Atenţie! Aceasta este o versiune veche a paginii, scrisă la 2008-03-31 15:57:01.
Revizia anterioară   Revizia următoare  

Grigore Moisil 2008

infoarena organizeaza online pe data de 6 aprilie concursul interjudetean "Grigore Moisil". Astfel vei avea ocazia sa iti masori fortele cu cei care participa la concurs. Vor exista 5 grupe de varsta: clasele 5-6, clasele 7-8, clasa a 9-a, clasa a 10-a si respectiv clasele 11-12.

Va asteptam in numar cat mai mare si speram sa acumulati punctajele dorite.

Despre inscriere

ATENTIE! Trebuie sa te inscrii inainte de ora 0900 daca doresti sa ti se modifice rating-ul in urma participarii! Daca nu te inscrii nu ti se va modifica rating-ul insa poti sa participi oricum! Inscrierea se face printr-un simplu click. Nu trebuie sa va inregistrati din nou pe site!

Organizatori

Subiectele vor fi propuse si pregatite de:

  • prof. Clara Ionescu
  • Patcas Csaba

Pentru intrebari de factura organizatorica / tehnica poti contacta urmatoarele persoane:

Echipa infoarena iti ureaza mult succes!

Discutii pe forum

remote content

Cum particip?

Inainte de toate trebuie sa te inregistrezi pe site-ul nostru!

Oricine este invitat sa participe. In ziua de concurs intri pe site, citesti problemele, le rezolvi si trimiti solutiile inainte de expirarea timpului de lucru. La sfarsitul rundei, evaluatorul infoarena iti va testa solutiile pentru corectitudine. Clasamentul se va actualiza in timp real pe parcursul evaluarii.

Prima data pe infoarena?

infoarena ajuta elevi si studenti sa devina excelenti in informatica! Gratuit ;) Citeste mai multe despre noi si vezi ghidul utilizatorului.