Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: 829 Project management  (Citit de 5229 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
DITzoneC
Nu mai tace
*****

Karma: 301
Deconectat Deconectat

Mesaje: 962



Vezi Profilul
« : Mai 22, 2009, 13:50:20 »

Aici puteţi discuta despre problema Project management.
Memorat
pauldb
Nu mai tace
*****

Karma: 821
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.901



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : August 02, 2009, 17:38:04 »

Acum ar trebui sa se poate submita si la aceasta problema.
Memorat

Am zis Mr. Green
vlad.manea
Strain
*

Karma: 10
Deconectat Deconectat

Mesaje: 48



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : August 04, 2009, 18:35:26 »

Am trimis o solutie si nu primesc niciun raspuns pentru primul test (obtin 90p).
Alti concurenti primesc un raspuns ("a doua valoare gresita") la unele teste gresite.
Sunt cazuri in care evaluatorul nu trimite inapoi raspuns?
Memorat
gabitzish1
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 321
Deconectat Deconectat

Mesaje: 926



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : August 04, 2009, 21:13:34 »

S-a rezolvat. Imi cer scuze pentru neplacere!
Memorat
mihaionly
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 10



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Decembrie 15, 2009, 12:54:04 »

Și la această problemă, și la cerc3 de la oji2009 îmi dă "Killed by signal 11(SIGSEGV)." pe toate testele, deși când le evaluez manual după testele de la oji, nu apare nicio problemă. Nu depășesc limitele niciunui vector
Memorat
savim
Nu mai tace
*****

Karma: 194
Deconectat Deconectat

Mesaje: 333



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Decembrie 15, 2009, 14:09:32 »

Poti sa primesti acest mesaj si daca declari prea multa memorie.
Memorat
Florian
Nu mai tace
*****

Karma: 125
Deconectat Deconectat

Mesaje: 832



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Decembrie 15, 2009, 17:28:07 »

Și la această problemă, și la cerc3 de la oji2009 îmi dă "Killed by signal 11(SIGSEGV)." pe toate testele, deși când le evaluez manual după testele de la oji, nu apare nicio problemă. Nu depășesc limitele niciunui vector
Ai grija la numele fisierelor .in si .out.  Very Happy Am asa o vaga banuiala ca aici gresesti  Whistle
Memorat
alexandru92
Nu mai tace
*****

Karma: -191
Deconectat Deconectat

Mesaje: 496



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Ianuarie 02, 2010, 19:59:10 »

Mai intai La multi ani Very Happy
Nu inteleg unde gresesc in calcularea celei de a 2 valori. Folosesc CPM. Pe exemplu din enunt, la ultima valoare afiseaza 8 8 in loc de 8 9 Sad
Cod:
for( i=n-1; i >= 0; --i )
    {minim=inf;
        for( it=vt[order[i]].begin(), iend=vt[order[i]].end(); it < iend; ++it )
            minim=min( minim, lt[*it]-cost[order[i]] );
        if( minim != inf )
          lt[order[i]]=minim;
    }
order - se gasesc nodurile 0, 1, ...,n-1 sortate topologic
vt - retin lista de adiacenta a grafului transpus
cost - timpul necesar indeplinirii fazei i
lt  - timpul maxim la care poate incepe faza i.
Daca ma puti ajuta, va rog Smile
« Ultima modificare: Ianuarie 02, 2010, 23:16:39 de către alexandru » Memorat
toni2007
Nu mai tace
*****

Karma: 160
Deconectat Deconectat

Mesaje: 663



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Ianuarie 02, 2010, 23:12:47 »

Mai intai La multi ani Very Happy
Nu inteleg unde gresesc in calcularea celei de a 2 valori. Folosesc CMP. Pe exemplu din enunt, la ultima valoare afiseaza 8 8 in loc de 8 9 Sad
Cod:
for( i=n-1; i >= 0; --i )
    {minim=inf;
        for( it=vt[order[i]].begin(), iend=vt[order[i]].end(); it < iend; ++it )
            minim=min( minim, lt[*it]-cost[order[i]] );
        if( minim != inf )
          lt[order[i]]=minim;
    }
order - se gasesc nodurile 0, 1, ...,n-1 sortate topologic
vt - retin lista de adiacenta a grafului transpus
cost - timpul necesar indeplinirii fazei i
lt  - timpul maxim la care poate incepe faza i.
Daca ma puti ajuta, va rog Smile

Ce este CMP ?
Memorat
alexandru92
Nu mai tace
*****

Karma: -191
Deconectat Deconectat

Mesaje: 496



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Ianuarie 02, 2010, 23:16:15 »

Scuze era CPM Critical Path Method.
LE: Am rezolvat, n-am tratat cazul in care procesul i nu are succesori Smile
« Ultima modificare: Ianuarie 03, 2010, 08:53:47 de către alexandru » Memorat
AndreiD
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Februarie 15, 2010, 14:23:22 »

Cred ca este o eroare in evaluator, afisez corect doar timpul minim si iau 79 puncte, in loc de 40 puncte.
Memorat
stef2n
Nu mai tace
*****

