Pagini: 1 [2] 3 4   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Design, aspect grafic, uzabilitate  (Citit de 51524 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
blasterz
Nu mai tace
*****

Karma: 92
Deconectat Deconectat

Mesaje: 255



Vezi Profilul
« Răspunde #25 : Decembrie 11, 2006, 21:44:45 »

Design interesant si reusit, dupa parerea mea  Cool  Thumb up (verdele imi aduce aminte de SuSE Very Happy)
O problema ar fi... nu stiu daca e din cauza browserului (ffox2.0), dar mesajul de intampinare imi apare scris invers (ex: "Bine ati venit!" = "!tinev ita eniB")  Think

S-a jucat careva pe site... si mie imi apare la fel si in firefox 2 si in internet explorer
Memorat
bvali
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 8



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #26 : Decembrie 11, 2006, 22:39:36 »

ar trebui sa faceti header-ul ala de width 100% si sa dati putina umbra la el si la submeniul ala din stanga... ca tot faceti un site ce aduce a web 2.0 cu gradient-uri, colturi rotunjite, butoane si text mare, etc... sa fie complet Very Happy
+ folositi DHTML mult... exemplu ar fi la pagina de editare a profilului din wiki aia cu Help-u la formatare a textului sa nu deschida alt link... sa adauge text-ul acolo... sau ceva Very Happy Hai ca pana acuma e super.
Memorat

Ce poti face azi, lasa pe maine, ca poate poimaine nu mai trebuie facut.
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #27 : Decembrie 11, 2006, 22:45:22 »

Design interesant si reusit, dupa parerea mea  Cool  Thumb up (verdele imi aduce aminte de SuSE Very Happy)
O problema ar fi... nu stiu daca e din cauza browserului (ffox2.0), dar mesajul de intampinare imi apare scris invers (ex: "Bine ati venit!" = "!tinev ita eniB")  Think

S-a jucat careva pe site... si mie imi apare la fel si in firefox 2 si in internet explorer

este de la 'codul' ‮
ex: ‮ Text scris invers

(puteti incerca in profilul vostru Smile )
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #28 : Decembrie 12, 2006, 07:06:36 »

ar trebui sa faceti header-ul ala de width 100% si sa dati putina umbra la el si la submeniul ala din stanga... ca tot faceti un site ce aduce a web 2.0 cu gradient-uri, colturi rotunjite, butoane si text mare, etc... sa fie complet Very Happy
+ folositi DHTML mult... exemplu ar fi la pagina de editare a profilului din wiki aia cu Help-u la formatare a textului sa nu deschida alt link... sa adauge text-ul acolo... sau ceva Very Happy Hai ca pana acuma e super.
Nu ma intereseaza daca e web 2.0 sau nu.

Daca ai propuneri de design, sunt bine venite Smile  Aplica un patch aici:
http://infoarena.ro/documentatie/development Wink
Memorat
dia
Strain


Karma: -5
Deconectat Deconectat

Mesaje: 4



Vezi Profilul
« Răspunde #29 : Decembrie 12, 2006, 18:20:08 »

De ce ati scos numerele problemelor si search-ul dupa probleme (si cel de pe forum) Cry ? Era mai fain asa... In rest e super tare. E de admirat munca depusa  Applause
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #30 : Decembrie 12, 2006, 18:48:22 »

De ce ati scos [...] search-ul dupa probleme (si cel de pe forum) Cry ? Era mai fain asa... In rest e super tare. E de admirat munca depusa  Applause

http://infoarena.ro/forum/index.php/topic,1361.msg11124.html#msg11124

o sa se implementeze search pe tot siteul (inclusiv forum sau probleme)
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #31 : Decembrie 12, 2006, 23:04:34 »

Avatarurile pot avea background transparent acum, ar fi frumos ca background-ul din dreapta sus, peste care este afisat avatarul sa fie verde, in corelatie cu restul headerului (acum e alb imaculat)
« Ultima modificare: Decembrie 12, 2006, 23:08:29 de către Valentin Stanciu » Memorat
cristi8
Strain
*

Karma: 7
Deconectat Deconectat

Mesaje: 30



Vezi Profilul
« Răspunde #32 : Decembrie 14, 2006, 00:29:29 »

E o mica problema de afisare pe pagina clasament-rating in firefox 1.5.

Am pus poza: http://infoarena.ro/sandbox?action=download&file=snapshot1.png
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #33 : Decembrie 14, 2006, 00:32:04 »

E o mica problema de afisare pe pagina clasament-rating in firefox 1.5.

Am pus poza: http://infoarena.ro/sandbox?action=download&file=snapshot1.png


aceeasi problema o are si FF2 doar ca se evidentiaza putin altfel pe paginile cu taburi sus, vezi poza si ce am scris aici http://infoarena.ro/sandbox despre FF2 (firefox 2)
Memorat
m_dersidan
Strain


Karma: 6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 16



Vezi Profilul
« Răspunde #34 : Decembrie 14, 2006, 15:40:40 »

E o mica problema de afisare pe pagina clasament-rating in firefox 1.5.

Am pus poza: http://infoarena.ro/sandbox?action=download&file=snapshot1.png

Din cate am observat, taburile nu se vad bine din cauza rezolutiei mici. Daca pui o rezolutie mai mare ( ex. 1280 * x ), se vad ok.
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #35 : Decembrie 14, 2006, 17:25:35 »

nu tine de rezolutie, tine de dimensiunea ferestrei browserului.. acele butoane sunt aliniate la dreapta iar elementele din pagina, daca nu au loc, trec pe randul urmator
« Ultima modificare: Decembrie 15, 2006, 00:08:49 de către Valentin Stanciu » Memorat
cristi8
Strain
*

Karma: 7
Deconectat Deconectat

Mesaje: 30



Vezi Profilul
« Răspunde #36 : Decembrie 14, 2006, 17:29:13 »

E o mica problema de afisare pe pagina clasament-rating in firefox 1.5.

Am pus poza: http://infoarena.ro/sandbox?action=download&file=snapshot1.png

Din cate am observat, taburile nu se vad bine din cauza rezolutiei mici. Daca pui o rezolutie mai mare ( ex. 1280 * x ), se vad ok.

e totusi 1024x768 si fereastra maximizata
Memorat
Programmer01
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 15



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #37 : Decembrie 15, 2006, 19:44:22 »

In primul rand as vrea sa va felicit pentru noul site. Totusi, cred ca in "Clasamentul arhivei de probleme" ar trebui sa specificati in drepul fiecaruia locul acestuia in clasament. Si tot in legatura cu aceasta sectiune ar fi util un link de genul "Salt la contul meu", dar bineinteles impreuna cu ce am specificat mai sus. Spor la implementat!
Memorat

Programmer01
marius21
Strain
*

Karma: -20
Deconectat Deconectat

Mesaje: 27



Vezi Profilul
« Răspunde #38 : Martie 08, 2007, 10:22:20 »

De ce forumul e cu susul in jos cand sunt nu sunt autentificat  Think ?

Cred ca taburile inactive ar trebuie facute cu alb si cel activ cu verde nu invers. Cel activ ar trebui sa iasa in evidnta mai mult. Daca sunt doua taburi le confunzi foarte repede


E o mica problema de afisare pe pagina clasament-rating in firefox 1.5.

Am pus poza: http://infoarena.ro/sandbox?action=download&file=snapshot1.png

Din cate am observat, taburile nu se vad bine din cauza rezolutiei mici. Daca pui o rezolutie mai mare ( ex. 1280 * x ), se vad ok.

e totusi 1024x768 si fereastra maximizata


ati putea pune taburile intre un <nobreak></nobreak>
« Ultima modificare: Martie 08, 2007, 10:41:28 de către Petcu Marius » Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #39 : Martie 08, 2007, 17:59:09 »

Va invit sa faceti checkout la repository si sa propuneti patch-uri la CSS / Design si ce mai vreti.

E simplu sa discutam pe marginea codului.

http://infoarena.ro/documentatie/development
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #40 : Martie 08, 2007, 18:44:32 »

De ce forumul e cu susul in jos cand sunt nu sunt autentificat  Think ?

