Despre Algoritmiada

În acest an, infoarena revine cu cea de-a treia ediţie a concursului de programare Algoritmiada. Algoritmiada este unicul concurs din România unde pot participa pasionaţii de informatică de toate vârstele: de la elevi de gimnaziu până la persoane care au terminat de mulţi ani facultatea.

Concursul este împărţit în trei grupe valorice: clasele 5-9, clasele 10-12, open (poate participa oricine, indiferent de vârstă). Participanţii vor avea ocazia să-şi demonstreze talentul, cunostinţele şi ascuţimea minţii în 4 probe online urmând ca cei mai buni sa fie invitaţi la finala on-site.

Cum particip?

Pentru a participa la concurs trebuie să fii înregistrat pe site-ul nostru.

În ziua de concurs intri pe site, citeşti problemele de la grupa ta de vârstă şi trimiţi soluţiile înainte de expirarea timpului. Evaluatorul nostru iţi va testa automat soluţiile iar punctajul îl vei afla la sfârşitul concursului. Tot atunci vei putea consulta clasamentul pentru a vedea ce au făcut şi ceilalţi concurenţi.

Prima dată pe infoarena?

infoarena ajută elevi şi studenţi să devină excelenţi în informatică! Gratuit ;) Citeşte ghidul utilizatorului şi află mai multe despre noi.

Program

Faceţi click pe titlul unei runde pentru informaţii detaliate.

RundaDataDurata
Runda 15 Decembrie 2010, Duminică0900 - 1300
Runda 220 Februarie 2011, Duminică1500 - 1900
Runda 327 Martie 2011, Duminică0900 - 1300
Runda Finală29 aprilie - 1 Mai-

Concurs organizat in parteneriat cu Google si Adobe Romania si sprijinit de Click Birotica si FMI Universitatea de Vest Timisoara

infoarena is a recipient of Google RISE Awards