Karma: 218
Deconectat Deconectat

Mesaje: 641



Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Februarie 15, 2010, 17:13:25 »

Am reparat. Acum vei lua 46 de puncte, nu 40 (testul 1 e mai special Smile )
Memorat

Exista 10 categorii de oameni: cei care inteleg sistemul binar si cei care nu il inteleg.
Alexa_ioana_14
Strain
*

Karma: 6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 37



Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Februarie 27, 2010, 20:08:00 »

ca sa aflu timpul minim la care poate fi inceput un proiect fac un fellman-ford in care initial toate distantele sunt -1, si incerc la fiecare pas sa obtin pentru un nod costul maxim (nu minim).
pe ideea asta iau 88 pct. E gresita ideea, sau am busit la implementare? [n-am gasit niciun contraexeplu, iar sursa pare ok]

Memorat
andrei.sfrent
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3



Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Februarie 27, 2010, 21:42:39 »

S-ar putea ca implementarea sa fie de vina. Si eu tot Bellman Ford am folosit.
Memorat
Alexa_ioana_14
Strain
*

Karma: 6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 37



Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Februarie 28, 2010, 11:12:02 »

da, era de la sursa, multumesc Smile !


O mica observatie in ceea ce priveste evaluatorul: evalul spunea ca e gresita a 2-a valoare insa bugul era la cea de-a 3-a!
Memorat
wscsprint3r
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Martie 04, 2010, 19:58:19 »

Imi spune si mie cineva unul din testele (inafara de primu) de la ceasta problema va rog? Pe exemplu merge dar iau 29 de puncte Brick wall
Memorat
Andreid91
Client obisnuit
**

Karma: 7
Deconectat Deconectat

Mesaje: 54



Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Martie 04, 2010, 20:21:26 »

Sunt aceleasi teste ca si la oji din cate stiu eu. Le gasesti in sectiunea downloads aici http://infoarena.ro/downloads

Spor  wink
Memorat
shnako
Client obisnuit
**

Karma: 3
Deconectat Deconectat

Mesaje: 50



Vezi Profilul
« Răspunde #17 : Martie 05, 2010, 11:26:52 »

Am folosit Critical Path si iau 82 de puncte. Ideea e ca pe 6 teste nu imi da bine a doua valoare. Asta este partea care afla a doua valoare, daca reuseste cineva sa se prinda ce am gresit fac o bere ca pe mine deja ma termina psihic chestia asta. Brick wall
Sper ca nu e prea explicit, pentru ca nu poti lua puncte doar cu bucata asta. Fighting

Cod:
void critical_path(void)
{
t=0;
for (i=1;i<=n;i++)
check[i]=0;
for (i=1;i<=n;i++)
{
sw=0;
for (j=1;j<=n;j++)
if (m[j][i])
{
sw=1;
break;
}
if (!sw)
{
check2[i]=1;
check[i]=1;
st[++t]=i;
v[i].tfmax=cost;
v[i].tsmax=v[i].tfmax-v[i].c;
}
}

for (i=1;i<=n;i++)
for (j=1;j<=n;j++)
if (m[st[i]][j]&&!check2[j])
{
st[++t]=j;
check2[j]=1;
}


for (i=1;i<=n;i++)
{
sw=0;
for (j=1;j<=n;j++)
if ((m[j][st[i]]&&!check[j])||check[st[i]])
{
sw=1;
break;
}
if (!sw)
{
min=MARE;
for (j=1;j<=n;j++)
if (m[j][st[i]]&&v[j].tsmax<min)
min=v[j].tsmax;
v[st[i]].tfmax=min;
v[st[i]].tsmax=v[st[i]].tfmax-v[st[i]].c;
check[st[i]]=1;
}
}
}
Memorat
alexandru92
Nu mai tace
*****

Karma: -191
Deconectat Deconectat

Mesaje: 496



Vezi Profilul
« Răspunde #18 : Martie 05, 2010, 18:08:21 »

Inainte de a aplica Critical Min Path ai facut  o sortare topologica ?
Memorat
DanceKriss
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 5



Vezi Profilul
« Răspunde #19 : Martie 07, 2011, 10:05:31 »

Poate sa-mi dea cineva un link cu critical path .... iau 44 de pct cu o metoda implementata de mine ......  Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall
p.s : SE POT LUA 100 DE PCT SI  CU MATRICE DE3 ADIACENTA? :> Think
 
Memorat
gabitzish1
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 321
Deconectat Deconectat

Mesaje: 926



Vezi Profilul
« Răspunde #20 : Martie 07, 2011, 10:13:46 »

Sigur ca se poate ... sunt maxim 100 de noduri.
Memorat
DanceKriss
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 5



Vezi Profilul
« Răspunde #21 : Martie 07, 2011, 10:34:52 »

merci Raised eyebrow  Ideea e ca pe matrice faci parcurgerea mai ushor
Memorat
gapdan
Strain
*

Karma: -17
Deconectat Deconectat

Mesaje: 27



Vezi Profilul
« Răspunde #22 : Noiembrie 09, 2014, 13:17:29 »

Imi explica si mie cineva va rog ce este Critical Path Method?
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines