Pagini: 1 2 [3] 4   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Design, aspect grafic, uzabilitate  (Citit de 50221 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #50 : Martie 16, 2009, 09:56:41 »

In sidebarul din stanga e un Custom Google Search si de obicei gasesti problemele cu el Smile Doar cele adaugate foarte recent nu le gasesti, dar de obicei ele s-au dat la un concurs si sunt usor de gasit Smile
Memorat
cvicentiu
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 15



Vezi Profilul
« Răspunde #51 : Martie 16, 2009, 11:50:16 »

Vai numa google searchu ala nu l-am vazut. Mersi  Thumb up
I reaaly need glases.
Memorat
andrici_cezar
De-al casei
***

Karma: -47
Deconectat Deconectat

Mesaje: 121



Vezi Profilul
« Răspunde #52 : Martie 27, 2009, 14:55:34 »

Nu stiu la info(html,script) si nu stiu cat de greu e sa fie facute... dar eu zic ca mai bine ar fi daca atunci cand primesti un mesaj nou, la mesaje sa apara diferit, sa stii cand  sa verifici sau cand nu... Si nu ar strica si un chat Whistle Very Happy peacefingers
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #53 : Martie 27, 2009, 16:17:38 »

Nu stiu la info(html,script) si nu stiu cat de greu e sa fie facute... dar eu zic ca mai bine ar fi daca atunci cand primesti un mesaj nou, la mesaje sa apara diferit, sa stii cand  sa verifici sau cand nu... Si nu ar strica si un chat Whistle Very Happy peacefingers

Atenționarea că ai mesaje noi o să apară, a lucrat tudalex la asta.
Ideea cu chat-ul am mai încercat-o și noi dar nu a prins.
Memorat
andrici_cezar
De-al casei
***

Karma: -47
Deconectat Deconectat

Mesaje: 121



Vezi Profilul
« Răspunde #54 : Martie 27, 2009, 16:35:01 »

oki Ok  Thumb up
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #55 : Martie 29, 2009, 17:58:11 »

Propun sa se scada cu 1 dimensinea fontului din tabelul cu joburile din evaluator. Ar arata ceva mai bine in pagina.
Ca sa intelegeti la ce ma refer, din firefox scadeti dimensiunea paginii cu CONTOL + - (control si tasta minus)
Memorat
andrici_cezar
De-al casei
***

Karma: -47
Deconectat Deconectat

Mesaje: 121



Vezi Profilul
« Răspunde #56 : Martie 30, 2009, 21:30:33 »

Daca am inteles bine, mie nu mi-ar place asa de mult... adica la ctrl+'-' deja daca mai sunt care nici nu vad bine nu cred ca o sa fie asa citet (de referi ca sa fie 90%  Eh?)


As avea o sugestie...
Daca scrii un mesaj la o problema, trebuie sa cauti forumul vechi ca sa il modifici, nu s-ar putea face direct de pe pagina problemei?
« Ultima modificare: Martie 30, 2009, 21:36:41 de către Andrici Cezar » Memorat
stef2n
Nu mai tace
*****

Karma: 218
Deconectat Deconectat

Mesaje: 641



Vezi Profilul
« Răspunde #57 : Martie 30, 2009, 21:46:47 »

Problemele au acum atașate topicuri pe paginile cu enunțuri. Ai link direct acolo de postat.
Memorat

Exista 10 categorii de oameni: cei care inteleg sistemul binar si cei care nu il inteleg.
Bit_Master
Vorbaret
****

Karma: -49
Deconectat Deconectat

Mesaje: 159



Vezi Profilul
« Răspunde #58 : Aprilie 09, 2009, 15:57:05 »

Ar trebui la clasamente sa fie inclusa si o caseta de cautare pentru a te gasi usor in clasament (sau pe altii).  Cool
Memorat
CezarMocan
Nu mai tace
*****

Karma: 252
Deconectat Deconectat

Mesaje: 567



Vezi Profilul
« Răspunde #59 : Aprilie 09, 2009, 16:43:28 »

Poti sa faci asta cu search-ul browserului.
Memorat
Bit_Master
Vorbaret
****

Karma: -49
Deconectat Deconectat

Mesaje: 159



Vezi Profilul
« Răspunde #60 : Aprilie 09, 2009, 16:47:34 »

Da, dar trebuie sa dai manual pe fiecare pagina.
Si de exemplu daca ne uitam pe un clasament mai mare, de ex dupa rating sau arhiva, dureaza.
Memorat
devilkind
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 284
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.240



Vezi Profilul
« Răspunde #61 : Aprilie 09, 2009, 18:58:48 »

Exista deja acest ticket pe hackers.devnet.ro aici. Din pacate nu stiu daca se poate realiza inca, deoarece nu s-au definitivat niste change-urile mai mari referitoare la clasament. Mai asteptati putin Smile
Memorat
miculprogramator
Nu mai tace
*****

Karma: 65
Deconectat Deconectat

Mesaje: 306



Vezi Profilul
« Răspunde #62 : Aprilie 13, 2009, 15:45:26 »

Eu as propune sa se creeze o optiune care permite modificarea unei probleme. Adica daca nu mereg sa ai din nou acces la cod si sa modifici. Asa ar fi mai putine variante propuse de acelasi utilizator. Whistle

--in rest e foarte frumos design-ul, imi place Applause
Memorat
stef2n
Nu mai tace
*****

Karma: 218
Deconectat Deconectat

Mesaje: 641



Vezi Profilul
« Răspunde #63 : Aprilie 13, 2009, 17:05:13 »

Numarul de submituri este si el foarte relevant. Se vede cat s-a chinuit pana sa obtina punctajul, n-ar mai avea farmec sa vezi in monitor doar surse de 100.
Memorat

Exista 10 categorii de oameni: cei care inteleg sistemul binar si cei care nu il inteleg.
miculprogramator
Nu mai tace
*****

Karma: 65
Deconectat Deconectat

Mesaje: 306



Vezi Profilul
« Răspunde #64 : Aprilie 13, 2009, 17:44:12 »

Ok, probabil ai dreptate...
Memorat
cvicentiu
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 15



Vezi Profilul
« Răspunde #65 : Ianuarie 27, 2010, 10:08:14 »

O mica sugestie:
Daca sunteti de acord, consider ca ar fi bine ca linkurile externe (spre wikipedia de exemplu, in cazul arhivei educationale) sa se deschida intr-o noua fereastra/tab. Pare mai natural ca atunci cand rezolvi o problema si incerci sa afli algoritmul sa poti sa treci de pe o pagina pe cealalta. Stiu ca se poate cu click dreapta, open in new tab, dar mi se pare mai normal ca legaturile externe sa se deschida in alta pagina; cand termini de vizualizat ce aveai nevoie inchizi frumos fereastra si iti reapare infoarena.
Memorat
Marius
Nu mai tace
*****

Karma: 154
Deconectat Deconectat

Mesaje: 572



Vezi Profilul
« Răspunde #66 : Ianuarie 27, 2010, 23:09:27 »

O mica sugestie:
Daca sunteti de acord, consider ca ar fi bine ca linkurile externe (spre wikipedia de exemplu, in cazul arhivei educationale) sa se deschida intr-o noua fereastra/tab. Pare mai natural ca atunci cand rezolvi o problema si incerci sa afli algoritmul sa poti sa treci de pe o pagina pe cealalta. Stiu ca se poate cu click dreapta, open in new tab, dar mi se pare mai normal ca legaturile externe sa se deschida in alta pagina; cand termini de vizualizat ce aveai nevoie inchizi frumos fereastra si iti reapare infoarena.

Sunt diferite scurtături pe care le poţi folosi: CTRL + Click stânga, click pe rotiţa mausului etc... Astfel ţi se va deschide un nou tab.
Memorat

Faceti lucrurile simplu: pe cat de simplu posibil, dar nu mai simplu.
PavelRazvan
Strain
*

Karma: 11
Deconectat Deconectat

Mesaje: 25



Vezi Profilul
« Răspunde #67 : Februarie 11, 2010, 19:07:56 »

Am si eu o intrebare : Pe pagina de utilizator pot pune flash-uri (fisiere ".swf" sau ".exe") ?
Daca da, cum ?

Multumesc anticipat !!!
Memorat
devilkind
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 284
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.240



Vezi Profilul
« Răspunde #68 : Februarie 11, 2010, 19:16:38 »

Nu poti. Poti doar sa le uploadezi ca atasamente la pagina de profil. Ca sa le pui direct pe pagina ar trebui sa poti sa pui cod HTML ceea ce nu poti sa faci. M-am uitat putin pe net sa vad daca nu cumva exista vreo metoda sa pui flashuri in textile dar nu am gasit mai nimic.

[Later Edit] M-am uitat acuma prin codul infoarena si aparent m-am inselat  Embarassed. Exista un macro numit YoutubeVideo cu care poti embedui videouri de acolo. De asemenea exista unul si pentru Trilulilu. O sa pun commenturile din cod in care este descris modul de folosire.

Cod:
// Displays a trilulilu video
//
// Arguments:
//      user (required)             Trilulilu Video author username
//      id (required)               Trilulilu Video document ID
//      width (optional)            default 448px
//      height (optional)           default 386px
//
// Examples:
//      ==TriluliluVideo(user="microsoft" id="4bbc23d5de1524")==

Cod:
// Displays a youtube video widget (EMBED object).
//
// Arguments:
//      id (required)               Youtube Video document ID
//      width (optional)            default 425px
//      height (optional)           default 344px
//
// Examples:
//    ==YoutubeVideo(id="UXT_voYw9FY")==

Cam asta e tot ce avem in momentul de fata. In viitor am putea adauga un macro cu care sa adaugi elemente de embed pe pagina de profil, nu pare un lucru prea greu de facut. Pentru detalii despre cum poti rezolva chiar tu acest lucru vezi pagina http://hackers.devnet.ro
« Ultima modificare: Februarie 11, 2010, 19:48:02 de către Savin Tiberiu » Memorat
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #69 : Februarie 12, 2010, 20:42:14 »

Nu cumva am decis acum un an sa stergem linkurile video din paginile de profil?
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
devilkind
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 284
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.240



Vezi Profilul
« Răspunde #70 : Februarie 12, 2010, 21:46:21 »

Da? Nu stiam. De ce? Oricum cred ca merge sa bagi video-uri daca folosesti macro-urile alea?
Memorat
Bit_Master
Vorbaret
****

Karma: -49
Deconectat Deconectat

Mesaje: 159



Vezi Profilul
« Răspunde #71 : Februarie 27, 2010, 11:23:27 »

Partea cu numele si avatarul utilizatorului logat ar merge pusa in partea de sus, ca sa fie vizibila si cand accesez forumul

Eu cred ca e mai elegant asa cum e acum, in dreapta

[Mi-am pierdut mesajul vechi care l-am scris deoarece cand atasam o poza bmp, mi-a zis ca n-am voie, asa ca o sa fiu mai scurt acum (nu mai rescriu tot mesajul) Smile]

Eu am la desktop rezolutia 1600x1200, cu DPI marit pt lizibilitate, care (DPI-ul) cred ca e de vina pt o mica problema grafica: imi iese un dreptunghi verde din bara de titlu verde, cred ca fiindca literele-s prea mari, la partea cu numele si avatarul. Am atasat de data aceasta sub forma png imaginea.
Memorat
vlad.manea
Strain
*

Karma: 10
Deconectat Deconectat

Mesaje: 48



Vezi Profilul
« Răspunde #72 : August 13, 2011, 10:20:45 »

Salut. Incerc sa creez un concurs virtual pentru un coleg. Cand selectez problemele, trebuie sa caut fiecare problema in toata lista, deoarece nu sunt ordonate dupa nume.
Memorat
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #73 : Septembrie 05, 2011, 15:59:10 »

Dacă te afli în "Lista de probleme" și începi să tastezi numele căutat vei fi poziționat automat unde trebuie.
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
Bit_Master
Vorbaret
****

Karma: -49
Deconectat Deconectat

Mesaje: 159



Vezi Profilul
« Răspunde #74 : Ianuarie 31, 2012, 18:46:18 »

Poate bifati din nou auto-refresh monitor la evaluator.
Memorat
Pagini: 1 2 [3] 4   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines