•wefgef
|
 |
« : Martie 14, 2008, 00:01:16 » |
|
Bravo Mircea... esti fericit ca mi-ai resetat karma la 0 din baza de date? Asta-i viata... ce sa-i faci? 
|
|
« Ultima modificare: Martie 14, 2008, 00:10:28 de către Andrei Grigorean »
|
Memorat
|
omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
|
|
|
•stef2n
|
 |
« Răspunde #1 : Martie 14, 2008, 00:22:23 » |
|
Iti dai seama ce perspective se intrevad acum? Ai putea in cateva zile sa ajungi la karma negativa... 
|
|
|
Memorat
|
Exista 10 categorii de oameni: cei care inteleg sistemul binar si cei care nu il inteleg.
|
|
|
•wefgef
|
 |
« Răspunde #2 : Martie 14, 2008, 00:24:46 » |
|
Am si ajuns.. mi-a dat Astronomy imediat un minus  .
|
|
|
Memorat
|
omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
|
|
|
•gabitzish1
|
 |
« Răspunde #3 : Martie 14, 2008, 00:26:13 » |
|
Iti dai seama ce perspective se intrevad acum? Ai putea in cateva zile sa ajungi la karma negativa...  In ritmul pe care il are nu ajunge sub 0... deja e la 4. N'a trecut nici jumate de ora ....
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•wefgef
|
 |
« Răspunde #4 : Martie 14, 2008, 00:29:59 » |
|
Eu iti spun mai Mircea dar tu nu ma crezi... Daca esti asa invidios si vrei sa ai karma mai mare ca mine, trebuie sa ajuti comunitatea pe forum, nu sa ma lucrezi pe la spate  Si ca sa vezi ca sunt fair play, nici macar nu ti-am raspuns cu minus, ba din contra, hai ca-ti dau un plus 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•stef2n
|
 |
« Răspunde #5 : Martie 14, 2008, 00:31:21 » |
|
Exista niste praguri psihologice. De exemplu, daca are peste 50, lumea tot e tentata sa dea plus. La fel si daca are sub 0, lumea va da minus cu mai multa usurinta. Momentan nu are o situatie stabila 
|
|
|
Memorat
|
Exista 10 categorii de oameni: cei care inteleg sistemul binar si cei care nu il inteleg.
|
|
|
•wefgef
|
 |
« Răspunde #6 : Martie 14, 2008, 00:34:30 » |
|
Eu astept sa vad ce se intampla 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
•wefgef
|
 |
« Răspunde #8 : Martie 14, 2008, 00:39:59 » |
|
Il auziti si voi... vorbeste ca sa isi creasca numarul de posturi pe forum... ce sa-i faci... Hai sa iti dam mai multe plusuri... poate esti mai fericit!  Later edit: Ia uite... deja ti-a crescut 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•astronomy
|
 |
« Răspunde #9 : Martie 14, 2008, 00:41:39 » |
|
Postez si eu aici, poate imi iau vreun +. Pun si banana sa fie mai misto postul -> 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
•wefgef
|
 |
« Răspunde #11 : Martie 14, 2008, 00:44:06 » |
|
Ia uite.. ti-am dat eu plus....  Legat de banana... nuj, mie imi place mai mult rastabanana  Pare asa, mai relaxata  .
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•stef2n
|
 |
« Răspunde #12 : Martie 14, 2008, 00:47:02 » |
|
Sper ca acum nu e o cursa pentru dobandirea celei mai mari karme si, implicit, a dreptului de a-si incepe o karma noua. 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•wefgef
|
 |
« Răspunde #13 : Martie 14, 2008, 00:48:33 » |
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•astronomy
|
 |
« Răspunde #14 : Martie 14, 2008, 00:49:25 » |
|
Deja e offtopic discutia, mutati subiectul la Off topic.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•wefgef
|
 |
« Răspunde #15 : Martie 14, 2008, 00:50:25 » |
|
Deja e offtopic discutia, mutati subiectul la Off topic.
Gata, s-a rezolvat. L-am mutat 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•pauldb
|
 |
« Răspunde #16 : Martie 14, 2008, 01:14:28 » |
|
Edit: Mah, mi-a venit o idee... hai facem din topicul asta asa.. topic de caterinca. Ce ziceti? Poate posteaza si bogzy  Bogzy nu posteaza chiar asa usor.  El este facut pentru interventii salvatoare.
|
|
|
Memorat
|
Am zis 
|
|
|
•greco
|
 |
« Răspunde #17 : Martie 14, 2008, 01:37:00 » |
|
http://youtube.com/watch?v=P0dRpi1pck8Daca va face sa radeti dati-mi un plus. 
|
|
|
Memorat
|
Jump in the cockpit and start up the engines Remove all the wheelblocks there's no time to waste Gathering speed as we head down the runway Gotta get airborne before it's too late.
|
|
|
•astronomy
|
 |
« Răspunde #18 : Martie 14, 2008, 13:05:03 » |
|
greco triseaza, n-ai cum sa nu zambesti cand vezi videou ala
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
•greco
|
 |
« Răspunde #20 : Martie 14, 2008, 13:22:47 » |
|
greco triseaza, n-ai cum sa nu zambesti cand vezi videou ala
 ) cum sa trişez? e la latitudinea fiecăruia dacă să-mi doneze un plus sau nu. 
|
|
|
Memorat
|
Jump in the cockpit and start up the engines Remove all the wheelblocks there's no time to waste Gathering speed as we head down the runway Gotta get airborne before it's too late.
|
|
|
•CezarMocan
|
 |
« Răspunde #21 : Martie 14, 2008, 19:08:59 » |
|
Legat de banana... nuj, mie imi place mai mult rastabanana  Pare asa, mai relaxata  . Relaxanta pe naiba! Sacadeaza! Tot "bate calu cat e cald"  e cel mai tare  . L.E.: Ar fi o idee sa posteze si varu' pe aici, ca sa-i admiram karma minunata  . Lasati-l asa, fara +, fara - ca arata bine. 
|
|
« Ultima modificare: Martie 14, 2008, 19:28:05 de către Paul-Dan Baltescu »
|
Memorat
|
|
|
|
•Protoman
|
 |
« Răspunde #22 : Martie 14, 2008, 21:04:32 » |
|
Karma minunata a lu Varu nici nu se compara cu , ( virgula ) karma lu "Sycron" si ( fostu , ca se supara ) cont a lu Victor Ionescu. Alea da karme  L.E.: da a mea ce a patit  ? aveam 13 dimineata  ...
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•wefgef
|
 |
« Răspunde #23 : Martie 14, 2008, 21:07:39 » |
|
Esti sigur?  Mirciulica... iar umbli in karmele userilor?
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•bogdan2412
|
 |
« Răspunde #24 : Martie 14, 2008, 21:11:45 » |
|
"Mirciulica"  ia uite cum ti-a crescut la 35 intr-o zi  in 4 zile e ca inainte 
|
|
« Ultima modificare: Martie 14, 2008, 21:22:30 de către Bogdan Tataroiu »