Din pacate, nu imi place faptul ca olimpiada pune mai multa presiune pe mine decat un concurs. Nu stiu de unde vine aceasta presiune, insa nu ma simt la fel de lejer, relaxat, ca atunci cand stiu ca voi participa la un concurs [ma refer doar la cele live]. Consider ca sunt suficient de bine pregatit, insa am probleme cu starea de spirit. S-ar spune ca sunt chiar stresat, si stiu ca nu e bine. Ce-as putea face sa schimb asta?

Exact din acest motiv consider ca insistam prea mult pe unele aspecte legate de concursuri si prea putin pe altele cel putin la fel de importante. E greu sa primesti niste sfaturi personalizate de la cineva care nu te cunoaste dar te asigur ca aproape toata lumea se afla in situatia ta, desi unora le vine greu sa o recunoasca...
@Cristi: nu stiu daca postul e mai lipsit de substanta sau nu, dar e cu siguranta mai relaxat decat cele anterioare. Nu ti se pare ca e cam multa tensiune in jurul lor? In saptamana asta, toata lumea ar trebui sa se relaxeze si sa intre intr-o stare de spirit pozitiva, optimista si competitiva.