Olimpiada Naţională de Informatică pentru Studenţi 2016

ANUNT - Olimpiada Nationala de Informatica pentru Studenti (ONIS 2016)

Despre înscriere

Vă rugăm să vă creaţi conturi noi sau să vă modificaţi un cont existent. Un cont are doua campuri pentru denumiri: Nume_complet care este editabil o data ce a fost creat contul, si Nume_cont_utilizator care este needitabil o data ce a fost creat contul. Va rugam ca in campul Nume_complet sa treceti universitatea si numele de familie al participantilor în formatul urmator: Universitate Nume1 Nume2 Nume3 (UNIBUC CAZACU OPRICA PLOP). In campul Nume_cont_utilizator treceti un nume potrivit pentru echipa voastra(Unibuc GuitzGuitz). Acesta va fi doar estetic (dar aveti grija ca nu-l veti putea modifica dupa crearea contului).

Organizatori

Program concurs

Faceţi click pe titlul unei runde pentru informaţii detaliate.

RundaDataOra
Runda 106 Martie 20161000 - 1500
Runda 228 Mai 20161000 - 1500

Cum particip?

Înainte de toate trebuie să te înregistrezi pe site-ul nostru!

Oricine este invitat să participe. În ziua de concurs intri pe site, citeşti problemele, le rezolvi şi trimiţi soluţiile înainte de expirarea timpului de lucru. La sfârşitul rundei, evaluatorul infoarena iţi va testa soluţiile pentru corectitudine. Clasamentul se va actualiza în timp real pe parcursul evaluării.

Prima dată pe infoarena?

infoarena ajută elevi şi studenţii să devină excelenţi în informatică! Gratuit ;) Citeşte mai multe despre noi şi vezi ghidul utilizatorului.