Winter Challenge 2008

Detalii

Ca si anul trecut, in preajma olimpiadelor (de informatica, bineinteles), infoarena iti laseaza inca o provocare. Concursul Winter Challenge a ajuns la a II-a editie.

Spre deosebire de anul trecut, va exista doar o singura grupa de varsta. In schimb, vom organiza doua runde. In prima runda concurentii vor avea de rezolvat 3 probleme in 5 ore, dificultatea subiectelor fiind la niveulul Olimpiadei Nationale de Informatica, sau la nivelul concursului preONI. Runda a doua va fi o buna ocazie de antrenament pentru OJI, concurentii avand de rezolvat 2 probleme in 3 ore.

Va asteptam in numar cat mai mare si speram sa acumultai punctajele dorite.

Mult succes!

Program concurs

RundaDataOra
Runda 1Duminica, 27 ianuarie 2008900 - 1400
Runda 2Duminica, 24 februarie 2008900 - 1200

Click pe titlul unei runde pentru informatii mai detaliate.

Despre inscriere

ATENTIE! Trebuie sa te inscrii inainte de ora 0900 daca doresti sa ti se modifice rating-ul in urma participarii! Daca nu te inscrii nu ti se va modifica rating-ul insa poti sa participi oricum! Inscrierea se face printr-un simplu click. Nu trebuie sa va inregistrati din nou pe site!

Cum particip?

Inainte de toate trebuie sa te inregistrezi pe site-ul nostru!

Oricine este invitat sa participe. In ziua de concurs intri pe site, citesti probleme, le rezolvi si trimiti solutiile inainte de expirarea timpului de lucru. La sfarsitul rundei, evaluatorul infoarena iti va testa solutiile pentru corectitudine. Clasamentul se va actualiza in timp real pe parcursul evaluarii.

Prima data pe infoarena?

infoarena ajuta elevi si studenti sa devina excelenti in informatica! Gratuit ;) Citeste mai multe despre noi si vezi ghidul utilizatorului.