Algoritmiada 2018, Runda Finală

Finala concursului Algoritmiada 2018 se va desfăşura în perioada 28 septembrie - 1 Octombrie 2018 în Bucureşti. Universitatea Politehnica Bucureşti are plăcerea de a ne fi gazde atât pentru finala Algoritmiada, cât şi pentru faza naţională a concursului ACM-ICPC.

Calificare

Premiile concursului Algoritmiada se vor acorda în funcţie de rezultatele rundei finale. Punctajele obţinute în perioada de calificare vor servi doar pe post de criteriu de departajare. Pentru mai multe detalii, citiţi secţiunea de regulament. Calificarea în această etapă se face exclusiv pe baza clasamentului celor 3 runde de calificare pentru seniori, respectiv juniori. Menţionăm că o persoana se poate califica la finală doar la grupa de vârstă destinată lui şi că se va face o identificare prin intermediul Cărţii de Identiate (Buletin) sau Carnet de Note vizat şi cu poză (pentru cei care nu au încă buletin) pentru a evita frauda.

Desfăşurare

Concurenţilor le vor fi asigurate cazarea şi masa integral, dar nu şi costul transportului până la locul unde se va desfăşura concursul.

Studiaţi programul de desfăşurare pentru mai multe informaţii.

Solutii

Puteti vedea solutiile problemelor aici.

Discuţii pe forum

Pentru întrebări de factură organizatorică sau tehnică poţi contacta următoarele persoane:

Echipa infoarena îţi urează mult succes!

remote content