Pagini: 1 [2] 3   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: 013 Parcurgere in latime  (Citit de 21916 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
blasterz
Nu mai tace
*****

Karma: 92
Deconectat Deconectat

Mesaje: 255



Vezi Profilul
« Răspunde #25 : Februarie 12, 2010, 18:48:27 »

La BFS tu adaugi in coada fiecare nod cel mult o data! Atunci coada are nevoie de N elemente!
Probabil se confunda BFS cu Bellman-Ford cu coada, cand un nod e introdus in coada de mai multe ori!!!
Memorat
zalman
Strain
*

Karma: -11
Deconectat Deconectat

Mesaje: 31



Vezi Profilul
« Răspunde #26 : Februarie 12, 2010, 19:57:40 »

ms @klamathix
Memorat
nbibest
Strain


Karma: -5
Deconectat Deconectat

Mesaje: 17



Vezi Profilul
« Răspunde #27 : Iunie 22, 2010, 19:30:21 »

ceva idee de rezolvare in pascal? in c am vazut ceva ciudat...un fel de record..vector..semimatrice habar nam cu stl(sau std ziceati voi pe aici...) dar in pascal nu stiu daca exista asa ceva? ceva poate alocare dinamica sau nu inteleg...
Memorat
BitOne
Strain
*

Karma: -1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 45



Vezi Profilul
« Răspunde #28 : Iunie 22, 2010, 19:34:58 »

Se cheama STL Whistle
Am facut o filtrare dupa sursele din pascal care au luat 100pct poate te ajuta http://infoarena.ro/monitor?task=bfs&compiler=fpc&score_begin=100 Smile
« Ultima modificare: Iunie 22, 2010, 19:52:06 de către Andrei Grigorean » Memorat
newsabbath
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 8



Vezi Profilul
« Răspunde #29 : Noiembrie 28, 2010, 12:54:10 »

Buna,

mi-ati putea spune cum vad testele de la problema parcurgere in latime?
Memorat
SpiderMan
Nu mai tace
*****

Karma: -463
Deconectat Deconectat

Mesaje: 937



Vezi Profilul
« Răspunde #30 : Noiembrie 28, 2010, 14:54:10 »

Pe fondul galben ai : De asemenea, poti vedea si testele accesand atasamentele. Dai click pe el si ai acolo testele . ( uite aici un link, http://infoarena.ro/problema/bfs?action=attach-list ) . Test.in inseamna input, iar Test.ok inseamna ce trebuie sa afiseze programul.
Memorat
Bit_Master
Vorbaret
****

Karma: -49
Deconectat Deconectat

Mesaje: 159



Vezi Profilul
« Răspunde #31 : Martie 04, 2011, 16:48:33 »

Mie-mi scrie la "scorul tau in arhiva" N/A desi am ultima sursa trimisa are 100 de puncte.
Memorat
SpiderMan
Nu mai tace
*****

Karma: -463
Deconectat Deconectat

Mesaje: 937



Vezi Profilul
« Răspunde #32 : Martie 04, 2011, 16:49:44 »

In arhiva educationala, nu iti arata scorul obtinut, aceasta facilitate va fi adaugata doar la IA 3.
Memorat
Bit_Master
Vorbaret
****

Karma: -49
Deconectat Deconectat

Mesaje: 159



Vezi Profilul
« Răspunde #33 : Martie 04, 2011, 16:58:55 »

Si ce e de preferat cand lucrezi cu cozi?
deque sau queue?
Memorat
S7012MY
Nu mai tace
*****

Karma: 26
Deconectat Deconectat

Mesaje: 648



Vezi Profilul
« Răspunde #34 : Martie 04, 2011, 17:19:07 »

Si ce e de preferat cand lucrezi cu cozi?
deque sau queue?
Depinde de ce ai nevoie. Daca la un capat doar adaugi si la celalalt doar stergi atunci foloseste queue Very Happy
Memorat
Bit_Master
Vorbaret
****

Karma: -49
Deconectat Deconectat

Mesaje: 159



Vezi Profilul
« Răspunde #35 : Martie 04, 2011, 17:42:32 »

Cum se citesc numerele din fisierul de iesire la evaluare?
Ca am vazut ca daca afisezi cu format " %i" in loc de "%i ", iei 0 in loc de 100.
Adica daca erau string-uri era clar ca conta. Dar vad ca si la numere conteaza daca afisezi un spatiu in fata.
Memorat
Marius_m
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #36 : Noiembrie 13, 2011, 19:11:21 »

Care credeti ca ar fi cauza de iau time limit exceeded?Implementare cu STL.http://infoarena.ro/job_detail/633394?action=view-source
Memorat
soriyn
Vorbaret
****

Karma: 24
Deconectat Deconectat

Mesaje: 150



Vezi Profilul
« Răspunde #37 : Noiembrie 13, 2011, 19:49:50 »

Nu ai complexitatea buna. Tu faci cate un bfs pt fiecare nod. Ideea e sa il faci doar odata pt toate nodurile si retii intr-un vector rezultatele. Datele de intrare fiind mari s-ar putea sa ajute si citirea cu streamuri. Si apropo, sper sa nu gresesc, dar nu are niciun efect acel long  Whistle
Memorat
VisuianMihai
De-al casei
***

Karma: -9
Deconectat Deconectat

Mesaje: 121



Vezi Profilul
« Răspunde #38 : Iunie 21, 2012, 10:09:54 »

Am si eu o nelamurire. Am de exemplu N=4(nr noduri) si M=3(nr drumuri), iar drumurile sunt asa:
1 2
1 3
4 1
Inteleg ca daca adaug fiecarui nod toti vecinii, adica v[ x ].push_back(y) si v[ y ].push_back(x), irosesc multa memorie, dar daca dau doar v[ x ].push_back(y) si fac BFS din nodul 1, nu risc sa nu treaca prin nodul 4??? Eh?
« Ultima modificare: Iunie 21, 2012, 18:51:35 de către Paul-Dan Baltescu » Memorat
klamathix
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 733
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.212



Vezi Profilul
« Răspunde #39 : Iunie 21, 2012, 13:05:06 »

Nu irosesti memorie. E necesar sa le tii pe ambele directii.
Memorat
Sapientia
Strain
*

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 29



Vezi Profilul
« Răspunde #40 : Octombrie 31, 2013, 21:50:19 »

Imi poate explica cineva de ce iau Killed by signal pe toate testele..dupa calculele mele nu am depasit memoria disponibila...sursa:http://www.infoarena.ro/job_detail/1019769?action=view-source
Memorat
PlayLikeNeverB4
Nu mai tace
*****

Karma: 212
Deconectat Deconectat

Mesaje: 719



Vezi Profilul
« Răspunde #41 : Noiembrie 01, 2013, 07:36:27 »

Citat
2 ≤ N ≤ 100 000

Citat
#define Nmax 1000
Memorat
Sapientia
Strain
*

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 29



Vezi Profilul
« Răspunde #42 : Noiembrie 01, 2013, 12:35:41 »

http://www.infoarena.ro/job_detail/1019765?action=view-source-aici am pus 5000..si tot aceiasi chestie e.Nu ar trebui sa prind cateva teste?
Memorat
PlayLikeNeverB4
Nu mai tace
*****

Karma: 212
Deconectat Deconectat

Mesaje: 719



Vezi Profilul
« Răspunde #43 : Noiembrie 01, 2013, 16:18:00 »

Poate nu exista astfel de teste. De ce nu vrei sa pui cat trebuie? Smile
Memorat
Sapientia
Strain
*

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 29



Vezi Profilul
« Răspunde #44 : Noiembrie 01, 2013, 19:51:47 »

Daca puneam cat trebuie depaseam memoria disponibila...oricum acum am implementat in algoritm un deque si am optinut 50 de puncte  Smile Am vazut la o sursa de 100 p ca nu a implementat tablouri bidimensionale..astfel ca i-a ajuns memoria.. nu am nici cea mai mica idee cum se face cu tablouri unidimensionale.
Memorat
PlayLikeNeverB4
Nu mai tace
*****

Karma: 212
Deconectat Deconectat

Mesaje: 719



Vezi Profilul
« Răspunde #45 : Noiembrie 02, 2013, 10:01:29 »

Poti implementa graful cu liste de adiacenta.
Memorat
Sapientia
Strain
*

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 29



Vezi Profilul
« Răspunde #46 : Noiembrie 03, 2013, 19:39:08 »

Si daca implementez liste de adiacenta,fara sa le aloc dinamic (tot un tablou bidimensional),pierd cumva timp de executie?sau doar memorie?
Memorat
PlayLikeNeverB4
Nu mai tace
*****

Karma: 212
Deconectat Deconectat

Mesaje: 719



Vezi Profilul
« Răspunde #47 : Noiembrie 03, 2013, 21:14:59 »

E mai rau din toate punctele de vedere.
Memorat
serbanalex2202
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #48 : Mai 07, 2015, 20:30:21 »

Buna seara ,am facut problema aceasta si cea cu sortarea topologica in java si la ambele am runtime error nu inteleg de ce
Memorat
SergiuV
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #49 : Mai 07, 2015, 22:40:03 »

Buna seara!
Primesc aceasta eroare:
Eroare de compilare:
Main.java:8: error: class Bfs is public, should be declared in a file named Bfs.java
public class Bfs {
^
1 error

si nu inteleg pentru ca m-am asigurat ca numele sursei coincide cu numele clasei.
Memorat
Pagini: 1 [2] 3   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines