Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Idei proaste :)  (Citit de 10597 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Cosmin
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 351
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.799



Vezi Profilul
« : Martie 20, 2012, 01:01:26 »

http://infoarena.ro/blog/idei-proaste
Memorat
palcuiealex
Strain
*

Karma: 7
Deconectat Deconectat

Mesaje: 43



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Martie 20, 2012, 01:29:15 »

Dar cum orice regula are exceptii, anul trecut un catalog a castigat sectiunea web, si acum 2 ani un media player sectiunea soft.
Asta nu inseamna ca incurajez proiectele "Yet Another CMS"... insa am vazut ca destul mult conteaza "ambalajul", nu ideea in sine.
Memorat
laurion
De-al casei
***

Karma: -41
Deconectat Deconectat

Mesaje: 102



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Martie 20, 2012, 01:35:28 »

 Ok Totally agree with you on this

Din pacate, la InfoEducatie, au fost prea multe din aceste "idei proaste", pe primele locuri ( anul trecut catalog virtual pe locul 2, acum doi ani game engine 2D si music player pe locurile 2, respectiv 3, si acum trei ani game engine pe locul 1  Fighting )

Eu am participat in a 9-a cu un joculet 3D(la care, ironic, am pierdut toate punctele de utilitate, pe cand un game engine 2D le-a primit), in a 10-a m-am calificat dar am avut un accident fix inainte si nu am ajuns, iar anul asta vedem ce se intampla, daca mai particip, cu ceva foarte interesant, desi destul de complicat.

Un pas inainte de la acest tip de proiecte, este implicarea in comunitatea open-source... Gasesti multe proiecte interesante, inveti lucruri noi de la programatori foarte buni si experimentati... Un bun inceput pe partea asta este concursul Google Code-in ce se tine de 2 ani pentru elevi de 13-17 ani, iarna.

Intr-adevar, este foarte incitant domeniul, super post! Winner 1st place

Later Edit: Alex, am postat in acelasi timp, nici nu observasem exemplele tale, asta dovedeste si mai mult cat de raspandite sunt...
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #3 : Martie 20, 2012, 01:48:36 »

Dar cum orice regula are exceptii, anul trecut un catalog a castigat sectiunea web, si acum 2 ani un media player sectiunea soft.

E mai important să lucrezi la proiecte interesante decât să câștigi premii.

InfoEducație și InfoMatrix au un criteriu de "originalitate" care are o greutate mai mică sau mai mare în punctajul final. (Eu întotdeauna am tras să fie cât mai important. Tongue) De acord cu tine că poți să câștigi concursul cu oricare din ideile de mai sus însă cred că ai de pierdut pe plan personal.
Memorat
TYTUS
Strain


Karma: 5
Deconectat Deconectat

Mesaje: 24



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Martie 20, 2012, 01:58:29 »

Nici eu sunt de acord ca trebuie neaparat sa ai o idee folositoare. Daca o ai, e perfect. Daca nu, e mai bine sa codezi un proiect, oricare ar fi, sa il duci la capat si sa il prezinti, decat sa nu o faci deloc. E o experienta din care vei invata o gramada. Pur si simplu gandeste-te la ceva ce te pasioneaza pe tine (sport, muzica, fotografie etc) si codeaza ceva ce ti se pare interesant.

Un exemplu ar fi sa implementezi o copie Photoshop. Nu va folosi nimanui atata timp cat exista alternative comerciale sau open-source. Dar vei invata algoritmi pentru procesare de imagini.

Am participat o singura data la un astfel de concurs.

Proiectul a fost o lectie interactiva de fizica: "Miscarea in camp gravitational". Ca module mai interesante a avut un mic engine fizic in Action-Script pentru simularea experimentelor; un joculet bazat pe acest engine; si un un fel de compilator de formule LaTeX. Nu prea stiam cum se face un compilator la vremea aceea, dar in final si-a facut treaba.

Ideea proiectului nu a fost a mea; ci a unui prof, sau a altui membru al echipei, nu mai stiu. In final mi s-a parut interesant si chiar m-am implicat muncind la un moment dat o zi si o noapte aproape in continuu pentru a termina la timp.

A fost o experienta placuta, avand ocazia sa colaborez cu mai multi prieteni. Sunt mandru si acum de produsul software rezultat, desi nu stiu cat de folosit a fost.



 
Memorat
Cosmin
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 351
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.799



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Martie 20, 2012, 02:11:14 »

@Vlad Am discutat deja ca e mai bine sa lucrezi la cate un idee http://infoarena.ro/blog/hackeri-vs-teoreticieni decat sa nu lucrezi.

Discutia curenta porneste de la premisa ca daca tot vrei sa lucrezi la un proiect e bine sa nu lucrezi la o idee expirata si ca nivel de dificultate si ca originalitate.
« Ultima modificare: Martie 20, 2012, 02:48:29 de către Cosmin Negruseri » Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #6 : Martie 20, 2012, 02:17:01 »

@Vlad: de acord că e o experiență plăcută și că înveți mult. De acord că e strict mai bine să faci ceva, orice, decât să nu faci nimic. Însă nu cred că e irelevant la ce lucrezi.

De exemplu poți să înveți PHP și HTML făcând site-ul clasei a IX-a B. Crezi că e o idee la fel de inspirată ca oricare alta?
Memorat
vivi
Client obisnuit
**

Karma: 41
Deconectat Deconectat

Mesaje: 50



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Martie 20, 2012, 07:59:32 »

Aș modifica un pic ce spune Cristi: unele din ideile astea nu sunt rele fundamental, ci faptul că sunt complet previzibile și inutile.

Eu aș zice să faceți site al liceului, dar nu la fel ca celelalte sute de site-uri ale liceului pe care nu le vizitează nimeni, ci să faceți ceva care ar fi cu adevărat util și folosit.

Habar nu am cum ar arăta un astfel de site și poate nici nu este posibil, dar dacă cineva reușește să găsească acea chestie care ar face un site al liceului să fie de succes, ar fi genial. Poate e un site unde elevii uploadează anonim poze de prin școală, sau postează anonim că le place de gagica aia mișto de la B, poate este un social network exclusiv unde se votează hot-or-not. Nu ar trebui să fie site oficial, ba dimpotrivă, probabil că dacă ar fi clandestin ar fi mult mai folosit Smile Mie mi s-ar părea fascinant dacă cineva ar reuși asta.
Memorat
tvararu
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Martie 20, 2012, 09:27:20 »

Dar cum orice regula are exceptii, anul trecut un catalog a castigat sectiunea web

Si eu care citind postul credeam ca sunt exceptia, la un alt concurs de anul trecut am participat si eu cu un catalog castigator. Iar la sectiunile de soft si design au luat programatorul si respectiv designerul unui 2D Game Engine.

In ambele proiecte consider, dupa cum au notat si altii in threadul asta, ca impactul a constat in abordare si, arguably mai important, prezentarea si cum iti vinzi marfa. Cu totii cred ca am auzit de un anumit imperiu de succes construit pe baza reimpachetarii ideilor deja existente in ambalaje noi, ajutate eventual si de marketing competent.
Memorat
razyelx
Client obisnuit
**

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 82



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Martie 20, 2012, 09:35:46 »

Prin clasa a 9-a cand am participat si eu la InfoEducatie ne-am aduant vreo 3 oameni sa facem site-ul scoli. Dar cum doi dintre noi nu aveam atata de multa experienta, am zis hai sa incepem cu altceva sa omogenizam echipa. Asa ca am creat un Library Manager pentru biblioteca scolii. Era destul de misto(web based) pentru ca bibliotecarii au inceput sa il foloseasca si nu mai isi notau pe foi informatiile. Cu acest proiect am ajuns pe nationala alaturi de cei 2 colegi si am luat premiul I. Totusi a fost nasol ca nu putea merge decat un reprezentant al echipei, iar eu vara respectiva lucram si am renuntat la a merge la Galaciuc. Totusi am inteles ca a fost misto(asa mi-a spus colegul care a fost).
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #10 : Martie 20, 2012, 10:23:02 »

Un articol care indeparteaza de programare si demonstreaza ca cel care l-a scris nu stie ce inseamna dezvoltarea in iteratii, psihologia copilului si a creatorului.
Totodata persoana respectiva isi reneaga rolul de arbitru in acest concurs, prin faptul ca desconsidera munca elevilor si ii demotiveaza.
Intr-o organizatie care se respecta acest articol echivaleaza cu o demisie publica.

Dragoș, am un respect foarte mare pentru acești elevi. Mă impresionează de fiecare dată când îi văd și îmi aduc aminte cum e să fii în pielea lor.

Vreau să-i încurajez să se gândească singuri la ce să lucreze, nu să facă ce le sugerează profesorul sau una din ideile "default".
Memorat
cata00
Strain


Karma: 24
Deconectat Deconectat

Mesaje: 10



Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Martie 20, 2012, 10:50:46 »

+1 pentru jocuri / joculețe. Programarea trebuie să fie o plăcere și dezvoltarea de joculețe este nemaipomenit de distractivă. În diverse etape ale formării mele am implementat un minesweeper, un tetris (inclusiv colaborativ, doi jucători în același pahar), o fugăreală prin labirint 2D, un program de reversi, un program de antișah. Din fiecare am învățat foarte mult, de la rudimente de temporizare, grafică și sunet până la algoritmi avansați (pentru șah -- proof number search, endgame tables, zobrist keys, bitboards etc.).

De când cu Internetul, este ușor să publici multe din rezultate și asta îți dă o satisfacție și mai mare. De exemplu, din joacă în joacă am compilat cea mai detaliată carte de deschideri pentru antișah (nu public link-ul, dar căutați [suicide chess opening book]).

Aveți mulți ani înainte și nu e cazul să vă repeziți la proiecte utile prea curând.
Memorat
nod_software
Strain


Karma: -3
Deconectat Deconectat

Mesaje: 4



Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Martie 20, 2012, 17:40:02 »

Am participat la peste 130 de concursuri de informatica, dintre care 100 sunt concursuri de software.

Eu sunt de parere ca exista doua tipuri de concursuri de software:
-De inventii(noutati)
-De software(cat de complex e, nu ma refer la coding, la concepte la paradigme, la materia acumulata pentru a creea acel soft)

Toate(dar absolut toate concursuri internationale) sunt foarte diferite de cele din Romania(inclusiv si infomatrix care este romanesc, doar EBIKO din Turcia seamana). Am participat la concursuri de inventi in domeniul software, iar pe juriu(desi erau profesori universitari in domeniu informatica) nu ii intereseaza cat de bun esti, sau ce ai scris tu acolo, ii intereseaza impactul pe care il are softul tau in lume. De exemplu anul trecut cu un limbaj de programare(interpretor) care contine Inteligenta Artificiala(continea Retele neuronale, Tehnici fuzzy, programare logica, algoritmi genetici, baze de cunostinte) in America a fost batut de catre un american care a facut o aplicatie pentru I-Phone, care citea de pe internet daca in orasul lui e pericol de Tornada sau nu ca sa se adaposteze. La concurs eu am luat un amarat de premiul IV din 1600 de participanti, iar el a luat locul III si 3 premii de la sponsori pentru "inventia" lui(sponsori in acelasi domeniu lui, diferite asociatii de meteorologie din USA). Pur si simplu el avea ceva nou fata de mine. De celelalte nu spun, ca nu prezinta un grad atat de mic de cunostinste(locul I era computer vision, si camera Kinect pentru 3D si reusea sa miste ferestre si obiecte 3D, ca in reclamele de la TV, sau in IronMan)

Cand am fost jurizat de Association For Computing Machinery, dupa ce am discutat aproximat 5 ore, in 2 zile diferite in particular, cu 4 domn profesori universitari inclusiv dl. Edward Feigenbaum, mi-e mi-au dat locul I si am fost prezentat la Premiul Turing in San Francisco din toti participanti. Adica a fost o jurizare total diferita, si pe ei i-au interesant cu totul altceva din participanti. Am vazut atatea lucrari tari continand Machine Learning, NLP, data mining, expert system, Hill climbing, Probabilitati(bayes networks, HMM) dar obtineau premii foarte mici intrucat ei mergea(ca si mine) pe complexitatea lucrari si nu pe utilitatea ei in lume.

