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #324 : Noiembrie 21, 2008, 10:51:48 »

Mie nu-mi mai merge butonul "copiaza in clipboard" de la monitorul de evaluare (atunci cand vezi o sursa). Folosesc Firefox2 si Ubuntu 7.04.

Not our fault: http://code.google.com/p/syntaxhighlighter/issues/detail?id=95

<<The "clipboard.swf" flash file (flashcopier) no longer works with Flash 10 due to new security.  It still works with Internet Explorer because it uses "window.clipboardData" instead of the flash file.>>
Memorat
Pagini: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 36   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines