Restructurare infoarena

pauldb
Paul-Dan Baltescu
24 iunie 2011

În cadrul şedinţei de pe data de 25 mai 2011, echipa infoarena a ales preşedintele pentru anul şcolar 2011-2012. El este: Savin Tiberiu! Tibi reprezintă speranţa noastră spre schimbarea de care infoarena are atât de mult nevoie în acest moment.

Tibi este un membru al echipei infoarena din primăvara anului 2010. Înainte de a intra în echipă, el s-a făcut remarcat prin sprijinul susţinut pe partea de development a site-ului infoarena.ro. După ce s-a alăturat echipei, el a continuat să muncească intensiv pe această direcţie. Tibi a mai avut contribuţii semnificative la organizarea finalei Algoritmiada 2010 şi pe parcursul întregului concurs Algoritmiada 2011.

Mandatul lui Tibi ca preşedinte a început promiţător: el a propus deja o serie de schimbări cu scopul de a revitaliza proiectul infoarena. În primul rând, echipa infoarena va relua folosirea sistemului OKR începând cu trimestrul 3 al anului 2011. Este de notat faptul că echipa nu a avut niciodată obiective sau alte planuri de perspectivă pentru această perioadă a anului până acum. Noile obiective sunt pe o perioadă de 6 luni (până la finalul anului 2011) şi au scopul de a realiza o restructurare de durată a proiectului infoarena. De asemenea, au mai fost stabilite o mulţime de detalii importante privind organizarea concursului Algoritmiada 2012. În plus, echipa şi-a propus lansarea a câtorva proiecte surpriză despre care suntem siguri că vor avea un impact deosebit asupra comunităţii infoarena. Mai multe informaţii despre aceste proiecte vor fi făcute publice pe măsură ce găsim resursele necesare pentru lansarea lor.

Iată şi vicepreşendinţii (împreună cu responsabilităţile fiecăruia) ce îl vor sprijini pe Tibi în mandatul său:

Paul-Dan Baltescu este responsabil pe "Comunitate" (blog, forum, etc.), fără a avea însă şi funcţia de vicepreşedinte.

Avem nădejdea că noua conducere este una competentă şi eficientă şi va lăsa în urma ei amintiri frumoase pentru întreaga comunitate!

Categorii: infoarena
remote content