Cred ca taburile inactive ar trebuie facute cu alb si cel activ cu verde nu invers. Cel activ ar trebui sa iasa in evidnta mai mult. Daca sunt doua taburi le confunzi foarte repede

Adica 'cu susul in jos'?
Tabul activ nu este alb, este doar un verde mai alb, marcat de un contur.. depinde mult si de monitor (ai un crt?) dar mie mi se pare lizibil asa cum e acum
Memorat
Bluedrop_demon
Client obisnuit
**

Karma: -3
Deconectat Deconectat

Mesaje: 66



Vezi Profilul
« Răspunde #41 : Martie 26, 2007, 20:57:15 »

Intr-adevar, tab-urile de la clasamente sau probleme apar active daca sunt pe background alb si verde deschis daca nu. Unde sunt numai 2 (de ex: 'Clasament dupa rating'  si 'Clasamentul arhivei de probleme' ) te poti pacali cu usurinta si nu stii in care tab esti. Ar fi mai clar sa nu mai apara linia de separatie in dreptul tabului (ca la tab-urile din windows). Parerea mea cel putin.
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #42 : Martie 27, 2007, 12:40:37 »

ah, eu credeam ca taburile de sus (infoarena/ forum/ calendar..)
Memorat
Bluedrop_demon
Client obisnuit
**

Karma: -3
Deconectat Deconectat

Mesaje: 66



Vezi Profilul
« Răspunde #43 : Aprilie 02, 2007, 20:13:20 »

Nu... taburile de sus sunt intr-adevar foarte clare si arata chiar kool !  Thumb up

Oare "ultimul mesaj" postat pe forum de ce apare inca dupa ora cea veche ?
Memorat
gabitzish1
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 321
Deconectat Deconectat

Mesaje: 926



Vezi Profilul
« Răspunde #44 : Noiembrie 15, 2008, 22:23:46 »

Faina treaba cu tab'urile la Arhiva de probleme/educationala (toate problemele/nerezolvate/incercate/rezolvate)  peacefingers  Applause
Memorat
cvicentiu
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 15



Vezi Profilul
« Răspunde #45 : Februarie 22, 2009, 18:14:00 »

La comentariile problemelor, unde este si enuntul problemei, este deasupra buton pt selectat pagina pe care vrei sa o citesti din comentarii, insa de fiecare data cand trebuie sa dau pagina trebuie sa dau scroll up si iar citesc si iar scroll up.

Cred ca ar fi foarte util sa fie puse butoanele si dupa ce se termina pagina respectiva, la baza, iar apoi sa fie o ancora catre primu raspuns de pe pagina selectata:)
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #46 : Februarie 22, 2009, 21:34:19 »

La comentariile problemelor, unde este si enuntul problemei, este deasupra buton pt selectat pagina pe care vrei sa o citesti din comentarii, insa de fiecare data cand trebuie sa dau pagina trebuie sa dau scroll up si iar citesc si iar scroll up.

Cred ca ar fi foarte util sa fie puse butoanele si dupa ce se termina pagina respectiva, la baza, iar apoi sa fie o ancora catre primu raspuns de pe pagina selectata:)

Ai dreptate. Am făcut un tichet pentru asta.

Dacă ești interesat de programare, poți să încerci să rezolvi tu problema asta. E un tichet ușor și te ajutăm noi pe parcurs.
Memorat
toni2007
Nu mai tace
*****

Karma: 160
Deconectat Deconectat

Mesaje: 663



Vezi Profilul
« Răspunde #47 : Februarie 23, 2009, 13:56:38 »

Ma ofer eu sa incerc sa rezolv problema Smile. Cu cine tre sa vorbesc pt asta?
Memorat
alexthero
De-al casei
***

Karma: 121
Deconectat Deconectat

Mesaje: 129



Vezi Profilul
« Răspunde #48 : Februarie 23, 2009, 15:13:17 »

Aici gasesti un scurt ghid pentru inceput: http://hackers.devnet.ro/wiki/HackingTutorial.
Dupa ce rezolvi ticketul, faci un patch (cu svn diff) si-l pui pe http://reviewboard.infoarena.ro
Memorat

Tine minte ca mintea conduce pumnu, nu invers
cvicentiu
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 15



Vezi Profilul
« Răspunde #49 : Martie 16, 2009, 00:10:54 »

O functie pentru a cauta in arhiva de probleme exista? Nu pot gasi o problema anume si e destul de neplacut sa stau sa le citesc pe toate, macar daca as putea sa le sortez alfabetic.

As putea sa incerc eu sa implementez o solutie pentru cautare dupa data de 2 aprilie cand scap de anumite probleme. Nu garantez ca o sa reusesc, dar pot incerca. Smile

Realizez ca se poate cauta pe forum, insa nu cred ca ar strica si in lista principala, macar dupa titlu, ca e ciudat sa cauti dupa enunt.
Memorat
Pagini: 1 [2] 3 4   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines