Echipa infoarena

Membrii echipei infoarena s-au remarcat prin activitate sustinuta in cadrul proiectelor infoarena. Acestia detin functii oficiale in Asociatia infoarena. Echipa infoarena este responsabila de dezvoltarea si intretinerea site-ului infoarena precum si de desfasurarea altor proiecte ale Asociatiei. Coordonarea eforturilor echipei se face pe pagina de planificare.

Echipa infoarena se bucura de sprijinul a zeci de voluntari. O buna parte din continutul infoarena este rezultatul muncii lor. Suntem onorati sa primim ajutorul lor si le multumim sincer pentru efortul pe care l-au depus!

Conducere

Conducerea infoarena se ocupă de latura oficială a asociaţiei, relaţia cu sponsorii şi direcţia asociaţiei în general. Dacă ai întrebări despre un proiect aflat în desfăşurare sau despre infoarena în general, îi poţi contacta cu încredere.

Consilieri

Membri fondatori

Consilieri emeritus

Consilierii emeritus sunt membri ai echipei infoarena care s-au retras din activitate. Aceştia au condus şi au îmbogăţit infoarena prin contribuţiile lor, iar unii dintre ei se întorc încă ocazional pe site pentru a propune o problemă sau a ne oferi un sfat. Le suntem recunoscători şi le dorim tuturor succes în aspiraţiile lor curente!