Prezentare infoarena

Pe infoarena invatam informatica si programare, unii de la altii. Organizam concursuri de informatica, scriem articole, dezvoltam software, facem schimb de experienta si idei. Suntem viitorii specialisti IT ai Romaniei. Impreuna invatam mai bine!

Daca te pasioneaza informatica, daca vrei sa fii printre cei mai buni, daca iti place sa-i ajuti pe altii sa invete, te primim cu drag in comunitatea noastra.

infoarena este un proiect sustinut de elevi, studenti si profesori din toata tara. Promovam excelenta in informatica si programare organizand concursuri online si redactand materiale educationale in domeniu.

Dupa aproape 8 ani de activitate, infoarena numara ~28000 membri, ~40 concursuri online, o arhiva impresionanta de 1300+ probleme si continut intins pe cateva mii de pagini wiki.

In martie 2007 am aparut pe prima pagina a ziarului Adevarul.

Suntem reprezentati juridic de catre Asociatia infoarena.

Cine lucreaza la infoarena?

Site-ul este dezvoltat si intretinut de echipa infoarena alaturi de intreaga comunitate de utilizatori. O buna parte din ceea ce ofera infoarena astazi este rezultatul muncii a zeci de voluntari. Incurajam utilizatorii sa se implice in dezvoltarea site-ului.

Demn de mentionat

  • infoarena dispune de un evaluator automat care iti spune cat de bine rezolvi problemele
  • infoarena foloseste un sistem de rating care reflecta performantele utilizatorilor in regim de concurs. Iata clasamentul celor mai bine cotati membri
  • infoarena este un wiki - oricine poate imbunatati si corecta continutul site-ului
  • infoarena are forum in care vorbim despre informatica si programare
  • infoarena este open source, codul sursa al site-ului si al evaluatorului este public

Sponsori

infoarena nu are sponsori permanenti insa de-a lungul timpului am primit sprijin din partea Adobe Romania, ORACLE Romania, Hostway, Microsoft Romania, IP Devel, ICHB, iRealSoft, Totalsoft, Softwin, SoftHost, Google, Facebook, Ixia, Fundatia eMAG. Site-ul este gazduit de Hostway.

Mapa infoarena

O scurta descriere a proiectului infoarena in format pdf.

Contacteaza-ne!