FMI No Stress 2010 - Realizaţi-vă întregul potenţial!

Concursul FMI No Stress este organizat de membri ai Facultăţii de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii din Bucureşti şi sprijinit de Mat Soft Technology.

Despre concurs

În ajun de sărbători, codează alături de cei dragi! Te invităm să iei parte la un nou concurs infoarena, cu premii în valoare de 300 RON (pentru varianta online). Nu rata această ocazie de antrenament înainte de sărbătorile de iarnă! Concurentii vor avea de rezolvat 8-10 probleme de natură algoritmică, cu grad variat de dificultate. Proba va avea loc duminică, 12 decembrie, ora 1100 şi se va desfăşura pe durata a 5h. Vei primi feedback complet la toate submisiile proprii pe durata concursului, astfel încât vei putea şti în orice moment ce punctaj ai obţinut. Vă aşteptăm în număr cât mai mare, succes tuturor!

Despre înscriere

ATENTIE! Trebuie să te inscrii inainte de ora 1100 dacă doreşti să ţi se modifice rating-ul în urma participării!
Dacă nu te inscrii nu ţi se va modifica rating-ul, însă poţi să participi oricum!

Organizatori

Subiectele vor fi propuse si pregatite de:

Pentru intrebari de factura tehnica poti contacta urmatoarele persoane:

Echipa infoarena iti ureaza mult succes!

Cum particip?

Inainte de toate trebuie sa te inregistrezi pe site-ul nostru!

Oricine este invitat sa participe. In ziua de concurs intri pe site, citesti problemele, le rezolvi si trimiti solutiile inainte de expirarea timpului de lucru. La sfarsitul rundei, evaluatorul infoarena iti va testa solutiile pentru corectitudine. Clasamentul se va actualiza in timp real pe parcursul evaluarii.

Prima data pe infoarena?

infoarena ajuta elevi si studenti sa devina excelenti in informatica! Gratuit ;) Citeste mai multe despre noi si vezi ghidul utilizatorului.

Concurs organizat in parteneriat cu Mat Soft Technology