Finala preONI 2007, Bucuresti

preONI 2007 s-a incheiat!

Rezulate | Feedback | Poze!

Detalii

Finala concursului preONI 2007 se desfasoara in Bucuresti, mai exact la Liceul international de Informatica in perioada 24 - 26 iunie 2007.

Premiile concursului preONI se vor acorda in functie de rezultatele rundei finale. Punctajele obtinute in perioada de calificare vor servi doar la departajare.

Concurentiilor li se vor asigura cazarea si masa integral. Costul transportului pana la locul unde se va desfasura finala va fi suportat de catre concurenti.

Calificare

Calificarea in aceasta etapa se face exclusiv pe baza clasamentului din primele 4 runde. De la fiecare grupa vor fi selectati ocupantii primelor 10 pozitii. Mentionam ca o persoana se poate califica la finala doar la grupa de varsta destinata lui si ca se va face si o identificare prin intermediul Cartii de Identiate (Buletin) sau Carnet de Note vizat si cu poza (pentru cei care nu au inca buletin) pentru a evita frauda. Daca aveti nelamuriri revedeti si regulamentul.

Pentru concurentii care nu s-au calificat in finala, vom gazdui si o varianta online a concursului in paralel cu finala de la Bucuresti! Aveti ocazia sa va comparati performanta cu cei care au ajuns in finala. ;) Nu se acorda premii participantilor online.

Studiati programul de desfasurare pentru mai multe informatii.

Discutii pe forum

remote content

Echipa infoarena iti ureaza mult succes!

Sponsori

Organizarea finalei preONI este posibila datorita generosilor nostri sponsori: