Program

Concursul este structurat in 3 grupe dupa cum este precizat si in regulament. Acest lucru se datoreaza structurarii similare care se practica la Olimpiada Nationala de Informatica. Concursul va fi impartit in 4 etape online si la sfarsit primii 10 participanti la fiecare grupa conform clasamentului se vor califica la etapa finala on-site a concursului.

Etapele Online

Subiectele vor fi atent alese de o echipa de specialisti in domeniu cu experienta vasta in concursuri. Acestea vor fi similare ca dificultate cu cele date la ONI in anii prcedenti. Fiecare grupa va avea spre rezolvare cate 3 probleme in 4 ore, oferindu-se un sfert de ora suplimentar pentru ca toti concurentii sa isi trimita sursele.

In continuare va vom prezenta programul celor 5 runde ale concursului, cu mentiunea ca pot interveni schimbari in orice moment.

RundaLogoDataPagina rundei, cu detalii
#119 noiembrie 2005Runda 1
#217 decembrie 2005Runda 2
#321 ianuarie 2006Runda 3
#419 februarie 2006Runda 4
Finala24-26 martie 2006Runda finala

Runda finala

Etapa finala se va desfasura in cadrul unei tabere intr-o locatie care va fi stabilita in curand. Cei care nu se vor califica la runda finala vor putea participa on-line pe info-arena la aceasta proba. Pentru mai multe detalii faceti click aici.

Sponsori