Algoritmiada 2011, Runda Finală

Finala concursului Algoritmiada 2011 se desfăşoară în Timisoara în perioada 29 aprilie - 1 mai.

Premiile concursului Algoritmiada se vor acorda în funcţie de rezultatele rundei finale. Punctajele obţinute în perioada de calificare vor servi doar pe post de criteriu de departajare.

Concurenţilor le vor fi asigurate cazarea si masa integral, dar nu şi costul transportului până la locul unde se va desfăşura concursul.

Calificare

Calificarea în această etapă se face exclusiv pe baza clasamentului celor 3 runde de calificare. Menţionăm că o persoana se poate califica la finală doar la grupa de vârstă destinată lui şi că se va face o identificare prin intermediul Cărţii de Identiate (Buletin) sau Carnet de Note vizat şi cu poză (pentru cei care nu au încă buletin) pentru a evita frauda. Dacă aveţi nelămuriri revedeţi şi regulamentul.

Pentru concurenţii care nu s-au calificat în finală, vom găzdui şi o varianta online a concursului în paralel cu finala de la Timişoara! Aveţi ocazia să vă comparaţi performanţa cu cei care au ajuns în finală. ;) Premiile se acordă doar participanţilor on-site.

Studiaţi programul de desfăşurare pentru mai multe informaţii.

Discutii pe forum

remote content

Pentru intrebari de factura organizatorica sau tehnica poti contacta urmatoarele persoane:

Echipa infoarena iti ureaza mult succes!

Concurs organizat in parteneriat cu Google si Adobe Romania si sprijinit de Click Birotica si FMI Universitatea de Vest Timisoara

infoarena is a recipient of Google RISE Awards