Concursul Centrelor de Excelenta 2009

infoarena, împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, organizează pe data de 6 iunie concursul interjudeţean al Centrelor de Excelenţă. La concurs vor participa elevi de gimnaziu şi de liceu din mai multe judeţe. Concursul online va fi disponibil doar pentru clasele 9-12.

Concurenţii care vor participa live la Suceava vor fi evaluaţi de evaluatorul infoarena. Astfel, toţi ceilalţi concurenţi vor avea ocazia să îşi măsoare forţele cu aceştia, la oricare din cele 3 grupe de vârstă: clasa a 9-a, clasa a 10-a şi, respectiv, clasele 11-12. În plus, concurentii care vor participa online şi se vor clasa în primele 3 locuri la fiecare grupă de vârstă, vor primi din partea organizatorilor diplome şi tricouri.

Concursul se va desfăşura Sâmbătă, 6 iunie, la ora 900 şi va dura 4h.

Pagina oficiala a concursului se gaseste aici.

Organizatori

Subiectele vor fi propuse şi pregătite de:

Pentru întrebări de factură organizatorică / tehnică poţi contacta următoarele persoane:

Echipa infoarena îţi urează mult succes!

Cum particip?

Înainte de toate trebuie să te înregistrezi pe site-ul nostru!

Oricine este invitat să participe. În ziua de concurs intri pe site, citeşti problemele, le rezolvi, şi trimiţi soluţiile înainte de expirarea timpului de lucru. Sursele vor fi evaluate pe măsura ce sunt trimise de către concurenţi, însă scorul va rămâne ascuns până la terminarea rundei de concurs. Clasamentul se va actualiza în timp real pe parcursul evaluării.

Prima dată pe infoarena?

infoarena ajută elevi şi studenţi să devină excelenţi în informatică! Gratuit ;) Citeşte mai multe despre noi şi vezi ghidul utilizatorului.