Inca cateva idei :
..) La sah poti face si AI si nu trebuie sa fie eficient nu cred ca exista vre-un prof care sa stea sa joace 30min sa vada cat de bun e AI, un simplu alg randomizat cred ca isi poate face treaba foarte usor...
1) Un alt joculet relativ usor de implementat ar fi Bouncing Balls. Cred ca stie toata lumea despre ce vorbesc. In functie de timpul ramas se mai pot adauga diverse functii si bonusuri. Eu am codat asa ceva in C++, Borland. Cine e interesat de sursa imi poate da PM si i-o trimit (mi-am facut un pic de timp si am mai gasit cateva din anticele mele lucrari) - Jocuri cred ca se pot face multe dar nu-s chiar asa de utile si de obicei nu atrag atentia.
2) Programe - poti incerca ce am facut eu anul trecut Media Player (iti pot trimite documetatia sa nu pleci de la 0) oricum gasesti tot de ce ai nevoie pe
http://msdn.microsoft.com eu de aici am invatat totul.
3) Ceva alg de criptare pt orice tip de fisier, sau alg de arhivare. Detin niste documetatie pe tema asta sau mai multe poti gasi pe google.
4) Un program de transcris cod din pascal in c sau invers... Modifici decat cuvintele cheie si putin la cod. (Daca l-ai fi adus acum la Cluj cred ca scoteai bani buni pe el, pe aici nu sunt multi care stiu pascal sau care au chef sa invete, la inceput cred ca si eu eram tentat de asa ceva

))
5) Poti incerca sa faci ceva in Macromedia + pagini web, aici sunt multe optiuni...
In principiu daca e ceva frumos ce incanta vederea nu ai probleme. Toata lumea vrea sa vada ceva frumos nu neaparat util.
Multa bafta ! & Toate cele bune !
Sorin.