Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Comunitati  (Citit de 2441 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Cosmin
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 351
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.799



Vezi Profilul
« : Martie 29, 2012, 10:30:35 »

http://infoarena.ro/blog/comunitati
Memorat
rgrig
De-al casei
***

Karma: 46
Deconectat Deconectat

Mesaje: 144



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #1 : Martie 29, 2012, 11:13:22 »

Heh: Cand ai zis de ROSEedu mi-ai adus aminte ca la ROSE 1995 am stat de vorba cu Linus Torvalds la palatul copiilor si abia dup-aia am aflat ce e aia Linux si cine era el. http://linux.punct.info/postrose.html

E vreo legatura intre ROSEdu si fostul ROSE?
Memorat
mihai.maruseac
Strain


Karma: 3
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Martie 29, 2012, 18:17:37 »

Salut,

Nu e nici o legătură cu excepția numelui. De fapt și aia e aproximativă. ROSE parcă era Romanian Open Source Event în timp ce ROSEdu e Romanian Open Source Education.

La ultimul event ROSE de care știu eu (ultimul RosDev de acum 3 ani) au participat oameni din ROSEdu, pe-atunci era extrem de tânără organizația și încă mai testam și experimentam Smile

Oricum, părerea mea e că în timpul facultății este foarte bine să te implici într-o comunitate de unde ai ce învăța, nu într-o comunitate unde ai cum să te distrezi cât mai mult posibil. Distracția poate fi mereu îmbinată cu învățatul.
Memorat
MarcvsHdr
Strain
*

Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 44



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Martie 29, 2012, 19:32:03 »

In completarea a ceea ce a spus Mihai, ROSEdu a evoluat exponential fata de acum trei ani, si din punctul meu de vedere, este sursa unei fractiuni semnificative din educatia tehnica a multor studenti de la facultatea de Calculatoare.

Anul acesta am inceput sa interactionam pe teme de Open Source cu un public mult mai larg, printre care si comunitatea Infoarena (unde multi dintre noi ne-am format pe parcursul liceului si am invatat sa iubim algoritmica si programarea).

Am avut onoarea de a contribui deja la un eveniment Infoarena, s-a contribuit la site-ul Infoarena in cadrul ROSEdu Hack Days, si folosim inclusiv o clona modificata de Infoarena ca site al unei materii de anul 1 Smile (http://elf.cs.pub.ro/programare).

Dupa cum spunea  si Traian, atunci cand se investeste in consolidare si in educatie, rezultatele pe termen lung intrec asteptarile. Iar atata timp cat avem mai multe idei bune decat timp sa le punem in practica, stim ca suntem pe drumul cel bun.
Memorat
trebedea
Echipa infoarena
Strain
*****

Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 13



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Martie 30, 2012, 00:15:08 »

Am mai gasit astazi o comunitate foarte entuziasmata la o prezentare din facultate. Pentru cine este interesat de robotica, electronica, sisteme de control inteligent, etc cred ca cei de XProjects (http://xprojects.ro/despre-noi.php) au o comunitate destul de mare.
Memorat
Cosmin
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 351
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.799



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Martie 30, 2012, 12:10:45 »

Fac treaba cei de la rosedu! Daca in anii mai vechi majoritatea internilor veneau din comunitatea olimpicilor la informatica, vara trecuta am vazut o gramada de politehnisti ce fac parte din Rosedu.

O alta comunitate pe care am remarcat-o e cea a studentilor de la centrele Microsoft din tara. In fiecare an multi participa la Imagine Cup si fac internshipuri pe la Microsoft.
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines