Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 36   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Bug reports  (Citit de 233376 ori)
0 Utilizatori şi 2 Vizitatori pe acest subiect.
fluffy
Echipa infoarena
De-al casei
*****

Karma: 71
Deconectat Deconectat

Mesaje: 146



Vezi Profilul
« Răspunde #50 : Decembrie 08, 2006, 23:18:21 »

Cateva comentarii: Noi ocasional lucram direct pe site. Daca pica ceva si se rezolva in 2 minute, apoi nu mai apare atunci nu prea are sens sa raportati ca bug pentru ca e deja reparat.

Submitati in continuare, am reparat o gramada de bug-uri dar au ramas destule. V-as fi recunoscator daca ati scrie fix id-ul jobului cu problema ca sa nu stau sa caut in monitor.
Memorat
crawler
Vorbaret
****

Karma: 105
Deconectat Deconectat

Mesaje: 161



Vezi Profilul
« Răspunde #51 : Decembrie 08, 2006, 23:51:30 »

pe pagina principala undeva jos de tot este link la noul forum, scrie infoarena.devnet.ro/forum ... dar linkul este catre forum.infoarena.ro  Thumb up
Memorat
blasterz
Nu mai tace
*****

Karma: 92
Deconectat Deconectat

Mesaje: 255



Vezi Profilul
« Răspunde #52 : Decembrie 09, 2006, 16:12:23 »

Am trimis la problema pietre o solutie in care aveam un vector

int x[ 3 000 000];

iar la memorie imi arata 6484kb  ... nu cumva e 12 mb?
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #53 : Decembrie 09, 2006, 18:40:38 »

pe pagina principala undeva jos de tot este link la noul forum, scrie infoarena.devnet.ro/forum ... dar linkul este catre forum.infoarena.ro  Thumb up
aceea este o stire veche

in plus, link-ul catre forum este infoarena.ro/forum/
Memorat
pauldb
Nu mai tace
*****

Karma: 821
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.901



Vezi Profilul
« Răspunde #54 : Decembrie 09, 2006, 19:19:27 »

Joburi busite:
  - 299 Suma divizorilor, iau 100, pe Infoarena 1 iau 20 (Wa in rest)
  - 282 Lanterna, iau 100, pe Infoarena 1 iau 90 (Wa pe testul 9)
  - 269 Substr, iau 70, pe Infoarea 1 iau 100 (aici iau TLE, dar apare si faza dubioasa in care zice ca a rulat ~10^6 ms)
  - 266 Color, iau 80, pe Infoarena 1 iau 100 (iau TLE, dar apare aceasi faza de mai sus)
Memorat

Am zis Mr. Green
Prostu
Nu mai tace
*****

Karma: 134
Deconectat Deconectat

Mesaje: 323



Vezi Profilul
« Răspunde #55 : Decembrie 10, 2006, 18:37:11 »

Citat
Fatal:   >>>PHP Notice: Undefined index:  rating_cache in /home/infoarena/live/www/views/sitewide.php line 27<<<   
Printing full backtrace:
Backtrace Level 1: file www/views/header.php line 40
Backtrace Level 2: file www/views/textblock_view.php line 9
Backtrace Level 3: function execute_view file www/utilities.php line 95
Backtrace Level 4: function execute_view_die file www/utilities.php line 101
Backtrace Level 5: function controller_textblock_view file www/controllers/textblock.php line 84
Backtrace Level 6: file www/index.php line 170
Asta este tot ce apare in pagina de start, langa avatar in coltul din dreapta-sus. In rest o bara verde sus si mult spatiu gol.
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #56 : Decembrie 10, 2006, 18:53:11 »

Asta este tot ce apare in pagina de start, langa avatar in coltul din dreapta-sus. In rest o bara verde sus si mult spatiu gol.

da logout si login din nou
Memorat
Binary_Fire
Client obisnuit
**

Karma: 82
Deconectat Deconectat

Mesaje: 87



Vezi Profilul
« Răspunde #57 : Decembrie 10, 2006, 21:46:40 »

La problema Alpin primesc pe testul 4 "Wall time limit exceeded" , desi pe infoarena vechi iau 100 de pct. Id-ul jobului este #332.

Rusinica mie  Embarassed, se pare ca solutia mea a fost devina si evaluatorul este mai strict decat cel vechi.
« Ultima modificare: Decembrie 11, 2006, 15:14:31 de către Florin Pogocsan » Memorat
pauldb
Nu mai tace
*****

Karma: 821
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.901



Vezi Profilul
« Răspunde #58 : Decembrie 11, 2006, 18:42:59 »

Bug pe forum: daca ai mai multe topicuri necitite intr-o categorie, se face verde simbolul din fata categoriei. Insa daca citesti doar unul din mesaje, simbolul redevine verde-deschis, ca si cum ai fi citit toate topicurile noi din cadrul categoriei respective.

Asa...off topic: Mi se pare ca ati facut foarte rau ca ati scos Infoarena1, atata timp cat aveti nenumarate bug-uri la evaluator. O sa fie mai greu de gasit aceste bug-uri si gasirea lor ar putea cauza neplaceri unor utilizatori.
Memorat

Am zis Mr. Green
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #59 : Decembrie 11, 2006, 18:53:27 »

Asa...off topic: Mi se pare ca ati facut foarte rau ca ati scos Infoarena1, atata timp cat aveti nenumarate bug-uri la evaluator. O sa fie mai greu de gasit aceste bug-uri si gasirea lor ar putea cauza neplaceri unor utilizatori.

Nici cu doua site-uri nu e mai bine. Am pierdut 100+ deja utilizatori noi inregistrati din cauza transferului baze de date la noul format.
Lasa ca le vanam noi.
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #60 : Decembrie 11, 2006, 19:06:19 »

Bug pe forum: daca ai mai multe topicuri necitite intr-o categorie, se face verde simbolul din fata categoriei. Insa daca citesti doar unul din mesaje, simbolul redevine verde-deschis, ca si cum ai fi citit toate topicurile noi din cadrul categoriei respective.

Cred ca asa si trebuie sa se intample.. asa parca era si pe infoarena1 si cam pe orice SMF existent..
Memorat
Vman
Echipa infoarena
Vorbaret
*****

Karma: 45
Deconectat Deconectat

Mesaje: 176



Vezi Profilul
« Răspunde #61 : Decembrie 11, 2006, 19:58:46 »

la statisticile pt arhiva de probleme, unele probleme apar si la "incercate" si la "rezolvate" chiar daca sunt rezolvate
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #62 : Decembrie 11, 2006, 20:17:21 »

la statisticile pt arhiva de probleme, unele probleme apar si la "incercate" si la "rezolvate" chiar daca sunt rezolvate
Sigur sunt rezolvate? Scorurile din ultimele nu s-au pastrat.
Memorat
Vman
Echipa infoarena
Vorbaret
*****

Karma: 45
Deconectat Deconectat

Mesaje: 176



Vezi Profilul
« Răspunde #63 : Decembrie 11, 2006, 20:26:42 »

sigur...si mai apar probleme pe care nu le-am incercat pana acum  Whistle
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #64 : Decembrie 11, 2006, 20:45:49 »

la statisticile pt arhiva de probleme, unele probleme apar si la "incercate" si la "rezolvate" chiar daca sunt rezolvate
Sigur sunt rezolvate? Scorurile din ultimele nu s-au pastrat.

avem deja ticket:
http://hackers.devnet.ro/ticket/201

Odata ce ai rezolvat o problema incercata, problema incercata nu iese din lista: in eval-list inca exista problema cu <100p de aceea apare la incercate, dar exista si solutia de 100p, de aceea apare si in cele rezolvate

Edit - should be solved now (indata ce se actualizeaza siteul dupa repository)
« Ultima modificare: Decembrie 11, 2006, 21:34:38 de către Valentin Stanciu » Memorat
fluffy
Echipa infoarena
De-al casei
*****

Karma: 71
Deconectat Deconectat

Mesaje: 146



Vezi Profilul
« Răspunde #65 : Decembrie 11, 2006, 20:48:44 »

Am trimis la problema pietre o solutie in care aveam un vector

int x[ 3 000 000];

iar la memorie imi arata 6484kb  ... nu cumva e 12 mb?
Sigur folosesti toata memoria? Linux nu aloca efectiv memoria pana nu o folosesti.

Daca o folosesti zi id-ul jobului Sad.
Memorat
blasterz
Nu mai tace
*****

Karma: 92
Deconectat Deconectat

Mesaje: 255



Vezi Profilul
« Răspunde #66 : Decembrie 11, 2006, 21:16:39 »

Am trimis la problema pietre o solutie in care aveam un vector

int x[ 3 000 000];

iar la memorie imi arata 6484kb  ... nu cumva e 12 mb?
Sigur folosesti toata memoria? Linux nu aloca efectiv memoria pana nu o folosesti.

Daca o folosesti zi id-ul jobului Sad.

Nu... e totul ok... am facut un test in care aveam int x[1 000 000] si faceam un for(i=1;i<=1000 000;i++) x( i ) =i; si mi-a aratat 4mb ... la pb respectiva nu am folosit tot aray-ul ... deci totul e OK
Memorat
RazvanS
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3



Vezi Profilul
« Răspunde #67 : Decembrie 12, 2006, 19:22:40 »

La problema Pietre iau acum 65 p cu o sursa de 100 pe infoarena vechi pe motiv de timp limita depasit. Inca nu s-a fixat evaluatorul sau s-au mai marit restrictiile la problema?
Memorat
astronomy
Nu mai tace
*****

Karma: 204
Deconectat Deconectat

Mesaje: 492



Vezi Profilul
« Răspunde #68 : Decembrie 12, 2006, 21:53:36 »

Pe infoarena2.0 la problema biscuiti fisierele de intrare sunt acum "biscuiti.in" si "biscuiti.out". Nu e asa de mare bug, dar e oarecum confuz pentru ca in enunt se specifica "bisc.in" si poate cineva nu se uita mai sus si pierde ceva timp pana sa isi dea seama
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #69 : Decembrie 12, 2006, 21:55:56 »

Pe infoarena2.0 la problema biscuiti fisierele de intrare sunt acum "biscuiti.in" si "biscuiti.out". Nu e asa de mare bug, dar e oarecum confuz pentru ca in enunt se specifica "bisc.in" si poate cineva nu se uita mai sus si pierde ceva timp pana sa isi dea seama
Am modificat enuntul, thx!
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #70 : Decembrie 12, 2006, 21:58:27 »

La problema Pietre iau acum 65 p cu o sursa de 100 pe infoarena vechi pe motiv de timp limita depasit. Inca nu s-a fixat evaluatorul sau s-au mai marit restrictiile la problema?

Scrieti si voi numarul job-ului, il ajuta pe Leo sa investigheze mai usor Smile (job #1088)
Probabil asta din cauza ca vechiul evaluator nu era destul de precis in masurarea timpilor de executie..
Memorat
RazvanS
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3



Vezi Profilul
« Răspunde #71 : Decembrie 12, 2006, 22:29:12 »

Da, asta era. Mi-am dat seama unde am gresit. Am luat acum 100.
Memorat
astronomy
Nu mai tace
*****

Karma: 204
Deconectat Deconectat

Mesaje: 492



Vezi Profilul
« Răspunde #72 : Decembrie 13, 2006, 00:03:52 »

Si la problema colorare fisierul e acum "colorare.in" in loc de "gcolor.in".
« Ultima modificare: Decembrie 13, 2006, 00:08:05 de către Airinei Adrian » Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #73 : Decembrie 13, 2006, 11:23:14 »

Si la problema colorare fisierul e acum "colorare.in" in loc de "gcolor.in".
fixed! Smile
Memorat
pauldb
Nu mai tace
*****

Karma: 821
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.901



Vezi Profilul
« Răspunde #74 : Decembrie 13, 2006, 17:39:38 »

Cod:
int main()
{
    freopen("color.in","r",stdin);
    freopen("color.out","w",stdout);
   
    scanf("%d %d",&n,&m);
   
    int i,x,y;
       
    for (i=1;i<=m;i++)
    {
        scanf("%d %d",&x,&y);
}

    return 0;
}

Cu programul asta iau TLE pe testul 1. Cred ca merge mai incet evaluatorul asta nou.  Think Nu schimbati limita de timp?
Memorat

Am zis Mr. Green
Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 36   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines