În primul rând felicitări pariticipanţilor la Runda 2! Am observat că nu v-aţi lăsat descurajaţi de rezultatele de la prima rundă şi aţi participat astăzi în număr mare

! Vă aşteptăm şi la ultima etapă a concursului Summer Challenge 2009.
În al doilea rând ţin să îi felicit pe Marius şi pe Paul (ei au făcut treaba runda aceasta, eu doar mi-am trecut numele la secţiunea cu organizatori

) pentru efortul depus în aceste zile. Este foarte solicitant să organizezi un concurs din scurt, aproape de unul singur.
@devilkind: Într-adevăr, ai descoperit locul de unde a fost preluată una din problemele propuse. După cum am menţionat la secţiunea cu autori, toate problemele provin din alte surse. Era oarecum de aşteptat ca mai devreme sau mai târziu să descoperiţi ceva. Trebuie să înţelegi însă că este imposibil pentru două persoane să compună la comandă probleme la nivel de IOI, şi pe deasupra să le mai şi adauge în arhivă, să facă teste, soluţii oficiale, etc.
@gabitzish: Ne cerem scuze pentru neplăcerile provocate pe parcursul rundei şi sperăm să învăţăm din ele. Probabil că atunci când faci lucrurile pe fugă, se mai strecoară şi erori. La Runda 3 vom verifica cu mai multă atenţie testele.
Mulţumim pentru feedback si multă baftă la Runda 3!