Winter Challenge 2020

Winter Challenge este readus la viata dupa aproape 13 ani de la ultima sa editie din ianuarie 2008. Concursul de dificultate ridicata se va desfasura pe 19 decembrie 2020 de la ora 1100 la ora 1600, adica in ultima sambata dinainte de vacanta de iarna. Mesajul rundei este acela ca incheiem anul 2020 antrenandu-ne pentru concursurile din 2021. Ne dorim ca toti sa invatati ceva frumos prin participare, si va propunem spre rezolvare 4 probleme!

Concept

Asa cum am promovat un concept cu ocazia Autumn WarmUp 2019 , dorim sa va propunem tuturor, si cu aceasta ocazie, sa va implicati in cresterea valorii comunitatii de informatica din Romania. Pentru inceput, va invitam sa scriem editoriale, mai ales la problemele care nu au unul.

Full Feedback

Feedback-ul este pe toate testele. Garantam ca veti primi feedback pana la finalul rundei doar pentru surse trimise in primele patru ore de concurs.

Punctare

Pentru fiecare problema, se va lua in considerare doar ultima sursa trimisa. Testele pot fi grupate sau nu, iar aceasta informatie apare sau nu in enuntul problemei, respectiv in cadrul borderoului de evaluare.

Aceasta inseamna si ca feedbackul va spune verdictul pe fiecare test, dar nu inseamna ca scorul final este neaparat suma punctajelor testelor pe care le-ati trecut, pentru ca acestea pot fi grupate fara sa fie vizibil cum anume.

Solutii

Dupa ce se termina concursul, vei putea vedea solutiile problemelor aici.

Comisia

Cei care au compus problemele, le-au pregatit pentru concurs si le-au testat, sunt:

Discutii pe forum

Daca aveti intrebari, le puteti pune pe forum.

remote content