FMI No Stress 4

Concursul FMI No Stress este organizat de membri ai Facultăţii de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii din Bucureşti.
Premierea concursului va avea loc Marti 19 noiembrie ora 18:00 la Amf Titeica din Cadrul Facultatii de Matematica si Informatica. Ea va fi precedata de o prezentare a solutilor. Asteptam castigatorii pentru a-si ridica premiile.

Despre concurs

Te invităm să iei parte la un nou concurs Infoarena organizat in parteneriat cu Facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea Bucuresti si sponsorizat de Google. Vom avea premii online in valoare de 400 RON! Premianţii din ediţiile precedente vor participa doar pentru a se distra! Concurentii vor avea de rezolvat 10-12 probleme de natură algoritmică, cu grad variat de dificultate. Proba va avea loc vineri, 15 noiembrie, ora 1430 şi se va desfăşura pe durata a 5h. Vei primi feedback complet la toate submisiile proprii pe durata concursului, astfel încât vei putea şti în orice moment ce punctaj ai obţinut. Vă aşteptăm în număr cât mai mare, succes tuturor!

Despre înscriere

ATENTIE! Trebuie să te inscrii inainte de ora 1430 dacă doreşti să ţi se modifice rating-ul în urma participării!
Dacă nu te inscrii nu ţi se va modifica rating-ul, însă poţi să participi oricum!

Nu se mai pot face inscrieri la FMI No Stress 4. Runda s-a incheiat.

Vezi cine s-a inscris

Organizatori

Subiectele vor fi propuse si pregatite de:

Pentru intrebari de factura tehnica poti contacta urmatoarele persoane:

Echipa infoarena iti ureaza mult succes!

Cum particip?

Inainte de toate trebuie sa te inregistrezi pe site-ul nostru!

Oricine este invitat sa participe. In ziua de concurs intri pe site, citesti problemele, le rezolvi si trimiti solutiile inainte de expirarea timpului de lucru. La sfarsitul rundei, evaluatorul infoarena iti va testa solutiile pentru corectitudine. Clasamentul se va actualiza in timp real pe parcursul evaluarii.

Prima data pe infoarena?

infoarena ajuta elevi si studenti sa devina excelenti in informatica! Gratuit ;) Citeste mai multe despre noi si vezi ghidul utilizatorului.

Concursul este organizat de Infoarena in parteneriat cu Facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea Bucuresti si este sponsorizat de Google.