Pagini: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 36   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Bug reports  (Citit de 289876 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Aymd
Strain


Karma: -29
Deconectat Deconectat

Mesaje: 19



Vezi Profilul
« Răspunde #200 : Martie 30, 2007, 11:03:33 »

Eu folosesc free pascal si sunt la al doilea caz in care nu-mi pot explica de ce primesc mesajul "Non-zero exit status" de la evaluator. Daca e nevoie sa trimit sursa pt verificare, postati o adresa de mail. (problema Ograzi)
Memorat
Aymd
Strain


Karma: -29
Deconectat Deconectat

Mesaje: 19



Vezi Profilul
« Răspunde #201 : Martie 30, 2007, 11:12:52 »

Am gasit greseala dar nu cred ca raspunsul evaluatorului e corespunzator.
Tipul de greseala: accesam elemente dintr-un vector de pe o pozitie mai mare decat am declarat vectorul.
Memorat
CezarMocan
Nu mai tace
*****

Karma: 252
Deconectat Deconectat

Mesaje: 567



Vezi Profilul
« Răspunde #202 : Martie 30, 2007, 11:38:44 »

Asta e tipic pentru "Non-zero exit status". Asta scrie si in documentatia despre evaluator. Nu mai posta in disperare, citeste acolo la documentatie despre evaluator si lamureste-te.
« Ultima modificare: Martie 30, 2007, 11:42:16 de către Cezar Mocan » Memorat
sima_cotizo
Nu mai tace
*****

Karma: 219
Deconectat Deconectat

Mesaje: 596



Vezi Profilul
« Răspunde #203 : Martie 30, 2007, 20:16:50 »

Poate ca trebuia sa postez la "Feature requests" asta: ...

In sectiunea de design a postat un anumit JohnF45... niste linkuri care presupun ca-s spam... daca va sta in putere, poate ar trebui sa restrictionati postarea pe forum numai pt utilizatorii inregistrati. JohnF parca era si pe forum.portal.edu.ro (si cu multi "fratiori" mai mici ai lui)...
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #204 : Martie 30, 2007, 20:31:23 »

Am zis deja de asta la Feature request Tongue tot sterg posturi p-aici Smile
Memorat
devilkind
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 284
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.240



Vezi Profilul
« Răspunde #205 : Aprilie 01, 2007, 15:06:48 »

mi se pare mie sau logo-u infoarena, e putin cam invers Neutral, folosesc IE nush cat :-"
Memorat
astronomy
Nu mai tace
*****

Karma: 204
Deconectat Deconectat

Mesaje: 492



Vezi Profilul
« Răspunde #206 : Aprilie 01, 2007, 16:18:00 »

Nu e un bug, citeste stirea de pe prima pagina Tongue
Memorat
CezarMocan
Nu mai tace
*****

Karma: 252
Deconectat Deconectat

Mesaje: 567



Vezi Profilul
« Răspunde #207 : Aprilie 01, 2007, 16:39:48 »

Daca e pe invers la forum ar trebui sa fie pe invers si pe pagina principala... Whistle
Memorat
cos_min
Nu mai tace
*****

Karma: 48
Deconectat Deconectat

Mesaje: 493


live


Vezi Profilul
« Răspunde #208 : Aprilie 01, 2007, 16:48:50 »

la mine ii ca si la inceput  Whistle
Memorat

vid...
scapry
Strain


Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #209 : Aprilie 09, 2007, 19:54:38 »

Nu am citit nicaieri ca n-avem voie sa folosim <assert.h>, cu toate acestea de fiecare data cand o asertiune esueaza primesc "Blocked system call: kill." de la evaluator (de exemplu http://infoarena.ro/job_detail/51063)
Mi-ar fi de mare ajutor daca evaluatorul ar spune "assertion failed on line %d.....", sau macar killed by SIGABRT.
Oricum cred ca faptul ca evaluatorul imi semnaleaza un apel "interzis" este un BUG.  sad
Memorat
Snavenport
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 8



Vezi Profilul
« Răspunde #210 : Aprilie 11, 2007, 20:58:02 »

am si eu o intrebare de ce dumnezeu imi da eroare de compilare cand programu merge perfect la mine in calculator?HuhHuhHuhHuhHuh?
sau trebuia sa trimit executabilul?HuhHuhHuh
sau dak nu imi explica cineva ce naiba are.
merci
Memorat
cos_min
Nu mai tace
*****

Karma: 48
Deconectat Deconectat

Mesaje: 493


live


Vezi Profilul
« Răspunde #211 : Aprilie 11, 2007, 21:55:18 »

In primul rand nu ai postat unde trebuie.
In al doilea rand trebuie trimis fisierul cpp, c sau pas depinde de limbaj si ai grija daca citesti/scri din/in fisierele in si out specificate in enuntul problemei.
Memorat

vid...
skyel
Nu mai tace
*****

Karma: 29
Deconectat Deconectat

Mesaje: 263



Vezi Profilul
« Răspunde #212 : Aprilie 11, 2007, 22:22:17 »

Citat
user.cpp:2: warning: ISO C++ forbids declaration of 'main' with no type
user.cpp: In function 'int main()':
user.cpp:5: error: 'ios' has not been declared
user.cpp:6: error: 'ios' has not been declared
mai intai citeste si u putin...dak nu documentatia de pe site macar de ce iti da eroare, ca nimeni n-a invatat doar prin posturi pe forum..

LE: btw scuze pentru offtopic  Tongue
« Ultima modificare: Aprilie 11, 2007, 22:25:16 de către Ghitulete Razvan » Memorat
Snavenport
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 8



Vezi Profilul
« Răspunde #213 : Aprilie 12, 2007, 09:29:00 »

ms frumos pt explicatie
ieri m-am inscris aici si da am citit documentatia de pe site da nu aparea niciunde asa ceva.
oricum dak am deranjat cu ceva imi cer scuze
Memorat
pauldb
Nu mai tace
*****

Karma: 821
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.901



Vezi Profilul
« Răspunde #214 : Aprilie 18, 2007, 21:06:03 »

Am observat vreo 2 buguri pe forum. Nu-s prea importante, dar fie:

1. Ora pe forum e cu o ora in urma.
2. La statistici, apare ca nici un utilizator nu s-a mai inscris pe site de ceva timp incoace. Si nu cred ca e adevarat.  Whistle
Memorat

Am zis Mr. Green
gogu
Client obisnuit
**

Karma: 42
Deconectat Deconectat

Mesaje: 98



Vezi Profilul
« Răspunde #215 : Aprilie 28, 2007, 20:08:30 »

Cred ca modul in care este calculat by default wall time limit ar trebui modificat un pic.
In loc de TL+1 sec ar fi mai potrivit ceva gen TL*1.2 + 1 sec.
In pascal, de exemplu, se ia cam usor Wall time limit exceeded pe probleme cu input extrem de mare, ca Drept 2.
Drept 2 nici nu cred ca se poate face in pascal fara sa dea Wall TLE pe cateva teste, daca nu se parseaza cumva citirea.
Memorat
Florian
Nu mai tace
*****

Karma: 125
Deconectat Deconectat

Mesaje: 832



Vezi Profilul
« Răspunde #216 : Aprilie 28, 2007, 20:46:58 »

In c++, eu am luat eroare de compilare pt k am folosit functia abs(x) din biblioteca math.h pt a kalcula valoarea absoluta! E normal?  Raised eyebrow
Memorat
stef2n
Nu mai tace
*****

Karma: 218
Deconectat Deconectat

Mesaje: 641



Vezi Profilul
« Răspunde #217 : Aprilie 28, 2007, 20:49:49 »

In cazul compilatorului GCC, functia abs este in stdlib.h
Memorat

Exista 10 categorii de oameni: cei care inteleg sistemul binar si cei care nu il inteleg.
Florian
Nu mai tace
*****

Karma: 125
Deconectat Deconectat

Mesaje: 832



Vezi Profilul
« Răspunde #218 : Aprilie 28, 2007, 20:56:52 »

Da..probabil asta e raspunsul... multumesc!  Ok
Memorat
C_Ovidiu
Strain
*

Karma: -37
Deconectat Deconectat

Mesaje: 46



Vezi Profilul
« Răspunde #219 : Aprilie 30, 2007, 21:17:45 »

    Am si eu o intrebare . Daca fac un program care sa execute 10 milioane(sau mult mai mult )  de operatii(dar fara sa rezolv problema ) si il trimit la una dintre pb din arhiva imi ruleaza in  0.004 s .  De ce ?
Memorat
stef2n
Nu mai tace
*****

Karma: 218
Deconectat Deconectat

Mesaje: 641



Vezi Profilul
« Răspunde #220 : Aprilie 30, 2007, 22:56:00 »

Depinde ce fel de operatii. Daca faci un for in care pui aceeasi atribuire (x=valoare constanta), compilatorul gcc va optimiza codul si va rula foarte rapid. Incearca sa faci 10 milioane de atribuiri random si o sa vezi diferenta covarsitoare Tongue
Memorat

Exista 10 categorii de oameni: cei care inteleg sistemul binar si cei care nu il inteleg.
Florian
Nu mai tace
*****

Karma: 125
Deconectat Deconectat

Mesaje: 832



Vezi Profilul
« Răspunde #221 : Mai 01, 2007, 10:25:28 »

Asa e! Si de exemplu, knd trimiti solutie la o problema, este ingreunata executia si de citire, si de afisare, plus nenumarate functii si strucuri...e ceva normal sa dea 0.004 s, dupa parerea mea.  Ok
Memorat
C_Ovidiu
Strain
*

Karma: -37
Deconectat Deconectat

Mesaje: 46



Vezi Profilul
« Răspunde #222 : Mai 01, 2007, 17:12:24 »

   Facusem la un moment dat 4 foruri unul in altul de  la 1 la 50 000 deci 50 000^4 operatii in care incrementam un element a si tot in 0.004 sec s-a incadrat . Chiar e normal Huh??
Memorat
stef2n
Nu mai tace
*****

Karma: 218
Deconectat Deconectat

Mesaje: 641



Vezi Profilul
« Răspunde #223 : Mai 01, 2007, 17:36:44 »

Am testat pe calculatorul meu exemplul cu 4 for-uri si dureaza la fel de putin daca compilez cu -O2. In acest caz ma inchin compilatorului gcc si celor care l-au facut Pray Geniali baietii daca au reusit asa ceva. In mod sigur, bug infoarena nu e Tongue
Memorat

Exista 10 categorii de oameni: cei care inteleg sistemul binar si cei care nu il inteleg.
nash
De-al casei
***

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 109



Vezi Profilul
« Răspunde #224 : Mai 03, 2007, 08:09:42 »

Am observat o eroare ... mie imi apare o problema "perechi" in lista de probleme "rezolvate" , deci cu punctaj maxim ... insa cand intru sa vad si eu sursa .. acesta nu exista ... ( nici nu imi amintesc sa fi trimis vre-o sursa la evaluare la problema asta  ) ... deci ... e o problema care nu am rezolvata dar o am in lista de rezolvate.. ( nu stiu daca punctajul ei imi este adaugat  Very Happy ... inclin sa cred ca da   Whistle  )
Memorat
Pagini: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 36   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines