•megabyte
Client obisnuit

Deconectat
|
 |
« Răspunde #25 : Decembrie 02, 2008, 16:24:30 » |
|
Eu cred ca cel simplu e cel mai bun. Dar arborele trebuie pus pe aceeasi linie cu "lgoritmiada". Si, eventual 2009 sub algoritmiada, dar centrat si putin mai mare.  mda, parca nu se mai vede arborele din cauza la aburelile alea din spate.Daca mergem pe principiul KISS:       legatura dintre noduri(nivelul 2) la siglele din partea dreapta sunt rosii, poate se contureaza mai bine A-ul Ce parere aveti despre a pastra prima varianta din al doilea post al lui Barsan Paul si a scrie sub Algoritmiada anul 2009 binar  ? Prea criptic sa apara un sir de 11 cifre binare  daca plecam de la ideea ca toti vizitatorii infoarena stapanesc bine conversiile, ar merge... 
|
|
|
Memorat
|
Toate computerele asteapta cu aceeasi viteza.
|
|
|
•Robybrasov
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #26 : Decembrie 02, 2008, 21:42:59 » |
|
sigla ar trebui sa contina culorile si "formatul" infoarena, pentru a deveni mai apoi simbolul unui concurs de marca, a carui sigla poate fi imediat asociata cu site-ul. eu as zice ca printre cele mai potrivite, ar fi sigla lui Vlad Dumitriu, pentru acel verde care te duce gandul imediat la infoarena si care se potriveste foarte bine cu gri-ul, de la "Algoritmiada". in plus si acel "O" in care sunt scrise complexitati, cifre binare etc. arata amploarea concursului, si ca se codeaza la greu 2009 are la fel un font, care duce cu gandul spre calculatoare/programare si eu as fi de parere, ca sigla sa nu se schimbe de la an la an ci sa devina un "brand"  L.E. http://infoarena.ro/utilizator/vlad_d?action=download&file=logo.jpg&safe_only=false
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•gabitzish1
|
 |
« Răspunde #27 : Decembrie 02, 2008, 21:50:18 » |
|
Si mie imi place sigla lui Vlad Dumitriu. 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•c_e_manu
|
 |
« Răspunde #28 : Decembrie 02, 2008, 22:01:39 » |
|
si mie mi se pare cea mai potrivita e a lui vlad... e simpla si eleganta  ps: scuze oliviu, a avut idee mai buna din start 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•gabor_oliviu1991
|
 |
« Răspunde #29 : Decembrie 02, 2008, 22:19:34 » |
|
ce ii corect ii corect...toata stima pt Vlad  ...si eu votez cu el  ... P.S.: de ce nu se face un topic pe forum ca sa votam?...sa fie democratic  ...jj 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•cosser
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #30 : Decembrie 02, 2008, 22:22:32 » |
|
minimalist... daca va ajuta cu ceva, pot sa o mai modific  da, ce a facut vlad chiar arata bine 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•cosser
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #31 : Decembrie 02, 2008, 22:26:04 » |
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•cosser
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #32 : Decembrie 02, 2008, 22:38:45 » |
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•c_e_manu
|
 |
« Răspunde #33 : Decembrie 02, 2008, 22:41:46 » |
|
logo-ul lui sergiu cred ca e cam ceea ce a cerut wickedman... fiindca e foarte asemenator cu sigla infoarena... dar negru acela nu prea se potriveste  ...poate daca ii dau tot o nuanta de verde... eventual cu gradient la coif  ...cel putin asa mi se pare mie ca ar arata mai bine... bafta! 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
•cosser
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #35 : Decembrie 02, 2008, 23:23:27 » |
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
•razyelx
Client obisnuit

Deconectat
|
 |
« Răspunde #37 : Decembrie 03, 2008, 00:05:12 » |
|
George pe tine Algoritmiada te duce cu gandul la cruciade. Pe mine personal ma duce cu gandul la o gramada de algoritmi trantiti pe niste tarabe in piata, imagine care ar putea fi descrisa prin "nebunie", ceva haotic, agitatie, graba. Poate daca avea numele de Algoritmics sau Algorimpics sau Algoritmolimpics sau ceva de genu ma ducea cu gandul la olimpiadele grecesti, si aici ar fi mers treaba cu, coiful (si ca nu se prea purta coif la olimpiade, dar putem exagera). Ideea care vreau sa o expun e ca fiecare face un logo dupa cum doreste, degeaba ne spui cum vezi tu concursul, pentru ca restul mai mult ca sigur nu il vedea ca tine, iar spunand ca vrei sa contina coiful e putin mai subtil decat "Faceti cum vreau eu sa iasa, ca altfel voi face eu unul personal, cu, coif." Bafta la sigle! Pana acum o votez pe a lui Vlad. P.S. Scuze oliviu, chiar daca imi esti vecin la o banca distanta, ii place mai mult aia. Ironic ca si tie.  )
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•cosser
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #38 : Decembrie 03, 2008, 00:06:24 » |
|
@vlad misto 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•vlad_D
Client obisnuit

Deconectat
|
 |
« Răspunde #39 : Decembrie 03, 2008, 00:09:16 » |
|
salut! acum am doua sigle!
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•cosser
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #40 : Decembrie 03, 2008, 00:17:51 » |
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•silviug
|
 |
« Răspunde #41 : Decembrie 03, 2008, 00:40:21 » |
|
Vlad, e super ultima sigla. Imi place! Wef, tu ce parere ai? Silviu PS: Hai cu + la karma lu Vlad. Trebuie rasplatit omu 
|
|
|
Memorat
|
"Don't gain the world and lose your soul, wisdom is better than silver or gold." [Bob Marley - Jamaican reggae musician & singer (1945 - 1981)]
|
|
|
•wefgef
|
 |
« Răspunde #42 : Decembrie 03, 2008, 00:52:10 » |
|
Si mie imi place sigla lui Vlad. Voi face anuntul maine in legatura cu sigla, dupa ce voi lua o decizie finala. As dori sa le multumesc in numele echipei infoarena tuturor celor care au avut propuneri pentru sigla Algoritmiadei!  Felicitari pentru munca depusa!
|
|
|
Memorat
|
omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
|
|
|
•Cosmin
|
 |
« Răspunde #43 : Decembrie 03, 2008, 04:18:10 » |
|
Vlad, as fi curios sa vad cum arata sigla ta cu o sabie in loc de 2 sulite in spate si coiful mai mare pe scut si 2009 in alta parte ca sa nu incarce scutul. Ce zici? E greu sa incerci modificarile astea?
Arata destul de bine si cum e acum.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•Cosmin
|
 |
« Răspunde #44 : Decembrie 03, 2008, 04:19:46 » |
|
E tare si ideea cu arborele rosu negru. Dar nu imi plac valurile alea de pe langa lgoritmiada parca sunt in plus.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•wefgef
|
 |
« Răspunde #45 : Decembrie 03, 2008, 09:54:36 » |
|
Am ales ultima sigla postata de Vlad Dumitriu 
|
|
|
Memorat
|
omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
|
|
|
•Cosmin
|
 |
« Răspunde #46 : Decembrie 03, 2008, 10:12:28 » |
|
Trebuie putin finisata, vezi ca sulitele nu sunt simetrice, arata putin dubios.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•wickedman
|
 |
« Răspunde #47 : Decembrie 03, 2008, 14:03:43 » |
|
Wow! Arata super! Iar faptul ca e vectoriala e un mare plus. Mai trebuie finisata putin. Incearca sa folosesti coiful "oficial", varianta revizuita dupa finalizarea site-ului si a afisului. Cred ca arata mai bine. Daca e prea incarcat, ai putea sa incerci sa pui 2009 in afara scutului. Cristian
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•wickedman
|
 |
« Răspunde #48 : Decembrie 03, 2008, 14:24:55 » |
|
[...] fiecare face un logo dupa cum doreste, degeaba ne spui cum vezi tu concursul, pentru ca restul mai mult ca sigur nu il vedea ca tine, iar spunand ca vrei sa contina coiful e putin mai subtil decat "Faceti cum vreau eu sa iasa, ca altfel voi face eu unul personal, cu, coif." Salut, Sebastian! Inteleg ca perceptia concursului si a oricarui logo este subiectiva. Totusi, coiful este elementul de legatura cu infoarena, de aceea e important sa apara in logo. In plus, avem deja o mascota foarte reusita care are scut, sabie, si coif. E un luptator in "arena." Nu sunt expert in branding dar stiu ca e important sa avem o imagine coerenta. Cristian
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•c_e_manu
|
 |
« Răspunde #49 : Decembrie 03, 2008, 14:38:37 » |