Pentru prima categorie exista:
-Saloane nationale/internationale de inventii, concursuri internationale de inventii, care sunt adresate numai in domeniu software.

Pentru ceea de a doua, sunt cele de la student research competition de la ACM.

Am participat la InfoEducatie 6 ani de zile consecutivi, iar eu daca  as vedea un catalog virtual cu Natural Language Processing facut de el, as spune ca e bun, chair foarte bun!! Desi ideea e vaga, is NLP e vag, iar rezultatele nu sunt prea concludente, dar pentru cunostiintele dobandite de limbaje formale, baze de cunostinte, programare logica, iar in plus daca nu ar folosi OWL(pt web), sau Clips ar fi mult mai interesant ca el a reusit sa implementeze acele paradigme, si ca are niste cunostinte solide despre acest lucru.  Astfel eu nu prea reusesc sa inteleg de ce un software ar avea nevoie de originalitate, ci ar trebui sa reflecte cunostiintele lui si munca, intruncat poti sa lucrezi la un CMS si poti sa faci altceva cu cunostinte mai avansate.
Altceva nu spun

Anul trecut am facut NLP la soft educational, si am luat doar o mentiune. Desi mi-am implementat un interpretor de ANSI prolog de mana,

Noi nu videm softuri la concursuri, noi sunstem elevi care incearca sa invete cat mai mult!

Un alt lucru pe care -am observat este ca la concursurile international din alta parte sunt numai profesori universitari(si au phd).

Anul asta sunt curios cum va fi primit un encefalograf cu Hidden Markov models
« Ultima modificare: Martie 20, 2012, 18:36:49 de către Budisteanu Ionut Alexandru » Memorat
Cristy94
De-al casei
***

Karma: 37
Deconectat Deconectat

Mesaje: 128



Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Martie 20, 2012, 19:01:02 »

Eu am participat doar anul trecut la InfoEducatie, imi pare rau ca nu am aflat mai de mult de el. Problema este ca majoritatea proiectelor sunt facute de elevi pusi de profesorii de informatica sa creeze in cateva zile o aplicatie/website pentru concurs, pentru acesti concurenti rasplata de a primi un 10 la info' fiind suficienta. Din ce am vazut eu au fost foarte putine idei originale, iar majoritatea din proiectele cu idei bune nu au fost implementate la nivelul asteptarilor.

O sa particip si anul acesta (daca totul merge conform planului  Whistle), sper sa ne vedem la Galaciuc Very Happy.

@Budisteanu
Cred ca e mai important sa stii sa folosesti ceea ce a fost deja creat decat sa stii sa faci tu totul de la 0. Cam asta inseamna evolutia. Nu cred ca se bucura nimeni daca cineva face un "Windows" (SO) de la 0 dar nu este nici 1% din ceea ce se gaseste deja pe piata.
Parerea mea este ca orice competitie are un grad de subiectivitate in stabilirea clasamentului, mai putin olimpiada de info si cursele Very Happy.
Memorat
nod_software
Strain


Karma: -3
Deconectat Deconectat

Mesaje: 4



Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Martie 20, 2012, 19:09:44 »

Eu am discutat dintr-un alt punct de vedere. Eu am pus concursul InfoEducatie pe ramura a doua, in care sa se sublinieze ceea ce inveti tu pentru a creea lucrul respectiv, si nu de aplicabilitatea ei. Eu nici un software pe care l-am realizat nu a fost ca cineva sa il foloseasca, ci ca eu sa invat ceva, si sa ma auto depasesc in invatare, si nu in numarul de useri pe care il folosesc.

Te asigur ca mie mi se parea mult mai interesant si mult mai castigat daca invatai data mining, si niste agenti inteligenti care sa caute articole automat pe internet si sa ii introduca in baza ta de date, decat sa te chinuesti sa faci design-ul template-ului. Adica sa inveti. Sau sa o reprezinti logic, vorbesc despre ultimul tau proiect, http://www.piataterenuri.info/. Sau altceva, dar ceva din care sa inveti ceva.

Noi suntem niste elevi, iar noi trebuie doar sa invatam, cand vom fi mari, ne vom uita cum sa facem bani. Dar acuma este timpul pentru a culege cat mai multe cunostinte, si apoi sa le aplicam in practica. Acesta este rolul universitati si liceului. Facultatea nu te invata sa faci bani, ea te invata sa poti sa inveti.

Sigur vei invata foarte mult sa programezi  cei 0.1% din Windows XP. Daca ai reusi sa faci 0.001% din sistemul de operare vei avea toate cunostintele sa il faci 100%, numai ca in 200 de ani, cu 10.000 mi de lini pe zi. Daca stii sa rezolvi problema filozofilor atunci vei sti sa scrii tot, numai ca timpul nu te va lasa. Dar intrucat te documentezi si inveti esti mult mai castigat decat sa ai o finalizare.

Acesta este punctul meu de vedere despre concursuri [pct]
« Ultima modificare: Martie 20, 2012, 19:17:34 de către Budisteanu Ionut Alexandru » Memorat
Cristy94
De-al casei
***

Karma: 37
Deconectat Deconectat

Mesaje: 128



Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Martie 20, 2012, 20:14:46 »

Discutia asta duce spre http://infoarena.ro/blog/hackeri-vs-teoreticieni  Smile

Eu zic ca e mai usor sa incepi cu proiecte mici care sa fie baza teoretica pentru niste viitoare proiecte mai mari. Nu imi place ideea de a invata o viata pentru a realiza intr-un final un proiect maret, cred ca e mai usor de fiecare data sa iti propui exact ce iti doresti sa faci iar apoi sa cauti metodele de a realiza acel lucru, nu mai intai sa inveti metodele prin care poti sa realizezi diverse lucruri iar abia apoi sa cauti o utilitate a celor invatate. Repet, asta este parerea mea, asa imi place mie sa lucrez si sa imi dezvolt cunostiintele.

Momentan lucrez la un proiect care a inceput de la o simpla idee; avand cunostiintele acumulate din proiectul anterior imi este mult mai usor acum sa pun in aplicare aceasta idee. Imi pun destule sperante in acest proiect, sper sa ajunga un "trend" global si in acelasi timp sa fie ca o consolidare a celor pe care le-am invatat pana acum, asta doar pentru a-mi servi in proiectul pe care probabil il voi incepe dupa acesta. De ce sa nu imi "incerc norocul" creand ceva, care poate sa devina ceva important pentru o anumita categorie de oameni si sa (cum o vad eu) "pierd timpul" invatand algoritmi complicati care probabil nu ii voi folosi niciodata (asta pentru ca stiu de acuma cam ce imi doresc sa fac in continuare si sunt de parere ca tot ce stiu pana acum este indeajuns pentru a porni intr-o "aventura", sperand ca pe parcursul acesteia sa reusesc sa trec peste orice obstacol, chiar daca sunt nevoit ca la acel moment sa lucrez din greu pentru a "izbavi").

Cam aberez, mai bine ma culc  Very Happy
Memorat
cdascalu
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 5



Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Martie 20, 2012, 21:13:17 »

Pentru mine concursurile de acest gen sunt extrem de interesante dar mai ales importante pentru ca iti ofera sansa de a vedea lucrurile dintr-o alta perspectiva, o perspectiva pe care nu o inveti la scoala si cum

Citat
Noi suntem niste elevi, iar noi trebuie doar sa invatam

consider ca reprezinta un mare pas inainte sa te confrunti cu toate acele intrebari(din articol) pe care ti le pui cand lucrezi la un produs care urmeaza sa fie evaluat de public(de cele mai multe ori format din persoane cu cunostinte medii in informatica).

Primul meu site http://www.wayshares.com are cateva idei noi in care eu cred.

Cand m-am apucat sa lucrez nu aveam mari asteptari de la el, vroiam doar sa vad ce pot si am intampinat destule provocari, de exemplu cum sa-mi organizez baza de date(cu useri,grupuri,liste de persoane,privacy,poze,albume,taguri).
Mai mult decat atat dupa ce l-am terminat am primit feedback de la prieteni si am aflat o multime de lucruri pe care le stiam teoretic dar nu le simtisem practic.Asa ca acum ma simt mult mai pregatit sa incep alte proiecte(sau sa le refac pe cele anterioare).

@wickedman Foarte interesant postul si felicitari pentru http://www.summify.com !

P.S. Apropo, despre infoeducatie 2012 stie cineva ceva?

Memorat
Cosmin
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 351
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.799



Vezi Profilul
« Răspunde #17 : Martie 23, 2012, 07:56:36 »

Ionut, felicitari.
Ai o lista foarte misto de proiecte.
Din cat cod te lauzi ca ai scris deja ai trecut de nivelul de 'elev' sau 'invatacel'.
Dupa 130 de concursuri ca mai adaugi unu nu schimbi mare lucru.
Argumentul ca suntem elevi si trebuie sa invatam nu mai merge la tine. O sa te cam plictisesti in facultate pentru ca o sa dai de notiuni familiare.

Iti recomand sa te apuci de proiecte utile si sa concurezi cu programatorii din lumea reala. Copiii de la concursurile de soft nu sunt la nivelul tau.
« Ultima modificare: Martie 23, 2012, 08:11:50 de către Cosmin Negruseri » Memorat
hurrycane
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #18 : Martie 27, 2012, 00:33:23 »

Si eu am participat InfoEducatie si ma bucur foarte mult ca am facut asta! Anul trecut a fost al6-lea an la rand (4 in liceu si 2 in facultate facand parte din juriu).

Personal datorez acestui concurs toata pasiunea mea si mare parte din cunostiintele acumulate peste ani. Eu am crescut cu povestiile proiectelor pe care Cristi si Mihai le-au dezvoltat Smile (pana la urma pe blogul unui fost proiect de la InfoEducatie si discutam acum).

In fiecare an am incercat sa vin cu ceva interesant si sa imi imping cunostiintele cu un pas inainte. De la an la an am schimbat tehnologiile, framework-urile, bazele de date folosite, modurile de abordare, tipurile de aplicatii web etc pentru ca intr-un final sa dezvolt un proiect interesant si cat mai original.

Primul meu proiect (din 2006) a fost un portal culinar care incerca sa devina putin social si sa integreze tehnologii din ce numeam pe atunci web 2.0. Spre uimirea mea a fost foarte bine primit pentru ca isi indeplinea scopul - era ceva foarte simplu, usor de administrat si continea ceva tehnologii noi. Am continuam apoi cu un CRM/project management tool, un magazin de magazine (meta-shop) si in final cu un mashup.

In ultimul an am venit cu cea mai tare idee (chiar in acel an, ideea de mashup a fost si tema de open) - am muncit foarte mult la ea, avea un mic sistem distribuit in spate dar nu am reusit sa termin asa ca am iesit pe al2-lea loc din coada Smile.

Niciodata nu am luat loc pe podium dar am participat la multe open-uri, am invatat foarte multe dezvoltand aceste proiecte.
Mi-am facut prieteni foarte buni de la care inca mai am multe de invatat!

Poate nu am invatat sa scriu sisteme expert si sa folosesc modele Markov dar am invatat cat de cat sa scriu cod si cel mai important am gasit acel lucrul care imi place sa-l fac cel mai mult - sa dezvolt solutii ce au cu adevarat un impact!

Voi reveni la InfoEducatie in fiecare an cu aceeasi placere, incercand sa inspir acea pasiune necesara in industria noastra - pasiune pe care si eu la randul meu am primit-o participand la InfoEducatie!
Memorat

In love with C++ !
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines