Afişează mesaje
Pagini: [1]
1  Comunitate - feedback, proiecte si distractie / Off topic / Răspuns: Carti : August 02, 2010, 20:59:03
Acum nu vreau sa par rau , dar nu era ei stiu ?  Eh?
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t90707.html
Le-am luat de aici si am taiat sa-ul :-\" Smile)) asta e viata.
2  Comunitate - feedback, proiecte si distractie / Off topic / Răspuns: Carti : August 02, 2010, 14:12:14
.....
eu  stiu
tu  stii
el/ea stie
noi  stim
voi  stiti
ei  stie
Ma dar ce destepti sunt unii !
In general atragi atentia cuiva ca nu vorbeste corect limba romana daca modul in care a scris un mesaj impiedica intelegerea mesajului si pierzi vremea sa te gandesti ce voia. In schimb mesajul tau este catalogat ca trolling (ai vorbit sa te aflii in treaba), avand in vedere ca este 100% offtopic
Scuze daca am deranjat pe cineva dar mi se pare complet aiurea sa iei la misto pe cineva in felul in care a facut Tony si sa faci si tu o greseala gramaticala. Probabil ca nu respect regulamenetele forumului probabil ca da, dar chiar daca i-ar perimite regulamentul sa aiba un asemenea comportament eu ma simt obligat sa intervin (legile sunt facate de oameni, iar orice om greseste).
3  Comunitate - feedback, proiecte si distractie / Off topic / Răspuns: Carti : August 02, 2010, 13:52:50
ce carti de programare imi puteti propune si mie?Sunt la inceput, stiu doar c++ dar la nivel de  incepator si vrea sa invat programarea. Va rog daca puteti sa specificati si editura ca sa pot sa mi-le comandat. Specific ca si intr-u in clasa a 9-a.

Daca abia ai terminat clasa a 8a, ma intreb cum ai reusit sa iei tezele unice Smile) ?

 Daca sti
eu  stiu
tu  stii
el/ea stie
noi  stim
voi  stiti
ei  stie
Ma dar ce destepti sunt unii !
4  Comunitate - feedback, proiecte si distractie / Off topic / Răspuns: OJI cu 3 probleme : August 02, 2010, 13:46:57
sa aiba punctajul peste n. Dar nu cred ca se va schimba nimic.
Exact ce spuneam in postul anterior. Cred ca e bine sa se califice doar primii N(N=76) la fiecare clasa dar nu e bine chestia cu punctajul peste n deoarece la clasele mai mici se iau punctaje mai mari si nu e drept.
Sunt unii care chiar nu invata nimic si iau argint la nationala pe a 9-a sau a 10-a.
Eventual daca exista o generatie foarte buna( sa zicem ca al 76-lea punctaj la nationala depaseste  150 la clasele 9-10 si 100 la clasele 11-12 sa se suplimenteze locurile pana la ultimul cu 150 respectiv 100)
Asa ar fi ideal parerea mea si i-ar incuraja pe toti sa invete. Si nu ar mai fi teama ca\\\"ma depaseste x sau y\\\" si nu merg la nationala.
5  Comunitate - feedback, proiecte si distractie / Off topic / Răspuns: OJI cu 3 probleme : August 02, 2010, 09:37:50
Offtopic: Nu cred ca are vreo relevanta numele lui BitOne in contextul subiectului actual.

Ontopic: Parerea mea referitor la OJI este ca mai degraba ar trebui sa se califice primii n de pe tara in loc de un numar alocat fiecarui judet. In acest mod s-ar evita situatii in care X ia >100 de puncte intr-un judet si nu se califica pentru ca este primul sub linie iar Y se califica cu 50 de puncte in alt judet.

Da asa ar fi cel mai corect sa se califice primii 76 pe tara (ca sa fie 5 premii :X ) si asa ar fi si cinstit pentru ca la clasele mici numarul de elevi trimisi la ONI tinde sa fie mai mare decat la 11-12 pentru ca sunt subiecte usoare.
6  Comunitate - feedback, proiecte si distractie / Feedback infoarena / Răspuns: Bug reports : August 02, 2010, 08:42:53
De ce nu merge evaluatorul ?
Unde ai mai vazut tu evaluator cu picioare Surprised?
7  Comunitate - feedback, proiecte si distractie / Off topic / Răspuns: OJI cu 3 probleme : August 02, 2010, 08:36:43
Ma gandeam cand o sa apara confuzia. Wink)
S nu vine de la Stefanica, ci de la o porecla din copilarie ( speedemon ), pe celalat alex il cheama stefanica Tongue. Motivul pt care l-am sters e unu pur estetic, nu m-ai imi placea cum arata acolo, dar l-am pus doar de dragul tau Tongue

Ok sa zicem ca e ca tine.
Atunci cand pnm ai participat tu la OJI? Am vazut ca si acum 2 ani tot stefanica era singurul Alexandru din Timis la faza judeteana? Si oricum de ce ti-ai facut cont tocmai anul asta daca nu ai mai participat de 2 ani jumate la Olimpiada?
=))) Oricum cred ca o sa fie amuzant.
PS : e vreo coincidenta ca alexandru nu mai intra asa des pe forum de cand ti-ai creeat tu cont de parca voi amandoi folositi acelasi calculator? Smile)
8  Comunitate - feedback, proiecte si distractie / Off topic / Răspuns: OJI cu 3 probleme : August 01, 2010, 21:45:04
BitOne: Tu ce ai facut la OJI anul acesta?
N-am participat, am avut alta treaba de facut Smile

Pe intelesul tuturor ai luat 10 puncte Rolling on the Floor Laughing
L E: De ce ai sters S-ul din fata numelui Rolling on the Floor Laughing ?... S de la Stefanica Rolling on the Floor Laughing

LE LE : Celalalt alexandru client obisnuit al forumului infoarena esti tot tu. Interesant este ca ai spus ca esti cel mai bun prieten cu el pe pagina ta de profil Rolling on the Floor Laughing.
9  Comunitate - feedback, proiecte si distractie / Off topic / Răspuns: OJI cu 3 probleme : Iulie 29, 2010, 20:11:14
Daca problemele sunt propuse si alese cu grija atunci chiar si una e suficient.
Hmm...
Sincer nu prea sunt de acord. Nu stiu daca ai mai participat si la alte olimpiade dar la informatica mereu au fost cele mai putine subiecte pentru simplul fapt ca in general tine mai mult timp sa rezolvi un subiect decat tine la alte olimpiade.
La mamtematica de exemplu sunt 4 subiecte in 3 ore. La fizica sunt 3 fiecare cu alte 3 subpuncte.
Nu cred ca,(virgula) catitatea e singura problema ci mai multe aspecte iar 4 probleme in 2 zile mi se pare solutia justa de a le rezolva.

Nu ar fi rău, dar nu cred că va exista prea mult sprijin din partea profesorilor pe plan local. De exemplu în Brașov se vedea că lumea nu prea avea chef de organizat olimpiade
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar cred ca stiu la ce te referi, la tipul profesorului care isi uraste meseria, care foloseste catalogul pe post de bunker in caz ca fac elevii sai vreo miscare si pentru care notele sunt gloantele cu care ii pune la respect. Genul de profesor pe care nu-l deranjeaza sa vina beat si cu fata rosie la scoala.
Din pacate faptul ca avem astfel de dascali in Romania este o realitate.

Oricum mai devreme sau mai tarziu tot va trebui sa se schimbe ceva pentru ca suntem in urma altor tari care organizeaza Olimpiada pe internet( si sa fim seriosi ce sanse sunt sa te ajute o carte ca sa faci o problema de ONI sau chiar de OJI tinand cont ca in marea lor majoritate sunt probleme originale).
10  Comunitate - feedback, proiecte si distractie / Off topic / Răspuns: OJI cu 3 probleme : Iulie 29, 2010, 18:13:47

cel mai tare ar fi 2 zile cu cate 3 probleme a cate 4 ore +15 min alte chestii(salvari,citirea subiectelor)

Si 2 zile cu 2 probleme ar fi bine(3 ore pe zi). Am vazut si la OJI-ul recent incheiat concurenti care au fost lasati acasa dupa OJI desi aveau valoare de lot( uitati-va ce punctaje s-au luat la ONI- online).

Nu cred ca 2 probleme sunt suficiente pentru a departaja concurentii si uneori mai intervin stresul si soarta. Pe cand daca stii ca ai 2 zile in care poti demonstra ceea ce poti esti mai linistit.

Si cum a mai comentat cineva mai sus, personal nu stiu de ce ar trebui sa se refuze o asemenea
initiativa din moment ce exista si alte olimpiade judetene care se desfasoara pe parcursul a 2 zile(sambata si duminica)(exemplu geografie si altele...).


PS: In legatura cu comentariul lui Silviu(care a fost dat in urma cu cativa ani), pana la urma infoarena a reusit sa schimbe anul trecut ceva in bine, compilatoarele de la OJI, cred ca ar putea s-o faca din nou si pe viitor.
Pana la urma nu cred ca e important ce cred profesorii ci ceea ce cred participantii pentru ca pana la urma competitia este pentru a vedea care sunt cei mai buni dintre ei si pentru a promova informatica.
Si pentru profesori nu stiu cat de mult ar conta ca vor sta o zi sau 2 sa corecteze surse tinand cont ca fac acest lucru doar o data pe an.
Pagini: [1]
Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines