FMI No Stress 6

Concursul FMI No Stress este organizat de membri ai Facultăţii de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii din Bucureşti.

Sponsori

Palantir

Fundatia eMAG

Despre concurs

Te invităm să iei parte la un concurs organizat de membrii ai Facultatatii de Matematica si Informatica, Universitatea Bucuresti. FMI No Stress este un concurs cu dificultate usoara spre medie si este destinat in primul rand incepatorilor in domeniul algoritmicii. Concurentii vor avea de rezolvat 8-10 probleme de natură algoritmică, cu grad variat de dificultate. Proba va avea loc sambata, 21 noiembrie, ora 1100 şi se va desfăşura pe durata a 5h. Vei primi feedback complet la toate submisiile proprii pe durata concursului, astfel încât vei putea şti în orice moment ce punctaj ai obţinut. Vă aşteptăm în număr cât mai mare, succes tuturor!

Rating

Acest concurs nu afectează rating-ul!

Organizatori

Subiectele vor fi propuse si pregatite de:

Pentru intrebari de factura tehnica poti contacta urmatoarele persoane:

Echipa infoarena iti ureaza mult succes!

Cum particip?

Inainte de toate trebuie sa te inregistrezi pe site-ul nostru!

Oricine este invitat sa participe. In ziua de concurs intri pe site, citesti problemele, le rezolvi si trimiti solutiile inainte de expirarea timpului de lucru. La sfarsitul rundei, evaluatorul infoarena iti va testa solutiile pentru corectitudine. Clasamentul se va actualiza in timp real pe parcursul evaluarii.

Prima data pe infoarena?

infoarena ajuta elevi si studenti sa devina excelenti in informatica! Gratuit ;) Citeste mai multe despre noi si vezi ghidul utilizatorului.

Concursul este organizat de membrii ai Facultatii de Matematica si Informatica, Universitatea Bucuresti.