Sponsori si premii

Sponsori

Mesaj din partea IP Devel

La IP Devel incurajam elevii si studentii talentati in dezvoltarea de solutii informatice. Incurajam talentul si il ajutam prin programe de dezvoltare special concepute.

Studentii pot astfel sa isi continue studiile si in acelasi timp sa se formeaze profesional, implicindu-se in proiecte interesante, intr-un mediu de lucru tinar si dinamic.

Mai multe detalii puteti vizualiza pe pagina noastra unde va si puteti inregistra pentru a lua parte la un astfel de program.

Premii

Concursul preONI este recunoscut ca o initiativa indrazneata a catorva elevi si studenti pasionati de informatica, menita sa ii ajute pe cei la fel de pasionati ca si ei in pregatirea pentru performnta. Succesul acestei initiative este dovedit prin complexitatea concursului de la an la an, astfel incat anul acesta, datorita generozitatii sponsorilor, echipa infoarena ofera concurentilor ceva mai mult decat satisfactia rezolvarii problemelor.

Pentru fiecare dintre cele trei grupe, primii 10 elevi din clasament in urma desfasurarilor probelor online vor fi premiati cu o diploma de finalist al concursului preONI 2006 si o tabara de pregatire cu cazare si masa asigurate.

Cei 30 de elevi vor avea sansa sa interactioneze cu membrii echipei infoarena si cu ceilalti membrii ai comunitatii infoarena si sa invete de la si impreuna cu acestia. Tabara va fi de asenemea un prilej de a ii rasplati pe cei mai buni dintre cei mai buni. Acest lucru se va face prin organizarea unei runde finale, asemanatoare cu rundele online. Punctajele din acesta runda vor fi independente de cele acumulate la rundele online, iar primii 3 clasati vor avea parte de urmatoarele premii:

GrupaLocul ILocul IILocul III
Clasa a IX-a(si gimnaziu)300 RON200 RON100 RON
Clasa a X-a300 RON200 RON100 RON
Clasele XI -XII300 RON200 RON100 RON

Sponsori